Sziasztok!
Emőke!
Remélem már Ábel is otthon van veletek! Nem lehet hogy rotája volt? Én mindig rettegek, hogy Zéti elkapja...Borkónak most beadatom a védőcuccot ellene.
A kórházban mesélte egy csajszi, hogy neki is bukott vért a kisfia...az Ő gyomrát is kimosták...szerencsére semmi baja nem volt! Biztos nálatok sem lesz.
Elég furcsa volt a szülésznőd...az "enyém" (nem fogadott, csak épp az ügyeletes) egy idő után már nem beszélgetett...pláne mikor Uramnak is mondtam, hogy most már maradjunk csendben
...állítólag a szülésznők látják mikor nem kell már erőltetni a kommunikációt a kismamával
...szerintem a következő babónál válassz másikat
Judit!
Ezt a hasonlóságot
Pláne a második nagyobbacska Judit/Zorka kép! Mondjuk én eddig is láttalak téged is a Zorkában.
Kérdés: Te hogy kötötted be a Tamit pár hetesen a kendőbe? Mondjuk így?
http://www.youtube.com/watch?v=K-gTJl6J ... re=related
vagy így
http://www.youtube.com/watch?v=44snbbsz ... re=related
Kendőznék már én is a Borkóval...bár úgy tudom ilyen pici korban a rugalmas kendő a jobb...nekem olyanom nincs...neked van?
Zsuzsa!
Megszakértenéd nekünk a kendőzés témát? Neked van rugalmas kendőd? Mamami tag vagy? Vagy ismersz olyan vecsésit aki az? (bocsi a sok kérdésért
)
Orsi!
Kb. 5 perccel azután, hogy elmentetek felébredt Borkó...bocsánat, de úgy néz ki elég antiszoc még a lányka...
Lányok!
A Levi nem hogy lépked, hanem lassan már fut
Reni!
Ööööööö, igen képek...nálam ez elég sarkalatos pont...nagyon trehány vagyok e téren /is/...de ígérem, hogy megpróbálok párat lekicsinyíteni a közeljövőben és feldobom!
Katus!
Hogy vagytok?
Remélem senki sem beteg már!
Rólunk: Borkó aránylag jó baba, de nem egy Zéti
(pl. Zéti sárga volt és állandóan aludt...Borkó duci és szinte állandóan enne)...mi meg önkéntelenül is hasonlítgatjuk a viselkedésüket
Persze szegénykének magasra rakta a lécet a bátyja, de nálunk (pléne a Zuramnál) az a minimum, hogy azt megugorja
Hááát, van még mit "változnia"
Képzeljétek 3 napja Zéti előre bejelenti, ha kakilnia kell, s néha akkor is szól, ha pisil...próbálkoztunk azzal, hogy ilyenkor bilire ültetjük, de oda még nem sikerlt produkálnia semmit. Azért gondolom ez már egy picike lépés a szobatisztaság felé
Kérdés: szerintetek az normális, hogy pénteken Boróka elhagyta a köldökcsonkját, s tegnap meg ma ici-pici vérzett neki a "lyuk"?...na, nem folyt belőle, csak láttam a pelus szélén, hogy összemaszatolta...lehet, hogy ez attól van, hogy még alkoholozom neki reggel és este, s ezt már nem kellene
?...egyébként kinézetre már majdnem olyan mint a Zétié (direkt nem a sajátomat írtam, mert kriminálisan nézek ki hastájékon (is)
egy plasztikai csoportminimum egy teljes műszakot tudna rajtam dolgozni sztem
)
Na, lépek mert ebéd a Zétinek...