Új privát üzeneted érkezett!

Olga: ha most lendülnétek neki, akkor ügyelet, ha ráér, akkor szerintem régen a Sóház úton volt a gyerek fogászat, szemben a Sóház Hotellel. De ez régen volt, nem tudom, most is ott van-e. Úúú, hogy tud a fog feljebb tolódni?! A gesztenyés tortát is szeretem :lol:

Bbj: késő délelőtt csekkoltál ma be.... nem mentetek Pestre?

BalwinJudit: halvány lila lódobogásom sincs... :wink: Akkor jó sűrűn találkozik Apukátok innen bárkivel is... :lol:

Anikó: kiskutya tök jó. Nálunk Bence szokta sorolni, hogy milyen állatokat szeretne a kertbe: kutya, cica, ló, tehén, boci, kacsa, liba, pulyka, malac, csirke, kakas..... de előfordul ... zsiráf, elefánt, zebra... :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Olga!
az nem jó. mostanában olvastam Nők Lapja talán?, hogy mik történhetnek a tejfoggal, és asszem sűrgős ellátást igényelnek, a maradnadó fog csírájának megóvása érdekében, plha kitörik sincs gond, vissza tudják tenni, csak vagy a szádban (bocsi) tartod, vagy nedves zsepiben, a lényeg a nedves tartás, mert vissza tudják tenni. elég ijesztő és bizarr volt a cikk, de a fontossága miatt elolvastam...

Kata!
Voltunk, de szombati piacot nem hagyunk ki, így azután indultunk. Mendán lefoglalva(a kedvezmények miatt), előtte Szlovénia, nagy valószínűséggel Bled.

nagyon jó volt, sok mindent láttunk, regiztünk egy csomó helyre, hátha.... :lol: sztem ha van valakinek komoly elképzelése a helyet illetően, érdemes elmenni!

Judit!
elég postán beküldeni a netről letöltött igazoláskérelmet!

Anikó!
jó a kutymuty, bár nálunk az sem lesz, a KERT! :lol: de gondolom az is nevelés kérdése. Jó nagy kutyát választottak! nem féltek? vagy csak én vagyok ilyen parás?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jó reggelt! Süt a nap!

Olga! Mi újság?? Melyik fogával történt Balázsnak?

Balwin! Mi is hasonlóképpen vélekedünk, össze fognak nőni. Itt a nagy kert, elképzelem majd a játékaikat... :lol:
Vérvételen próbálj túllenni, jól tettétek, hogy utánajártatok!! Én is gondolkodom egy ideje egyen, Dorci is elég haloványka...

Judit! Nekem egyik parám a kutyaharapás...CSAK ÉS CSAKIS labrador jöhetett szóba, ami ugye az egyik legjobb természetű kuty.
Nevelni kell, az tuti, következetesen, rögtön az elejétől. Mondogatom is, hogy két gyerkőcöm lesz itthon... :lol:

Megyünk boltba ( elfelejtettem a levestésztát tegnap :oops: ), majd jövök még.

donkoaniko
 
 

 
 

Sziasztok!

Hogy melyik foga? Hááát... a felső fogsor, jobbra a 3. fogacska. Peti is csak a Sóház úti gyerekfogászatra emlékszik, szerintem ott már nincs. Ja, Judit, én is hallok mostanában rémtörténeteket a tejfogról, és annak megóvásáról, ugyhogy azért is vagyok bekakilva. Hogy tudott feljebbtolódni? Jó kérdés! Befelé az ínybe, ugyhogy elég lila a felső fogíny. Sajna éjszaka nem rendeződött vissza. Na jó, nem is nagyon reménykedtem benne. Holnap mindenkép elviszem, de még neten sem találtam szolnoki gyerekfogorvost.
Most apa van halálán, éjszaka felöltözött melegítőbe, zokniba, annyira fázott. Most is alszik, veri a verejték. Enni nem bír... Nem különösebben köhög, de a torka az fáj, nyeléskor is. :?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Módosítok: a veszely-dentálban (Dózsa Gy. út) van gyerekfogászat, holnap hívom őket.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
az volt benne a cikkbe, hogy visszatolódik az ínybe simán, elviekben kijön majd újra, de idővel, de jobb ránézni fogorvosnak. Akkor holnapra egy kalappal! Petinek meg jobbulást!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga, én tudok gyerekfogorvost, Nagy Gabriella, a CBA-val szembeni (?) házban rendel kedden és csütörtökön 2től. De állítólag mindig sokan vannak. Telefont sajna nem tudok, érdemes lenne előtte odaszólni hogy kicsivel mennétek...
Vagy a Fiumei úti iskolával szemben van iskolafogászat, gondolom ott is megnéznék Balázst. Ez minden nap van, de nem tudom mikor és milyen formában.

