üdv mindenkinek és az újaknak is!
te jó ég, úgy beindult itt az élet, hogy alig győzöm visszaolvasni és csak ámulok azokon, akik tételesen tudnak itt válaszolni mindenre.
a kakitéma nálunk is téma még sajna, de ő hason csak pukizgatni tud, viszont háton fekve tud rotyizni. tegnap vettem neki szélcsövet is.... hát ne tudjátok meg. egy 10 centis gumicső, elég vékony. persze üreges.(1050 Ft-eü kártyára lehet venni) előtte bekenem popsikrémmel, hogy könnyebben csússzon, jön a puki, de vele együtt jön más is, hát ritka undorító, ahogy folyik ki a csövön a cucc.
blöa
és utána az elmosás, nagyon guszta.
tegnap egész nap nyüsszögős volt, alig vártam, hogy leessen a hó, mert tudom, hogy emiatt nyűgös. jól is aludt az éjjel. szerencsére beállt már egy napi rutinba. este 8 és 9 között alszik be, majd éjjel 2-3-ig nyomja. kaja, majd kb 6 körül eszik megint, úgyhogy éjjel csak egyszer van fenn.
viszont mikor nyűgös, akkor lehetetlen mellette aludni, szegény ő alszik, de folyamatosan nyöszörög, tekereg (csak és kizárólag hason hajlandó aludni)
és iszonyat sokat eszik, simán benyom 180-200 miliket, szerencsére simán van neki, és még félre is tudok neki tenni 1-2 adagot, de a tejleadást szüneteltetem, mert annyi azért nincs.
iszonyú nagyot nőtt, 1 hét alatt is, eddig a pelenkázón elfért a popsitörlős dobozzal együtt, most már simán végigér a pelenkázón, és ha ott a doboz akkor vagy lelóg a lába, vagy leesik a doboz.
és nagyon huncut baba lesz, már most olyan huncutul tud nézni, és dumál. iszonyú cuki, együtt olvadozunk az apjával
valaki írta, hogy neki rendszeresen akkor pisil vagy kakil be a baba, amikor épp tisztába teszi. nos ez nálunk is előfordul, nem is egyszer. sajna semmi okosat nem tudok erre kitalálni én sem, bár olyan volt már, hogy a kicsit pisis 'tiszta' pelust ráadtam, ezek az új pelusok úgy beszívják, hogy nem érezni igazán. de volt már, hogy kakilás után még telerakta az új pelust is, hát akkor nincs mit tenni, új csere.
persze a legjobb, amikor a pelenkázásnál minden okés, de ahogy felemelem a lábait, jól összepisili magát, olyankor ruhacsere, a legkirályabb, amikor éjszaka csinálja.
kipróbálásra vettem azt a Pretty Baby pelenkát, nekem nagyon bejött. olcsóbb, mint a menőbb társaik.
amúgy a zesz.hu-n lehet megnézni, hogy kik rendelnek az sztk-ban az Örsön.(kicsit bonyolult az oldal, de az információknál van, felnőttbeteg szakrendelés - az Örs-ös és nőgyógyászat ott az is ott van, hogy ki mikor rendel)