Új privát üzeneted érkezett!

Nocika
Nem mert bazze merult a telom mire elindultam itthonrol...tudod szar :x :twisted: De majd minnya...csak elobb eszem mert ehenhalok....holnap 2helyre kene mennem meg nem tudom :roll: Kepek jooook mar kertem en hogy hozz...nem baj,hogy ennyi marha nagyot nott!!!

Kép

Kitty
Hat nem mindenkinel van azert tilalom :lol: de egy x.sikeres lombik utan bizti :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


LAPTETOOOOOOOOOOOOOOOO :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Jaaah es apacska unatkozik tovabbra is :roll: de hivott tegnap este is meg elotte is :lol: eeeediiiiii :lol: meg viccelodik :lol: :lol: :lol: irtam neki csak a fel boltot vettuk meg azt mondja az meg mindig jobb,mint az egesz :lol: :lol: kerdezte mit vettunk?mondtam neki azt mondja es neki?Mondom nem volt semmi neztem en neki is!Azt mondja perszeeee :roll: mondom jaaah es tudhatna nalam o az elso utana jovok en :lol: azt mondja nem hiszi...mondom kerdezd meg anyut vgy a boltot hivd fel :lol: :lol: azt mondja adjam meg a szamotirom neki 555-4723-2748 :lol: :lol: :lol: azt mondja jo majd felhivja oket es megkerdi :lol: :lol: :lol: :lol: orult egy pali :lol:

Amugy ez a szam semmi es ilyen nincs is itt :lol: az amcsi filmekben van hogy minden teloszam 555-el kezdodik :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Hajnóca, nagyon ldes a már nem is olyan pici csöppségetek. :D

Nóci, Regi mekkorát nőtt, nagyon tündér, küldök neki sok-sok puszit!

Dorka, köszönöm kérdésed, aranyos vagy, hogy érdeklődsz, még mindig csomós, már mind a kettő, azt hiszem, megpróbálkozom a masszírozással, bár az eddig nem segített. :roll: De legalább nem fáj.

Kitty, ez a fogas kép csúcs, köszönjük szépen! :D

Brid, nagyon édes párod van. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nóci
gyönyörű a kiscsaj, aki már nem is olyan kicsi :D

Bridget
vigyázzatok is a trikrekre :wink:
Gratu a laptetőhöz! Kép
Párod édi! Akartam is kérdezni, hogy viseli az egyedül létet, de ha sokat beszéltek, akkor gyorsabban eltelik neki is ez az idő 8)
Teló szám nem tűnt fel neki, hogy ilyen nincs is? :lol:

Beze
addig jó, míg nem gyullad be a melled, azért masszírozd ki, ahogy bírod.
Vendég
 


Nóci,
a lényeget kiemeltem neked. Azt tettem ki a link alá. :)
Amúgy én sem mindent értettem meg és csak átfutottam.

Mivel akkor még nem mondtad, hogy nem reagál mindenre azért is írtam, hogy rendkívül fontos a testi kontaktus, a bőrérzékelés, a tapintások milyensége.
Én nem látom rajta, hogy bármi gond lenne vele, de igaz nem is vagyok szakember.

Nem tudsz feltenni egy képet a pofijáról lehetőleg szemből?

Audiológián és szemészeten voltatok? Érdemes elmenni vele.
Azt se felejtsd el, hogy neki még csak akkoriban kellett volna kialakítania a látás milyenségét és begyakorolni azt amikor kibújt a nagyvilágra.
Lehet behozzák más téren a lemaradást, de sok mindenről le is maradnak ezek a csöppségek amit mások bent tanulnak meg.

Itt nem azt mondom, hogy vissza fog maradni, de neki már az élettel kellett küzdenie amikor még csak a látásnak, a tapintásnak, hallásnak, az idegi érésnek kellett volna kialakulnia. Ezt csak segítséggel fogja tudni behozni.
Ehhez viszont ti kelletek. RENGETEGET foglalkozni vele. ... és itt nem azt értem, hogy babusgatni, hanem fejleszteni minden téren.
Játékokat tenni elé, hangokkal játszani, színes és érdekes felületű dolgokkal játszatni.

