Új privát üzeneted érkezett!

Belluskán, jól értettelek. És tudom, hogy itt mindenki átesett ilyen időszakokon.
És az első írásodat is értettem, úgy, ahogyan te gondolod. És a segítő szándékodat is érzem.Köszönöm!
Azért azt hiszem, neked némi előnyöd volt a koroddal kapcsolatban is. Én már lehet, hogy öreg is vagyok ehhez az egészhez, azért vagyok ilyen fáradt és elkeseredett. :)
De ígérem, lesz jobb.
(Most biztos meg fog jönni, akkor szoktam ilyen borzasztó depis lenni...és vannak előjelek is.Pecsételős, ami minden valószínűség szerint egyet jelent: most sem sikerült.Nem is tudom megcsináljam-e holnap a tesztet vagy az csak még jobban lenyomja a hangulatomat??????)
rili

Sziasztok.

Hát Belluska, köszönöm, hogy legalább te érdeklődsz felőlem, ez nagyon jól esik.
Pénteken megyek egy vérvételre, és egy UH-ra.Ott megbeszéljük, hogy a doki mikor szúrja meg pontosan a cisztát, meg ilyenek.

Az elkeseredés, úrrá van a szívembe, de nem adom fel.

Rili, hidd el, hogy lennék a helyedbe most, ugyanis lehet hogy fiatal vagyok de nekem nincs esélyem az inszemre.
Neked átjárhatóak a pete vezetékeid, és ezek szerint a párod is jó, ha inszemeztek.Előtted több esély van, mint előttem.Én szerintem nem sokat oszt szoroz a kor, többet számít a meddőség oka.
Figyelj hidd el hogy az emberi agy nagyon sokat képes segíteni. Ne add fel, előtted van még sok minden, és érzem ! TUDOM hogy hamarosan lesz babád!!!!Én is bizok a saját sikerembe
tudom, hogy valamelyik fog sikerülni.Engem igazából a legjobban a váró lista hossza szomorít el, mert ha ez most nem jön össze, akkor biztos, hogy december január lesz a következő.

Holnap mindenképp csináld meg a tesztet, ki tudja mit hoz a holnap:)Én minden esetre nagyon nagyon szorítok érted!!!!
beus84

Beus!

Elhiszem,hogy elvagy keseredve,de nagyon bízok abban,hogyha már nem lesz cisztád,akkor kezdhettek és sikerrel jártok!Tudod,hogy nagyon szorítok!
És ismét csini vagy az új képeken! :P

Rili!
Tudom,hogy sokat számít a kor,de a hit és a bizakodás fontos!
És többeknek is itt a topikban sikerült nem éppen 30 éves korában babásodnia!
És hát itt van Katánk,Beus,akik fiatalok és még is megjárják a hadak útját....!
Attól még,hogy nem húsz éves vagy ne írd le magad ez ügyben!Lesz babátok!
Én magam is tapasztaltam amikor a leszívás volt,hogy előnyben voltam a petesejt számaimmal(sőt nagyon szépre sikeredtek mindannyiszor),amit a koromnak tudtak be,de közben nekem volt,hogy nem sikerült és akinél három petesejtet tudtak leszívni az járt sikerrel!Aztán persze én jöttem soron!
És hiszem és tudom,hogy nem véletlen,hogy nekünk a negyedik sikerült,mert utólag tudom,hogy mindenféleképpen akkor voltam a leginkább maximálisan nyugodt és stresszmentes, nagyon hittem és akartam a sikert!
Ami az én időmben pozitívum volt(nem is kicsi),az a várólista,hogy nem kellett ilyen sokat várni a következőre!Ámbár a harmadik után kihagytunk fél évet,mert úgy láttuk jónak.
Én hiszek mindenki sikerében!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom,hogy rossz előjeleket érzel! :( De azért mindenképpen tesztelj holnap!Addig is én szorítok!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Bocsánat, mostanában már nics erőm estére, így kimarad a netezés :oops:

Minnie,
jesszus, Nati annyira szép kislány!!!! Minden képen tündéri, de neke a 3. kép a kedvencem. :lol: Sok boldogságot ehhez a kis csöppséghez!

Dezsina,
úgy örülök, hogy benéztél :lol: Nagyon sokat gondolok rád :wink: Puszillak!

