Sziasztok!
Na rég voltam már megint, sajnos mi is betegeskedtünk. Másfél hete Balázs megkapta a bárányhímlő elleni 1. oltását, néhány napra rá betaknyosodott, de minden oké volt vele, izgága volt mint mindig, jó volt az étvágya is. De múlt hét kedden, tehát pont 1 héttel az oltás után belázasodott, de egyik pillanatról a másikra szökött fel a láza. Ez délután fél 6kor volt, be is aludt, pihent így fél órát, de utána is még meleg volt. A következő két nap az így telt, hogy felszökött a láz pillanatok alatt, adtam neki nurofent, bealudt, majd ébredés után, mintha mi sem történt volna. Se láz, se semmi, jókedvű volt, majd eltelt megint pár óra és újra egy perc alatt lázas lett. 38,5 volt neki általában, de egyik este 39 fokos volt. Csütörtökön mentünk el a dokihoz, mert nagyon elkezdtem parázni, hogy mi ez. Kedd este még arra gyanakodtam, hogy biztos az oltás miatt van, de mivel még csüt. délelőtt is felszökött a láz, így egyből mentünk aznap a dokihoz. A mienk csak este rendelt volna, de addig nem akartam már várni. Az indulás előtt is aludt ugyebár egyet a láz miatt, így amikor mentünk a dokihoz megint a "kutya baja" periódusban voltunk, így a váróteremben volt energiája huncutkodni. Minden gyerek szépen megült az anyukája mellett, na Balázs nem
Nem rosszalkodott, csak nem ült meg a popóján, nem az a tipus. Össze-vissza mászkált, dumált ,mutatott mindenre, próbált játszani a többi gyerekkel, én meg csak mentem folyton utána.... Majd végre bejutottunk a dokihoz, megvizsgálta és kiderült, hogy enyhe középfülgyulladása van
Kapott antibiotikumot és melegíteni kell a fülét. Ez eleinte nehezen ment, de már rájöttünk a számunkra bevált technikára.
Ja és mondtam a dokinak, hogy 1 hete oltották, nem lehet, hogy emiatt kezdődött a láz és rázta a fejét, hogy ilyen nincs hogy az oltás miatt lenne 1 hétre rá láza
Érdekes, hogy az én dokim és ti is mind ugye ezt mondjátok, hogy az oltás után kb 1 héttel várható láz..... Bár most biztos, hogy a gyulladás miatt volt nála a láz. Péntek délután volt utoljára lázas.
Most már jobban van, holnap megyünk vissza a mi dokinkhoz, kiváncsi vagyok, hogy mit mond.
Az orrát persze még kell szívnunk, nem tudom, honnan tud előjönni mindig ennyi takony
Veronika: amikor írtad a 3 napos lázt, akkor gyors próbáltam visszaemlékezni, hogy nálunk voltak e pöttyök, de nem. Örülök, hogy Pálmi is már jobban van.
Ez a bölcsi jól hangzik, és mennyire van ez közel a leendő lakhelyetekhez?
Tercsi: de jó nézni ilyen napsütéses képeket
Nagyon szépek vagytok együtt, és milyen hosszú haja van Nórinak
LKata: óóhh, szegény Míra baba
. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy végre gyógyuljon meg!!!! Norbi jobban van már?
Hogy mivel játszik a gyerek? Balázsnál most az
autók jönnek be nagyon. Szinte az az első amivel elkezd játszani mindig. Felpakolja az autóit a kanapéra és ott tologatja őket. Meg rajzolni szeret nagyon ezen a
rajztáblán és szól, hogy menjünk oda, hogy rajzoljunk mi is
Építőkockázik is, már jó párat tud egymásra tenni úgy hogy nem dől még el. Ezt a
formabedobósat is szereti, már megtalálja mindegyiknek a helyét
. Nagyon szereti a
könyveket is, lapozgatja és mondja az állatokra az állathangokat. Ismeri a lovat,a kutyát, macskát, tehenet, szamarat.
Sokszor mondókázunk, énekelünk. Van, hogy már ő fejezi be a dalt, pl az egyiknek az a vége, hogy bimm-bamm-bomm (ez a harang hangja akar lenni) és ő mondja ilyenkor, hogy "bim-bam" . Vagy amit most vettünk elő az a sétálunk-sétálunk című és most már van, hogy ő kezdi, hogy "éta-éta"
és le is csücsül a végén amikor a csüccs szó jön. Meg már köszönni is tud, hogy "ia", ez a szia akar lenni és ilyenkor integet is.
Fel tudnám zabálni ilyenkor