Vagy pl. azt játszani, hogy egy plédbe beleteszed és a két végén álltok a pároddal és felemelve görgetitek. Gördeszkán hintáztatjátok.
A lényeg az, hogy ki kell fejleszteni az idegpályákat és ez nem megy másként csak, ha ingerelve vannak.
Ez a plédes azért is jó, mert utánozza az anyaméhet és az ide - oda gurigatás miatt az egyensúly érzékelése is fejlődik.

Azt jó ha tudjátok, hogy ilyen kis korban még kialakíthatóak. Igaz később is, de ebben az időszakban hamar jön a változás, a fejlődés. Látványosabb is.

Bogyókánknak tényleg csodás nagy szemei vannak.
:D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Beze
Az egy tunder :lol: :lol:

Kitty
Minden nap reggeli sms jo reggelt good morning :lol: a szam csak hulyeseg volt tudjaaaa az egesz beszelgetes az volt....o ilyen humorherold :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Wazze Noci
Ettem megulte a gyomrom akkor fajt aztan anyuval neztuk a tevet...meg teregettem....emlent az ido :oops: jah es felse toltottem meg a telom :oops: :x Mar nem csorgok de holnap megigerem fogok...menni azert nem tudok mert meg 2helyre elkene mennem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Hajnóca, nagyon édes Bogyóka! :D :D :D
Nagyon otthon vagy Nóciék problémájának lehetséges megoldásaiban.
Tanultad vagy volt már hasonló jellegű tapasztalatod?


Brid, Kitty bizony tudom, hogy más úton kell megadnom Andrisnak, amit szeretne, csak egyszerűen én sem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire nem fogom kívánni az együttlétet.Még csókolózás hagyján, addig jó, utána mindent gáznak érzek.Most ezt másképpen nem tudom megfogalmazni, de hétvégén rászánom magam.
Olyan érdekes, pedig annyira szuper volt a szexuális életünk.

Nóci, édes Regi nagyon!!!
Kíváncsi vagyok, hogy majd mit mondanak a dokik.
Például az Andris eyg csomószor nem figyel, csak bámul maga elé, mondhatsz neki bármit, nem reagál, csak ha testi erőszakot alkalmazok :D
Amíg nincs pontos diagnózis, addig tornázz sokat, és vezesd le a feszültséget, és ahogy Hajnóca is írta, próbáld meg te magad fejleszteni.

Brid, én is mindig úgy vagyok, hogy Andrisnak nézek először dolgokat, aztán jövök én.
Hiányzik apácska már nagyon, igaz?
Ma mi lesz a program?

Beze, igen még az a szerencse, hogy nem fáj. Ez egyébként általános probléma a szoptatás abbahagyása után?

Kitty, már én is írtó dühös vagyok a hó miatt.
Ma mit főzöl?
Meló ügyben nincs még semmi?

Fürti, merre jársz?

Kati, még megy a festés?

Tegnap vacsit főztem, kukoricás rizs, natúr szelet, dinsztelt hagyma, sajtszósz,kukorica saláta, és gyetrgyát is gyújtottam, és a Séta a múltba című filmet néztük,ami kicsit sírós, romantikus.
Tök jó volt.
Csak a hús felvágásával volt némi bajom, konkrétan 1 óráig tartott, mert több időt töltöttem a Wc-n, mint a konyhában :?
De Andris örült, nagyon :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Hajnoca
megkérdezhetem, honnan tudsz ennyi mindent? Ez a foglalkozásod?

Bridget
Apa aranyos :wink:
Izgulsz már? 4 nap és teszt :wink:
Mai program?

Dorka
ma nem főzök, tegnapról maradt, meg mi hétvégén sose eszünk itthon, és mivel két napra szoktam főzni, így csak megmaradna...
Meló ügyben semmi, páromnak talán jövő héten jön értesítés :roll:
Romantikus estéért irígy :wink:
Az meg teljesen normális, hogy nem kívánod a szexet, ilyenkor teljesen felborul az ember hormonháztartása :wink:
Vendég
 


Dorka
Hallottam errol a terhesen nem kivanom a sexet-rol szal nem veled van a gond....es lehet sok helyen okes is de en is megszeretnem tenni ugymond a dolgom :roll: Foleg ha abba belegondolok hanyszor ment o is bele mert nekem pe volt :roll: o sem akarta mindig :? Hianyzik de elvgyok mert tortennek a dolgok korulottem :wink: Lehet hamarosan megyek vissza 8)

