Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Twist, nagyon édesek vagytok és milyen nagy már Dorka :lol: :lol:
Mi jól vagyunk...már végelehetne az éhmelygésnek és hányingernek... :roll: :cry:
Már várom a szerdát,hogy lássuk babykét és remélem minden eredményünk jó lesz :roll: :? és hátha megmutatja magát :roll: :lol: :lol:
baba, nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen és persze rendben is lesz :!: :!: :wink:
mindenkinek puszika

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok :!:

Nagyon be vagyok már sózva a szerdai nap miatt :!: :D :)
Annyira várom, hogy ismét a klinikára mehessünk, az ultrahang vizsgálat után, - ahol szerintem biztos, hogy minden rendben lesz - pedig ismét elkezdhessük a programot, ami szerintem már biztos, hogy sikerülni fog :!: :D Akár egy, akár két babánk lesz v. esetleg három, mindegyiknek nagyon fogunk örülni :!: :D :wink: Mi is és a lakás is készen áll az érkezésükre, fogadásukra :!: :D
A hétvégén baby sitterkedtünk és nagyon jól beváltunk :!: :D
Jaj, Lányok, annyira, de annyira elakarom/elakarjuk kezdeni a 2. programot és el is kezdjük, hiszen mind érzelmileg, lelkileg, mind fizikailag készen állunk :!: :!: :!: :D
Lehet, hogy most önzőnek tartatok, de NAGYON DRUKKOLOK ÉS SZURKOLOK MAGUNKNAK, HOGY AZ UH VIZSGÁLATKOR MINDEN JÓL MENNYEN ÉS A PROF. ELKEZDJE A 2. LOMBIKPROGRAMOT :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Sziasztok,
Röpcsike, nem vagy önző, érthető a dolog!Nekünk holnap kezdődött volna...
Kismamik, jól vagytok?
Többiek?

mary80
 
 

 
 

Mary, még nincs meg rá a pénzünk, nem is tudom honnan lesz meg rá, de valahonnan meg lesz, az biztos :!: :D
Vendég
 


Twist
De jó, hogy jelentkeztél! :D Időnként, ha időm engedi, beleszoktam olvasni a blogodba! Örülök, hogy jól vagytok mindannyian :!: :!: :!: :D Dorottya baba nagyon édes, kis mosolygós! :D
Sajnálom, hogy nem sokat tudsz aludni, de inkább a babával való lét legyen az ok, mint más! :( :wink: Az egyik ismerősömnek a kislánya most lett 1 hónapos és a hétköznapokon Ő is csak 1,2 órákat alszik. Hétvégén szerencsére a férje otthon van, így Ő kel fel hozzá többször és így azért jó pár órát tud azért egy huzamba aludni, ki tudja egy kicsit pihenni magát. Nálatok ez, hogy van?

A vizsgálatokkal kapcsolatban igazad van, nagyon sok vizsgálatra kell egy kismamának elmennie, ami már időnként sok is és megterhelő is, de tényleg az a jó, ha mindent folyamatosan néznek, így biztos v. nagyobb a valószínűsége annak, hogy az Anyánál és a megszületendő kisbabánál is minden rendben lesz :!: :D
Én emlékszem még, hogy amikor Dorottya babával várandós voltál, de már a vége fele voltál a terhességednek, megkérdeztem tőled, hogy a cukor problémád miatt hányszor és milyen vizsgálatokra kell, kellett (el)menned. Pedig neked még kisebb volt a cukrod mint az enyém. És emlékszem, hogy jó sűrűn kellett elmenned, már-már zavartak a vérvételek, a cukor lötyi ivások, de csak mentél, mentél és betartottad az orvos által mondottakat, így gyönyörű, egészséges kisbabát hoztál a világra :!: :D :wink: Előreláthatólag nekem is nagyon sokat kell majd a diabetesem miatt dokihoz járnom, de megyek én is akárhányszor is kell :!: :D

Igen, nemsokára, egy, két nap és itt lesz a szerda :!: :D Remélem minden rendben lesz és elkezdjük a programot :!: :D :) ! Köszi, hogy gondolsz rám :!: :D
Vendég
 