Sajnálom nagyon, remélem nem fáj neki!! Nagyon sírt? :(
Az egyik régi szomszédunknak a kislánya járt így, vagyis ő rosszabbul mert neki az egész foga becsúszott az ínyébe, mert ráesett a fotel karfájára :cry: Ők is elvitték, de nekik nem csináltak semmit, azt mondták hogy majd a maradandó foga letolja. Akkor 2-3éves lehetett, nem tudom azóta mi van velük, de mintha láttam volna a kislányt és nem tűnt fel hogy hiányos lenne a foga.

Petidnek is jobbulást! El ne kapjátok! :?

Anikó, a lehető legjobb kutyát választottátok Dorci mellé, de csak akkor ha nem félted a kerted, az összes kinti cuccot, játékot, miegymást ;) :lol:
Nekünk is labradorunk volt, hozzá nem nyúlna a gyerekhez, sőt megvédi ha arról van szó. De a miénk annyira leamortizálta a kertet, szétrágta a kerítést több helyen, minden nap átszökött a kettővel arrébb lévő szintén labradoros szomszédhoz, hogy végül nehéz szívvel de nekikadtuk, ott lassan több időt töltött mint itthon :(
Azóta pedig boldog szerelemben élnek, akarják majd pároztatni is őket, kutyasuliba hordják, a teraszról látjuk milyen jólnevelt és okos kutya lett! + minden nap sétáltatják, pedig kertes ház, de mégis. Szóval ott megkap mindent, amit mi (én) sajnos nem tudtam neki megadni a két gyerek mellett. Nyugodan számolhatsz te is +1gyerekkel ;)
Tényleg, ti nem terveztek kistesót Dorcinak a közeljövőben?? ;)

Judit, én is féltem a kertet, ezért lett benti kutyája a gyerekeknek. Nem mondom hogy itt bent nem okozott még kárt, de jobban tudunk rá figyelni és nem unatkozik annyit mint egy kinti kutyus, aki mondjuk a nap 16-20óráját egyedül tölti kint.

De jó, lefoglaltátok ti is a nyaralást! :) Mi is, június 21. Törökország :) Jázmin már most indulna mióta mutattuk neki a neten hova is megyünk :D
Nikiékkel mentek?

KépKép Kép
76vera
 
 


ezt Anikónak küldöm :)
Jázmin itt 1éves múlt és nagyon odáig volt a kutyáért :) viszont azt nem tűrte hogy csak a kutya üljön a kosárban :lol:

Kép
76vera
 
 


ja a megszokott páros! olyan jól elvagyunk, a gyerekek is, felnőttek si! az időpont nincs fixálva még, de júl végétől. Zalakaroson 1-8-9?ig van megint borhét, igaz tegnap egy héttel későbbre tetettük, de valszeg módosítjuk. olyan jó progik voltak tavaly is akkor!

Júniusban nekem még vizsgaidőszak! :cry: de majd legalább a ti képeiteket nézem felüdülésnek! hova pontosan?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Vera! Nem Lindának hívták a kutyust? :lol: És az új gazdiját? :D
Ha nem akarod itt, priviben, sejtésem van!

donkoaniko
 
 


Képet köszönöm, annyira édesek!!! :D :D

donkoaniko
 
 


Vera! Köszi az újabb doki elérhetőségeket! Próbálok tel. számokat szerezni neten.
Igazából 2-3 percig sírt, kb. ennyi ideig is vérzett. Én most úgy mondanám, hogy a fog fele csúszott fel, nem az egész. A maradandó fog miatt félek én is, nehogy azzal legyen baj. :cry:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Anikó, írok privit :D Ők azok :)

KépKép Kép
76vera
 
 


Natuttam, hogy hülyeséget kérdezek gyerekfogorvos témában :oops: A Veszely-set én is megtaláltam közben.
Olga, esetleg írj Fannának mélt, hátha tud így láttatlanban vmi megnyugtatót mondani, vagy dokit ajánlani...