Kitty
Izgulok hat...foleg azert mert ngyon biztam magamban es lehet marha nagy pofont kapok most :oops: Es hat utana sem lesz valami jo kedvem es meg itthon leszek x ideig anyu majd nem gyoz utanam figyelni ami nekem zavaro lesz ha igy ha ugy alakul :roll:

Ma megyunk kerianyumhoz...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
nem szabad erre gondolni, bízni kell! Már így is egy csoda, hogy ennyi babát visszakaphattál :wink:
Anyuddal mennyire beszéled meg ezeket a dolgokat? Ha finoman megkérnéd, hogy ne zaklasson ezzel a témával? :roll:
Vendég
 


Szolva van anyumnak de azert nem lehet ezt teljesen kikuszobolni...mar elore latom depisebb lesz,mint en :roll: Zaklatni nem zaklat mert mondtam neki ne kerdezzen semmit...de tudod nem emelhetek...ugyhogy arra vigyaz allandoan etet meghat tudja lassan kikell deruljon mi van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mindennek van előnye, meg hátránya. Legalább segít mindenben, nincs gondod semmire, most legalább 100 %-osan tudsz pihenni :wink: Reméljük a gyümölcse(i) is meglesz(nek) :wink:

(olvastalak a másik topikban, ne vedd a szívedre, tudjuk, hogy segíteni akartál, és hogy jó szánékból. Csip kirohanása nem tudom mi volt, lehet, tényleg besokallt egy kicsit az egész babatémából, eddig ilyen nem fordult még elő abban a topikban - és remélem, többet nem is fog :roll: )
Vendég
 


Kitty, Dorka,
Nem, nem ez a foglalkozásom. eredetileg népi fazekasnak tanultam. Most 'nyergelek át" Óvodapedagógiára. Még van belőle 1,5 évem.

Talán azért is merem ezeket segítségül adni, mert integrált nevelésből és főleg tesiből a 'más" gyerekekről tanulunk.
Ez alatt azt kell érteni, hogy az SNIs gyerekek integrációját tanuljuk.
leginkább tesin szokta elmondani és videón megmutatni a tanerő, hogy honnan venni észre a problémát és mit mivel lehet fejleszteni, erősíteni.
Meg anno, mikor Bóval magas volt az AFPnk, akkor utána néztem pár dolognak, mert valljuk be őszintén nagyon ott rezgett a léc, hogy Down-os babám lesz. Pedig egy CSODABABA.
Mindig figyeltem mikor mi fejlődik ki.

Sajnos óvodai gyakorlaton - amikor a tesit tartottam - vettem csak észre olyan gyerekeken, hogy gond van a mozgáskoordinációjával, mert alapból játék és szabad foglalkozások alatt nem venni észre.
Nagyon sok olyan ovis van aki nem tudja megtartani féllábon az oldalsó középtartás. (T) Görbül a nyaka mikor felemeli a lábát.

Tudom azt - mert rengeteget mondja a tanárnő -, hogy már kicsinek kell fejleszteni, mert ovis korra már automatikussá válik és észre sem veszi a gyerek.

Voltunk olyan oviban ahol egy testvérpár volt egy csoporton belül.
Látszott rajtuk, hogy valami nem okés. Amikor kicsit hangosabb volt a csoport az egyik kisfiú befogta a fülét és elkezdett ingani. Autisztikus jeleket mutatott.

De ez nem feltétlen igaz minden gyerekre. Nagyon sok dolognak kell ahhoz 'passzolnia", hogy ezt mondják rá.

Én azt mondom, hogy ha másért nem, de a szorosabb kötelékért érdemes csinálni ezeket amit mondtam. Fejlődik vele az anya/apa-gyermek kapocs és az idegi pályák is visszarendeződhetnek.

Az is baj, hogy rengeteg 'mű" játékot adunk a gyereknek.
sokkal jobb, ha mi játszunk vele, mi beszélünk hozzá. ....
Nem egy gép.

A jobb fenti kislány (reklám) sem azért kezdett el mászni, mert a maci tanította meg, hanem, mert érdekli és felfedezi a világot.
Segítsük Őket MI!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca
nagyon egyet értek, én is fontosnak tartom a szülő-gyerek kapcsolatot, már az első perctől kezdve. Nem egy járókába, el. hintába beletenni a gyereket, aztán foglalja le magát. Ő is társas lény, attól, hogy picike :wink:
(itt szerencsére nincs ilyen, de a környezetemben sajnos van :( ).
Vendég
 


Hello!
Bocsi, de hulla vagyok, elfáradtam.
Majd irok nemsokára.

