Sziasztok!
Hajnóca, nagyon édes Bogyóka!
Nagyon otthon vagy Nóciék problémájának lehetséges megoldásaiban.
Tanultad vagy volt már hasonló jellegű tapasztalatod?
Brid, Kitty bizony tudom, hogy más úton kell megadnom Andrisnak, amit szeretne, csak egyszerűen én sem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire nem fogom kívánni az együttlétet.Még csókolózás hagyján, addig jó, utána mindent gáznak érzek.Most ezt másképpen nem tudom megfogalmazni, de hétvégén rászánom magam.
Olyan érdekes, pedig annyira szuper volt a szexuális életünk.
Nóci, édes Regi nagyon!!!
Kíváncsi vagyok, hogy majd mit mondanak a dokik.
Például az Andris eyg csomószor nem figyel, csak bámul maga elé, mondhatsz neki bármit, nem reagál, csak ha testi erőszakot alkalmazok
Amíg nincs pontos diagnózis, addig tornázz sokat, és vezesd le a feszültséget, és ahogy Hajnóca is írta, próbáld meg te magad fejleszteni.
Brid, én is mindig úgy vagyok, hogy Andrisnak nézek először dolgokat, aztán jövök én.
Hiányzik apácska már nagyon, igaz?
Ma mi lesz a program?
Beze, igen még az a szerencse, hogy nem fáj. Ez egyébként általános probléma a szoptatás abbahagyása után?
Kitty, már én is írtó dühös vagyok a hó miatt.
Ma mit főzöl?
Meló ügyben nincs még semmi?
Fürti, merre jársz?
Kati, még megy a festés?
Tegnap vacsit főztem, kukoricás rizs, natúr szelet, dinsztelt hagyma, sajtszósz,kukorica saláta, és gyetrgyát is gyújtottam, és a Séta a múltba című filmet néztük,ami kicsit sírós, romantikus.
Tök jó volt.
Csak a hús felvágásával volt némi bajom, konkrétan 1 óráig tartott, mert több időt töltöttem a Wc-n, mint a konyhában
De Andris örült, nagyon