Anikó, csak nem Vera Lindájáéknak kölyke lesz Dorci játszópajtása? :wink:

Vera, nagyon édesek együtt a "gyerekek" :lol:

Judit, Vera, szép, izgalmas helyeket választottatok :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Bbj utazáskiállítás milyen volt?
Akkor mennyi asztaljegy is kell? És Alma?

Olga, Tóth Sarolta szemdoktor a régi csibés Monus Zsófi anyukája, illetve enyém Zsófi csoporttársának, Mónus Gergőnek az anyukája... Az oviban is össze tudsz vele futni, bejelentkezésről ott is biztosan tudtok beszélni.

Na mit is akartam még? enm emlékszem...

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Olga, dr. Nagy Gabriella: 30/278-48-42!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jaj, de édesek vagytok, hogy ennyi fogdoki elérhetőséget írtatok! Nagyon szépen köszönöm! Igazából most úgy gondolom, hogy úgysem csinál semmit a fogacskával, de azért jó lenne ha vázolná a lehetőségeket a jövőre nézve. És ha valami megnyugtatót tudna mondani, az sem esne rosszul.

levay Judit! Hippsy elment? Köszi a szemdokit, T.S. nekem is beugrott. De mivel sógornőméknek kell, majd ő intézi magának. Igazából - remélhetőleg - ott sincs nagy gond, csak a Marci egyik - talán bal - szeme egy kicsit befelé húz. Remélték, hogy amikor az orrnyereg kiemelkedik, ez majd változik, de úgy tűnik nem. Egyébként nem feltűnő, de azért csak lássa őt is orvos.

balwin Judit! Fanna is eszembe jutott. De olyan nyomi vagyok, hétvégén nem szívesen zavarok senkit sem.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


olga, elment, kb 1 órája, még írhatok hozzá, úgyis csak holnap olvassák...

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


olga,
http://www.gulliver.hu/hu/19543/pepe-pa ... arosfurdo/

ha regisztrálnál az oldalra, küldenék neked meghívót, hogy én is jól járhassak :) persze anélkül is lehet regelni, de a meghívó nekem kedvezne :)
a teljes ajánlatot árral, sanos csak bejelentkezés után lehet látni.

ez meg egy másik:
http://www.gulliver.hu/hu/23641/gyopar- ... arosfurdo/

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Olga, remélem minden okés lesz! Majd írj!

Le a kalappal a kutyusos családok előtt, tényleg plusz egy fő :)
Jázmin de édes kis egyéves volt :) Már el is feledtem!
Nem csodálom, hogy már most készül a nyaralásra, jó is az:)

Judit, nem kaptunk csak fenistil cseppeket, de holnap már bölcsi, 2 napja nincs rajta kiütés.
Bálint meg tán növeszti a 7. fogát, mintha láttam volna, de nagyon nem enged a szája közelébe, és nyálaskodik ezerrel. Neki lassabban javul a szeme a kötőhártyából.

Judit, nekem MÁK-tól kell, de ott elég betelefonálni, és kiküldik postán.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Azta levay Judit, hogy te milyen licitálós oldalakat ismersz! :D Köszi, meghívó jöhet!
Te szeretnél üdülési csekket? Mert bátyám általában eladja (nekünk, de most Peti is kért).

Na, hívtam fogdokit, végül Dr. Nagy Nikolettát, itt van magánrendelője a Jubileumi téren. Tehát azt mondta, hogy igazából csinálni nem tud vele semmit, főleg, hogy még ilyen friss a trauma. Mivel 2-3 mm-nyit tolódott beljebb a fog, azt mondta valószínűleg a maradandó fognak sem lesz semmi baja. Azt nézzük, hogy nem-e szürkül el a fog, mert akkor elhalt a fog. Illetve 5-6 hétig csak pépes ételt kapjon babóca. Persze, ha ez engem nem nyugtat meg, nyugodtan vigyem el, de nem tud és nem is lehet vele csinálni semmit. Azt mondta, hogy még az is valószínű, hogy visszarendeződik a fog az eredeti helyére. Hááát, egy kicsit megnyugodtam, főleg mikor mondta, hogy mivel csak ezt a néhány mm-ert nyomódott be, nem valószínű, hogy sérült a fogcsíra. Úgy legyen!