Kispatak
Mi is örülünk, hogy ismét elkezdhetjük, folytathatjuk a programot :!: :D De jó, nemsokára itt a pihizés ideje :!: :D 8) Jót fog tenni a Siófoki, balatoni levegő! Nagy séták, no meló, főnök stb. :D Addig aludhatsz, amíg csak akarsz, oda és akkor mész amikor csak akarsz!
Hajdúszoboszló is nagyon szép hely. Én azthiszem nem voltam még ott, csak hallottam róla, hogy milyen szép hely. Érezzétek magatokat nagyon jól :!: :!: :!: :D Férjeddel mentek?
Örülök, hogy már kevésbé vannak fájdalmaid, a kezed is javul :!: :wink:
Vendég
 


Mary
Olvastam a soraidat az IVF programmal kapcsolatban. Sajnálom, hogy a hitelek miatt nem tudtátok elkezdeni a programot! :( Kép Gondolom és tudom milyen fontos ez számodra/számotokra! :roll: Lehet, hogy nem kell ennyi időt várnod, várnotok, ki tudja mit hoznak még a választások! :roll:

Mi elkezdjük, de tudod nem is program végig csinálása miatt félek egy kicsit, hanem magától az Anyaságtól, hogy vajon jó anyja leszek-e. :roll: Valahol tudom, hogy jó szülei leszünk, de ilyenkor megjelenik előttem egy szitu, amit nem tudom, hogyan fogok jól megoldani.
Annáék jól vannak?
Vendég
 


Kriszti
Hogy vagyok?
Tényleg Ti is így voltatok, hogy a Kati telefonált Nektek, hogy a megbeszélt időpont helyett előbb mennyetek a klinikára konzultációra? És miért kellett előbb mennetek? Azért mert a prof. azon a napon amikor először mentetek volna, nem lett volna bent?
Hogy aludtál a napokban?



Babaimadó
Remélem, nagyon jó híreket kapsz az eredményeket illetően! Sajnálom, hogy nagyon fájt a hasad, de örülök, hogy veled és a picivel is minden rendben van! Most, hogy vagy?



Adry
Sajnálom, hogy egyfolytában émelygésed és hányigered van! Remélem minél hamarabb elmúlik! Szerdára drukkolok, hogy a babátok megmutassa magát, hátha megint integetős kedvében lesz. :lol:
Enni mit tudsz megenni?



Kamilla
Köszi a lombikkezdéshez való szorítást :!: :D Már alig várom :!: :!: :!: :D :) Hogy vagytok? Családnak, barátoknak, fiadnak elmondtátok már, tudja, hogy kistesó lesz ugye, hiszen már azért elég jól látszik a pocaklakó! Mit szólt a fiatok a család a picihez?
Neked van hányingered, émelygésed vagy bármi más, ami zavar?



Mmzsó
Hogy vagy? Remélem jól kipihened majd magadat, ezután a hosszú program után és utána amikor ismét itt lesz a kezdéshez az idő, újult erővel kezditek majd el a következő programot :!: Fellépésed mikor lesz, gyerekeid mikor lépnek fel?


Rena, nálatok mi újság otthon?

Kisgesztenye és nálatok?

Luna, válaszolok, amint tudok, de nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél :!: :D
Vendég
 


Röpcsikém, ma megint nagyon fáj a pocim. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Röpcsikém, ne beszélj hülyeségeket!Naná, hogy jó anya leszel!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaimado
Lehet, hogy csak a kisbabátok helyezkedik, nem :?: :!: Kép
Vendég
 


Adri, olyan jó látni, olvasni, hogy boldog vagy:)) A hányinger elég gázos, nekem a 20. hétig tartott kb. Jó sokáig. De legalább a terhesség elején nem lehet hízni, az biztos.) :wink:
Remélem, hogy a babátok megmutatja magát:) tényleg, mondtad már a családnak, munkahelyen? Nekem azt mondták annak idején, hogy örülnek, de majd csak a 12. hét után gratulálnak, úgy illik. Szóval, majd akkor fogunk ünnepelni. Hát, nagyon elfelejtették a 12. héten.... :(

Baba, nemár, hgoy fáj a pocid:((( Fájdalomcsillapítót szabad szedned? Antibiotikumot hány napra kaptál?

