Sziasztok!
Rég voltam, elég soká tartott visszaolvasni.
Nyaralás - Gergő május végén született és áprilisban mi még elmentünk Sopronba hosszú hétvégére. Prágába készültünk, de a férjem végül nem merte bevállalni, ki tudja milyen ott az ellátás.
Nem ússzuk meg, jövő csütörtökön kiveszik Gergő orrmanduláját és megnyitják a fülét is...hacsak addig nem lesz beteg. Már nem is engedem oviba, ma voltunk az altatóorvossal beszélni meg vérvételen, elég jól bírja idáig a megpróbáltatásokat. Doki szerint nem kellett volna idáig várnunk vele, mert a dobhártyája mögött a folyadék egy idő után elkezd besűrűsödni és ránő a hallócsontokra és onnantól végleges lesz a halláscsökkenése, nem lehet rajta segíteni. Mindezt a múlt héten volt és úgy ítélte meg, hogy "sürgősen" meg kell műteni.
Munka - én már egy kicsit várom, hogy visszamehessek dolgozni, szerencsém van simán vissza tudok menni majd 6 órában is. Egy év múlva 2 éves lesz Pepi, ha kiveszem az elmaradt szabikat, akkor kb. júniusban kéne munkába állnom, de "csak" szeptembertől vették fel Pepit bölcsibe meg az oviban is elég hosszú nyári szünet van...nem tudom még, hogy oldjuk meg. Ezek a nyári szünetek munka mellett már irgalmatlanul hosszúak lesznek, fogalmam sincs hol lesznek addig majd a gyerekek.
Kia,
Gergő mindig sokat mesél az oviról, de ő mondjuk alapból elég beszédes pasi, folyton locsog. Néha olyanokat is mesél ami meg sem történt az oviban, elég nagy fantáziája van.
Babai,
gratula a kislányhoz és örülök, hogy az uh-n mindent rendben találtak. Nevet választottatok már?
Volt valaki mostanában Gulyás dokinál? Hány héttel korábban kell bejelentkezni hozzá a magánrendelésre? Amikor utoljára voltam, akkor kb. 2 héttel hamarabb ez még mindig így van? Lassan már meg kéne oldani a fogamzásgátlást is.