Sziasztok lányok!
Ittvagyok ám én is, csak mint általában a többi fiús anyukának (itt a fórumon) nekem sincs semmi időm a Törpe mellett. Ezen már tényleg elgondolkodtam, hogy miért csak Kiru, Etna és én írjuk, hogy ennyire anyásak a fiaink. Csajokkal másképpen van? Nem értem... (igaz Timi is írja néha) Szóval most mi így hárman totál egy cipőben járunk, a gyerkőcök állandóan rajtunk lógnak, nálunk talán egy fokkal jobb már a helyzet, bár ha kilépek a szobából (vagy ahol Ő van) 10 mp-nél tovább nem bírja egyedül, már jön is utánam... tiszta téboly az egész
Azért nem panaszkodom, mert mindent meg tudunk csinálni együtt, tegnap pl. a porszívózás közben aludt el, befeküdt a kiságyba a macival, cumival és mire végeztem, elaludt. Tegnap előtt ablakot pucoltunk, kár, hogy azóta beverte az eső
Mindegy, ez van. Jövő héten irány Sárvár, már csak ekörül forog az agyam. Meg persze előtte a Törpém névnapja, ma sütöttem sütit is (Tamással vertük a habot, nagyon együttműködő). Szóval velünk nem sok minden történik, olvaslak mindig Benneteket, csak este már nincs erőm írni.
Kiru!
Ahogy feljebb írtam, látom megint iszonyat anyás Ákosod. Nekünk úgy látszik ez a sorsunk. Nem baj, abban biztos vagyok, hogy a kisfiamnál jobban senki nem szeret a világon. Mikor reggel átjön és megsimogat, "Tamás szejeti anyát" mondja közben, majd odabújik, hát a könnyem kijön. Iszonyat aranyosak tudnak lenni. Nem sokáig bírják nélkülünk, azt biztos. Nem tudom múlt héten írtam-e, mikor a bölcsiben voltunk a baba-mama klubban: volt három kisgyerek (két srác, egy kiscsaj), egy évesek, őket elvitte a három a gondozó, és két óra hosszat nem is voltak kíváncsiak az anyjukra. Hát szerintem ez sem normális egészen. Tamás is tök jól elvan anyuval, vagy mamával, de fél óránként mondja: nincs anya, hol van anya? - szóval keres, de elfogadja, hogy nem vagyok. (na megint a földön aludt el mellettem, felteszem az ágyra
)
A fejéssel kapcsolatban: tudom, hogy kell fejned, mert a tejci csak termelődik, de minél többet fejsz, annál több lesz. Meddig akarod még fejegetni? Ákos tényleg gyönyörű nagy baba, szerintem is elhagyhatod nála az anyatejet. Védőnő mit mond erről? Puszi Nektek!
Vasi!
Örülök, hogy megvan a műtét időpontja, remélem ezután már pikk-pakk kismami leszel! Nagyon drukkolok Nektek! Anyukádat sajnálom, ez a hülye vizes téma nagyon veszélyes. Nagybátyám anyósa is ezzel küzd, egyik este rosszul volt, nem akart orvost hívni (csak reggel akart elmenni), a gyerekei ráparancsoltak, mentőt hívtak, bevitték a kórházba, a doki azt mondta szerencséje, mert a reggelt meg sem érte volna. Tele volt vízzel a tüdeje. Azóta szedi a vízhajtót, nem volt ilyen gondja. Remélem anyukád is helyrejön!
Grácus!
A Te nagyidnak is nagyon drukkolok!!! Majd írd meg mik a fejlemények, jobbulást kívánok neki!
Laar!
Míra nagyon helyes, az orrfelhúzás jól áll neki. Látszik milyen huncut
Régebben azt hiszem Te írtad, hogy volt egy borsónyi dudor a füle mögött... mi lett azzal? Mert most én érzek Tamás füle mögött ilyet, bár ma már kicsit kisebb, de nem tudom mi lehet ez. Reggel meg azt vettem észre, hogy az egyik mellbimbója mintha sebes lenne. Ezt sem tudom mi lehet, remélem csak megkarmolta, mert mostanában mindig a saját cicije foglalkoztatja
Petra!
A képek szuperek, főleg az elsőn szerintem nagyon hasonlít Rád. Kornélkával is nagyon hasonlítanak, helyes gyerkőcök. És tényleg jól áll az új frizu Neked!
tök jó volt kamerázni, sajna azóta sem jutottam géphez szinte, csak este.
Sárvárról beszámolok mindenképpen, remélem tuti lesz, mint tavaly. Az idő is talán jobb lesz, szerdától mond melegedést, csütörtökön megyünk. Most iszonyat hideg van, 0 fok és baromi nagy szél, nekünk meg délután muszáj lesz boltba menni
Puszi nektek is!
Etnám!
Remélem megoldódik a "cicis" ügyed, majd írd a fejleményeket. Pusszantás a hétördög Botikámnak meg persze Neked is!
Tina!
El vagyok ájulva milyen nagy legény Dani! Helyes, mosolygós baba, mesélj gyakrabban hogy mi van Veletek!
Daniella!
Te is elég ritkán jössz. Tesókád hogy bírja a végét? Én hugom tegnap volt dokinál, azt mondták neki nem lesz egy nagy baba. Az értékek alsó határánál van. Nem baj, majd kint megnő
Amúgy két csaj nevük van még mindig: Zsanett, Noémi. E kettő közül választanak, legalábbis eddig ezt mondták.
Aztán még ki tudja.
csajok most megyek, Tamásom bealudt, nekem még ezer dolgom van. Puszi Nektek és további szép napot!