Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Kia, aranyos vagy!

Majd számolj be, hogy milyen volt az első teljes nap a bölcsiben. Feltéve ha a nagyfiú nem fárad le nagyon és el tudja mesélni, hogy milyen kalandokban volt része :)

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Szecs

én is a szabival vagyok gondban, hogy mikor menjünk el még együtt pár napra. Én szeptember 01.-re vagyok megcélozva, ezért úgy gondoltam, hogy talán a július közepe még belefér egy kiruccanás.
Ráadásul félek a kánikulától, de végig kell majd csinálnom. Az a baj, hogy én már most az elején hirtelen sokat híztam, valószínű a vitaminoktól. így gondolom, hogy a végére gurulni fogok, pedig próbálom visszafogni az evést. Kevesebbet, sűrűbben és természetesen vitamin legyen benne, de kalória ne ezer. Te mikorra vagy kiírva?

Kia
na..............., kíváncsian várjuk az első egésznapos élménybeszámolót ahogy lesz időd

most a héten kell meglennie a kombinált teszt eredménynek, már annyira izgulok, remélem jó lesz!

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Szerintem menjen mindenki idén nyaralni, ha meglesz a baba, úgysem lesz sokáig időtök semmire :D

Kia, én is kíváncsi vagyok, milyen volt az egész nap a bölcsiben. Ma tudtam meg, hogy Vivit is felvették szeptembertől. Már nekem sincs sok hátra és mehetek vissza dolgozni... :cry:
Gratula a fogyáshoz!!

Babaim hogy vagy?

Judit, majd tájékoztass minket, hogy mi lett az eredmény! Biztos minden rendben lesz!!

Ma csak ennyire futotta, igyekszem visszaolvasni, annyit írtatok:)

KépKép
b_judyt
 
 

 
 

b_judyt, köszi, megvagyok. Várom az amnió eredményét. A genetikai Uh ma volt, minden oké és kislányt rejt a pocikám, akit nagyon imádunk.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...ha nem hívtak telefonon...akkor biztos minden rendben van! Gratula a pici lányhoz :)))

Mi két napja fogjövetellel küzdünk...remélem kibújnak már hamar. Kicsit megviseli a fiatalurat ez az új helyzet :)

Tényleg nyaraljon aki csak tud...nálunk idén max családnál történő nyaralás jöhet szóba.

BJudyt...újra az ÁEK-ban fogsz dolgozni?

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Holnap jövök bővebben...
Levi nem sokat mesél a bölcsiről... hiába kérdezgetjük, hogy mit evett, mit csinált.... :roll:
Dél előtt kimennek egy kicsit motorozni, rengeteget játszanak.... és ügyesen eszik, alszik...
dícsérik is a dadusok :P :oops:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia, még új neki a környezet.Megszokja és kinyílik, ne aggódj!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaimado!

Gratulálok a kislányhoz! Minden rendben lesz!
Amikor megyek majd a kromoszómavizsgálatra, akkor leszek a 18. hétben. Nem tudom, hogy akkor megcsinálják a genetikai uh-t, vagy azért újra mennem kell?

b_judyt már éppen néztem, hogy nagyon eltűntél, de jól van láttam, hogy újra itt vagy. Kombinált teszt eredmény még mindig nincs, pedig másfél hetet mondtak, de már 2 hete voltam.

vt72
kitartás a fogzáshoz :-) ! Szegénykém biztos nyűgösebb most.

kia
szerintem a hétvégén már mesélni fog, akkor pihentebb lesz és többet lesz veletek napközben!

Puszi mindenkinek, szép napot

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Babai
Még nem is gratuláltam a pici lányhoz! :wink:

A nyaralás....
Mi a Balcsin voltunk augusztus végén... (bár Levi decemberben született)
A 6-7 hónapos pocallak még oké a nyaralás... a 8. után már nehezebb...
...én okt-nov.-ben jártam a szülésre felkészítő tanfolyamra... jól bírtam végig :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Judit:passz.Nekem külön volt. Kérdezd meg a dokid.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Judit: én úgy emlékszem, hogy nekem csak a mintavétel előtti uh volt. Kérdeztem is a dokit anno, hogy kell-e mennem újra, de abban maradtunk, hogy nem szükséges, ha a Hajdú dr-nő konkrétan nem mondta.
De azért kérdezz rá mindenképpen.

