Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lpemóni,ügyesek vagytok,már én is várom,hogy felüljenek.

Mi most veszünk karámot,még nem sikerült,mert nem vagyok se teszveszen,se vaterán,expressz oldalon meg nem találtam megfelelőt.Ha egyszer lesz időm regisztrálni,vagy valaki segít nekem megvenni,akkor lesz.De főként azért,mert nálunk járólap van,és az nagyon kemény.Így is mikor a játszószőnyeget leteszem,folyton ott kell lennem,mert hipp-hopp lepörögnek róla,és már koppan is a buksi.Így legalább a rács majd megfogja őket.

Na,volt a doki,megállapítottuk,hogy a ventolin kiürült,így nem igazán hat :oops: (még sziszegett fújáskor,így nem gondoltam,aztán egyszercsak elhallgatott)Felírt másikat,tegnap nyomattuk óránként,ha nem javul,akkor ma vagy törökbálintra kell vinni a tüdőosztályra,vagy a heim pálba...szeretném kihagyni.Már kezd hurutosan köhögni,gondolom ez jobb,mint a száraz.Talán a sípolás is jobb már.Ja,és Noémi is köhög már :evil: Takonykór is rendesen visszatért :evil:

Viszont imába foglalom a dokink nevét,ő nem a háziorvosunk,csak nemrég kezdett hozzánk járni,mert tavaly nyugdíjba ment,de magánban nyomja tovább,na szóval tegnap panaszkodam megint Noémi evésére,hogy a max,a 70,de inkább 50 amit megeszik.Tejpépből,főzelékből 90 körül,gyümiből alig.

Azt mondta vegyünk bio citromot és narancsot,csavarjuk ki a levét,fele-fele arányba keverjük el,és evés elött 10 perccel egy kis mokkáskanállal adjunk Noéminek.Szerinte egy próbát megér.Na este elkezdtük,110 táp lecsúszott.És most reggel szintén 110 táp.Én olyan boldog vagyok :D

na mennem kell,drukkoljatok,hogy ne kelljen kórházba menni.
Vendég
 


Törpi! Nem ismerem Őket. Nemrég költöztünk ide.

Gratulálok az átalvós éjszakához.

Most mi is próbálgatjuk a gyerekek igényét. Néha jó (Zita 8 órát aludt egyik este), néha rossz (most pl óránként kel egy gyerek). Szóval elvagyunk.

Gyógypuszi a betegeknek, jobbulást!

Nyulasz! Remélem nem kell kórházba menni.

Kép
tigriske1978
 
 


Nyulasz, mennek a drukkok!!!! Noéminek meg gratulálok! Remélem így is maradtok, és végre nem lesznek megtépázva az idegeid. Bio narancs, citrom hol kapható? Mert a kertemben sajnos ez nem terem :roll:
Rács: nekünk négyszög alakúra van beállítva, de sajnos a lányok 8szögűvé alakítják. Az összeillesztéseket hiába csavarozom iszonyú erősséggel össze, enged a csavar és alakul a rács. A vásárlásban azonban tudok segíteni, ha nem lesz időd regisztrálni, mindkét oldalon fenn vagyok. Postai címet bármikor tudom infózni az eladónak, utalni előre kell, azt meg úgyis Te teszed.

Tigris, hát három gyerekkel csoda lenne, ha nem lenne legalább egyikkel találkozód az éjszaka.

Éjjel persze megint Emma-magánszám volt. Míra legalább aludt. Verem a fejem a falba, délután moziba voltam, így anyumra és nagyimra bíztam az etetést. Totál megcsúsztak vele, én fejeztem be végül fél 8-kor. Nem csoda, ha egy órával később nem akartak tápit enni, csak aludni. :evil: Így maradjak nyugodtan ki két órát :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Timi, Hanga véglegesen rendbe jött akkor? Csak átmeneti zavar volt? Térded szétfutottad? Sok volt neki? Hirtelen nagyon belekezdtél?

Lpemoni, ügyesek az apróságaid! Illetve már nem is annyira aprók :lol: Ha már állnak, és lassan lépegetnek is, hirtelen olyan nagynak tűnnek az ember szemében. Én már most kezdek kétségbe esni, hogy közeledik az első szülinapjuk. Olyan gyorsan elrohant ez az egy év :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,nagyon megköszönném,ha segítenél.Erről lenne szó,és szerintem személyes átvételről.Ha kéred,akkor kapsz telefonszámot?Vagy hogyan működik?

http://www.teszvesz.hu/item946801238_va ... es_uj.html
Vendég
 


Sziasztok!

Nem volt netünk, illetve most is csak beugrani engedett párom, mert telepít. A héten eladjuk a gépet, ha minden jól megy és egy pár napig nem lesz netünk, de gépünk sem.

Nyulasz: drukkolok, hogy ne legyen kórház! Ez a narancs és citromlé étvágycsináló jól hangzik, de a biót én sem tudom beszerezni, vidéken erre nincs lehetőség sajnos.

Törpi: Hanga csak véletlenül evett jól tegnap, ma már megint küzdünk, Emma-magánszámot sajnálom, de majdcsak rendeződik. Én is azért nem szeretem az etetést a nagymamákra bízni, mert nagyon elhúzzák, pedig a lelkükre kötjük mindíg, hogy ekkor és nem 5-10 perc múlva, mert a pelenkacserével is elszórakoznak, aztán csodálkoznak, hogy elszaladt az idő.

Nekünk sem lesz karám. Járóka igen, de csak azért, hogy ki tudjak szaladni, ha pl. jön a postás, egyébként meg hadd rámoljanak. Lerakom a nappaliba a habtapit, aztán hajrá garázdálkodás! Bár amerikai stílusú a konyha-nappali és a konyha részen kő van, de van két lépcsőfok, ha meg már azt is leküzdik, akkor nem hiszem, hogy megfáznának a kövön, úgysem maradnak meg egy helyen akkor már fél percig sem. Legalábbis így gondolom. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,Törpi,intersparból van a bio citrom.Meg a bio répa is.
Vendég
 


Nyulasz: na ez az, nekünk a közelünkben nincs sem interspar, se semmi. Bár spar van a szomszéd városban, de ott nem tudom, hogy van-e bio.