Röpcsikém, nem kell félned, hogy jó anya leszel-e, mert biztosan az leszel!:) Aki ennyire sokat vár a babájára, ennyit szenved érte, mindennél jobban becsüli és szereti a picúrt. És a babának csak sok-sok szeretetre van szüksége, hogy bízzon a világban:)
A gondozást megtanítják a kórházban és a védőnő és a gyerekorvos és elsősorban a szülők (meg persze a sógornők, egyéb női rokonok). Én sokat kérdezek a babanetes csajsziktól is, gyorsan szoktak segíteni:) Menni fog minden, mint a karikacsapás egy idő után. Bele fogsz jönni.)

A nem-alvásnál igazából senki sem tud segíteni nekem. Mivel anyatejes a baba, ezért csak én tudom enni adni neki, ha éhes. Azért szokott felkelni éjjel, mert kajás. Még nem voltunk olyan ügyesek, hogy az anyatejet cumisüvegből, vagy kanállal is elfogadja tőlünk a pici (így nem is tudtam másra bízni). A párom szokta nyugtatgatni, elterelni a figyelmét, ringatni stb. De ha éhes a kismanó, akkor nem lehet leállítani a témáról, addig sír, míg cicit nem kap. De nem baj, az anyatej tök jó egészséges, jól emészthető és védi a babát, szóval nagyon örülök, hgoy tudom szoptatni:)))
Vendég
 


Köszönöm baba és Twist! :D
Tudjátok semmi mástól nem félek, csak attól, hogy mi lesz akkor ha otthon leszek és nem veszem észre ha esetleg nincs jól a pici, megbetegszik, belázasodik stb.?! :roll: :oops: Mit adhatok, mit nem neki? :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi: várd a sikert, jönni fog és ne izgulj, te is a világ legjobb mamija leszel, tuti biztos. Észre fogsz te venni mindent! Köszi, hogy irtál, remélem jó lesz a szabadság, már csak órák vannak addig. Jó lesz Siófok, aztán májusban H.szoboszló. Már a többire is megvan az időpont, nagyon rám fér. A férjem sajna ilyen helyre nem jön, majd egyszer ismét Ausztriába.

Twist: látod nem csak én dicsérem Dorka babádat, tényleg gyönyörüséges, ilyen is fog maradni. Az én un.hugom is nagyon szép volt, amikor megszületett, ma sem panaszkodhat. Szopi: nagyon jó, hogy tudod igy etetni, a világ legjobb dolga, és nagy szó, hogy van mit adni neki. Van egy ismerősöm neki már 1 éves mult és még mindig bószen szopizik.

Krisztike: vigyázz magadra, remélem minden ok-s lesz a jövőben.

Kicsigesztenye: merre vagy, szoktál még olvasni? A virágaim még mindig megvannak a kosárban, sajnálom kidobni - megszáradtak, maradnak.

minden jót nektek

kispatak
Vendég
 


Twist: 5 napi.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Röpcsi már csak egyet kell aludni:))))))
Igen Röpcsi mostmár sokan rákérdeznek a terhességemre a pocim miatt.A fiam nagyon boldog hogy tesója lesz puszilgatja a hasamat meg simizi,főleg boldog hogy kiderült múlt héten kishúga lesz ettől még boldogabb,mert azt szeretett volna kislány tesót.
Nagyon drukkolok neked,sikerülni fog!!!
Holnap irj amint géphez kerülsz!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Baba!Holnap UH,nagyon szoritok de érzem nem lesz semmi gond!!!!
Ki fog ultrahangozni?

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Hajdú dr.nő.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Röpcsike ne aggódj emiatt! Tudni fogod, hogy ha baj van a picivel! :)

Izgi, hogy holnap mentek!! :)

Twist! Nagyon szép baba Dorka! :)

Kismamik hogy vagytok? Muti pocakfotót! :)

Mary hogy vagy? Fel a fejjel! Amikor nem is számítasz a megoldásra, akkor fog jönni! :)
Vendég
 


Luna Drága, köszi, de egyenlőre nincs megoldás, de legyen igazad!
Nem akartam kiírni itt, hiszen mkinek meg van a saját gondja, de anyagilag még sohasem voltunk ennyire padlón...

mary80
 
 


Mary!

