Momo,
én is nagyon-nagyon drukkolok, hogy Emese hajnaltájban meglepjen, de ahhoz mindenképp, hogy olyan könnyen és gyorsan menjen ez a szülésed is, mint az elözöek!!!
Norka,
Jázi anyuka
, nagggyon édes!!! Anka is szokott ilyet. Mondjuk mai alakítása, hogy üres müanyag flakonokból tornyot épített, és közben kommentálta is, hogy "építek én", utána meg az következett, hogy "rombolok én"
Ja igen, csacsi annyi sajna
, de én vettem végül, és nem bántam meg, Anka imádja!
Orsoly,
neked is óriási drukk!!! Tényleg, te kinek sms-elsz, ha megérkezik Botond?
Toffi,
tárkonyos csirkeragut hogyan??? Lécci-lécci receptet kérek szépen!!!
Tüni,
még nem is láttam képet Gergöröl, nagyon szép kisfiad van!!!
Gombóc,
te meg nagyon vigyázz magatokra, remélem, nem siet még nagyon a kisembered!!!
Beu,
még nem is írtam, gyönyörü menyasszony voltál!!! Gratulálok!
Lányok, én imádom a lányomat!!!
Annyira drága, hogy naponta olvadozom töle, ez normális?
Ma mentem egészségügyi vizsgára, az ajtóban állva sziázott, és mondogatta, hogy "dukkolok", meg szorította a két kis öklét, aztán mikor hazajöttem, olyan vidáman ugrált körül, mint egy kiskutya, és mikor mondtam neki, hogy sikerült, arra kezdett rá, hogy "sikerült, sikerült". Rengeteget huncutkodik. Esténként már magától kezd rá a manótáncra (a fürdölepedöjében úgy néz ki, mint egy kis erdei manó, és mindig táncolni szoktam vele ilyenkor pelenkázás elött, és közben énekeljük, hogy manó-manó), ugrál ide-oda, és mondja hozzá, hogy "manu-manu". Olyan jó, hogy mindent megért, amit mondok neki, és megjegyez, és ismétel, és elmesél. Jóóóóóó ez az idöszak, nagyon élvezem. Kamaszkorában lesz mire visszaemlékezni
.
Pussz mindenkinek
Franyo