Off:
Most panaszkodni fogok, úgyhogy ugorjátok át nyugodtan! Elegem van a faluból, ahol 2 éve lakunk. Itt nincs semmi, sehová nem lehet menni, még babakocsival sétálni sem, mert az utcák nincsenek megcsinálva, persze az önkormányzat szerint aszfaltos, de akkora árkok vannak, hogy gyalog képtelenség kerülgetni őket, nem hogy babakocsival, autóval meg pláne. A szomszédok olyan sötétek, de alig van itt értelmes ember, mindenki egy hatalmas sötét, bunkó paraszt. Hiába van szép nagy kertünk, a lányokat ma fél óra után be kellett hoznom, mert a szomszéd felüvöltötte őket és minden nap ez megy, a közös kerítést mi csináltuk, ami az ő oldaluk lett volna, erre minden szart nekipakolnak és át is szakították, a kutyáinkat direkt hergelik a gyerekek, pedig annyiszor szóltunk már, hogy nem kéne, mert a németjuhászom tanult kutya, szót fogad, de a területét is védi, ergó, ha átjön valamelyik gyerek a kerítésen azt lehet, hogy egy életre bánni fogja mindenki, márpedig nyáron is taposták le a kerítést, mert cseresznyét akartak enni. De a távolabbiak is ilyenek, beszél a postással, de a kutyájára nem képes rászolni, hogy hallják egymást, de én szadizom a kutyát, mert nevelni merem. Na, most kidühöngtem magam, bocsánat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ha Te tudnád, mennyire megértelek!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: esküszöm, azon gondolkozom, hogy nyárra lecuccolok a lányokkal a nagyimhoz Velencére. Egyébként is kénytelenek leszünk oda költözni, mert hiába nincs már válság, a bank nem viszi lejjebb a házunk törlesztőjét és ezt nem fogjuk tudni fizetni. Csakhát nehéz a kényelmesből-tágasból 1 szobába beköltözni, hogy azért a mami ne érezze azt, hogy kitúrjuk, mert nem is akarjuk, de csak ő lesz a mentsvárunk. Szóval kicsit besokalltam, hogy általánosan kakiban ülünk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Tegnap haza jöttünk! Ezek voltak:

Tudjátok, nagy rámolásban voltunk, mert lánykákat új szobába költöztettük, ami nagyon helyes lett, és tán be is válik, mert Vera már már átalussza az éjszakát :)
Szerdán Gergő eléggé aluszékony volt. Fürdetés előtt anyu vette fel, és mondta, hogy forró a keze, de mivel más nem volt az, arra gondoltam, csak elfeküdte. Fürdettem, elaltattam, és ment tovább minden a következő szopiig. Amikor is szopi után nyűglődött Geri, hát felvettem. Akkor vettem észre, hogy még mindig tűz forró a jobb alkarja, és vörös, és fel van puffadva. Kétségbeesés a köbön - ha a gyerekekről van szó, én minden önkontrollomat elveszítve pánikolok - és keltettem T-t, hogy szerinte is e... Mi legyen??? kérdeztem, aztán rohanás le már bőgve anyuékhoz, és mondta, hogy hívjam a dokit. Hívtam - de minek - nem valami kommunikatív az orvos. Végül ő is a kórházat ajánlotta. Bementünk a területileg illetékes kistarcsaiba, ahol Johit is szültem. No doki fiatal, kedves megnézte, és kért egy röntgent. Nem volt törés. Volt viszont pici pötty a csuklóján. Kérdeztem nem e allergiás reakció, esetleg csípés miatt - mire a doki, mondta, hogy nem. Szerinte valami trauma volt. Ezt is el tudtam képzelni a nagy zűrzavar miatt esetleg Johi miatt. Másnapi kontrollt javasolt. Mondjuk én mégis allergiás reakcióra tanakodtam, mert ha más lett volna, fájt volna neki, ő viszont kába volt.
Haza értünk, megnyugodva félig, mire teszem tisztába - meg kell hagyni, aznap nagyon büdöset és zöldet kakilt - hát látom hogy már a mellkasa is vöröslik. Hívom az ügyeletet, az pedig megint Kistarcsára akart irányítani. Mondom én oda vissza nem megyek, aztán mondta, hogy ő is bemenne a Heim Pál-ba. Be is mentünk. Figyeltem, hogy a gyerek vesz e levegőt, mert ugye allergia - fulladás kapcsolat lehet ugye....
Beértünk, szinte azonnal velünk foglalkoztak. Már a bal kezén is két ujja bedagadt. Doktornő nagyon kedves volt, és látszóan ő is furcsállotta a dolgot. Bálint ellátásán aggódott, ha épp befektet, hogy tudom majd szoptatni. Mondtam, hogy majd fejek!
Nos befektetett. Jól megkínozták Gergőt, mert vettek tőle vért, aztán pisit, lemérték így úgy, és berakták a branült, ami 4. próbákozásra a fejébe sikerült. Ott bőgtem a váró előtt, a férjem pedig próbált nyugtatni. Végül kihozták nekem Gergőt, és a szobába vezettek. Nem kapott még semmit, mert várták a vizelet és kaki tesztek eredményét.
Aztán végül kapott kombinált antibigyót. Már a második adag után jobban volt. A tünetei egy nap alatt elmúltak.
Csütörtök hajnalban értük Gergővel a kórházba, és estére hozta a férjem Bálintot, mert belázasodott. 38,2 volt a hője, bágyadt volt egész nap. De persze az akkori doki tök bunkó volt, és közölte, ez csak hőemelkedés :O
Legyen igaza! A zárón láttam hogy kapott egy algopyrin szurit, de semmi más. Őt is többször szúrták, szintén a fejébe kapott branült. De már másnap teljesen jól volt. Egy napig kapott tápi-atej keveréket.

Most jól vagyunk, csak köhögünk hurutosan.

cupp

Kata
labkat
 
 


Kata! Atyaúristen! De akkor ez most mi volt????? :shock: :shock: :shock: Figyeld azért őket nagyon!!!!