Kb 9 éve történt, amikor főiskolára jártam, hogy nagyon nem volt pénzem. Bár dolgoztam, napi 8 órában, nem kerestem jól. Anyagilag nagy szarban voltam, rinyáltam is, hogyan fogom befizetni, aztán az esélytelenek nyugalmával kitöltöttem egy lottószelvényt. Mákom volt, annyi pénzt nyertem, ami pont fedezte a tandíjamat. Se előtte, se utána nem nyertem ennyi pénzt, max egy ötszázast.

Azért írtam ezt le, hogy nagy szükségben jön a megoldás. Hinned kell benne és bíznod!

Hidd el, sokszor én is baromi kilátástalannak érzek mindent, a baba dologtól is percenként sírni tudnék. De sajna az nem vezetne megoldásra. Ehelyett csinálni kell a napi kis rutinokat, munkába menni, otthoni dolgokat intézni, és leküzdeni a bennem lévő szomorúságot. Amint agyalok a baba dolgon, rögtön elkap a sírás. Így most megpróbálom a struccc politikát űzni, csak akkor agyalok a baba dolgon, amikor épp menni kell valahová vizsgálatra. Addig meg arra koncentrálok, hogy otthon minden rendben legyen, a munkahelyi dolgok rendben legyenek, és hogy sportoljak. Jól teszed, hogy eljársz futni. nagyon sok energiát szabadít fel a sport. Ilyenkor az ember ki tudja üríteni az elméjét.

Ne add fel az álmodat! Lesz babátok, lehet a következő ivf-nél kárpótolva lesz a sok idő, amit eddig küzdéssel töltöttetek és rögtön ketten jönnek majd!

Próbálj lelkileg erős lenni, és ne engedj a csüggedésnek!

Remélem soraimmal nem bántalak / bántottalak meg!

Te egy nagyon erős nő vagy! :)
Vendég
 


Röpcsi! Küldtem privit!
Vendég
 


Sziasztok!

Egy kis pocakfotó :oops: :oops:
Kép 13.hét

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri!

Csini :)
Vendég
 


Luna, dehogyis!
Csak nyugodtan.
Nem akartam/om, h. önsajnálatnak vegyétek, ezért nem is akartam kintre írni... :cry:

mary80
 
 


Mary!

Örülök, ha nem bántottalak meg, nem az volt a szándékom!

Tudom, egy ilyen helyzetben milyen nehéz, kaptam én is jópár olyan helyzetet, amire azt mondtam sose fogok kilábalni. De az idő rácáfolt és egyszer csak azon kaptam magam, hogy kilábaltam belőle. Akkor örültem is, aztán kis idő elteltével jött a következő ilyen. Akkor megint kibuktam, hogy ilyen nincs, hogy épp hogy túlvagyunk egy szaron, már jön a következő. Egyik ilyen helyzet követte / követi a másikat, és nem tudtam/tudok ellene tenni, csak sodródom az eseményekkel.

Az ilyen történéseket én is nagyon szarul viselem, olyannyira, hogy képes vagyok egyhuzamban 24 órát sírni. Aztán abbamarad, de addig csak ömlik a könny a szememből, olyannyira, hogy már csupa véres. Hiába tudom, hogy hiába sírok nem lesz jobb, de ez egy olyan reakció, amit nem tudok szabályozni.

Én is csak bizakodni tudok, hinnem kell abban, hogy egyszer én is megtapasztalhatom az anyaságot. Akár hányszor eszembe jutnak a dolgok, mindig elkap a gyomorgörcs és felfordul a gyomrom, elkap a sírás. :(

Sajnos a számításaim nem jöttek be, amiket vártam a februári vizsgálattól, nagyon nem úgy lett. Emiatt nálunk is felgyorsultak az események. (Most, hogy erről írok, a gyomrom már görcsben van :S ) Bennem van a félsz, hogy esetleg amikor menni kell legközelebb az orvoshoz, rossz hírekkel fogad majd és akkor fogok teljesen összeomlani. De addig, hinnem és bíznom kell, hogy az esélyünk megvan.
Vendég
 


Adri!

Most látom csak, milyen szép neveket választottatok!