Timi
Kép
vt72
 
 


Babai, örülök, hogy a gen. UH rendben volt :D ! A mintavétel eredményét nem tudod telefonon megkérdezni?

Kia, a Győzőből a mai napig alig tudok infót kiszedni, hogy mi volt az oviban. A pasik nem olyan "beszélősek" :lol: .

BJudyt, nektek is sok sikert a bölcsihez, Vivi érezze jól magát!
A munkahelyedtől hogyan váltál el a szülés előtt? Megmondtad pontosan, hogy mikor mész vissza; vagy most szóltál, hogy vissza tudnál menni szeptembertől? Csak kíváncsiságból...

Kép

Kép
ripley
 
 


Sziasztok!

Judit, nálunk július közepére várható a gólya, úgyhogy a véleményeket összegezve és figyelembe véve, szerintem késő tavaszi hosszú hétvége lesz a dologból :D

Babaimado, szívből gratulálok a pici lányhoz!!!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Babaim. hatalmas gratula a pici lányhoz!!!! No és az UH eredményhez!

Judit, nem tudsz te telefonálni az eredményért? Vagy ők értesítenek? nem tudom hogy megy ez...

Timi, miket csinál Zsoltibaba? Rágja az öklét? Kenegeted vmivel az ínyét? Vivnek 5 hónaposan jött ki az első, akkor jöttem rá, hogy azért sír már 2 napja:) Most már csak 1 hiányzik, de meg sem kottyant neki a többi. Vagy csak nem mondta:)

Munka: úgy jöttem el, hogy majd megyek vissza vmikor. Most már tudok konkrét időpontot is mondani. Csak a főnővér megmondta, hogy csak 12 órában tud visszavenni. De én máshol megérdeklődtem, hogy jogszabály, hogy kötelesek olyan munkarendet adni, ami nekem megfelel, ergo 8 órásat. És ki sem rughatnak, amíg a kicsi be nem tölti a 3. évet. A Honvédség amúgy sem rugna ki (gondolom), nem éri meg neki végkielégítést fizetni. Majd bemegyek az igazgatóhoz, és elpanaszolom neki, hogy ez van, nem tudok 12 órát vállalni a gyerek mellett, adjon vmi baba-barát munkát. Aztán majd meglátjuk.

Ripley, Győző lassan 6 éves lesz, de gondolom csak jövőre megy iskolába. Nem? Azt sem tudom manapság ez hogy megy, én augusztusban töltöttem anno a 6-ot és szeptemberben már iskolás voltam. Ma inkább halasztanak egy évet, nem?

Jó szutyok idő van kint, motorozni nagy a hó, szánkózni kicsi:):)

KépKép
b_judyt
 
 


BJudyt...ökölrágás,nyálömlés mind megvannak és látszik is két fehér fog alul az íny alatt...ha a kiskanál odaér, akkor koccan...világítanak a szájában :) De nemcsak az öklét rágja, hanem mindent ami a keze ügyébe kerül...ha a karomon hasra fektetem, akkor engem is harapdál :))))

12 órában nem is lehet gyerek mellett dolgozni...szerintem még a 8 is sok...én először max 6 órásnak megyek vissza.

Timi
Kép
vt72
 
 


Nem is értem, hogy várhatják el, hogy elvállald??!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Rég voltam, elég soká tartott visszaolvasni. :oops: :shock:

Nyaralás - Gergő május végén született és áprilisban mi még elmentünk Sopronba hosszú hétvégére. Prágába készültünk, de a férjem végül nem merte bevállalni, ki tudja milyen ott az ellátás. :roll:

Nem ússzuk meg, jövő csütörtökön kiveszik Gergő orrmanduláját és megnyitják a fülét is...hacsak addig nem lesz beteg. Már nem is engedem oviba, ma voltunk az altatóorvossal beszélni meg vérvételen, elég jól bírja idáig a megpróbáltatásokat. Doki szerint nem kellett volna idáig várnunk vele, mert a dobhártyája mögött a folyadék egy idő után elkezd besűrűsödni és ránő a hallócsontokra és onnantól végleges lesz a halláscsökkenése, nem lehet rajta segíteni. Mindezt a múlt héten volt és úgy ítélte meg, hogy "sürgősen" meg kell műteni. :cry: :(