Nyulasz, nem próbáltátok esetleg a sópipát (vagy mi a neve)? Olyan elefánt alakja van, és 5 ezerért lehet kapni sok helyen. Állítólag csodákat tesz az ilyen felsőlégúti szörnyűségekkel. Remélem Balázs megússza a kórházat!!!! :(

Timi, nekünk is bunkók a szomszédaink, de nekünk még kertünk sincs (panelben lakunk)! :evil: :lol: (Már ha ez vigasztal) Mi a falu neve?
Én is itthon nyomom a tornát, majd ha csinibb leszek picit akkor megyek majd edzőterembe. ;)

Móni, gabonapépet nem én javasoltam. (vagy mégis....?) De örülök, hogy bevált.

Zsófi, babácskák 4.8 kilósak. Nem valami sok, mi? :roll: Gondolkoztam rajta, hogy adok nekik tápit, hogy kicsit dagibbak legyenek, de aztán elvetettem, mert ezért nem fogok nekik tápot adni (sok pisis-kakis pelus van, egészségesek, mint a makk, jókedvűek, sokat mozognak és rendetlenkednek, szépen fejlődnek. Persze ha muszáj lenne, adnék. Bizti olvastad, hogy volt egy időszak, amikor nehezen akart átállni a cicim a több tejre, de szerencsére már nincs gond.). Amúgy rengeteget szopiznak, 800-900 milliket egy nap, szóval nem tudom, hova lesz az a sok tejci. :shock: :shock: Most már csak 350-400 grammot híznak egy hónapban, pedig volt olyan hónap, hogy 1 kilót is híztak. Remélem csak a testalkatuk ilyen, és majd 20 évesen hálásak lesznek ezért. Vagy lemozogják??? :roll: Aletta amúgy már duplázta a születési súlyát, Ajsa meg most fogja. Na majd lesz valahogy, éhen nem halnak, az tuti! :lol: Vagy mégis kellene nekik egy kis tápi???
Alvás: lehet hogy rosszul csináljuk, de mivel nálunk csak 2 szoba van (plusz egy étkező, dehát ott mégse alhatnak a picik), ezért a "nappaliba" (ahol mi is alszunk) tettük be a kiságyakat. A kisebb szoba meg a dolgozó- és vendégszoba. SZóval nálunk nagyrészt a saját szobájukban vannak, és ha alvásra kerül a sor, akkor csak a kiságy jöhet szóba (még járókánk sincs). Maximum, ha nem álmosak, akkor ott elvannak, nézgelődnek, játszanak. Ezért kéne majd járóka, hogy megértsék, ott a játék, a kiségyban meg az alvás a "feladat". De áprilisban-májusban anyukáméknál leszünk hosszabb időre (Apa nem lesz itthon), na ott lesz majd úgy, hogy anappaliban a járókában játszadozás, nézgelődés, a szobában bent meg a kiságyban alvás. Akkor már nagyobbak lesznek, és ha bejön a rendszer, akkor itthonra is rendszeresítünk majd egy játszóházat. :lol: Na mit szóltok?

Törpi, gratula a jó éjszakához.

Én várom már, hogy a picikék másszanak meg üljenek. :D Most is olyan édin eljátszanak néha, de látom rajtuk, hogy azért bőgik el magukat, mert még erőlködniük kell, mászni meg ugye még nem tudnak... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Ja, és csajaim a babakocsizást úúúúúúúútálják (állítólag mert belesüt a szemükbe a nap, dehát az ember mikor vigye le a babákat sétálni, ha nem akkor, amikor ezer ágra süt a nap??? :roll: ), alszanak mondjuk 15 percet, max. fél órát, de amikor jövünk haza, már éktelen üvöltést csapnak (MINDEN baba normálisan viselkedik, nézgelődik meg alszik a kocsiban, csak a mieink nem). :evil: :? :shock: :( Aztán amint beérünk a büdös panelba, elégedetten elhallgatnak. :( :( :(

Nyulasz, ha narancs-citromlét kapnak, utána jobban esznek?? Hogy van ez?????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Kata: nem semmi történet! Kiderült végül, hogy mi volt a baja Gergőnek? Jó, hogy már otthon vagytok!

Rana: Ráckeresztúr, én Sötétfalvának hívom! :wink:

Amióta lánykáim visszavettek a kajából alig híznak. Az elmúlt 2 hét eredménye fejenként 130 g. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, már így is szép súlyúak. Ha most nem híznak olyan rohamtempóban, az nem olyan nagy baj... Ha amúgy minden rendben (kaki, pisi, jókedv, fejlődés), akkor nem kell aggódni. Állítólag! 8)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


A mi házunkban is lakik egy pici falunyi ember, és itt is mindenki címeres paraszt (kivéve minket, persze... :lol: ). Szal NEM VAGY EGYEDÜL! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


És nálunk is van újdonság: Letti mostanában a hisztit gyakorolgatja, és mondhatom mesteri fokra csiszolta e tudományát!!! :shock: :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: hát tényleg nem úgy néznek ki, mint akik éheznek! :lol: Túlságosan nem is aggódom egyenlőre. Letti ügyes lány! Hidd el, lesz még profibb is!

Én is falusi lány vagyok, legalábbis Velence gyerekkoromban még igencsak falu volt, pár éve lett csak város, de ekkora parasztok, csak itt vannak! Persze azért van kivétel, pl. mi! :wink: :lol: Bár most eszembe jutott amikor anyósom a saját fiának beszólt, miszerint : "TE PARASZT!" Hát mit mondjak, feküdtünk a röhögéstől és azóta én is emlegetem, hozzátéve, hogy "Anyád is megmondta!" :lol:
Na, most már sokkal jobban érzem magam. Ma este megint átbeszéltük mit hogyan lehetne a Mamánál, hogy élni is tudjunk. Már csak őt kéne megkérdezni, hogy egyáltalán mehetünk-e.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bizti örülne, ha mennétek, nem?? Legalábbis az én anyukám most festet meg vesz új bútorokat, hogy minden szupi legyen, mire megyünk a babákkal (megjegyzem nem örökre, csak egy-másfél hónapra)!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,
sztem Te ajánlottad a pépet, de nem lényeg, az eredmény a fontos :-)
És csak nyugtatásul mondom:
én Matyim is üvölt egy ideje kb. 10 perc után a babakocsiban, ha épp nem alszik, de én arra fogom, hogy útálja már az overallt - ami mellesleg épp kezd is kicsi lenni nekik - és a beöltözést. Na, majd nemsokára kiderül, igazam volt-e vagy őt is csak álmosan lehet kivinni :-) És hisztiben is elég jól fejlődik ő is ám, úgyhogy nem vagy egyedül :-)
Mi is együtt alszunk a picikkel, de mi a hálóban hálunk mindannyian és nekünk van egy járókánk a nappaliban, viszont én napközben általában külön altatom őket, egyik a kiságyában, másik a járókában, mert nappal fel szoktak ébredni egymásra és mivel nem alvóbajnokok, minden kis időnek örülök, amíg legalább egyikük is alszik :-)
Nagyon klassz is ez, hogy már ülnek-kúsznak-másznak, de ugyanolyan melós is, már látom, hogy innentől kezdve lesz igazán érdekes csak az ikres-lét :-) :-)