Sonjus, Rili, Belluska,
mindig mindenki valami okosat akar mondani, ezét kell annyi sületlenséget hallgatnunk: nem kell annyira akarni....stb. De gondoljatok bele, ha nekünk simán jönnének a babaák és valaki elmeséli nekünk, hogy miken ment keresztül és még látjuk is szegényen, hogy görcsös, mi is csak hasonló hülyeségeket tudnánk mondani. Nem tudják min megyünk keresztül, így azt sem tudják ilyenkor mit illik vagy nem illik mondani.
Apósom tisztában van a helyzetünkkel, de ő mindig megjegyzi, hogy neki fiú unoka kell!!! Na, én ettől mászom a plafonra, mert úgy tesz, mintha még választhatnék is, és nem lenne már teljesen mindegy, hogy fiam vagy lányom lesz-e. Nekem már olyan mindegy, csak legyen baba!

Beus,
én holnap megyek IR kontrollra, és sajnos sok jóra nem számítok. DE nem érdekel, ha nem lesz még mindig tökéletes az eredményem, én akkor is kezdeni akarok. Lehet hogy hülye vagyok, de én már nem bírom a várakozást és napról napra sz@rabbul érzem magam a tétlenségtől. Szóval ha sikerül meggyőznöm a dokit, hogy kezdeni szeretnék, akkor pénteken lehet találkozunk, mert akkor leszek 2. napon :wink:

Mindenkit puszilok!

i.kata

Belluska, mint mindig, most is egy angyal vagy.
És nagyon jó a gondolkodás meneted, a és azok a diák, amiket kapok tőled:)
Mindig mosolyt csalnak az arcomra:)
Köszönöm a dicséretet, nagyon ól esik:)Raktam fel egy csomó képet a hugom lagziáról, annyira jóóóóó volt, rám fért már egy kis kikapcsolódás.

Kata annyira jóóóó lenne ha tudnánk végre mi is talizni, tök jól eldumálnánk az biztos:)
Én teljesen megértem, hogy kezdeni akarsz minden képen, ezzel én is így voltam az IR-el. Csak nálam mikorra jó lett az IR addigra egy szép ciszta lett:(
Engem is az idő, a várakozás, és a semmit tevés keserít el a legjobban:( úgyhogy maximálisan meg tudlak érteni.
beus84

Beus, Belluska! Mintha Anyukámat hallanám. Igazán kijózanító volt amit írtatok. Anyukám szokott ilyen keményen helyretenni...és ez mindig hatásos. Most is! :D :D Köszi mindkettőtöknek.
Ígérem, nem fogok keseregni többet, hanem ha összeszorított foggal is, de teszem a dolgom. Köszi mégegyszer!!!!
Beus! NAgyon szörítok neked. Meglátod, gyorsan telik majd az idő.
Azt negyon bírnám, ha mondjuk többen egyszerre lennénk babásak innen a topikról... :) :)
Kata! Igazad lehet, de engem olyan emberek is ostromolnak az okosságaikkal, akik tudják mit teszek, hol tartok... na, ez a borzasztó.
Holnap tesztelek. :!: :!:
rili

Rili!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Beus!
Igen,láttam tesódékat,helyesek voltak nagyon és biztos jó volt egy kis kikapcsolódás.Gratulálok nekik,sok boldogságot kívánok!
Biztos volt sok tánci-tánci! :lol:

Kata!
Drukkolok holnapra,mert az igazi az volna ha szabad utat adnának a kezdésre,de mondtam telefonban is,hogy már én is valószínű kezdenék a helyedben ha nem is tökéletes az eredmény(mert azért így is sokat javult) egyszerűen már számomra ez érthetetlen,hogy mit kellene még tenni érte!
++++++++++++++++++
Holnap feltétlenül írjál!

belluska

Sziasztok lányok:)

Belluska az üzeneted átadom a hugiéknak:)volt ám tánci tánci, én vagy 2 napig egyhuzamban tudtam volna mulatni, valahogy tele voltam energiával:D

Kata nagyon nagyon várunk az eredménnyel, mindenképpen nyaggasd a dokit, ragaszkodj a terveidhez!Így is nagyon nagyon sokat javúlt, és ez nem lehet gond a babásodásba.

Rili nagyon várlak a teszt eredménnyel. mindenképpen írjál!!!!
Óránként jövök nézni a fórumot.
beus84

Sziasztok

Rili
Várjuk a híreket!!