Közben megnézem kivel mi van, meg teszek fel képeket.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 



Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kitty
Az biztos ennyibol jo is....csak mikor kerdezi 5szor eszek e ezt vgy azt? mit kerek inni es most nem is jut eszembe annyi minden de sok van.De teny es valo nem lenne pofam igy kiszolgaltatni magam (amugy is kivan nyalva a seggel amikor itthon vgyok)de rosszul ereznem magam de most ertheto a nagy gondoskodas...

Ahh nem tesz semmit...engem nem hat meg mert nem magamnak artok vele,eszt osztani annak szoktam akit ismerek te meg gabo a tobbieknek velemeny ment!Jaah es tenyleg nem gond pont azert mert aki meg engem ismer az tudja mit es miert irtam....de nem volt benne semmi banto!Na mind1 nem ez a lenyeg tenyleg csak azt hittem beirok mar segito szandek de pont ezt ecseteltem gabinak nem mindenki viseli el...soot a legotbben nem na lezarva nem haragszom en senkinek aki meg akar az ir privit es segitek neki barmiben maramihez ertek :wink: Azert mindenhez en sem ertek :oops: :lol:

Kata
Jaaaj draga festettetek vgy mi is volt? :oops: elfelejtettem :oops: :oops: :oops:

Hajnoca 8)
Nocinak nem jo a gepe nem tudom mikor tud jonni legkozelebb beszeltem ma vele kedden mennek heim palba :roll: Jah szerdan bocs :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri,
köszi, de nem 'sürgős' a válasz.
Csak infó az amit írtam. Igazából nem várok rá konkrétan semmit.

Segítő szándék vezérelt az íráskor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Kati
jó nagyok már a gyerekek!
A fürdő nagyon tetszik, Anyunak is olyan mosógépe van (volt).

Bridget
Vki így fogja, vki máshogy. Engem is meglepett Csip kirohanása, de ő tudja. Végül is igaza van, mindenki annak hisz és úgy csinálja, ahogy akarja :wink:

Ki mit csinál a hosszú hétvégén?

Mi ma anyóséknál ebédeltünk, az előbb jöttem haza a mamámtól, holnap bátyámékhoz megyek, hétfő még nem tudom :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem ma a szokásos volt, azzal a különbséggel, hogy nem kellett főznöm, anyát tegnap meghívták ebédre, és egy rakat kaját hazahozott, abból kaptunk mi is.

Bri, kedden korán jössz? Aznap utazunk el 4 éjszakára, és még szeretnék gratulálni neked. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

ma végre kisütött a napocska és tudtunk játszoterezni
Holnapra ablak pucolást tervezetm a gyerekekkel

Bridget
Hogy érzed magadat Várod már a keddi napot

Kati
Szép lett a lakásotok a gyerekek pedig gyönyörüek

Dorka
Hogy vagy nem gyötör az álommano Nekem már a gyomrom se fáj aminek nagyon örülök

Kitty
Jo neked hogy nem kellett föznöd Nekem minden nap kell
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Én már komolyan azt gondolom, hogy nem vagyok normális.
Ha üres a petezsák, annak van valami jele?
Nem tudom, hogy ez most honnan jött nekem.

Kitty, mi is általában anyánál, mamánál, vagy Andris szüleinél eszünk a hétvégén.
Gondolom, akkor már izgultok a jövő heti eredmény miatt.

Brid, anya nekem is furcsa, mármint az enyém. Ugye teljesen be van indulva, emellett meg mindig kérdezi, hogy mi van valem, hogy vagyok, ha azt mondom pl., hogy hányingerem van, akkor meg lehurrog, hogy neki egyik terhességénél sem volt semmi baja.
Nem érte, na mindegy.
Az biztos, hogy pörögnek körülötted az események!Ma mi jót csináltál?

Hajnóca, nagyon szuper, hogy értesz ezekhez a dolgokhoz :)

Kati, jók aképek nagyon.Pihengess, és várunk!

Beze, merre mentek?De jó lesz nektek!

Kriszti, örülök, hogy jól vagy, és minden ok. Ma én is elvagyok, nagyon hányingerem sem volt, csak reggel, de csak egy picit, amíg nem ettem.

