azta, Kismucim is beült a végébe!!:)
hú, tényleg megzavarodtam,annyi mindent beszéltetek, de milyen jó is, h ilyen sokat írtatok.
Köszönöm a válaszokat pénz-ügyben, akkor nem csinálok hiúsági kérdést belőle.
most is olyan édi volt az uram, vettünk melltartót, végül a triumphnál találtam kettőt is ,ami szuperkényelmes és ne mtudtam dönteni, ő meg rövidre zárta:Tessék csomagolni mindkettőt.
De akció is van náluk, meg van ősfehérvár kártyám, így annyi volt, mnit máskor egy.
vettünk újszülött pelust, csajok, annnnnyira pici, te jó ég, ekkora lesz?????meg minden apróságot is vettünk, meg hastartót( ami elvileg gerinctartó, ugyanolyan, csak feleannyiba kerül)
Dokinál:sajna nem lesz óriásbébi,
elég elkenődtem,méretei megfelelőek, de azt hittem már nagyobb, hát nem, kb 2400 gramm és reálisan még 1-2 hetünk van, méhszáj elsimult, belső még zárt.
pénteken már megyek nst-re, aztán köv héten kettőre, legkisebb eltérésnél befejezi a terhességet, hát remélek még két hetet.
Megint megkérdeztem,(háta), ha azt gondolom, h elkezdődött ,akkor vágta kórház, aztán vágta műtő..
hát ez van, na mindegy.De uram végig Kismucival lehet, míg engem foltoznak,és mind felveszi videóra és már hozza is az őrzőbe.
Betti ebben a percben írt,bizony benntfogták!!!!!!!!!!!!!!!!