Dorka! Milyen szemcseppet kaptatok a kötőhártya-gyulladásra? Amit Balázs kapott tavaly augusztusban, az nagyon szuper! Engem is egy-másfél nap alatt rendbe hozott, de úgy emlékszem Balázst is nagyon hamar.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


levay Judit! Biztos én vagyok nyomi, de nem találom a leggingseket a hippsy oldalán... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Egyébként Petinek tegnap egész nap 39,2 volt a láza, kettesével szedte a lázcsíllapítót, de csak 1-2 órára nyomta le a lázát. Persze ma ment dolgozni, gyógyszerrel, de azt mondta 11-kor elindul haza, hogy a körzeti dokit elérje. Gyógyszert is úgy kellett kölcsönkérni a szomszédtól, nekünk nem volt itthon felnőtt lázcsíllapító, én sosem vagyok lázas, és Peti sem volt még az alatt a 6 év alatt mióta együtt vagyunk. Érdekes, de a lázon kívül más baja nincs. Fájlalja a torkát, ha nyel, de egyébként nem köhög (még).

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Holnap reggel megyek nyakiredőszűrésre, meg a hematológushoz. Remélem minden rendben lesz, majd utána jelentkezem!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Áve.

Pépes étel 5-6 hétig? Fog ennek Balázs örülni? :) Fájlalja egyébként a fogát?...

Lucának is volt kb. 3 hete kötőhártyagyuszija (évente egyszer biztos összeszedi), nekünk Tobrex-et szokott dokibácsi felírni.

Judit, perpill nemtok nyomtatni :oops: És az idő is számít... De megoldódott, egy ismerősöm bemegy kérvényezni helyettem.
Letinél hogy alakult ki ez a szoknyaimádat? :lol: Luca egyelőre felveszi, amit ráadok, bár pár dologra már mondja, hogy nem tetszik...

Dorka, jobbulást Bálintnak! Luci első k.gyulladása is lassabban jött helyre, mint a következő 2... úgy rémlik, Bálintnak sem volt még eddig...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Rita: biztos minden rendben lesz, nekem oda holnapután kell mennem, holnap meg uh, de azért bennem is bennem van a félsz, hogy minden okés-e. De szerintem ez természetes folyamat.
Majd azért írd már le légyszi, hogy tulajdonképpen mi is ez. Ugyanaz, mint az a kombi teszt?

Kép
buthu
 
 


Újra én... látszik, hogy itthon vagyok... :oops: :D

balwin Judit! Hát, hogy fog-e örülni nem hiszem én sem. :? Bölcsi okés, ott általában főzelék van, igaz a feltét "rágós", de majd megkérem a gondozó nőket, hogy még kisebb falatokra vágják, vagy ha olyan, akkor villával nyomkodják meg egy kicsit. Tegnap rakott krumplit főztem, hát nem mondanám, hogy összetörtem neki a krumplit, de azért apróra vágtam kanállal. Félek én attól a hosszú időtől, nehogy leszokjon a rágásról. Sajna ez egy valós dolog, több műsorban is láttam, hogy azon küzdenek a szülők, hogy a gyerek nem rág, csak joghurtot eszik.
Egyébként tegnap evés közben, szerencsére pont evés végén mondta, hogy fáj, és odakapta a kezét a szájához, de hiába kérdeztem, hogy mi fáj: a fogad vagy a nyelved? Erre már nem válaszolt. De nem sírt, pár másodperc volt az egész. Azóta sem panaszkodott a drágám.

Peti is volt orvosnál, azt mondta a doki, hogy vírus, egyenlőre csak a lázcsíllapítót szedje, ha szerdáig nem javul, akkor ír antibiotikumot. Most már rendesen fáj a torka, nem is ebédelt.

Kriszta! Akkor holnap látjuk egymást egy fél percre? :D

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Olga, nem tudom a mail címed, itt meg nem tudom hogyan lehetne kibogarászni :oops:

Legginsek már nincsenek fent az oldalon :oops:

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Olga: hát tényleg nem sok időnk lesz találkozni. De ez is valami? Remélem vigyorogva jövünk majd ki (mert a páromnak is sikerült műszakot cserélnie, és így tud jönni), te meg ettől vigyorogva mész be :) Gyerköc, meg az ember jobban vannak?

