Sziasztok!!
Zsu!
Gratula a szép tüszőhöz!! És én is csak azt tudom írni mint a többiek hogy legyen meg az eredménye az uh utáni össze bújásnak!!!!!!
Drukkolok nagyon!!!!!!!
Edi!
Köszi! Hát most már a tortán kívül nem kap egyenlőre semmit, mert múlt héten már vásárolgatott magának a kiscsaj a Tescoban... Eperke babát, barbie ruhát meg nyakláncot ugyhogy mondtam is neki hogy ez a szülinapi ajándéka!!
Tudomásul vette azt hiszem
Neked is mennek a drukkok!!!!
Joli!
Hu végülis nem kizárt az álom, ha én egy kicsit túl viszem neked meg kicsit elöbb jön akkor még szülhetünk együtt
...
Bár én már jövö hét végén mennék szülni nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt hiszem mindent megfogunk tenni az érdekében... aztán majd kiderül jön-e
Elvégre szabad utat kaptunk jövö hét csüt-töl
Nagyon vigyázz magatokra, tényleg pihizz sokat nehogy kinyiljon a belső is!!
Hát erről az Ivókról nem sok jót hallottam , elég hanyag és a lóvét meg zsebre vágja....
Minden álmom nekem is hogy a Karasznál szüljek
Vizesedéssel hogy állsz?
Juli!
Ti már tiszta spanok vagytok vele
, majd megdumálod hogy nála szülj!!!!
Tünde!
Nagyon csini kismami vagy!!!
CSip!
Apára fel!!!!!
Drukk!!!!!
Ancsi!
Védőnőnél is ok volt minden, 9-kg-nál tartok
átléptem azt a határt amit behatároltam magamnak.... mindegy most már mindjárt vége!! vizelet, vérnyomi, szivhang is tökéletes...
Persze du hozok majd képet!!!!! Nagyon szép a torta
Sikerült kicserélni az asztalt??
Jajj Joli, Juli! Nem fogjátok elhinni melyik doki jött ki tegnap hozzánk tanácsadásra... hát a hü..e b..kó SZLUHA
De ugye nekem szerencsére közöm nincs hozzá, engem nem vizsgált.... meg kivételesen velem normális is volt, de az egyik barátnőmet ugy ba..ogatta majdnem sírva fakadt...
Azt mondja most már érti hogy ezt a dokit miért utálják ennyire....
Ja és mikor megérkezett szabályosan rosszul lettem, annyira felmehetett a pumpám vagy nem tudom, de ki kellett mennem a friss levegőre.....Nem ő szokott kijárni amúgy...