Nyulasz,
remélem nem kellett kórházba mennetek, millió puszi Nektek és jobbulást!

Kata,
örülök, hogy otthon vagytok!!! Én is kíváncsi lennék, hogy mi is volt ez...

Timi,
hát tényleg nem egyszerű a helyzetetek, kívánom, hogy mielőbb meg tudjátok oldani a problémát!

Törpi,
valóban nagyon gyorsan megy az idő, de megmondom Neked őszintén, én már vártam ezt az időszakot, amikor igazából lehet már játszani velük és egyre több visszajelzést kap tőlük az ember. Fantasztikus, ahogy értik, amit mondasz nekik, tapsolnak, ha öltözik a mama, pápát intenek neki stb, szóval én annak is nagyon fogok örülni, amikor már értelmes, beszélni-járni tudó nagyobbacska gyerkőcök lesznek!

Nyugalmas jó éjszakát mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Rana: nem biztos, hogy örülne, lassan 20 éve él egyedül és nem biztos, hogy örülne, ha megzavarnánk a mindennapi nyugalmát. Mégiscsak 82 éves (ő az én nagymamám) Sokmindent kéne változtatni és nem akarom, hogy azt érezze kitúrjuk a saját otthonából. A másik fele meg én 2 évet éltem vele, nem könnyű eset. De nem lesz más választásunk.

Nyulasz: mi a helyzet?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata, örülök, hogy otthon vagytok! Nem kis kálvárián mentetek keresztül. Sajnálom nagyon! Remélem most már minden rendben lesz.

Timi, nem kis kihívás feladni az önállóságát a családnak, és összeköltözni bármelyik családtaggal is. Anyukával sem egyszerű, de nagyi sem lehet semmi. Ha csak az enyémből indulunk ki. Anyumék el akarják adni a saját és a nagyi házát, hogy összeköltözve vegyenek egyet (felesleges, ki nem használt szobák vannak mindkét helyen), és az utcánk elején eladó egy ház. Kaptam egy kisebb szívrohamot már csak a gondolatra is. Nekem sajnos nem olyan a családom, aki nem szól bele a másik életébe. Rengeteget segítenek, nagyon hálás vagyok nekik, de ez a jó viszony nálunk csak úgy tartható fenn, hogy ők a város másik végén laknak. Szégyellem magam, de nekem ez így jó. :oops: Egy kalappal az összeköltözéshez, és sok-sok türelmet. Tudom, a muszáj nagy úr :?
"TE PARASZT!" Hát mit mondjak, feküdtünk a röhögéstől és azóta én is emlegetem, hozzátéve, hogy "Anyád is megmondta!" Laughing - hát ez fergeteges!


Rana, Letti lányod az én eddig kisangyal Emmámmal foghat kezet. Az egy dolog, hogy napközben, de ma már éjjel is olyan 2 órás hisztit vágott le, hogy a birka türelmű apjának is kis híján elmentek otthonról. De jó is, ha az ember lánya öntudatos már babakorban.
Vanda, én újratárgyalnám ezt a Kaáli-s visszáru dolgot :shock:

Lpemoni, tegnap elmaradt, de Fannidnak boldog névnapot kívánok!!! Igen, én is imádom a visszajelzéseket, az együttjátszást, meg mindent, ami az ugrásszerű fejlődésüket illeti (pl. Emma tegnapelőtt nekiállt lépkedni a bútorok mellett), de a tudat, hogy milyen hamar elment ez az év, és ha ezt nézzük, olyan rövidnek tűnik az a hátralevő 10-15, amikor még anya lesz a kedvenc, amikor még mi hárman szimbiózisban élünk. Kicsit önzőn hangzik, de én imádom a mi kis meghitt hármasunkat (na jól van, azért apát befogadjuk közénk, ha hajlandó időben hazajönni melóból :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kata!
Olvasni is rossz volt... Jobbulást!

Falu: oda SOHA nem költöznék... kisvárosban nőttem fel, nekem az is rémes volt.
Összecuccolás családtaggal: semmiképp. Nem viselném el...

és MIKOR LESZ MÁR TAVASZ:??????????????
vovanda
 
 


Törpi: na az a baj, hogy én is így vagyok a családdal együtt éléssel. Imádom őket, de egyikkel sem tudok együtt élni, nem véletlenül költöztem el 19 éves koromban. De a szükség nagy úr és a mamim az egyetlen lehetőségünk vagy pedig választhatunk néhány híd közül amelyik még szabad. De amíg lehet húzzuk a dolgot.