Kép
buthu
 
 


Sziasztok, csak beugrottam (ha-ha-ha), beállt a hátam, szinte csak ülve jó. De akkor is csak úgy, ha nem nagyon mozgok. Max. az ujjaim. Holnap jön a masszőr, remélem, csodát tesz. :roll:

Máté hangversenye klassz volt, valamikor majd a fénykép is ideér. Pénteken én is megyek a munkahelyre. :?

Olga, reméljük, nagy gond nem lesz a fogacskából.

niki, vizsga hogy sikerült?

Kismamik, jó orvososdit Nektek!

Kis - és nagybetegeknek gyógyulást kívánunk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Ú de sokat írtatok!

Kriszti:várjuk holnap a beszámolót
:D hogy mi volt a dokibácsinál!

Olga:nem semmi ez a fogas eset,biztos nem lesz baj a maradandó fognak ha Niki mondta én is ismerem jó fogorvos nagyon!Köszi az üdülési csekkes segítséges még ha nem is jött össze,szerintem adok fel hirdetést.Igaz,halvány gőzöm sincs még nyaralás terén se helyet illetően se időpontban :oops: majd lesz valahogy.

Betegeknek jobbulást!!!

Virág is letaknyosodott,adom neki a sinupretet nekünk az bejön meg éjszakára megemelem az ágy fejrészét így tud aludni.

Katlina:hogy vagytok?Robika?

Rita:holnap vizsgálat után bemész még dolgozni,meddig tervezed hogy melozol?Lakás alakul???Szárad ebbe a jó időben?

Kati Kép
virag9
 
 


Buthu Igen, ez a kombiteszt, UH+ vérvétel. UH-n minden rendben, 1,1mm a nyakiredő, úgyhogy ez okés, rendben van a gerince, megvan mind a 4 végtagja, 47 mm az ülőmagassága. :)

Kati! Dolgozom folyamatosan, tök jól vagyok, úgyhogy egyenlőre még bírom. Augusztusig tervezem, hogy melózom, aztán majd kiderül. :) A lakás alakul, már tegnap kezdett a festő, reményeim szerint holnapra készen is lesz, majd hozok megint képeket. Szerencsére nem kell telibe tapétázni, csak javítani 1-2 helyen (fűrészporos és az lesz festve) úgyhogy a száradással nem lesz baj. A Dulux 4 óra alatt megszárad.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Na megvoltunk mi is az uh-val, minden rendbe van, ülőmagasság 55mm, nyakiredő 1.5mm, holnap meg vérvétel. Tök jó volt végre látni, már képet is sikerült róla kapnunk, bár csak telóra, de már nyomtatva is ki van :)

Olga: Végre arc is párosult a betűkhöz:) Veled minden okés volt? Meddig voltál ott? Nem semmi módon összegyűltek az emberek. Még jó hogy mondtam, hogy jövök vissza dolgozni, azóta nem is tudok koncentrálni:)

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Na igen, Jó volt személyesen is találkozni Kriszta! Drága párod az szóhoz sem jutott még, gondolom a gyönyörtől. na itt nem az én látványomra gondolok, hanem az UH-ra! :mrgreen: Nagyon-nagyon örülök, hogy nálad is és Ritánál is szépen alakul a terhesség!
Én is megmaradok, megkaptam a receptjeimet, mi is Uh-tunk. :lol:
Próbáld már feltenni - ha akarod - az Uh-s képet! Itt annyi hozzáértő szem van, hogy csak na! :lol:
Meddig voltam? Háát nagyon összeszaladtak a betegek. És akkor úgy látszik én hozom a hírt: múlthét szerdán császárral megszületett Z. doktor úr kisfia! 37 hétre. de jól vannak. Eszik, iszik, alszik, hangját csak fürdetéskor hallják. Na, ez majd elmúlik! :lol:
Gyrekőc jobban, Peti láztalan, viszont a torka annyira fáj, hogy még az evést is beszüneteltette. :(

Rita! Biztos írtam már, de annyira nem lennék most a helyedben lakásfelújítás szempontjából! A konyha évenkénti festését mi kettő évre szoktuk halasztani... :oops:

Szami! Hátad? Ide is küldhetnéd azt a masszőrt! 8)
Fogacska én is remélem hogy jól lesz, nem hal el, és a maradandó fogacskának sem lesz baja.

