Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésért, nem voltam gépközelben a hétvégén.
Pénteken a barátnőmnél babáztam, szomabton Andris szüleinél volt nagy összeröffenés, mert anyukájának szülinapja volt. Szombat éjszaka meg rosszul lettem, hányás stb ez volt egész vasárnap is. Most meg szenvedek melóban. Direkt felkeltem nagyon korán, hohy kikupáljam magam, mire indulnom kell. A módszer azt hiszem jó lesz, csak sokkal korábban kell lefeküdnöm!
Kitty, akkor jól megdolgoztatták a párodat. És mit mondott?Van valami megérzés?
De egyébként le a kalappal előtte, ennyi forduló!
Fürti, mi a helyzet? Hogy vagy?
Mikor is kell pontosan megjönnie?
Munkával mi a helyzet?
Apkád hogy van?
Brid, 3*1 MagneB6-t kell szednem, elírtam
Gyorsan eltelik az idő 16-ig, főleg, hogy ennyi programod van, és az tök jó.
A gerincemmel reumatológián nem voltam, mert hogy semmi gyógyszert nem lehet ilyenkor felírni, csak krémmel lehet kenegetni. Úszni meg nem megyek, az az én döntésem, mert mindig elkapok vmi fertőzést és azt most anygon nem kéne.
Egyébként a röntgenem alapján spirálszerű torzulás van a gerincem alján és a tetején is!
Nóci, jó az új vanalzód!!!!
Örülök nagyon, hogy elmúlt az azerős vérzés! Szerncsére!
Apósodnak jobbulást kívánok, meg sok erőt és kitartást, de az utóbbi kettőt nektek is!
Én is dagi vagyok Nóci, és úgy félek, hogy még majd a terhesség alatt hízom egy csomót, és nem fogok tudni lefogyni, vagy nem tudom.
Tavaszi ruhám nincs is, mert nem jön rám. Szóval katasztrófa!!!!!
A doki nem írt még ki, maj március 31-én kell visszamennem a vérvétel eredménnyel, meg jövő héten kedden megyek a védőnőhöz is!
Már eléggé izgatott vagyok!
Ez a fejlődés neurológia ahová mentek, miért kell?
Beze, merre vagy?
Kriszti, na akkor minden szuper!!!!!
Nekem nem is nézett még ilyesmit, azt mondta, hogy majd március végén!
Nincs hányingered?
Csajok, megyek....
BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK!!!!!!