Hú, Ti mindig olyan sokat írtok, hogy alig bírom követni!
Any: Nagyon gratulálok a Húgodnak! Ügyes volt, és nagyon tündéri kisfia született! Mielőbbi felépülést kívánok Neki, és sok tejcit!
Direkt miattatok néztem be reggel, és úgy örültem, mikor megláttam a képet!
Mi is most készülünk lemondani a férjem életbiztosítását. Már 3 éve nem kaphatott adójóváírást, úgyhogy nincs mit visszafizetnünk. Csak ezt akartuk kivárni. Egyébként tényleg jobb helyen van a párna alatt is a pénz, mint náluk, ráadásul folyton emelgetik az összeget is, ilyen-olyan szöveggel. Azon bosszantom magam, hogy olyan kis aljasak, ha nem válaszolsz x napon belül, akkor úgy veszik, hogy beleegyezel az emelésbe, de persze nem sok időd van válaszolni.
Mi egyébként nem panaszkodhatunk, bár nem rég költöztünk, és még nincs teljesen felújítva a ház, mert a hitelünket brutálisan megemelték, mikor jött a válság, de majd készen lesz, lakni lehet benne, ami muszáj, azt megcsináltuk. Ez legyen a legnagyobb baj.
Nálunk is közös számla van. Vagyis két közös számla, mert meghagytuk (lustaságból) a számláinkat, de teljesen együtt osztjuk be az összes pénzünket. Ha éppen szorgalmas vagyok, akkor vezetgetem is a kiadásainkat. Lehet, hogy nem ártana megint, mert olyankor jobban figyelünk.
Mit jelent a P3-as lelet? Van valami kis elváltozás? Az egyik ismerősömnek is volt, de ő csak valami antibacit kapott rá, és elmúlt. Mitől függ, hogy műtik-e, vagy gyógyszer?
Tünci: Szerettem volna írni Neked tegnap, hogy a Párodnak ideális nagy keze van a fürdetéshez. A fél baba belefér.
A vizesedésre nekem valamennyire bejött, hogy minimális sósat szabad csak enni, meg ittam napi 1 bögre zöld teát. Persze nem túl sokat számít, de mást nagyon nem is lehet vele csinálni, majd szülés utána a többi lemegy. Én miután hazajöttem, napokig csak pisiltem, 4 kg ment le alig egy hét alatt.
Tegnap el akartam menteni ügyesen, amit írtam, nehogy elszálljon, de olyan fáradt voltam, hogy crtl C helyett shift C-t nyomtam.