Munka - én már egy kicsit várom, hogy visszamehessek dolgozni, szerencsém van simán vissza tudok menni majd 6 órában is. Egy év múlva 2 éves lesz Pepi, ha kiveszem az elmaradt szabikat, akkor kb. júniusban kéne munkába állnom, de "csak" szeptembertől vették fel Pepit bölcsibe meg az oviban is elég hosszú nyári szünet van...nem tudom még, hogy oldjuk meg. Ezek a nyári szünetek munka mellett már irgalmatlanul hosszúak lesznek, fogalmam sincs hol lesznek addig majd a gyerekek. :roll:

Kia,
Gergő mindig sokat mesél az oviról, de ő mondjuk alapból elég beszédes pasi, folyton locsog. Néha olyanokat is mesél ami meg sem történt az oviban, elég nagy fantáziája van.

Babai,
gratula a kislányhoz és örülök, hogy az uh-n mindent rendben találtak. Nevet választottatok már?

Volt valaki mostanában Gulyás dokinál? Hány héttel korábban kell bejelentkezni hozzá a magánrendelésre? Amikor utoljára voltam, akkor kb. 2 héttel hamarabb ez még mindig így van? Lassan már meg kéne oldani a fogamzásgátlást is. :oops:

Kép
Kép
chessy
 
 


Chessy, én a múlt héten voltam a dokinál, szerintem tartható ez a 2 hetes gyakorlat, bár én a múltkor inkább 3 héttel előtte szóltam, mert fontos volt a korai időpont.

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Hol van a tavasz? Ma is esik a hó!

Babaim...! Most akkor egyenlőre pihi, kovetkező kötelező vizsgálatok (vérvétel, stb.) mikor lesz?

Chessy, én a Gulyás dokinál februárban voltam és én is 2 héttel előtte jelentkeztem be és csütörtökön az első voltam a magánrendelésén.

vt72
Én is úgy gondolom, hogy a Hajdú dr.-nő azért adott már februárban előre (ápr.06.-i) időpontot a 18. hétre, hogy egyben letudjuk a genetikai uh-t. Ugyanis a 12. uh-n már megadta az időpontot, mert a korom miatt úgyis meg kell csinálni a kromoszómavizsgálatot, gondolom ezért adta a 18. hétre már az időpontot.

b_judyt
Sajnos még mindig nincs meg a kombinált teszt eredmény, tegnap érdeklődött nálam egy másik kismama is akivel egyszerre voltunk, de Ő sem kapott email-t, mert állítólag abban kapjuk meg a linket, ahol megnézhetjük az eredményt.

Lányok!
Kb 1 hónapja dagad, vizesedik a bokám, lábam, van valami ötletetek (pócolni, pócolom este amikor a munkából hazaérek), eddig nem volt olyan vészes, de most már reggelre sem nagyon megy le. és így 15. hétben még elég korai nem?
Lehet, hogy az is gond, hogy az elején hirtelen felszedtem 5 kg-ot

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Még nem mutattam meg ezeket a képeket: (2db a 4-ből..)
Kép Kép

Végre Levi is kezd beszélni a bölcsiről...
Ma reggel sírt 2 gyerek amikor bementünk... Levi is szomorú lett... a végén már azt mondta, hogy nem akar ott maradni... de végül bement játszani... :roll:

Judyt
...akkor neked sem lesz könnyű újra dolgozni... :(
Kedden megyünk Bp-re... leszereni... és szerdától már itt vagyok Nyh-n :?

Timi
...jó hamar jönnek a fogacskák :D

Chessy
...akkor egy nagy kalappal 6 nap múlva!! :shock:
Remélem ügyes lesz - továbbra is - Gergő!

Itt is hull a hó.. egész nap...
Judit - kevesebb sót vigyél be a szervezetedbe, mert az visszatartja a vizet... A pihenés, felpócolás jó!
Nekem csak az utolsó 1-2 héten volt... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Csajok, a továbbiak az eredménytől függnek. Ők fognak értesíteni. Remélem, levélben.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babai
DRUKKK!!!!
Most nézem.. lassan félidősek vagytok :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Judit! Én is elég korán kezdtem vizesedni...úgy 3 hónappal hamarabb ha jól emlékszem. Szerencsére a munkahelyen is fel tudtam tenni a lábam...de az utolsó hónapban már nem mentem dolgozni. Aztán itthon sokkal jobb lett a helyzet :) bár a végére kellett venni egy számmal nagyobb cipőt :)

Babaim...ha eddig nem hívtak, akkor már nem is fognak. Ezt már akkor sem értettem, hogy ha a rossz eredményt látják pár napon belül, akkor a jóra miért kell majd egy hónapot várni?