Viszont csajok, ma nyűgös voltam, úgy szégyenlem magam ilyenkor.Szegény Andris!Mindenért piszkáltam.
De már lenyugodtam, azt hiszem, mert elvittük a kutyát sétálni,, jó nagy kört mentünk, kicsit tisztult a fejem, szerencsére.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jelentem itt vgyok 8) Csak gyors bekukk mert hulla vgyok 8kor ertem haza,aztan jott a szekrenyes :? meg lefarasztot barinom es most megyek apacskaval beszleni 8) Maj ma meg teszek kepet a pulcsimrol amit vettem,anyu csukajarol,arrol amit +ban meg ma vettem meg tegnap :wink:

Elvoltunk szentendren a barinommel setaltunk meg beultunk egy pizzeriaba 8) :lol:

Holnap megyunk uncsitesozni szal holnap sem leszek :oops: Ma egesz nap menzi miatt paraztam :roll: holnap kene nem megjonnie az adrenalin szintem gondolhatjatok :oops: de nyugi van es az utolso percig bizakodom 8)


Beze
En szeretnek koran jonni de eleve koran kelek...reggel 9ig bekell ernem 7-9ig szal nem tudom... :oops: 4napig nem lesz neted?Majd megoldjuk masnem sms-ben ha nem tudnek jonni reggel 8) :lol:

Noci
Szerdan akkor talizunk....juuuj de suru hetnek nezek elebe... 8) :lol:

Dorka
Na az sem jooo mikor belekontarkodnak.. :roll: de az igazsag az mindig az kene ami nincs...na meg a hormonok :lol: :lol: Andrist is azert piszkalod....mond meg neki jobban jar ha hozzaszokik mert most lesz meg par ilyen het :lol: :lol: :lol:

Kriszti
Oszinten szolva nem varom akeddi napot....azt varom,hogy szep pozit teszteljek....nekem mindegy mikor csak pozi legyen ez a kedd olyan hamar van :oops: bevgyok tojva :oops:

Kitty
Igaza van jogos ezt irtam is...de en nem voltam bunko senkivel nem rohantam le senkit es tobbszor is elnezest kertem mar eloszor mikor irtam!Szal igy nem lehet valaszolni....legalabbis szerintem egy inteligens ember nem igy valaszol...lehet gaboo bologatasa tett neki ra es akkor bolrult ki...nem is erdekel nem az en eletem van nekem eleg gondom....o meg harcoljon az oveben...majd rajon,hogy igazam volt,mint ahogy ugye elobb utobb te is :roll: csakhat miert jobb kesobb,mint elobb? :? Na ennyit errol mert bese nezek mar olvasni sem akarok onnan semmit nem idegesitem magam ilyeneken nekem nyugi kell... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Kriszti
tényleg jó, hogy legalább hétvégén nem kell főznöm.

Dorka
verd ki a fejedből ezeket a hülyeségeket! Minden rendben van és kész!
Igen, már izgulunk, sztem én jobban, mint a párom :oops: Jó lenne, ha összejönne vmi jó munka.
Mi tegnap anyósnál ettünk, ma papám tesója főzött, de azért segítettem is neki, mert már 81 éves :wink:

Bridget
tessék jelentést tenni! Küldöm a piri űző drukkjaimat!
Te ne is idegesítsd magad ezen, most különösen fontos nálad a nyugalom :wink: Ő meg csinálja, ahogy akarja

Mi megint nem voltunk itthon egész nap. Papám 81 éves tesója főzött nekünk, aztán elmentünk egy baráti párhoz, nemrég értünk haza. Kihasználjuk a hosszú hétvégét csavargásra :wink:
Vendég
 


Kitty
Tudom tudom de nem hiszed el irtam oda is meg talan mashova is egyet ma erre mar mennem kellett meg foagt is a vendegsegben mostam :lol: delelott mar mentunk es este ertunk haza jo keson...holnap leszek egesz nap :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Elköszönni jöttem, Bri miatt reggel még benézek, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra! Szombaton jövünk haza.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Erezzetek jol magatokat 8) Ha tudok jovok reggel ha nem dobjal ram egy privit a szamoddal majd kuldok sms-t ha hazajottem :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
azt hittem, már van vmi hír. Ezek szerint mensi sehol! Ennek örülök, holnap reggel vv-vel indítasz?

