Olga, én tudok gyerekfogorvost, Nagy Gabriella, a CBA-val szembeni (?) házban rendel kedden és csütörtökön 2től. De állítólag mindig sokan vannak. Telefont sajna nem tudok, érdemes lenne előtte odaszólni hogy kicsivel mennétek...
Vagy a Fiumei úti iskolával szemben van iskolafogászat, gondolom ott is megnéznék Balázst. Ez minden nap van, de nem tudom mikor és milyen formában.
Sajnálom nagyon, remélem nem fáj neki!! Nagyon sírt?
Az egyik régi szomszédunknak a kislánya járt így, vagyis ő rosszabbul mert neki az egész foga becsúszott az ínyébe, mert ráesett a fotel karfájára
Ők is elvitték, de nekik nem csináltak semmit, azt mondták hogy majd a maradandó foga letolja. Akkor 2-3éves lehetett, nem tudom azóta mi van velük, de mintha láttam volna a kislányt és nem tűnt fel hogy hiányos lenne a foga.
Petidnek is jobbulást! El ne kapjátok!
Anikó, a lehető legjobb kutyát választottátok Dorci mellé, de csak akkor ha nem félted a kerted, az összes kinti cuccot, játékot, miegymást
Nekünk is labradorunk volt, hozzá nem nyúlna a gyerekhez, sőt megvédi ha arról van szó. De a miénk annyira leamortizálta a kertet, szétrágta a kerítést több helyen, minden nap átszökött a kettővel arrébb lévő szintén labradoros szomszédhoz, hogy végül nehéz szívvel de nekikadtuk, ott lassan több időt töltött mint itthon
Azóta pedig boldog szerelemben élnek, akarják majd pároztatni is őket, kutyasuliba hordják, a teraszról látjuk milyen jólnevelt és okos kutya lett! + minden nap sétáltatják, pedig kertes ház, de mégis. Szóval ott megkap mindent, amit mi (én) sajnos nem tudtam neki megadni a két gyerek mellett. Nyugodan számolhatsz te is +1gyerekkel
Tényleg, ti nem terveztek kistesót Dorcinak a közeljövőben??
Judit, én is féltem a kertet, ezért lett benti kutyája a gyerekeknek. Nem mondom hogy itt bent nem okozott még kárt, de jobban tudunk rá figyelni és nem unatkozik annyit mint egy kinti kutyus, aki mondjuk a nap 16-20óráját egyedül tölti kint.
De jó, lefoglaltátok ti is a nyaralást!
Mi is, június 21. Törökország
Jázmin már most indulna mióta mutattuk neki a neten hova is megyünk
Nikiékkel mentek?