Kia...örülök, hogy jól megy a bölcsi Levinek. Leszereltek? Le vagyok maradva...mivel foglalkoztok? Ha nem titok :)

Timi
Kép
vt72
 
 


VT: azt olvastam a neten, hogy 2 hétig tart a sejtek tenyésztése.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babai, szívből remélem, hogy "jó sejtek tenyésznek ki"!!!
Tán Timinek igaza van, s már hívtak volna ha rossz... :?

Kia, nagyon cuki Levi az új képeken :D ! Micsoda fürtök :D !

Chessy, sajnálom Gergőt :( ...
Munkábaállásod és a bölcsi kezdés között nagyszülőkre hagyod Petit?

folyt.köv.

Kép

Kép
ripley
 
 


Kia, az iwiw-wn is megcsodáltam már kis Katicádat. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Folyt.
A hosszú ovi szünetet nyáron mi a nagyszülők segítségével tudjuk megoldani, és a férjem is akkora időzíti a saját szabiját (részben) A fizetős gyerekmegőrzők közül 10.000 Ft/ hét volt a legolcsóbb, amit láttam :shock: .

Győző még nem megy iskolába, majd inkább csak 7 évesen. Addig még "érhet" egy évet :) .

Judit70, bokaduzzanatról majd kérdezd meg a dokit. Lehet, hogy javasol rendszeres kis mozgatást pl. bokakörzés.

Kép

Kép
ripley
 
 


Lányok!

Köszi a tanácsokat a vizesedésre (duzzanatra). Próbálok kevesebb sót bevinni, de ráadásul én sótlanul ettem eddig is. Akkor hogy vigyek még kevesebbet be? Majd csak március végén kell hívnom a dokit, valószínű, hogy időpontot beszélünk meg, majd említem neki, de már februárban említettem (akkor 11 hetes voltam) és nagyon csóválta a fejét, hogy korai. Valószínűleg, hogy nem fog engedni dolgozni (pedig én még szeretnék egy ideig, mert nem nehéz fizikai munkát végzek).

Kia

Levi a katicával egy kis tünemény! Meg kell őt zabálni!

Babai, érzel már mocorgást a pocakban?

Kép
judit70
 
 


Judit, igen, ha nyugton feklszem a hátamon és koncentrálok. Talán a 15-16. hét óta, csak először nem voltam benne biztos, hogy ő jelez. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Köszönöm! :P

Timi
Police...

A mocorgás... nagyon jó érzés :oops: :lol:
Babai Továbbra is DRUKK!!!!!+++++++
(hajrá jó sejtek)

Judit
Ha pihentetsz meló helyet , tedd azt.... vagy nagyon szereted a munkádat?
Én már áprilistól betegen voltam és pocakot növesztettem...

A sót én sem szeretem.... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Kombinált teszt eredmény! Na végre tegnap (szombaton) legalább kaptam egy sms-st, hogy megérkezett az eredmény, hívjam az orvost.
De azt mondták, hogy email-ben küldenek egy kódot, és a neten megtudom nézni, Ez eddig nem érkezett meg.
Felhívtam a G.I-t tegnap, azt mondta, hogy Ő még nem kapott eredményt, nincs bent, hívjam kedden és utána néz, de mondta, hogy nem kaptam kódot? ott meg tudom nézni! mondtam, hogy nem!
(lehet, hogy rosszul adtam volna meg az email címem? ugyanis új és lehet, hogy rosszul adtam meg).

Na mindegy tegnap óta duplán ver a szívem.

Hívtam az egyik lányt akivel folyamatosan együtt voltunk vizsgálaton azt mondta, hogy Ő is kapott sms-t, de csak holnap lesz gépközelben hogy megnézze az emailt hogy jött-e.?!

Na ennyi történt velem!

Remélem mindenki jól tölti a hosszú hétvégét, bár az idő pocsék!

Puszi nektek

Kép
judit70
 
 


Kia!