Beze
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Itten vagyok csak nem nagyon tudok jönni, mert állandoan van mit csinálni!
Köszönöm mindenkinek a kép dicsiket!
Tegnap voltunk ebédre hivatalosak a barátainkhoz! Bolognai volt az ebéd és nagyon finike volt!

Kitty! Istenke éltesse még nagyon sokáig a nagypapádat!

Hajnoca! Köszönök minden nemű jó tanácsot! Bármi hasznos és jó tippnek nagyon örülök! Pláne mikor egy kis biztatás is van benne!

Beze! Nektek nagyon jó pihenést! De én bocsi nem láttam azaz nem is olvastam, hogy hova mentek! Hova mentek??? Érezzétek nagyon jól magatokat!

Brid! Jó volt ma dumcsizni! És jó lenne, ha össze jönne a szerdai tali is! Már várom

Dorka! Szerintem, ha egy petezsák üres annak nincs érezhető jele csak annyi mikor uhun a 7. hét után nincs szívhang! De erre ne is gondolj!
És az, hogy Andrissal olyan kis piszkálodos vagy azzal most probálj meg nem agyalni! Hisz a hormonok most nagyon dulnak és ilyen a 9 hónap alatt sok lesz! Tők máshogy zajlik benned minden és ez ezért lesz! Legalábbis nálunk így volt, de nyugi apácskának egy laza nap mond el és majd meglátod megértő lesz!

Kriszti! Ablak puci meg volt ma???? Én is tervezem, de mire nekiállnék már el is megy a kedvem! Szal jöhetsz ide is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma mi is kint voltunk a kertben fujt ugyan a szél, de mozogtunk Regit meg jól bebugyoláltam! Már el palántáztam a szobában a fekete paradicsomot meg tv paprikát meg pritamin paprikát és a fekete paradicsom már ki is hajtott! Már van kis levelecskéje is!
Regi meg egyre jobban birja a hasonfekvést! De azt is csak akkor mikor magától fordul át, ha én rakom akkor fél perc és üvölt! És mikor átfordul már nyíomja fel a kis fenekét és probál mászni! Olyan aranyos!!! :D :D :D :D :D :D Már kezdjük a 62-es rucikat is kinőni! Már a 68-asokat vettem elő! De ahogy néztem egyre jobban nővőget és a 68-asok

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Beze
jo kirándulást sok pihenést Vigyázzatok magatokra Gondoljatok ránk is

Nóci
az ablak pucolás megvolt de volt segitségem a gyerek ugyhogy hamar végeztünk

Dorka
Nem szabad ilyenre gondolni Mindig poz kell hozzáállni
kriszti0406
 
 


Noci
Meg majd beszelunk a szerdai napot :wink: csak lesz elinteznivalom is...hetfo munkaszuneti nap,kedden vv meg a csajokkal ott fent talizom...es hat szerdan mar inteznem kell a dolgokat az ado szarok a valasztasom,hogy lehessen kint majd szavaznom es hat meg sorolhatnam belegondolni sem akarok :roll:

Kitty
Nem nincs hir 8) menzi nincs bar dokim mondta igysem ugysem fog megjonni mert manualisan vgyok programozva ebben a honapban :roll: szal nekem a holnapi vv mindent dont 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Mennek a drukkok holnapra
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Bocsika, hogy ilyen sokáig nem voltam, de nem volt netünk.
Jól vagyunk, csak a manót viselte meg nagyon az újabb havazások. Ő nagyon nem bírja. Meg a meleg frontot sem.

Bridg!
NAgyon nagyon drukkolok holnapra a vv-re!!!!
Csuriban mindenem!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget,
Én is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok holnapra(és még annál is jobban :wink: )!!!

Zsú,
csuda édes Bencus :D és jó nagy már.

Többieknek szia,
majd jövök én is,csak költözés előtt állunk és alig van időm élni. :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nóci
nekem már nincs nagypapám, múltkor a mamámnak volt szülinapja, múlt héten meg anyós névnapja. Vmit keversz :lol:

Bridget
nagyon drukkolok!
Kép

Zsu
nagoyn édes Bence, jó sokat nőtt!

Enis
jó, hogy te is jöttél! Az új házról kérünk ám képet!
Vendég
 


Brid, oké, délelőtt úgyis felnézek a jó hírért! :D

Köszönöm mindenkinek, gondolni fogok rátok!