Vanda: én a városra mondom, hogy soha többé, mert én próbáltam, nem kicsit betegedtem bele. És van, ami már örök életemre megmarad, köszönhetően a nagyvárosnak. :cry: Max. tünetmentes vagyok, amíg valami ki nem váltja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ez elég komolyan hangzik :shock:
Én is éltem itt is, ott is. 18 éves korom óta otthon én sem. Sokat voltam külföldön is (,ami nem mellesleg segített jobbá tenni a szülőkkel való kapcsolatot, és lehetőséget adott nekik mindenhova utánam utazni, olyan helyekre eljutni, ahova amúgy sosem jutottak volna el.) Világváros, nagyváros, kis falu? Mindenhol vannak állatok :? Viszont azt el kell ismerni, hogy falun igencsak kevés a lehetőség (nem melóra gondolok, hanem a mindennapok szükségleteire). De ezt egy vidéki nagyvárosra is elmondhatja az ember Bp-hez képest. Szerintem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hát igen, nekem is azóta ilyen jó a kapcsolatom Anyámmal, amióta nem ott élek már velük (egyetem óta). (Két dudás szindróma... :? )

Én vidéki nagyvárosban élek, és imádom, hogy szó szerint minden (belváros, hiper és szupermarket, mozi, piac, játszótér, bölcsi, ovi, iskola, középiskola, főiskola és egyetem, nem beszélve az orvosról és a kórházakról) egy karnyújtásnyira van, mondjuk azért is, mert ez a béna panellakás kivételesen jó helyen van (Bp-en ez nem is lehetne így egy relatíve ilyen olcsó lakással, a nagyobb távolságok miatt) De mégis falusi (na jó, kisvárosi) kertről és csendes házról álmodozom (természetesen úszómedencével! 8) ), még ha cserébe majd többet kell is autózni. A telek különben már megvan, már csak az a 30 milla hiányzik, hogy felépítsük rá a házat. :lol: Apropó, nem tud vki kölcsönadni ennyit? 30 év alatt megadom, ígérem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi, megkérdezhetem, mi az, amit a nagyváros okozott nálad??? (Nagyon titokzatos vagy) De lehet hogy írtál már róla, akkor bocsi.. :oops:

Nyulaszkám hol vagy?? Mi hír Balázsról??????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Bocsi,nem tudtam jönni.Balázs talán jobban,bár nagyon taknyol és köhög is,de a sípolás már szűnik,Noémi viszont folyamatosan köhög,szinte fuldoklik tőle,és az orra is mindig megtelik emiatt.Ma megint kijött dokibá,kórházba nem kell menni,azt megúsztuk,de úgy érzem sose lesz véeg :evil:

Bocs,most ennyire futotta,olvasni is csak nagyon átlósan Vandát idézve.

Kata,rossz volt olvasni,remélem hamar rendbe jöttök!
Vendég
 


Rana: nincs benne titok, csak nem vagyok rá büszke. Pánikbetegség és fél év alatt +20 kg és ennek vonzatai. És "csak" 1 évig éltem Bp-en egy csendes Budai társasházban. Mivel ott volt a munkahelyem, de élni nem tudtam ott, vállaltam a bejárást még 6 éven keresztül és inkább napi 5 órát utaztam. Így fel tudtam annyira töltődni, hogy egyáltalán közlekedni tudjak a városban. És mindezt úgy kellett elfogadnom, hogy én alapból nem vagyok pánikolós (legalábbis ezt hittem), vészhelyzet esetén én egyből topon vagyok bárhol bármikor.

Nyulasz: gyógyuljatok meg! Vége kell hogy legyen!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz!
Gyógyuljatok!

Bocsánat, hogy nem reagálok a többire, de szétvet a méreg. Az éjjel lelopták a kocsinkról az összes dísztárcsát!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda
 
 


Vanda :evil: :evil: :evil: :evil: Hogy a keze szakadna le!

Rana, :lol: :lol: :lol: :lol: ígérem, az elsők között leszel, ha megnyerem a lottó 5-öst. (Bár nem én játszom, hanem apa, így most az ő pénzét osztogatom vígan :lol: ) Mi belevágtunk az építkezésbe 3 éve, és elmondhatom, hogy ez egy igazi pénznyelő. Kedvezményes dolgozói hitel, szocpol, minden örökség pénzzé téve.... rengeteg lemondás, így fért bele nekünk is. A lombikról inkább nem beszélek. Nem így terveztem teherbe esni :shock: De úgy érzem, ennek soha nem lesz vége. Néha elgondolkodok, valóban ezt akartam-e. A medence pedig még csak kilátásban sincsen, pedig anélkül nem élet az élet :lol:

Timi, ezt nem gondolom, hogy szégyelni kéne. Erről az ember nem tehet. Van egy nagyon jó barátnőm, aki szintén ezzel küzd, és látom, hogy mennyire küzd. Ellene is persze, de hihetetlen nehéz dolog. Szerencse, hogy ezt Te így "túlélted".

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda: vigye el a lepra az ilyen szemetet! :twisted:

Törpi: nekem közel volt a segítség, abban az időben pszichiátrián dolgoztam egy nagyon jófej doki mellett. Vele nem volt nehéz túljutni rajta, na meg amilyen makacs, önfejű dög vagyok csak én győzhettem! :wink: De tömegben a mai napig nem bírom sokáig, ennek ellenére pl. jövő héten megyünk a tuning show-ra (vagy mire?) és a lányokat is visszük!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szóval apa akar menni valahova, a 3 csaja meg megy vele :lol: Remélem minden okés lesz Veletek! Nagyon erős csaj vagy, ha ezt így le tudtad küzdeni. Segítség nélkül meg ez szerintem nem is megy.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ja, valahogy úgy, de legalább mi is kimozdulunk és barátok is jönnek. Kíváncsi leszek hogy bírják a lányok majd!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni!
Nem siettetem én a mászást, csak akkor fogok megnyugodni, hogy mozgásilag minden ok. :wink: Tudod, ők nagyon korák, és csodaszámba megy, hogy ilyen egészségesek mindketten. :D
Mi eszünk reggelre gabonapépet gyümivel.

Rana!
Valószínű ők ilyen alkatok. Enyémek is nagyon vékonyak, persze ugye kis súllyal is születtek (nagyon kicsivel). Mindketten meghatszorozták a súlyukat! :lol: Persze így könnyű...
Nyugi, ha jó a kedvük elég a tej.
Szerintem is azt kell tudniuk, illetve megtanulniuk, hogy alváskor az ágyban alvás van. (lehet, hogy az enyémeknek zért ment könnyen, mert nappal nincs játék az ágyban, így ha beteszem őket tudják, hogy alvás van.
Sétához esetleg próbáld ki a cumit, egy ismerősömnek bejött. Csak sétálni használták...