:)
Vendég
 


Lányok én is teszek fel pocakfotót,de nálam nincs most friss,ez két hete készült. Kép Kép

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Kamilla de helyes pocakod van! :)
Vendég
 


Nagyon köszönöm Luna! :D

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, mert nemsokára jön értem a férjem, kimegyek vele még egy címre, aztán irány haza :!: :D

Lányok nálam elkezdődött a szapora szívdobogás, izgulás a programkezdés miatt :!: :oops: Annyira, de annyira szeretném elkezdeni a második lombikprogramot, hogy azt elmondani nem tudom :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D Mindennap erősen gondolok rá és vagy milliószor Kép Kép Kép azért, hogy ismét nagyobb esélyünk legyen a babára/babákra :!: :D
Nőnapra is lombikprogramkezdést kértem :!: :D
Otthon nincs net, tiszta gáz leszek reggel, a férjemet az őrületbe fogom kergetni, de muszáj lenyugodnom, hiszen múltkor sem volt semmi akadálya a kezdésnek és most sem lesz :!: ELKEZDJÜK, EL KELL KEZDENÜNK :!: :D
Ha kell elmegyek a fagyibabáinkért és otthon valahogy megoldom a dolgot, de induljunk el :!: :!: :!:
Bocsi, Csajok, normális vagyok egyébként csak most egy kicsit bekattantam :!: :lol:

Lányok, nagyon szép pocakfotókat tettetek fel :!: :D Milyen szépen kerekednek a pocakotok :!: :D :wink:

Holnap 10 órára megyünk, utána jövök mesélni :!:

Puszi Mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok!
Hát mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön a baba projekt :D
A pocakotok nagyon szép :)
Én még nagyon az elején járok még csak most van az otthoni probálkozás másodszor. Hát, hogy öszinte legyek bízom benne, de túl vagyunk a hétvégén (mármint az otthoni második probálkozáson) de semmi jelentőset nem érzek. Mikor, az első otthoni probálkozásunk volt akkor rá pár napra már a cicim is fájt meg iszonyatossan feszült a hasam. De mint kiderült cisztám lett és az produkált ilyen tüneteket... Esetleg ha valaki tud valami biztatot mondani azt szívesen veszem :)
mandus
 
 


Megjöttem.2 napig barátnőmnél voltam.Babáztunk.Fél éves
a kisfia.Olyan kis drága.Babaruhákat válogattunk főztünk.
Szóval tök jól voltunk.Visszatért az életkedvem is,mert már
nem fájnak a petefészkeim,a végbelem sem.Sokkal jobb a közérzetem.Ja és ami a legjobb 2-3 napja elmúlt a hányingerem
is.Szóval alakulok.Hát az alvásom még mindig gáz,de szerintem
ez már így marad.Próbálok visszaolvasni.
kamilla
Jaj ténleg kislányod lesz!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Nagyon örülök. :D Gyönyörű a pocid.
Én is szombaton talán megtudom hogy fiú vagy lány.
adry
Neked is nagyon szép a pocid.Mostmár én is rakok fel a napokba
igérem.Fel a fejjel,látod nekem is elmúlt a hányinger.
mary
Írtam privit.
röpcsike
Nagyon-nagyon drukkolok neked.Várunk a beszámolóval. :D
baba
Írjál te is mi volt az ultrahangon.Ok?
luna
Hát sajnálom hogy nektek is mindig van valami.De bízzál és higyjél
és minden rendben lesz.Te is leszel még kismami meglátod.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Sziasztok!

Most pár napra elmegyek, fogok rátok is gondolni. Nagyon jó, hogy csak magammal kell törődnöm. Remélem jól fogom érezni magam,
szorítok nektek.

Kriszti: végre-végre jobban vagy, most már csak élvezni kell a dolgot.

Kamilla: szépen alakul a poci

Röpcsi: remélem ma jó hireket kapsz

minden jót

kispatak
Vendég
 


Kriszti, az Uh-on minden rendben volt és kislányunk lesz.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaimado
Gratulálok a kislányotokhoz és örülök, hogy minden rendben volt az uh vizsgálatkor :!: :D

Nemrég jöttem meg a klinikáról.
Hát Lányok, köszönöm a szurkolást, drukkolást, de kezdeni most nem tudunk, várnunk kell :!: :(
Vendég
 


Röpcsike!

Sajnálom :(((((((((((

Meddig kell várni és miért????
Vendég
 


Baba gratulaaaaa! :)
Vendég
 


Szia Mandus!