Nóci, lüke vagyok, nem írtam, Alsópáhokra megyünk 4 éjszakára, kolping hotelbe, ez egy bababarát szálloda.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok koszonom es lenne egy keresem is :idea:
Ha netan nem jo hirekkel jonnek ne sajnalkozzatok mert nekem annal rosszabb :roll: Szomoru leszek meg bizti jol kisirom magam de ahanyszor olvasom majd hogy sajnalnak annal jobban fog fajni...na meg nem is szeretem. :roll: Remelem tudok majd akkor is jonni mert eros leszek es megkonnyitene ha egyutt lepnenk tul a dolgon 8)

Persze tudom pozitov gondolkodas es minden rendben lesz de ezt megkellett,hogy irjam :wink: Koszonom nektek es probalok hozni valami johirt ok :wink:

Enis
Naaaa csak nem pestre koltoztok :lol: Viccet felre teve kesz a masik lakas tan?Gyere majd es meselj jo reg irtal mar :roll:

Zsu
Emlegetett szamar :lol: epp ma beszeltem Nocival tudja-e mi van veled :lol: Vegszora csakide ertel :wink: Bendusban en latom mindkettotoket :) milyen nagy lett :shock:

Kitty
Koszonom a kepet szeeep :D

Beze
Okes :wink:

Dorka
Neked is kocce :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Brid :) nagyon-nagyon sokat gondolok Rád, lélekben veled vagyok!!!!!
Pussz!

Szia Enis! :D hát te jól eltűntél!

Zsu :) Milyen édes Bence!és milyen helyesek vagytok együtt! :D

Beze!Jó pihenést kivánok Nektek!Szombaton megyünk Hőgyészre ha minden jól megy, ott leszünk egy hétig!Jó lenne majd talizni! :wink:

Majd írok a többieknek is, csak mostanában Marci olyan anyaragacs lett :lol: hogy a géphez sem enged ideülni sokszor :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Beze
Kolpingról csak jókat hallottam, biztos jól fogjátok érezni magatokat mindnyájan!

Bridget
nagyon várlak a jó hírekkel, ma már két csajnak gratuláltam a pozi tesztért, legyél te a bűvös hármas :lol:

Fürti
neked megjött, vagy csak automatikusan megy tovább a vonalzód?
Apa munkahelye? Mi még várunk :roll:
Vendég
 


Sziasztok!


Bri miatt toporgok itt kora reggel óta....

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Bri, ne izgass már minket ennyire :lol:
:?: :?: :?: :?:
Vendég
 


Kitty, ááááhhh, ez a vonalzó már nem jó :?
Az a baj, hogy egyik hónapban 27 napra jön, másikban 32-33-ra, így nem lehet vonalzót követni.
Most egyébként lh tesztezek :wink:
Vendég
 


Én is Bri miatt néztem be :oops:

Kép

Fürti
akkor most hanyadik napon vagy?

Holnap megyek Pendihez :wink:
Vendég
 


Kitty, a 8. napon vagyok, de már tegnap halvány csikom volt.
Pendi messze lakik tőled?Mi jót fogtok csinálni?

Apa munkaügyben még semmi, bár beigért neki egy veszprémi fuvarozó munkát, el kell menjen próbaútra Angliába és akkor majd talán felveszi, ha begyakorolt.Pénteken megy kiváltanmi a digitális sofőrkártyát, ami kell a melóhoz.
Veszprém tőlünk egyébként 25 km. :)
Vendég
 


Nem tudod, hányra ment Bri?
Vendég
 


Nem tud valaki valamit Briről?
Mikorra ment és kb mikorra lesz meg az eredmény?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Pendi 15 km-re lakik tőlem, abban az utcában, amelyikben Anyu is lakott :)
Párodnak drukkolok, jó, hogy ilyen közel talált munkahelyet.

Nem tudom, Bridget hányra ment, de gondolom reggel 8-9 körül, mivel a vérvételt hamar lezavarják, nem éheztetik egész nap az embert :roll: Főleg ha kismamiról van szó :wink:

Ma mit főztök? Én burgonyakrémlevest, és pizzát sütök, mindjárt megírom a recepteket a másikba. :wink:
Vendég
 


Kitty, én brokkolilevest főztem meg krumplipüré és fasirt van.
Jöhetnek a receptek :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?