Nyulasz!
Jobbulást, jobbulást, jobbulást!!!!++++++++++++++++++++++

Timi!
Én nagyon szeretek itt élni, Balcsi nyugati partján kisváros, minden van (kivéve mozi) és főleg nyáron nagy az élet. Szóval megértem a faluundoritiszed.

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok,még nem olvastam,csak gyorsan írok.
Balázs sokkal jobban,Noémi viszont nem tudja abbahagyni a köhögést.Eddig is köhögött,de már fürdetés elött teljesen elkapta,annyira ingerli,most már alszik,de közen is folyamatosan köhög.Ettől rögtön megtelik az orra,szegénynek eddig 10 percenként kellett szívni,mert folyt ki,és törölgette bele a szemébe.Vettünk baby luuf balzsamot,bekentem a hátát,de eddig nem segített.
Ambroxolt és mukoprontot,kapott 1-1 milit naponta 3x,ezeket csak 2 éves kórtól lehetne,de a dokink szerint ilyen pici mennyiségben óvatosan mehet.Azt mondta,hogy ha nagyon ingerli,akkor hagyjuk abba a mukoprontot.Reggel felhívom a dokit ha nem javul.Ja,és holnap mennénk gastróra is,hát így lehet megint ugrik az egész.
Vendég
 


Nyulasz!
Örülök, hogy Balász végre jobban, akkor félig már kifelé vagytok! Noéminek is jobbulást kívánok!!!!
A citromról jutott eszembe, hogy amikor kezdtük a hozzátápit és Matyi almát evett, utána iszonyat mennyiségű tejet zabbantott be. Savas, meghozza az étvágyat! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Nyulasz,
szegény pici babácskák! Hogy így belekeveredtek ebbe a kórságba!
Kívánom, hogy minél előbb meggyógyuljanak és csak egy rossz álom legyen ez az elmúlt 1 hónap! Millió gyógypuszi!

Zsófi,
igen, azt tudom, hogy a reggeli gabonapépes-gyümölcsöt témát Te ajánlottad, azóta mi is ezt esszük délelőtt, mondjuk a főzeléket jobban szeretik, de ezt a fajta pépet így keverve legalább megeszik. Nagyjából képben vagyok a babócáid történetével kapcsolatban a másik fórumról... de bevallom őszintén, akkoriban, amikor szültem, egy ideig nem olvasgattam és utána nagyon meglepődtem, hogy majdnem egy időben születtek a babócáink, mert aug.környékére voltál kiírva, ha jól emlékszem. Ők tényleg igazi kis csodák, vigyázz nagyon rájuk és csak ilyen ügyin tovább! Súlyhatszorozás, az már valami :-) :-)

Vanda,
mocskos állatok! Azért olyan szörnyű, hogy ilyen szemét világban élünk, nem???

Timi,
a kimozdulás az szuper és kell is, hidd el - mi 3 hónapos korukig 3-szor voltunk nyaralni velük, mondjuk csak családi nyaralókban a Dunán meg Balcsin, 2-3 napot- , de biztos vagy benne, hogy a tuning show a legjobb program a picikkel? Nem akarok én itt okoskodni, de ott ám elég nagy zaj is lehet ...

Lányok, én pesti vagyok (igaz, hogy kertváros, pesti peremkerület, kis családi ház), de én meg vidéken nem tudnám elképzelni az életem... de szerintem ez így jó, hogy nem vagyunk egyformák, nem igaz?

A mi éjszakánk megint elég szörnyű volt, szerintem Fanni fogzik és kb. óránként keltem hozzá.... most vettünk Johnson Bed Time fürdetőt és várjuk a csodát... csak kár, hogy nem hiszek a csodákban.

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Móni!
Augusztus 26-ra voltam kiírva. Nem sokat írtam szülés után, nem igazán tudtam mit, hogyan. Azt se tudtuk mi lesz másnap... de ennek már vége, és a lényeg a két kis erős lurkóm. :lol:
Fanninak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!
Álomfürdető???? Én nem hiszek benne, de kívánom, hogy bejöjjön. Sajnálom a kelést.

KépKép
zsófikukac
 
 


Nyulasz! Szegény kis babucikák... :( :( :( gyógysugikat küldök!!! Neked meg kitartást!!

Vanda, hát igen, szemét világ, mindent ellopnak, ami mozdítható (meg azt is, ami nem). :evil:

Törpi, előre is köszönöm a 30 millát. Már csak drukkolok, hogy megnyerjétek. :lol: :lol: :lol: Na jó, ha mi nyerünk, te is kapsz ugyanennyit. Megbeszéltük? :wink:

Zsófi, Cumit ha már eddig elkerültük, nem akarnám bevezetni. Már ha van más megoldás, persze.
Most vki azt mondta, hogy azért is sírhatnak a b.kocsiban, mert már nem szeretnek vízszintesben lenni, mi meg eddig nem mertük feljebb venni a háttámlát, mert hogy ugye még nem tudnak ülni. De azért egy 130 (vagy mittomén) fok nem árt a kis gerincüknek, ugye?? Ha nem is állítjuk fel 90 fokba. Ja és veszünk egy új babakocsit (Hoco Twindem), mert a Chippolinonak alacsony a tolókarja, és Apának fáj tőle a háta (így jár, aki 195 cm! :lol: :lol: :lol: ). Én nem bánom, mert szupi a járgány, igaz, hogy sokkal drágább (a duplája, de várunk most látogatóba olyan rokonokat, akik remélhetőleg összedobnak nekünk ennyi pénzt :wink: ). De remélem, el tudom adni a Chippolinót (alig használtuk).

Apropó, nem tudtok vkit, akinek kell egy olcsó ikerbabakocsi (és 190 cm alatti a férje? :lol: :lol: ) ??? :roll:

Móni, fogzás. :( Amúgy szerencsés esetben mindenki ott lakik, ahol szeretne... (Többé-kevésbé...) :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi,
így van, csak a "végeredemény" :-) a lényeg :-)
Az én szülésem sem volt egyszerű, egy darabig a hatása alatt is voltam, de aztán a gyerkőcökre néz az ember és egyből elfelejt mindent!