Minnie
Nati baba csodaszép! :D :D :D nekem is a 3. kép a kedvencem :)

Dezsike
örülök hogy jól vagy, és annak is hogy benéztél a topicba. Hiányzol ám, remélem kicsit gyakrabban fogsz erre járni!

szép napot mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

riliiii ugye nem feledkeztél el rólunk?????
beus84

Kata megjött már IR eredményed???
beus84

:) Nem feledkeztem meg rólatok! Hogy is tehetném? Nem tudok én már elszakadni ettől a topiktól....
Szóval megint nem sikerült. Beszéltem Tanárúrral, mondtam, hogy én már mennék lombikra.... azt mondta, hogy várjunk még. Szeretnék egy időpontot, mert, ha ilyen sokat kell várni, akkor nincs is olyan sok lehetőségem, mint gondoltam....
Nem tudjátok véletlenül, máshol is fél év a várólista?
Furcsa módon, most nem vagyok magam alatt. Valahogy annyira tudtam, hogy ez is ilyen lesz.... hogy mégcsak nem is sírtam....
Pedig eddig mindíg kiborultam a teszteléskor...
Ja! Ami azért nagyon fura- nekem-, hogy rettenetesen rosszul vagyok úgy két hete... tudom, hogy a gyógyszerek mellékhatásai okozhatnak hányingert( duphaston). Eddig is azt szedtem, de nem volt semmi bajom tőle. Csak most. És nagyon fájnak a melleim is. Még mindíg.
Viszont most egyszer sem görcsölt a hasam.
Lehet, hogy már telítődött a szervezetem, ezért reagálok másképp??

Kata!!!!Hírek????Gondolok rád.!!!
rili

Rili!
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült! :(
Sajnos a várólista terén nem tudok neked segíteni,hogy máshol mi a helyzet ezzel kapcsolatosan!
De azért ilyenkor jó volna ha tényleg kaphatna az ember egy lombikos időpontot,hogy az esetleges sikertelen inszemek után ne kelljen annyit várni,mert ez idegölő lehet!
Annak idején nálunk sem ment bele Tanár úr,hogy lombikozzunk amikor én úgy gondoltam! :roll:
Annyi embernek sikerül inszemmel is,hogy ha Tanár úr ezt javasolta,akkor azért reménykedjünk az elkövetkező próbálkozásokban.

Kata!
Remélem jó hírekkel jössz majd!

Szilvi!
Jobban vagy már?Könnyebben mozogsz?Remélem igen!
Sokat gondolok rád!

Ladiva!
Mikor is kezdesz?Már alig várom!

Gabókám!
Simi a kis Karolinának!Puszillak!

Beus!
Örülök,hogy jót mulattál. :wink: Hát mi is szeretjük az esküvőket! :lol:

belluska

Rili szívből örülök, hogy nem vagy magad alatt, komolyan mondom nagyon ügyes vagy.
Nekem apu is azt mondta, hogy szenvedni kell az embernek, hogy egyszer elérje a boldogság.

Máshól nem tudom, hogy mennyi lehet a váró lista.
Kataaaa???
beus84

Sziasztok Lányok!

Régóta zugolvasótok vagyok, most sem akarnék sokáig zavarogni, csak gondoltam megosztom Veletek a történetemet, hátha a még várakozók erőt tudnak meríteni.

Nagyon, nagyon drukkolok azoknak akik még babára várnak, könnyű szülést és jó egészséget a pocakosoknak és a már megszületett béjbiknek, egytől egyig gyönyörűek - ezek ott a Forgácsban értik a dolgukat !! :)

2007. nyara óta járunk a Forgács Intézetbe, nekem semmi gondom nem volt amikor odakerültünk, volt peteérésem, a páromnak volt gyenge a spermaképe, illetve hol ilyen volt, hol olyan, mindegy, hosszas vizsgálódás után inszemeket javasoltak. 4 inszemen voltunk túl amikor a spermakép olyan szinten leromlott, hogy már nem volt esélyünk csak a lombikkal. (1,5 mió/ml) :(

Sajnos akkor már több mint fél évet kellett várni a lombikra ami nem volt egy könnyű időszak, de szerintem ezt itt nem kell különösebben magyarázni.

Tavaly májusban volt a lombikunk, 22 petét szívtak le :shock: amiből 17 érett volt.
Nagy volt a boldogság - azon filóztam, hogy kiírom magamra: PETEGYÁR... :) Végülis elvitték őket a blasztóig, kettőt kaptam vissza, 3-at fagyasztottak, a többiek kiestek a versenyből.
Nem húzom: sajnos nem sikerült, nagyon el voltunk keseredve, az Intézetben is annyira kedvesek voltak, úgy biztattak...

Augusztusra terveztük a kis eszkimókat felengedni, de kaptam egy új TB támogatott időpontot novemberre is. Közben kiderült, hogy van egy enyhe IR-em
0. perces 5,09
60. perces 51,49
120. perces 31,55, erre kaptam 500 mg merkformint, így az augusztusi fagyis dolgunk ki lett lőve.
Két héttel a gyógyszer szedése után bekaptam a cytomegalo nevű codálatosz kis vírust, több mint 3 hétig voltam lázas (38-39, semmivel nem ment le), a gyógyszert azonnal abba kellett hagynom, mire az értékeim helyreálltak novembert (!!!) írtunk, ezzel a következő lombikunk is ki lett lőve, át lett téve januárra.