Lehet, hogy melóhely pihentetés lesz a vége!
Egyébként annyira nem szeretem, csak sok mindent át kell adnom (szép lassan), meg egyébként nem érzem rosszul magam és azért gondoltam, hogy még dolgozom egy kicsit, de ha a doki nem enged akkor betegácsi lesz.
Egyébként január elején már rögtön veszélyeztetettnek írtak (gondolom a korom miatt is) és azzal a feltétellel dolgozhatok, ha nincs gond (vérzés, görcs, stb).

Ezek nincsenek is, csak a vizesedés. :-(

Kép
judit70
 
 


Judit, micsoda macera így a kombinált. :shock: Nekekm1,5 órát tratott a vizsgálattal együtt és ott volt az eredmény.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Judit
DRUKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!! :wink:

Torokfájással közdök... de Levinek szerencsére nem fáj... csak az orra folyik...

Tegnapi képek:
Készül a torta
Kép
Elkészült (néger lett)
Kép
Kiszolgálja magát...
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Ezt nem fogjátok elhinni, más már 1 hét után megkapta az eredményt (kombinált teszt), nekem most lesz pénteken 3 hete, hogy voltam. Tegnap telefonáltam az orvosnak Ő még semmit sem kapott, felhívtam a hölgyet aki levette a vért azt mondta, hogy már rég meg kellett volna kapni az eredményt. Felhívja a genetikai labort, megadja a telefonszámom és majd onnan hívnak. Na úgy hívnak engem, mint titeket. Az eszem megáll. A gyomrom tiszta görcs.


Tényleg egy kérdésem lenne, az AFP-re éhgyomorra kell menni? Itt csak vérvétel van, vagy vizeletet is kell vinni? (Szerintem csak vérvétel)

Köszi a válaszokat!

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Volt mostanában valaki genetikai uh-on a MÁV-ban?
Holnap megyek és állítólag sokat kell várni!
Mondjuk nem baj,mert eddig éreztem a baba mozgását,de 1 hete semmi....remélem nincs baj
:cry:
Ilyenkor szoktak adni pénzt a G.I dokinak?
ildibildi
 
 


Judit70:Én most voltam AFP-n, este estem be a rendelőbe,nyugodtan ehetsz ,csak egy vérvétel...lehet,hogy egyszerre fogunk szülni ?!:D
ildibildi
 
 


Sziasztok!

Judit, szerintem az AFP csak vérvétel (bár én nem a kórházban csináltattam, de nem volt vizelet vizsgálat). Az tuti, hogy nem kell éhgyomorra menni, sőt úgy tudom, hogy a Gabi is leveheti hozzá a vért a rendelőben (időpont sem kell hozzá és nem kell fizetni).

Ildi, sajna én nem tudok konkrétumot, mert szintén nem ott csináltattam, de az 100%, hogy sokat kell várni és érdemes nagyon korán menni. Vigyél olvasni- és rágcsálnivalót!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Ildi,
A genetikai UH-ot nem GI doki csinálja, ha erre gondolsz...

Szecs, dolgozol még? Meddig szeretnél?

Kia, jó lett a "dekoltázsos" torta! Honnan van ilyen tortaformád :wink: ?! :lol:
Úgy látszik torokfájós időszak van. Jobbulást!

Chessy, szorítok Gergő mandulaműtétjéhez!!

Timi, megvagytok, jól vagytok?

Kép

Kép
ripley
 
 


Sziasztok!

Szecs! Köszi, én is arra gondoltam, hogy csak vérvétel. Lehet menni a helyi SZTK-ba is (?), mert nekem sokkal közelebb lenne, mint elmenni a Nyugatiba.


Ildibildi

Én a 12. héten voltam genetikai uh-n a MÁV-ban. Igen nagyon sokat kellett várni, én 1/2 8-ra ott voltam és 11-kor kerültem be. Nem kell érte fizetni, nekem a Hajdu doktornő csinálta. Nem a Gulyás csinálja a genetikai uh-t. Én április 06-án megyek újra genetikai uh-ra, de az egyik lány tegnap volt és azt mondta, hogy nagyon sokan vannak. Előtte lent a felvételen be kell jelentkezned!!!
Én is azt mondom amit a Szecs, hogy sok rágcsit és innivalót is vigyél, bár ital automata van.

Melyik nap este (csütörtök) estél be a rendelőbe az AFP miatt?
Te hányadik héttől érezted a mocorgást?