Rana,
hát igen, mondjuk tényleg szerencse is kell hozzá! Nyugodtan fektethetitek egy kicsit magasabbra a gyerkőcöket, szerintem is jobban fog tetszeni nekik, hogy tudnak valamennyire kuksizni :-)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Rana!
Szerintem is emelheted feljebb az ülést, én is felemelem kicsit, így látnak. Ülni enyémek se tudnak, csak megtámasztott háttal. Etetőszék is döntve van.

Móni!
Nálad mi volt, ha nem titok? Nekem nehezen megy ez a felejtés..., de igyekszem.

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi!
Nyugodtan feljebb ültethetitek őket, semmi bajuk nem lesz tőle.
vovanda
 
 


Rana: mi is eladjuk! Itt az esernyőkocsi, az lazán befér a kicsikocsiba, inkább azt használjuk a Chippolinóban csak alszanak a teraszon.

Lpemoni: párom szerint nem lesz nagy zaj, csak az emberzsivaj lehet zavaró. Zárt térben nem bőgetik a motorokat! :wink:

Lehet, hogy az enyémeket is meg kellene emelni a babakocsiban? :? Mostanában az enyémek sem díjjazzák a babakocsit, bár addíg csend van, amíg rázva van a seggük.

Hanga továbbra is kínlódva eszik, ma meg fél 8-kor volt reggeli, fél 10-kor mindent kihányt. Még jó, hogy a hordozóban volt, szép sugárban jött belőle. Moshattam ki mindent ami a közelében volt, na meg a gyereket is. Remélem nem lesz beteg, de olyan kis bágyadtka reggel óta. Láza nincs, de nem olyan, mint szokott.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, mizu? Tudom, hogy ritkán tudsz jönni :( Karám megérkezett? Olyan mint akartad? Noéminek jobbulást!!!!

Lpemoni, már megint egy csónakban evezünk. Emmám kikészít éjszakánként. Míra átalussza szerencsére, ha fel is ébreszti Emma, kap cumit, simit, és szundizik tovább. De Emma? :shock: Nem tudom eldönteni, hogy a pocija vagy a foga. De úgy sír, üvölt, hogy hálát adok, hogy messze van tőlünk a falu temetője :? Látom, hogy kikandikál a felső fogacskája, de mindemelett a 6-os főzi után nem hajlandó egy csepp tápszert sem meginni 9-kor sem még. Ezért sajnos még a tippek közé az is bekerül, hogy vajon nem éhes-e. Szívem szerint nem adnék neki, mert úgy ropog a pelus, mint egy sortűz. Szörnyű, hogy nem tudnak még beszélni. Azt hiszem ebből a szempontból mégiscsak várom, hogy kicsit nagyobbak legyenek.

Rana, nekem is ilyen volt Míra, már 5 hónaposan meg kellett döntenem az ülést, mert neki mindent látni kellett. Ja, és várom a telitalálatos hírt :lol: És asszem nem ruháznék be egy 4. babakocsira :oops: :lol: :roll: :wink:

Zsófi, Neked nagyon meghálálják a gyerekeid, hogy 1000 %-osan mellettük voltál a legnehezebb időben. (Ahányszor erről van szó, mindig összeszorul a szívem, aztán meg annyira örülök, hogy itt tudsz lenni köztünk, és hogy így tudsz itt lenni.) Hidd el, ha én beteszem a kiságyba a lányokat (ahol csak és kizárólag éjszaka alszanak, sőt, napközben még csak a szoba közelébe se megyünk) abban a pillanatban hopp fel állásba, és végeláthatatlan, egymást hergelő ordítás kezdődik. Sajnos én szoktam előbb feladni :? Már hónapok óta azon remegek, mi lesz, ha kinövik a babakocsit. Bár szerencsére 6 hónapos koruk óta össz-vissz 2 cm-t nőttek.

Timi, kellemes kikapcsolódást Nektek! Remélem minden jól fog sikerülni és a csajok is csípni fogják a forgatagot. Az enyémek ilyenkor teljesen felélénkülnek, megvesznek a sok újdonságtól, majd egy pillanat alatt kidőlnek, átmenet nélkül :D

Vanda, úgy emlékszem Te írtad, hogy DM-es tápot kapnak a gyerekeid. Mintha rémlene, hogy valami aprócska, elhanyagolható hátrányt is említettél. Ki kell próbálnom valami mást, hátha Emma "megjavul". Mellesleg meddig kell tápszert adni?

Lányok, ad valaki sóskát már a gyerekeinek? Én nem hiszek benne, hogy ez a savanykás dolog bejöhet egy gyereknek (bár a natúr joghurtot is imádják). Valakinek valami tipp? És tojássárgáját? Nem fojtja őket? Attól még néha én is majd meg fulladok. Vagy a főzelékben eltűnik ez a tulajdonsága?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


sziasztok

Sétáltatással nálunk is baj van, uuuutálják ha ki kell menni habár szerintem a sapka a fő fő okozója a sírásnak
Nyulász: jobbulást nektek remélem hamarosan túl lesztek rajta

Engem is elkapott a kórság, tiszta takony vagyok próbálom magam kúrálni remélem a babák nem kapják el habár én hülyeségem volt mert nem az időjárásnak megfelelően öltöztem

Törpi te irtad hogy képben vagy a szocpollal engem érdekelne valami nagyon
bankban dolgoztál? ez inkább bankos oldala a dolognak

én is utálom a tömeget, habár én szeretek mászkálni Pesten (nem bkv-n) a férjem meg még hasmenést is kap ha el kell menni emberek közé, pl. bevásárlókp.ba vagy ilyesmi

Amúgy nekem is volt gondom ami miatt pszichológushoz kellett végül járnom, és amennyire nem hittem az agyturkászokban most annyira köszönöm neki a segítséget

Lányok!!
Igy majd 3 hósan miért eszik a lányok állandóan az öklüket??? tiszta nyál mindenük és borzasztóan édesen cuppognak
Esküszöm nem éheztetem őket

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, kérdezz csak, próbálok válaszolni. Talán priviben?