November elején kezdtem újra a mercket, januárban elmentem IR kontrollra.
Semmit, de semmit nem változtak az értékeim, sőt még egy picit rosszabbak lettek.
Na akkor nem kicsit kerültem padlóra... A januári programot is bebuktuk...
Akkor meg kellett előbb dupláznom, majd tripláznom a merck adagot, S. doki a februári IR kontrolltól tette függővé a folytatást, ha elindul lefelé a tendencia kezdhetünk februárban.

A lényeg, mert már így is rettentő hosszú lettem, január 20-tól kezdtem duplázni a mercket, január 24-én már két napja késett a mensim, a párom unszolt, hogy ugyan vegyek már egy tesztet, nekem mindig atom 28 napos ciklusaim voltak (ha épp nem voltam stimulálva) nem sokat jósoltam neki, húztam, halasztottam, hogy ugyan minek???
De hát megtörtént a csoda, amit hetekig nem tudtunk felfogni !!! Ott bőgtünk a pozitív teszt fölött, soha nem fogom elfelejteni...
Most kezdem kapisgálni mi is a helyzet, de most is csak azért, mert már kezd nőni a pocakom.

Nem szabad feladni lányok, bízni kell és hinni, hogy sikerülni fog és így is lesz !!!

Még annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy a lázas vírus közben (augusztus) immunerősítés végett kezdtem el mezei supradin vitamint szedni, és ezt püfföltem a páromba is, meggyőződésem, hogy ez segített, no meg persze nyilván a merck-nek is van köze a dologhoz, de már ilyeneken nem agyalok.

Köszönöm, ha elolvastátok, remélem azért egy pici reményt tudtam adni, vigyázzatok Magatokra, minden jót kívánok, legfőképp egészséges babákat !!

Szilva
szilva1015

Szilva!
Ez igazán szuper történet!!! :D Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk; nagyon biztató!!! :D
Ha van kedved, gyere máskor is (ha már úgyis zugolvasónk vagy :wink: :lol: ) - nagyon nagy örömmel várunk!!! :D

Rili!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de nagyon örülök neki, hogy nem vagy teljesen magad alatt! De azért 2 nap múlva még tesztelsz egyet, ugye? :wink:

Dezsina!
Annyira örülök, hogy újból írtál!!! :D Hiányzol közülünk!!! Ha tudsz, gyere most már ismét gyakrabban, jó? Olyan jó lenne hallani rólad is újból!!! :wink:

Kata!
Várunk a jó hírekkel!!! :wink:

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Szilva!
Fantasztikus ez a siker történet!!!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!
Gyere írni máskor is nekünk,mert azért ha "zugolvasónk" voltál eddig is,mint én régen,akkor úgy is nagyjából tudod mindenki történetét!
Biztos,hogy az ilyen történetek erőt adnak a lányoknak!Olyan jó ilyet olvasni! :P
Vigyázz magadra és a kis pocaklakóra! :P

belluska

Sziasztok!

Bocsánat, mindjárt visszaolvasok, csak feldobom a táblázatomat.

Kép

i.kata

Rili,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ugyannyira örülök is, hogy ilyen szépen viseled. Én úgy godolom, hogy vannak olyan intézetek, ahol nincs ekkora várólista. De azt kalkuláld bele, ha átmász máshová, lehet elölről kell kezdeni a vizsgálatokat, ami megintcsak eltarthat 1-2 hónapig.

Babszi,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT
kívánok! Remélem szépen telt a mai napod! :lol:

Beus,
még a végén lehet tényleg talizunk pénteken, még nem 100%, mert nem hívtam ma az intézetet. Majd holnap délelőtt akarok telefonálni, hogy S. dokival tudjak beszélni. De nagyon remélem, hogy ez az eredmény már tetszeni fog neki.

Szilva,
örülök, hogy megírtad nekük a csodádat! Nem semmi kis meglepetésetek volt, szívből gratulálok. És hát ilyen leromlott spermaképpel aztán végképp csoda és tényleg igaz, hogy csak 1 hímivarsejt kell a csodához :wink:

Csajszik, mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám. Sajnos napközben nem volt időm jelentkezni, de ahogy hazaértem, már kapcsoltam is be a gépet

i.kata

Kedves Szilvia! Nagyon nagyon köszönöm, hogy megosztottad a történetedet velünk. Nekem nagyon sokat segít.

