Sziasztok Láénykák!
Nem volt netünk, majdnem meghalt a számitógép is egy csúny a virustól
Köszönöm a drukkokat, aput megműtötték hétfőn, azóta stabil az állapota, már jobban is van.Anyu jár be hozzá minden nap.Mi majd akkor megyünk Marcival, amikor már a rehabilitáción lesz
Brid
én voltam az első, aki a jó hireidet megtudta
úgy örülök neked és jó volt nagyon a dumcsizás.
Nóci
először téged hivtalak, aztán Brid mondta, hogy a telszámodat megváltoztattad.
Vérzéssel hogy állsz?
Dorka, kRiszti mennek továbbra is a drukkok!!!
Kriszti, hétfőre megjöttek a tesztek, nagyon köszönöm szépen!!!
Már ellőttem 2-őt, a 19. cn-on halvány volt, a 20.-on, tehát tegnap meg már negativ.
Úgyhogy lehet elkaptuk, mert mielőtt megcsináltam az elsőt, az előtt 2 napot is együtt voltunk, épp szerintem amikor erős volt a csik
Maria, üdv köztünk!!!
Nagyon szép a kislányod!nektek használ a borostyánlánc?Marcin is mindig rajtavan.Sokan megkérdezik, hogy:"jé, van nyaklánca is?"
Kitty
te merre vagy?Vagy nem olvastam tüzetesebben vissza?
Beze
de jó neked, hogy a szopi elmaradt.Én a délutániról próbálom először leszoktatni.Szerencsére már kb.egy hónapja átalusszuk az éjszakát, de reggelre ömlik a tejem
Hallottam tegnap az egyik csajtól, hogy lehet kapni valami keserű kenőcsöt, amivel be kell kenni a bimbót és az ő fia 2 nap után leszokott.
Ezt valahogy brutál módszernek tartom
Nálunk sajnos nagyon összejött minden
páromnak lehet befellegzett a munkahelye, ugye rosszul lett múlt héten, és így egészségügyileg alklamatlan lehet erre a munkahelyre.Nagyon nagyon félek, mert akkor az azt jelenti, hogy én Ímarcival haza kell költözzek anyuékhoz, neki meg az anyjához, mert eltartani nem fog tudni.
Iszonyú sok kölcsöne van, épp hogy ezt is ki tudjuk fizetni.Ha nem talál munkahelyet, akkor végünk van
most azon kell izgulnom, hogy nehopgy most meg baba legyen...
marcit sajunálom nagyon, hogy mi lesz vele
Tud valaki egy fuvarozócéget Lányok, bárhol, akkor légyszi szóljatok sofőri állás ügyben