Mikorra vagy kiírva? Én szeptember 01.-re

Kép
judit70
 
 


Az AFP csak vérvétel és előtte nyugodtan egyetek, igyatok, szokásos gyógyszereket is be lehet venni.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk...apája itthon van a héten szabin és elég sokat mászkálunk. Ha itthon vagyunk, akkor övé a gép :)

A védőnéni szerint a fogak félig már kint vannak...úgyhogy már csak nyomulniuk kell :)

Szombat óta napi egyszer átfordul Zsolti hasról hátra :D

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!
Most olvasom,hogy a 12.heti UH-t nem a Gulyás Dr. csinálja.Az asszisztense azt mondta,hogy Ő végzi a magánban, akor most mi az igazság?? Mi van ha betöltött 12.hét után van az UH,nincs későn? Időpont kell az ÁEK-ba?Légysz ha valaki tud valamit erről,irja meg! Köszi
igevi
 
 


Igevi, a 12. heti uh az azt jelenti, hogy a 12+1,12+2,12+3,stb..napok.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Köszi a válaszokat!
Viszek 3 napi hideg élelmet :lol:
Judit70:én most 18 hetes vagyok,16. hét végén voltam AFP-n,a magánrendelőben,fizetni nem kellett.
Augusztus 14-re vagyok kiírva,ha minden rendben megy,mert elég rosszul kezdődött pl.vérzés,hasgörcs...szóval pihizek itthon.
Nekem a második babám.Én kb 14 hetes koromtól érzem a babát,de csak este ha hanyatt fekszem,apró pattogás.Az első babámnál 18 héttől éreztem.
Drukkoljatok :D
Igevi: Nekem a 12 heti nyaki redő uh -ot a magánrendelőben csinálta a GI-doki
ildibildi
 
 


Az asszisztense is úgy mondta, hogy a magánrend-ben csinálja, csak az előző hozzászólásban mást olvastam, egyébként, KÖSZI
igevi
 
 


Sziasztok!

Timi, már én is aggódtam, hogy mi lehet veletek, de akkor igazoltan voltál távol :D Remélem jól telnek a családi hétköznapok! Gratula a forgásokhoz a picinek!
Ripley, én piszok mázlistának számítok ebből a szempontból, mert év elejétől meg tudom oldani, hogy itthon legyek telefonügyeletben, szóval dolgozom is meg nem is. Ezt szerintem egészen a szülésig tudom csinálni, de persze a cégemen is múlik.
Judit, ez szimpla vérvétel, szóval szerintem megcsinálják az SZTK-ban is, de lehet, hogy beutalóköteles, na meg ott valószínűleg csak reggel van labor. Szóval sok szempontból érdemes a Nyugatiig elmenni.
Igevi, a 12. heti genetikai uh-t nekem is a doki csinálta a magánrendelésen, csak a 18. hetit kellett másnál csináltatni.
Babaimado, mindjárt félidős leszel!!!
Kia, már én is akartam gratulálni a tortakölteményhez :D

KépKép
Kép
szecs
 
 


A 12. heti gen. uh-t én az istenhegyin csináltattam, mert ott profibb UH gép van. Volt egy un. amnionszalag a méhemben és látni akartam, hogy mi is az :? ... Aztán ez szerencsére nem okozott gondot a várandósság további részében.

Zalánbaba ma éjszaka csomószor felébredt, úgyhogy most elég fáradt vagyok, ő meg még nem eléggé. Most itt csorgatja a nyálát a billentyűzetre... :D.
Kedden ő is átfodult 1x hasáról hátára, de azóta nem ismételte meg ezt a "produkciót" :o .

Kép

Kép
ripley
 
 


Gratulálok Ripley! Igaza is van, hogy nem produkálja magát feleslegesen, csak ha épp úgy tartja főúri kedve :lol: Egyébként jó alvó és ritkaságnak számít, ha többször felébred éjszaka?

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Kombinált teszt eredmény rossz lett! :-(

(csak azt nem értem, hogy 1 hétig kellett 3 hét után saját magamnak utána járni az eredménynek).

Most marad a várakozás április 06.-ig amíg megyeka kromoszómavizsgálatra.

Babaim...... neked is ez az eredmény lett pár hete rossz?

Kép
judit70
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?