Lányok, én megint kiakadtam. Bár Szilvia története feldobott azért...
Felhívtam azt a barátnőmet, aki beajánlott engem a Tanárúrhoz.(ő is orvos egyébként) és azt mondta, hogy hiába nincs bajom, a férjem spermaeredménye meg az én korom már önmagában indokolja a lombikot, és az inszemeket csak azért kell megcsinálni, mert ez a szabály. Tulajdonképpen az inszem esélytelen nálunk, hiába vagyok egészséges, túl sok éves vagyok. Hát mit ne mondjak bőgtem félórát. Utána felhívtam Ibolyát, hogy kérjek egy konzis időpontot, mert el akarom kezdeni a lombikot. Ibolya megkérdezte, hogy mi a foglalkozásom, és azt mondta, hogy ezen kéne változtatnom. A tanár és a banki tisztviselő szinte esélytelen.
Hát és remélem ,hogy viccelt... bár én egyáltalán nem vagyok olyan hangulatban....

Kata! Én nem értek hozzá, de az értékek elég alacsonynak tűnnek nekem. Örülünk most, ugye??? :) :)

Köszi, hogy ilyen segítőkészek vagytok velem. Igazán jólesik.
Most én kihagyok egy hónapot, mert eléggé stresszes időszak a suliban a március-április eleje. De a köv. hónapban megyek újra! De szerintem addigra spontán összejön, m int Szilviának. VAlahogy azt érzem, hogy az az én utam, a CSODA!!!
Hülye vagyok, ugye?
rili

Kataaaaa ez szerintem már jóóóóóó.
Szinte biztos vagyok, hogy Sipinek tetszeni fog a táblázatod.
Pénteken randiii:):)
beus84

Rili,
ezt amúgy már én is hallottam, hogy a tanárnők/óvónők körében gyakori a meddőség. :roll:
Én úgy tudom, hogy talán 1,5 éve lecsökkentették a határt 3 inszeminációra, bár ebben már nem vagyok biztos.

Beus,
remélem randizunk :lol:

i.kata

Kata!
Tudod nem értek hozzá,de szerintem így laikusként és összehasonlítva az előző értékekkel ez szuper!Mondtam én,hogy azért van remény(sőt kell,hogy legyen eredménye a kitartásodnak) és tuti a kezdés szerintem!NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Millió puszi!

belluska

Belluska,
köszönöm a kitartó drukkodat, nagyon jól esik :lol:

i.kata

Kata!!!!!! Úgy örülök, hogy kezdhetsz - legalábbis ilyen szuper eredményeket produkáltál!!!

Kata, Fitie, nagyon nagyon szépen köszönöm a jókívánságot, megkaptam!!! Úgy örülök, hogy gondoltatok rám!!!
babszi

Kata!
Ezek szuper eredmények!!! :D Szerintem ez ellen már S. dokinak sem lesz kifogása!!! :wink: Majd írj, ha beszéltél vele!

Rili!
Nagyon drukkolok neked (is) a CSODÁhoz!!! :D

Babszi!
Egy kicsit elkésve, de én is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :D
hbzs

Sziasztok!
Tegnap sok volt a melóm és ma sem sokkal kevesebb :(

Szilva! Nagyon jó, hogy írtál, megkönnyeztem azt a részt, amikor ti is sírtatok a pozitív teszt felett :) Erőt ad a történeted :) köszönet érte!

Rili! Írtam privit neked!

Mindenkinek ölelést küldök
sonjus

Tudom mit akartam még :D

Kata! Szerintem nagyon szép az eredményed, nagyon ügyes vagy és gratula, várom a híreket a kezdésről ;)

Babszinak boldog névnapot! :)
sonjus

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert el vagyok havazva, majd talán este tudok jönni.

S. doki nem volt, így megint Tanár úrral beszéltem, így megint volt pitergés, mert közölte, hogy még mindig sok a súlyom. Közöltem, hogy szeretnék kezdeni....végül belement.

i.kata

Katám!
Ne is foglalkozz vele,hogy mit mondott a súlyodra!Az értékeid sokkal jobbak lettek és a fogyás terén is jól haladsz!Hány nem nádszál vékony kismamát ismerek én magam is!És te is az leszel!Hajrá kezdés,már alig várom!
Majd a baba után leadod a plusz kilókat! :wink:

belluska

Kata! Hurrá :) Akkor kb mikor kezdetek?
sonjus

Babszi, sok-sok boldog névnapot kívánok!!!!!!

Kata szuper jó vagy, ne is hadd annyiba. Holnap randi:):) Írtam privit.
beus84

Sziasztok Lányok!