Kati! Telefonban nekem is nagyon szimpatikus hölgynek tűnt a fogorvos hölgy. Mondta, hogy Széchenyin is rendel. Onnan ismered?

levay Judit! Hát akor lecsúsztam a leggingsről. Nyilván ők is csak azt a terméket forgalmazzák, ami jobban fogy. Érthető.

Niki? Ezer éve nem írtál!

Mozi? Frei? Valami?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


http://www.fogyasztok.hu/cikk/20100308/ ... nitrofuran

Egy kis szösszenet, hogy miért is érdemes bbj Juditéktól vásárolni a mézet! (Ha még velem szóba állnak...)

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga: Hát igen, apa elég nehezen tért magához, még azt is elfelejtette, hogy megakarta kérdezni a nemét, mert én nem akarom tudni, ő meg igen. De hiába mondtam neki, hogy ilyenkor még nem lehet tudni, de ő csak azért is. Na persze, szólni sem tudott.:)
Megpróbálom a képet felrakni, hátha sikerül, bár gőzöm sincs, hogy csináltam a múltkor.

Rita: a kórházba voltál vérvételen most? Hova kell ott menni? Az az épület az, ami a végén van?

Kép JaKri1
Kép JaKri2

Kép
buthu
 
 


Olga! 2 hét alatt megszoktam a kupit, és holnap végez a festő, úgyhogy ennyi volt a felújítás. Még a gyerekszoba van hátra, csak onnan még nem tudunk kipakolni, azt a párom megcsinálja. Ott csak festeni kell majd.

Buthu! Próbálom a legegyszerűbben, ha a régi épületbe mész be (nagy fehér 400 ágyas, ahol a szülészet is van) bemész, rögtön jobbra, ott végig és kimész az épületből. Ott elmész jobbra ott a mentősök bejárata, azon túl lesz még egy bejárat (ez egy zöld 4 szintes épület) és ott a hematológia, meg a labor. Érkezési sorrendnem hívnak be, állj be a sorba. Elég gyorsan halad, ketten veszik a vért.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Rita: Köszönöm szépen, így már sejtem merre menjek.

Kép
buthu
 
 


Buthu! Nincs mit, már elég jól ismerem a Hetényit, korábban simán eltévedtem! :lol:

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


LJudit!
nagyon jó votl az utazáskiállítás, sokan voltak, pécsig nem jutottunk el...

4 asztaljegynél tartok a szokásos helyemre, veled szembeni sor eleje alma eddig 8? de várok még visszajelzéseket, csütörtök estig megmondom!

de szórólapot küldhetnél Edinával!

Olga!
naná! :lol: :wink:

Szami!
ibuprofen sandoz 800 mg! maga a csoda! ha nem segített még a masszőr.

Rita!
várom a képeket!

kis és nagybetegeknek jobbulást!

többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok,

Bbj, Judit, akkor 4 asztaljegyed lesz nálam, azt tudom küldeni csütörtökön, a többit jövőhéten. Ha más is kér asztaljegyet, azt már csak Edón keresztül tudja intézni.

Bmárti, neked hogy juttatom el az asztaljegyet, adjam oda Bicó Katinak?



Imádom az UH fotókat :) :)



Olga, igen, küldd már lécccci a mail címed, és megy a reghez a meghívó :wink:

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Jlevay! Igen, úgy jó lesz ha odaadod Katinak!
Bbj! Te mint gyakorlott börzéző ugye majd a segítségemre leszel.Még sem vevőként, sem pedig eladóként nem vettem részt börzén, kell a segítség.Előre is köszi!
Kisbetegeknek jobbulást kívánok!

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Jó reggelt!

Csajok! Tudjátok, hogy Dinyának hol van magánrendelése illetve van-e ott ultrahangja? Mert a kórházban nem adnak képet és már szeretnék én is, Úri Szabó magánrendelésén nincs ultrahang. :( A párom (illetve apukája) ismeri Dinyát ezeréve és akkor elmennék hozzá egy UH-ra meg kérnék tőle képet is. 4D-re majd menni akarok, de azt majd csak a 18. hét körül.

Köszi előre is!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Hali!

