Balázs baba nagyon szép tényleg!Olyan igazi kis "férfias" arca van!
Örülök,hogy minden rendben veletek,Fanni!
Eszti,téged meg már úgy vártalak,mint a messiást!
Bár az én gyerekem akarná végigaludni az éjszakát,mit nem adnék érte,Istenem!
Azt biztos tudod,hogy a napi adag,amit illik elfogyasztani,150 milli,testsúlykilogrammonként.Ha azt megközelítőleg magához veszi nappal,nem baj,ha éjjel több órát alszik.
Akkor lenne gond,ha extrém kis súllyal született volna,vagy ha besárgul.Mert akkor muszáj belediktálni.
De mindenesetre kérdezd meg a védőnőt,ő mit mond,bár visszaemlékezve a terhesgondozásra,nem egy nagy ász az elmondásod alapján.
Szoptatni nem próbáltál bimbóvédővel? Nekem is csak azzal megy,mert nekem sincs igazán mellbimbóm-így nem tudja rendesen bekapni,hogy szívni tudja.Nem érdemes kisérletezned anélkül,mert tényleg totál sebes lesz a cicid,az meg rohadtul fáj és igen nehezen gyógyul állítólag.
A csecsemősök tényleg ilyen durvák a híres bababarát kórházban?
A végén még örülhetek,hogy megúsztam??!
Szilvi,remélem,nem akasztott ki nagyon a védőnő!
Nagyjából ugyanazt érzem,mint te,most eléggé egy cipőben járunk.
Én speciel nagyon szeretem az anyósom,de most nekem sincs türelmem hozzá,én is csak arra vágyom,hogy hagyjon mindenki békén-még ha tudom is,hogy csak jószándékból érdeklődik,meg segíteni akar...mégis akkor vagyok a legnyugodtabb,ha nincs itthon.
Ez biztos köcsögség,de ez van...nyilván változni fog,ha nem leszek ilyen kimerült...
Nekem is eszembe jutott mostanában,hogy a legszívesebben lelépnék...de nincs hova mennem,a lányom meg nem hagynám ott még egy napra sem,semmi pénzért!!!
Na,úgy látszik,ma panasznapot tartunk!
Sajnálom,hogy én is rátok zúdítottam,de tényleg nincs más mostanában...
Megyek,Panka gyötrődik valamin...lassan 5 napja nem kakilt,csak nagyon minimálisat.Már bevetettünk egy-két dolgot,de nem használt,így most kapott Laevolac szirupot-remélem,meghozza a várt hatást...