Nagyon örülök, hogy erőt ad a történetünk, végülis ez volt a cél !!

Kata,
nagyon szépek lettek az eredményeid és örülök, hogy erőszakos voltál a kezdéssel kapcsolatban, hidd el, hogy a merck, vagy met is - ki mit szed -, segíteni fog a babásodásnál. Mennek a drukkok, szurkok, hogy mielőbb kezdhessetek !!!

Még annyit, hogy nálunk az inszemeknél volt olyan, hogy 28 mió/ml-el sem sikerült sajnos... (azért írtam, hogy a párom eredményei hol ilyenek voltak, hol olyanok) ez a legutolsó, amikor 1,5 mió/ml volt és végül a lombik következett nagyon szélsőséges, de azért az akkora csodában, hogy a babásodás ennyivel sikerüljön nem hiszek - és ez már több mint egy éve volt, szóval a vitamin-kúra tuti kellett, anélkül nem sikerült volna. Azért így is 3,5 év volt mire sikerült...

Rili,
abszolút megértem az elkeseredésedet, amikor inszemeztünk én sem láttam a dolognak semmi értelmét. Mi sem csináltuk végig a 6 inszemet, ez akkor lehetséges ha valamelyik fél eredményei (lásd: 1,5 mió/ml) indokolják.
Meggyőződésem amúgy (lehet, hogy nincs igazam), hogy az inszem azoknál a pároknál segít, ahol valami olyasmi probléma van, hogy a lánynál "nem megfelelő a fogadtatás", szóval a nyákja kinyírja a kisfickókat.
Még nem találkoztam olyan csajszival akinek sikerült volna az inszem, persze Zsuzsa példája is mutatja, hogy ez nem így van, meg a fórumokon olvas az ember ilyeneket - hál istennek, de van pl. olyan baránőm aki szintén spontán lett terhes, előtte 5 inszeme nem sikerült... az már más kérdés, hogy sajnos nem maradt meg az a baba és végülis most lombikkal (elsőre!) vár egypetéjű ikreket.

Ma felhívtam én is az Intézetet, hogy hát akkor húzzanak le a listáról, Tanár Úr nagyon boldog volt, megígértette, hogy ha már kint lesz ez a kölök vigyük be mindenképpen megmutatni.
Amúgy ilyen előfordul mondta, bár az sűrűbben, hogy sikeres inszem/lombik után a tesó jön össze spontán mint Belluskáéknál.

Természetesen a többieknek is mennek a drukkok Sonjus, Beus, Hbzs, Dezsina... jaj remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis akkor ezer bocs !!
További szép napot !!
szilva1015

Ezt elfelejtettem, még nagyon kezdő vagyok... :)
szilva1015

Kata!
De jó, akkor kezdesz!!! :D Akkor holnap taliztok Beussal? De jó nektek! :wink:
hbzs

sziasztok.

Szilvi köszönünk mindent, és ezután is várunk vissza.

Hbzs igen talizunk a Katával:) Hidd el én is nagyon boldog vagyok, hisz olyan emberrel talizhatok, aki ide vezetett hozzátok.

Millió puszi nektek:)
beus84

Köszönöm szépen a köszöntéseket, olyan nagyon jólesnek!!

Kata, én igazán nem értem T.úrat sem, hiszen velem szörnyű rossz eredménnyel elkezdte volna a lombikot. Eddig az eredmények számítottak nekik, nem a súly-gondok. A másik, hogy annyi nagy méretű kismama van, akiknek sokkal de sokkal nagyobb a súlyfeleslegük...akkor minek "kötözködnek" ezzel??? Nagyon furcsa!
Már az is, hogy 1 hónap alatt 10 kilót dobjál le- mintha az olyan könnyen menne...meg tartós és egészséges lenne... szóval nagyon nem értem.

Szilva, olyan jó, hogy van siker-story is, szívből gratulálok!Nagyon vigyázz magatokra!!!

Ölelés mindenkinek!!!
babszi

Beus,Kata!
Irigykedek a randi miatt! :wink:(Ámbár tudom jobb volna máshol találkozni és más okból) Kata egy szuper csaj,de még Beussal nem találkoztam.De remélem hamarosan megismerhetlek téged is drága Beus! :P :wink: Katának már a mosolyától jobb kedved lesz!(Na jó Kata nem sztárollak,de így van!) :lol: Szóval jó dumcsizást nektek!!!!!!És aztán tessék jönni holnap mesélni!

belluska

Szilva!
Nagyon jó,hogy egy ilyen siker történetet is olvashattunk itt mint a tiétek,már többször elolvastam az első írásod!És eltudom képzelni,hogy még mindig hihetetlen!De egy csoda és végtelenül nagy öröm és boldogság az biztos!Hát igen azt mondják gyakoribb a mi esetünk,hogy a sikeres lombik,inszem után jön a meglepi!
És milyen az első harmada a kismamiságodnak?Persze azon kívül értem,hogy nagy a boldogság! :D

belluska

Sziasztok!