Legfontosabb számomra: k!-ra elegem van már a hidegből!!!!! Dühös vagyok, hogy nem lehet kint lenni fél óránál többet, olyan hideg szél van! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kismamáknak: hát persze, hogy minden rendben! :-)

Buthu: nagyon helyes babóca :-)

Nyuszmusz: Magyar u. 16. kedd és csüt. du. rendel, van uh-ja, 30/598-88-71 (ezt a felesége veszi fel, nála kell bejelentkezni, másik: 30/856-27-96, ezt pedig a dokker veszi fel.

Dorka: meggyógyultatok-e már? Bálint még a végén utólér fogzásban... Marcinak még csak 9 van :-)

Olga: szegény Petid, ezt jól bekapta!

Szami: hogy van a derekad?

Az OMV utazásos akciójáról olvastatok már? Kivi vagyok, szerintetek megéri-e... mert tankolni meg kell....

Bbj: van Bled-ben is szállás ajánlat az omv-nél... Nem válaszoltál.. 8 kiló mínuszban vagy?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Köszi Kata az infot! És nyomtat is képet? (Persze nyilván nem ingyen.) De úgy szeretnénk...... :D

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Szerintem az uh árában benne van 1-2 kép, de nem tudom.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Jaimee: ha tudsz este, majd gyere és mesélj el mindent a mai napról!!!

Hétfőn voltam a személyzeti osztályunkon és kiszámoltuk az egyik kolléganőmmel nem hivatalosan, hogy ha okt. 18-án megyek vissza papíron dolgozni, Marci meg ezen a napon kezd a bölcsiben, akkor január 5.-én szerdán megyek először majd dolgozni 2011-ben. Izgalmas lesz... várom is meg nem is... most, hogy már ennyire konkrét és biztos.

Kati: hogy van Virág? Jár oviba?

BalwinJudit: ne legyen neked rossz, hogy AnnaLucát megszúrattad... legalább ki lehetett zárni biztosan dolgokat. Nálunk is volt, hogy én nem akartam B.-t elvinni a gasztroe-hoz a kórházba, mert tudtam, hogy szurkálják majd, de a doki nénink mondta ezt amit most én neked. Mi is kizártuk a lisztérzékenységet úgy, hogy én 99%-ig biztos voltam benne előre is.

Andii?Niki?Vera?stb...

Kép

Kép
szolkata
 
 


http://nol.hu/specialis/rss_valogatas/m ... ermekaldas

Szerintem az akkor marhaság, hogy az orvosok sem tudták, hogy terhes... meg 3 hónaposnak gondolták... Ki veszi ezt be?!

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Rita: Mi is telefonnal fényképeztük le az uh képet, mert nekünk sem tud nyomtatni. Még így jobb is, mert lehet nagyítani :) Próbáljátok meg ezt a módszert ti is, nekünk Zoboki mondta, mikor kértem volna képet. Meg közölte, hogy legközelebb vigyünk vhs kazettát, és akkor az egészet felveszi, mi meg tudjuk osztogatni a mamáknak, mert ők már jobban meg vannak őrülve, mint mi szerintem.

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Kriszti:de picur még a baba,de olyan gyorsan ott lesz a kezetekben hogy csak na!!!

Rita:szerintem a mozizáshoz korai 18hetesen a 4D,mi 24hetesen voltunk de az is az volt mert ilyen pici babának nincs még zsír rétege így mondta a doki és így pl.a pofija nem nagyon látható még.De ti tudjátok,nem akarok beleszolni! :wink:

Olga:nekem Niki gyerekkori barátnőm volt,közel laktunk egymáshoz aztán hogy elkerült Szolnokról megszakadt a kapcs. idönként összefutunk.Igazából én még nem voltam nála csak tanácsot kértem tőle én is és inkább sok vendégtől és ismiktől halottam a visszajelzést hogy jó nagyon.Konkrétan Ditké-ék is hozzá járnak pl.

Kata:jól van Virág köszi az érdeklődést,minimális már az orrfolyás szerintem megúsztuk ismét ennyivel kop-kop-kop!!!

Én is kivagyok viszont ettől az idötől,szét fújta a fejem fülem a szél!!!!!!!!!Elegem van jó időt akarok!!! :evil: :evil: :evil:

Kati Kép
virag9
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?