Nyulasz az ökölevés okának nagy tudora, az ő bogyói hasonló koncerteket adtak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
A DM-es táp picit nehezebben oldódik, mint a drágábbak. Én először kanállal összekutyulom, utána iszonyatosan összerázom, így nincs vele gond. Tejet szerintem 2 éves kor alatt ne adjatok. Illetve tehéntejet semmiképp. Ha nem isszák a tápot, vagy más gond van, akkor inkább rizstej. Irtó könnyen allergizál. Akár úgy is, hogy semmi más tejterméktől nincs baja a gyerkőcnek.
Sóskával nem kínlódtam soha.
Tojás: főzelékbe a sárgáját beleteheted, de én csináltam nekik rántottát is úgy, hogy csak a sárgájából.

Reunion!
A fogzás első jelei. Még eltart egy ideig, amíg eredménye lesz, nyáladzás-rágás innentől lesz.
vovanda
 
 


Törpi!
Ez az, amit már sokszor átbeszéltünk. Vagy jó alvók, vagy nem. Kívánom, hogy Emma megjavuljon! Mert irgum-burgum lesz, ezt én üzenem neki! :lol:

Reunion!
Enyémek is 4 hónapos koruk óta eszik az öklüket -most már mindent- és nyálzanak. Foguk meg most jött ki.

Vanda!
Mi már emelve ülünk. :lol:

Nyulasz!
Hogy vagytok?????

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi,
nem,egyáltalán nem titok:
36.héten hivatlosak voltunk UH-ra és CTG-re, ill. előző éjszaka fájásaim voltak, de csak olyan menzeszes... mivel vérnyomásom ismét az egekben, dokim a műtőben, helyettes doki befektetett a szülőszobára megfigyelésre, ahol is kiderült: toxémia (hozzáteszem: 24 órás fehérjevizsgálat is negativ volt előtte) és a májfunkció már nagyon szar volt: trombocita szám épp az alsó határ felett: tehát közölték, még aznap megcsászároznak. Meg is történt, este 10 után meglettek a babácskák, majd vérnyomás ismét az egekben, másnap reggel kiderült, hogy lett egy hematómám, ismét megműtöttek és csak du. 5-kor ébredtem arra, hogy a férjem és az anyukám hajolnak a fejem fölé... akkor láttam fényképről a babákat először igazából.... következett 5 nap az intenzív osztályon, szteroidok és egy halom vérnyomáscsökkentő kíséretében, és mivel szerencsére a gyerekeknek nem volt semmi bajuk, 1 nap inkubátor után 2 nap a poszt-intenzíven, sztem csak azért, mert ugye anya nem volt "elérhető", majd levitték őket a csecsemőosztályra, elanyátlanodva. Az intenzíven azonban le a kalappal mindenki előtt, mert többször felhozták nekem a gyerekeket és tényleg mindenki maximálisan mindent megtett a gyógyulásomért.... Ezután már csak 2 napot töltöttünk a gyerekágyon, de amikor hazaengedtek, a szteroid épp kezdett távozni a szervezetemből, aminek folytán tele lettem csalánkiütéssel és nem megfelelően alvadó vérem és a rengeteg infúzió következményeként tele voltam kék-zöld-lila foltokkal, úgy néztem ki mint egy rossz narkós, sírni tudtam volna, amikor belenéztem a tükörbe. Kb.1 hét kellett otthon, amire újra embernek éreztem magam.... Hát, kb.ennyi, bocs, ha egy kicsit hosszúra sikeredett...
Én egyébként részleteiben nem ismerem a Te történetedet, de nem is szeretném, hogy újra felzaklasd magad, hisz a lényeg tényleg az, hogy most már ott vannak a Te gyönyörű és egészséges ügyes kis babáid!

Timi,
tényleg nem akartam okoskodni és nagyon-nagyon jó mulatást kívánok az első közös kiránduláshoz. Én is azt mondhatom tapasztalatból, hogy a gyerekek élvezik a nyüzsgést és a forgatagot, csak a pocijuk legyen tele :-)

Törpi,
abszolút megértem, amit írsz. Az enyémek is - főleg Matykó - úgy tud üvölteni, amikor megébred, mint akit nyúznak. Most lehet, hogy kipróbáljuk, hogy a másik szobában alszunk, de az előbb is úgy kiabált és sírt, hogy sztem ezt nem hagyja abba magától, ha nem adom vissza a cumiját vagy nem nyugtatom meg egy kicsit. De képzeld, anyósom azt mondta, hogy majd 1 hónap múlva - nem tudom, miért épp akkor :-) - elviszi majd őket magához külön-külön egy pár napra és megtanítja őket aludni! Hát, erre azt tudom mondani, hogy csak hajrá!!! :-) :-)

Reunion,
mint ahogy már írtam, én is abban bízom, hogy a beöltözés és a szűkösség miatt balhéznak a babakocsiban, lehet, hogy majd jön a pofáraesés, ha egy szál pendelyben is ezt fogják csinálni...

Képzeljétek, ma délután megvettük a skacoknak az autósüléseket a hordozó helyett, úgyhogy ezennel hivatalosan is nagy gyerekekké váltak :-)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Sziasztok, már rég voltam.. :oops:

Nyulasz:
én most vettem karámot, sokat nézegettem és utána jártam, hogy melyik a legjobb.
Néztem azt is, amit te néztél, de az kaucsukból van, ami jobb, mint a fenyő, de a bükk az még keményebb fa, így tartósabb.

Én ilyet vettem:
http://teszvesz.hu/item942007463_osszec ... karam.html

Olcsóbb is, mint amit te néztél és ráadásul összecsukható, ami elvileg még drágább.
Tegnap jött meg, nekem nagyon tetszik.
Ha érdekel, akkor beszélek azzal, akitől vettük...

Ha érdekel, akkor írj privit légyszi vagy ide: petokata@vipmail.hu, hogy biztosan megkapjam.

Megpróbálok visszaolvasni délután...

Ez a citrom-narancs lé evés előtt, ez érdekes...Jázmin nekem se eszik, szopik túl sokat, a hozzátáplálásból, kanalazásból pedig semmit nem fogad még el :cry:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára t-pk 2010.03.13 09:04-kor.

t-pk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?