Érdekes volt ez a mai telefonálásom. Leírom részletesebben, most van rá időm.
Tanár úr mondta, hogy majdnem tökéletesek az eredményeim, mire megkérdezte hány kiló vagyok. Megmondtam és akkor vígan közölte, hogy nagyon jó, akkor ezen az úton menjek tovább és fogyókúrázzak. Mondtam neki, hogy most nem megy a fogyi, mire megkérdezte, hogy feladatm-e már a diétát. :shock: Közöltem, hogy nem adtam fel, de most nehezen megy, és mondtam, hogy én szeretnék kezdeni. Nem repesett, elkezdte mondani, hogy ez még kockázatos, fogynom kell és ezt nekem is tudnom kellene. Mondtam tudom, de már nem bírom a várakozást. A nap poénja volt a válasza: Ne a várakozásra koncentráljak! Na itt borultam ki... Végül eljutottunk odáig, hogy megkérdezte milyen a sorszámom, elmondtam hogy az én sorszámom már tavaly június óta tolódik, mert volt fizetősünk, baba is.... és novemberben kezdhettem volna, de eltoltam az államvizsga miatt, aztán meg csúsztunk az IR miatt. Ja és mondtam neki, hogy S. doki azt mondta januárban, ahogy rendeződik az IR kezdhetek. Ekkor mondta csak azt, hogy ha ezt megígérték, akkor kezdjünk. :roll: Mondta menjek majd 21. napi vv-re, és ha az jó lesz, kezdünk long protokollal. Kérdezte miből lett a baba, mondtam antagonista...és mivel ma 1. nap vagyok, így a végén rávágta, akkor menjek holnap. Megígértette velem, hogy enm hízhatok többet 10 kilónál a terhesség alatt, mondtam is neki, hogy nekem sem az a célom, hogy 120 kilósan szüljek...

Bocsi, hogy hosszú voltam, még mondott pár dolgot, de már sokat el is felejtettem.

Beus,
holnap valószínűleg egy lilás garbót veszek fel, fölötte pedig egy fekete mellény szerűség lesz. Csak azért írom le a ruhámat, hátha nem ismernél fel rövid hajjal :wink:

Belluska,
nem kicsit vagy elfogult velem kapcsolatban :lol: :oops: De nagyon jólesik ám :wink:

i.kata

Kata!
Érdekes, hogy Tanár úr miket mondott :shock: DE a lényeg, hogy kezdesz!!! Nagyon drukkolok :)
Csak ismételni tudom (bár lehet nem is írtam le korábban :lol: ) Ibolya azt mondta, hogy jön a húsvét és ez jót jelent :) én pedig hiszek neki ;)
sonjus

Sziasztok!
bocsánat, hogy csak úgy előbukkanok a semmiből, de mostanában nem nagyon netezek...

Katám, az én IR-em sem volt tökéletes de éreztem, hogy akkor kell kezdenem és lám!!! Nagyon-nagyon drukkolok neked! Luca is antagonista protokollal jött össze!;-)

Minnie, gyönyörű szép a kislányotok, szívből gratulálok hozzá!!!

Mi jól vagyunk, Luca nagyon sokat mozog: jó nagyokat rúg Apa fülébe amitől ő teljesen elalél!;-) Múlt csütörtökön voltunk UH-on, akkor 768 gramm volt a becsült súlya.

Mindenkit puszilok, és sok erőt kívánok a várakozáshoz!

KépKép
házitücsi

Sziasztok!

Jelentem, holnap kezdem a szurikat:-))))) Ez most nagyon boldoggá tesz, de azért a pozitív teszt lesz az igaz:-)
Tanár úr ma is csípős volt, de nem hagytam magam, persze túl sokat vitatkozni sem akartam :oops: :lol:
Beus nagyon aranyos, olyan jó volt Vele találkozni:-) Jót beszélgettünk és így röpült az idő is. Ugye, Beus?

Tücsi,
örülök hogy benéztél, és hogy minden rendebn Veletek. Most nézem, hogy jesszus, már 25 hetes vagy :shock:

i.kata

Sziasztok csajok.

