Sziasztok Lányok!
Régóta zugolvasótok vagyok, most sem akarnék sokáig zavarogni, csak gondoltam megosztom Veletek a történetemet, hátha a még várakozók erőt tudnak meríteni.
Nagyon, nagyon drukkolok azoknak akik még babára várnak, könnyű szülést és jó egészséget a pocakosoknak és a már megszületett béjbiknek, egytől egyig gyönyörűek - ezek ott a Forgácsban értik a dolgukat !!
2007. nyara óta járunk a Forgács Intézetbe, nekem semmi gondom nem volt amikor odakerültünk, volt peteérésem, a páromnak volt gyenge a spermaképe, illetve hol ilyen volt, hol olyan, mindegy, hosszas vizsgálódás után inszemeket javasoltak. 4 inszemen voltunk túl amikor a spermakép olyan szinten leromlott, hogy már nem volt esélyünk csak a lombikkal. (1,5 mió/ml)
Sajnos akkor már több mint fél évet kellett várni a lombikra ami nem volt egy könnyű időszak, de szerintem ezt itt nem kell különösebben magyarázni.
Tavaly májusban volt a lombikunk, 22 petét szívtak le
amiből 17 érett volt.
Nagy volt a boldogság - azon filóztam, hogy kiírom magamra: PETEGYÁR...
Végülis elvitték őket a blasztóig, kettőt kaptam vissza, 3-at fagyasztottak, a többiek kiestek a versenyből.
Nem húzom: sajnos nem sikerült, nagyon el voltunk keseredve, az Intézetben is annyira kedvesek voltak, úgy biztattak...
Augusztusra terveztük a kis eszkimókat felengedni, de kaptam egy új TB támogatott időpontot novemberre is. Közben kiderült, hogy van egy enyhe IR-em
0. perces 5,09
60. perces 51,49
120. perces 31,55, erre kaptam 500 mg merkformint, így az augusztusi fagyis dolgunk ki lett lőve.
Két héttel a gyógyszer szedése után bekaptam a cytomegalo nevű codálatosz kis vírust, több mint 3 hétig voltam lázas (38-39, semmivel nem ment le), a gyógyszert azonnal abba kellett hagynom, mire az értékeim helyreálltak novembert (!!!) írtunk, ezzel a következő lombikunk is ki lett lőve, át lett téve januárra.
November elején kezdtem újra a mercket, januárban elmentem IR kontrollra.
Semmit, de semmit nem változtak az értékeim, sőt még egy picit rosszabbak lettek.
Na akkor nem kicsit kerültem padlóra... A januári programot is bebuktuk...
Akkor meg kellett előbb dupláznom, majd tripláznom a merck adagot, S. doki a februári IR kontrolltól tette függővé a folytatást, ha elindul lefelé a tendencia kezdhetünk februárban.
A lényeg, mert már így is rettentő hosszú lettem, január 20-tól kezdtem duplázni a mercket, január 24-én már két napja késett a mensim, a párom unszolt, hogy ugyan vegyek már egy tesztet, nekem mindig atom 28 napos ciklusaim voltak (ha épp nem voltam stimulálva) nem sokat jósoltam neki, húztam, halasztottam, hogy ugyan minek???
De hát
megtörtént a csoda, amit hetekig nem tudtunk felfogni !!! Ott bőgtünk a pozitív teszt fölött, soha nem fogom elfelejteni...
Most kezdem kapisgálni mi is a helyzet, de most is csak azért, mert már kezd nőni a pocakom.
Nem szabad feladni lányok, bízni kell és hinni, hogy sikerülni fog és így is lesz !!!
Még annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy a lázas vírus közben (augusztus) immunerősítés végett kezdtem el mezei supradin vitamint szedni, és ezt püfföltem a páromba is, meggyőződésem, hogy ez segített, no meg persze nyilván a merck-nek is van köze a dologhoz, de már ilyeneken nem agyalok.
Köszönöm, ha elolvastátok, remélem azért egy pici reményt tudtam adni, vigyázzatok Magatokra, minden jót kívánok, legfőképp egészséges babákat !!
Szilva