Kata! Atyaúristen! De akkor ez most mi volt?????
Figyeld azért őket nagyon!!!!
Nyulasz, nem próbáltátok esetleg a sópipát (vagy mi a neve)? Olyan elefánt alakja van, és 5 ezerért lehet kapni sok helyen. Állítólag csodákat tesz az ilyen felsőlégúti szörnyűségekkel. Remélem Balázs megússza a kórházat!!!!
Timi, nekünk is bunkók a szomszédaink, de nekünk még kertünk sincs (panelben lakunk)!
(Már ha ez vigasztal)
Mi a falu neve?
Én is itthon nyomom a tornát, majd ha csinibb leszek picit akkor megyek majd edzőterembe.
Móni, gabonapépet nem én javasoltam. (vagy mégis....?) De örülök, hogy bevált.
Zsófi, babácskák 4.8 kilósak. Nem valami sok, mi?
Gondolkoztam rajta, hogy adok nekik tápit, hogy kicsit dagibbak legyenek, de aztán elvetettem, mert ezért nem fogok nekik tápot adni (sok pisis-kakis pelus van, egészségesek, mint a makk, jókedvűek, sokat mozognak és rendetlenkednek, szépen fejlődnek. Persze ha muszáj lenne, adnék. Bizti olvastad, hogy volt egy időszak, amikor nehezen akart átállni a cicim a több tejre, de szerencsére már nincs gond.). Amúgy rengeteget szopiznak, 800-900 milliket egy nap, szóval nem tudom, hova lesz az a sok tejci.
Most már csak 350-400 grammot híznak egy hónapban, pedig volt olyan hónap, hogy 1 kilót is híztak. Remélem csak a testalkatuk ilyen, és majd 20 évesen hálásak lesznek ezért. Vagy lemozogják???
Aletta amúgy már duplázta a születési súlyát, Ajsa meg most fogja. Na majd lesz valahogy, éhen nem halnak, az tuti!
Vagy mégis kellene nekik egy kis tápi???
Alvás: lehet hogy rosszul csináljuk, de mivel nálunk csak 2 szoba van (plusz egy étkező, dehát ott mégse alhatnak a picik), ezért a "nappaliba" (ahol mi is alszunk) tettük be a kiságyakat. A kisebb szoba meg a dolgozó- és vendégszoba. SZóval nálunk nagyrészt a saját szobájukban vannak, és ha alvásra kerül a sor, akkor csak a kiságy jöhet szóba (még járókánk sincs). Maximum, ha nem álmosak, akkor ott elvannak, nézgelődnek, játszanak. Ezért kéne majd járóka, hogy megértsék, ott a játék, a kiségyban meg az alvás a "feladat". De áprilisban-májusban anyukáméknál leszünk hosszabb időre (Apa nem lesz itthon), na ott lesz majd úgy, hogy anappaliban a járókában játszadozás, nézgelődés, a szobában bent meg a kiságyban alvás. Akkor már nagyobbak lesznek, és ha bejön a rendszer, akkor itthonra is rendszeresítünk majd egy játszóházat.
Na mit szóltok?
Törpi, gratula a jó éjszakához.
Én várom már, hogy a picikék másszanak meg üljenek.
Most is olyan édin eljátszanak néha, de látom rajtuk, hogy azért bőgik el magukat, mert még erőlködniük kell, mászni meg ugye még nem tudnak...