Tücsi örülök, hogy előkerültél, csak így tovább:)

Sonjus, a húsvét remélem tényleg jót hoz majd nekünk:)

Kata, hát igen tényleg repült az idő, jó lenne ha ez mindig így volna.
És tüneményes vagy!!!!Szívből örültem neked, és annyira de annyira csípem a pozitív hozzáállásodat. Majd meglátod, hogy ez lesz a te hónapod, szavam ne feledd!:D
Aztán mikor visszamentem megkaptam én is a recepteket... de most elölről a többieknek is...

Na szóval túl vagyok a UH-n nagyon nagyon meg lettem kínozva, talán még ennyire sose.. a lényeg a ciszta még ott van, de nem a petefészken hanem mellette, így úgy néz ki hogy megúszom a műtétet.A 3. napon kell vissza mennem csinálnak megint egy UH-t hogy biztosra menjünk.
:shock: :shock: :shock:
Nagyon remélem, hogy ott marad a ciszta ahol most van, és végre el tudunk indulni.

Ölellek titeket:D
beus84

Kata!

Drukkolok neked!!!!!
Hajrá kezdés!!!!

A húsvét tényleg jót jelent. Meg az is, hogy jön a tavasz, ilyenkor ébred a természet, a méhecskék meg a virágok.........:)

Kép

Kép
kamilla306

Tücsi! Jó, hogy benéztél, jó lehet a mocorgást érezni :)

Kata! Örülök, hogy nem hagytad magad ;) és hurrá, meg éljen a holnapi kezdés :D

Beus! Szuper hírrel jöttél te is :) Drukkolok, hogy a ciszta ne vándoroljon ;)

Kamilla! Remélem tényleg sikeres tavaszunk lesz :)

Belluska! Most néztem, hogy kicsi fiad, mindjárt 2 éves :)
Kata beszólásairól rég írtál!

Hbzs! magadról nem sokat írsz :(
Babszi! te sem :(
Rili?

többiek?
sonjus

Kata!
Szuper a kezdés!!!!!!Nagyon örülök!!!!!!

Beus!
Istenem de szorítok,hogy ne mocorogjon el a cisztád és kezdhessél te is!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Sonjus!
Nekünk is tavasszal sikerült és Zsuzsiék is megerősítették az intézetben,hogy a tavasz szuper szokott lenni!Szurikkal,hogy állsz?Jól bírod? :?
Hajrá tavasz!!!!!! :wink:
Hát Katánk minden nap zúdítja ránk a furfangos beszólásokat!
Ígérem néha írok egyet-kettőt majd! :lol: 8)
Igen már lassan kell szervezni a szülinapi bulit Barninknak! :lol:

belluska

Kata!
Minden rendben lesz! :D Gyógyszer mellett senki sem hízik sokat; biztos te sem fogsz! :wink: Nagyon szuper, hogy holnap kezdődnek a szurik!!! Nagyon drukkolok!!!! :D

Tücsi!
De jó, hogy benéztél!!! :D Szívesen látnánk gyakrabban is! :wink:
Én is nagyon meglepődtem, hogy már rég túl vagy a félidőn! Annyira jó!!! :D Hogy álltok a babakelengyével, a szobácskájával stb. stb.? Gyere gyakrabban, ha tudsz, jó? :roll:

Beus!
Hát ez szuper hír, hogy nem a petefészkedben van a ciszta, hanem mellette!!! :D Akkor nemsokára te is kezdesz!!! Most hányadik napon vagy?

Sonjus!
Kedves vagy! :D Velem nem történik semmi különös... - azon kívül, hogy 1 hét múlva ilyenkor már valahol egészen máshol leszünk (vagy legalábbis útban máshová :lol: ), s arra készülünk nagyban. Ezért is vagyok talán mostanában szűkszavúbb... :lol: De nagyon ott vagyok mindnyájatok mellett, s nagyon drukkolok mindenkinek!!! :D

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Beus,
annyira tetszett, hogy te végig azt mondogattad, hogy nekem most tuti sikerül, pedig magadra kellene nagyon koncentrálnod :wink: Na de majd küldöm a pozitív energiákat, aztán majdnem egyszerre fogunk babásodni.

Sonjus,
szerintem veled is fogok találkozni jövőhéten, ugye? :lol: Szerdán kell mennem legközelebb.

Csajok, kezdek kicsit bepörögni örömömben, hogy végre kezdhetünk. Annyira vártam már :lol: Most kicsit sok lesz a szurim a trombózis hajlam miatt, de nem baj, túlélem. :lol:

Puszi Mindenkinek!

i.kata

Beus,
amúgy végül melyik gyógyszert írta fel a doki? Nekem a Merkformin XR-t úgy kell szednem, hogy a 3x750 mg-ot este egyszerre kell bevennem.

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?