Üdv. itt közöttünk :!: :D
Mesélje magadról egy kicsit, mióta próbálkoztok, hogy kerültetek ide a klinikára!
Sajnálom, hogy az első otthoni próbálkozásotok nem sikerült, hátha most a második sikerülni fog :!: :D A tünetek, hasfájás, cicifájás sokszor csalóka lehet és érezhetjük azt, hogy nem sikerült, közbe meg mégis csak kiderül, hogy babyt várunk! Tehát ha nem érzel most semmit, szerintem benne van a pakliban, hogy esetleg most sikerült a picúr! :wink:

Szia Luna!
Hosszú, hosszú idő után most lett egy cisztám, ami miatt most a második lombikot nem tudjuk elkezdeni, mert meg kell várni míg kiürül. :evil: :oops: Bosszantó, hogy van egy cisztám :!: :evil: Tudom, hogy nem lehet ilyenkor elkezdeni nemcsak a lombikot, de még az inszemet és egy alapkezelést sem, de mégis könnyek gyűltek a szemembe és egy, két percre a kocsiban is kifakadtam, mert annyira elakartam kezdeni most a kezelést. De ez van, tudomásul veszem, mást nem tehetek.
A klinikán nagyon aranyos volt a Kati, Andi, Prof., és az Embriológusnő is :!: :D
Most meg kell várnom míg megjön, aztán akkor ismét bejelentkezhetünk és akkor várhatóan el is kezdjük :!: :D
Vendég
 


Röpcsi!

Nem csodálom, hogy kifakadtál! Most jön ki egy ciszta?! :((((((((((( Magától fog elmúlni, vagy kaptál rá valamit?

Azt tudod, hogy hogyan fog lezajlani a második lombik? Fagyibabákat kapjátok vissza?
Vendég
 


Röpcsikém, meglátod, elmúlik magától és jön a baba!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!

Láttalak a kaális fórumon. Te is a kaáliba jártál?
Vendég
 


Sziasztok Csajok,
Krisztikém, privit megkaptam, nem tudom, mikor tudok rá válaszolni, de nagyon köszönöm!most is csak annyira ültem gép elé, míg a statisztikát elküldöm.Ennyi idő alatt már válaszolhatnék is Neked:):(
Te mondtad anno, h. Neked/tek kisfiatok lesz!:)
Röpcsikém, nagyon sajnálom!
Mandus-Üdv a klubban!:)
Többiek?
Kismamik szép a pocitok!:)

mary80
 
 


Baba!Szivből gratulálok és boldog vagyok a jó hirnek hogy minden rendben,nagyon vigyázz a kis magzatodra,és kislány,jaj de örülök neked is kislány lesz,és mi lesz a drágád neve?
Nekünk Krisztike lesz mint én :lol: :lol: :lol:


Röpcsi fel a fejjel nálam ugyanigy volt,mentem a 20. napon de nem tudtuk elkezdeni ciszta miatt,a prof. visszahivott ciklus elején hátha eltűnik hála Istennek eltűnt,emiatt lett rövid protokoll és sikerült is :lol: Bizz benne talán semmi nincs hiába és a másik protokoll jön majd be :lol:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Kamilla, még meg kell várni a magzatvízvtel eredményét, mert az UH nem 100%-os. Remélem, rendben lezs.
Luna, igen, Kaáliba jártam, de szerintem már régebben beszéltünk, nem?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba ne haragudj, biztosan, csak kiment a fejemből.
Kihez jártál?
Vendég
 


Kovács Péter.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba köszi!
Vendég
 


baba
Nagyon örülök hogy jó az ultrahang.Kislányotok lesz.De jó.
Én teljesen úgy érzem nekem kisfiú.De remélem szombaton
már megtudjuk. :D
mary
Igen én mondtam a kisfiút.Miért?
röpcsikém
Ne legyél elkeseredve.El fog múlni a ciszta.Ezek jönnek mennek.
Nekem is szokott lenni.Inkább később kezdjetek,mert a ciszta
veszélyes lombik alatt.Láss engem.De már visszahúzódtak hál
istennek.Nemsokára kezdhettek meglátod.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


sziasztok!

Tegnap voltunk az Istenhegyin a kombinált tesztet megcsináltatni
mindenünk negatív lett Kép nem beteg és mindene megvan a pocilakónak :lol: a nemét még nem tudták megmondani... :wink:
ime ő :lol:
Kép

Kép
Adri
badró1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?