Új privát üzeneted érkezett!

Tők is sajna kilőve, mert persze apa azt se szereti! Ezért olyan nehéz ja és a mexikois is, mert más néven finom főzelék nekem az oviból így maradt meg! Na és én szeretem apa nem! De lewhet kiszurok vele és csinálok és vagy megeszi vagy nem!

A vérzésre meg én is így kalkuláltam! Várok még max holnapig és ha nem javúl a helyzet akkor felhivom azt a dokit akinél szültem aztán meglátjuk!

Mondjuk nyár meg most már a tavasz is jó! Így többet fogunk majd csaszizni mi is! mert akkor nem kell annyi hóbelebanc és akkor majd megyünk! Engem nem zavar, hogy a manó kicsi meg mit tom én mint a sogornőmet! Én megyek én magamnak szültem nem másnak!!!

A tesom tud mindent amit beszélek a csajjal a csaj meg azt tudja, hogy én vagyok a tesom! És mig írtál addig benéztem a társkereső oldalra és írt magától! meg kérdezte, hogy hogy telt a 7vége! De mivel nem beszéltem a tesommal igazán, hogy milyen volt Erdélyben mert Déván volt a haverjaival így csak annyit írtam tők jó volt vissza mennék megint meg, hogy leírni sok, de majd személyesen elmesélem! Szal nem egyszerű, de én élvezem! Csak még abba nem gondoltam bele, ha egyszer én is talizok majd a csajjal akkor hogy lesz?? Mert hisz én már olyan mintha ismerném?? Vagy ujra kérdezek mindent???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bocsánat a laptetűűűééérrrttt!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, szerintem is kérdezd meg a dokid, ha nem csökken az intenzitás. Krumplifőzi, vagy spenót? A férjem utálja mindkettőt. :evil:

Dorka, nem görcsölök, mert tudom, hogy jönni fog, azt is tudtam, hogy szopi alatt nem, mégis kicsit elkenődtem tegnap, de ma már jól vagyok, örülök a pénteki romantikus vacsinak. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Hoztam az esti hireket :!: Kepzeljetek lehet nem lesz holnap beulti :shock: Na de meselem elorol...szal 2kor csoriztem mert ugy elvoltam setalgattam szemeszet utan meg atvillanyosoztam a margit hidon csinaltam fotokat jah atgyalogoltam es visszafele villanyosoztam aztan beulok a kocsiba es :shock: 2ora uristen csorges de gyorsan :oops: es a biologus neni ugy kezdte jo hire van :!: mar itt orultem...azt mondja OTEN VANNAK :D :D :D na itt aztan filmszakadas...aztan meg beszelt valami reggel 9kor csorogjek a dokinak vgy ilyesmi de ezt nem is hallottam mar.Kerdeztem hany sejtesek azt mondta nem tudja pontosan de koruknak megfeleloek!!!!Megkoszontem es megint gyerek modjara bogtem :oops: En komolyan mondom mikor nem sikerult multkor en olyan jol tartottam magam most meg minden beszelgetesnel(johirnel)elpityergem magam :oops: :oops: :oops: Nem is emlekeztem mit is kell most meg mivan mert en annyira orultem...ugyhogy mikor kicsit lenyugodtam visszatelefonaltam es mondtam a biologus neninek ne haragudjon mar de nekem megallt a vilag mikor az 5bebirol beszelt es,hogy most mit is kell holnap 9kor csinalni?Azt mondja oket kell visszahivni hallottam,hogy mosolyog :) mondom mert akkor meg nem biztos a holnapi beulti?Azt mondja ez attol fugg reggel mi lesz a helyzet...szal ha olyan a harci helyzet mennek blasztobabakik 5.napig :!: :!: :!: :!: :!: :!: Az en kicsikeim :shock: :o haaaat csajok ha nem velem tortenne else hinnem :D

Aztan meg mentem az Azsia centerbe vettem tapados gatyot,utana anyuhoz Florikanak vittem csecse kis rozsaszin viragot :) aztan anyuval visszamentunk az Azsiaba es jol elcsesztuk az idot vettem pulcsit meg tokjo felsot occsoert :wink: bugyikat...aztan fel 8ra erhettunk haza...

Beze
Jah ha neked ennyire egyertelmu a pe akkor jo... :roll: Jol ereztem magam koszi 8)

Dorka
Bizti orult neki...en minden nap elmondom neki a hireket...addig amig nem tudtuk tulelik e mindig erdeklodott telefonalt...mostansag nem mond semmit sem :arrow: de ez annak tudhato be,hogymint mar mondtam ok furak...nem beszelik ki az erzesuket(felem se nemhogy ilyen dolgokrol :shock: )De pl ma is mondtam neki mi a helyzet es,hogy ha esetleg van valami hozzafuznivaloja...de mondom ugysem ngyon ertessz hozza azt mondja nem :lol: Szal most o hogy adjon tanacsot mennyi baba menjen vissza? :roll: Rambizta es a dokira...en meg mondtam a doki majd tudja meg a biologus :!: Szal furcsa dolgok ezek...de alig varom,mar hogy kismami legyek mert tudom,hogy a tenyeren fog hordozni(mar most is azt teszi de majd akkor :wink: :lol:

Gorcsolesek normal jelek huzodik a mehszalag...amig nincs pecseteles nem kell aggodni :wink: az meg nem lesz :!: Drukk az uhudhoz!!!!Lesz petezsak de szivdobogas meg nem hiszem ugyhogy ezen nehogy kiakadj!!!! :wink:

Noci
Neztem en is a hiradot...hihetetlen mik vannak :o Ne is beszeljuk a sok negativumrol ami ebben az orszagban van arrol konyveket regelhetnenk :? Pulcsik joook sot ma is vettem tapados nacit meg felsoket meg bugyit jaaaj jok ngyon foto nincs de majd rajtam lesz lefotozom 8) Apacska elment dodozni?Latod nem esett az eso en megmondtam :wink: Olyan szep ido volt :)

Enis,Zsu
Hol vgy?

koszonom a drukkokat es mindenkinek kuldom enis kinek mihez kell :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tegnap irtam, aztán nem jelent meg, mert beszart a net. Úgyhogy már nem emlékszem mi volt, de az biztos, hogy Bridgetnek sok drukk megy továbbra is, és várjuk a további jó híreket!!!!

Dorka! Holnap várom a jó híreket! Még csak petezsák lesz, és reméljük a babát is látja benne! A Levente 6 hetesen volt 2mm, úgyhogy elég nehéz megtalálni ilyenkor... szóval csak türelem!

Beze! Fürti! Ami késik nem múlik, a kistesó tudja mikor jöjjön! Aztán annál jobban örültök neki! Ha rajtam múlik akkor kettő év lett volna közöttük, de aztán 4 lett... Nektek remélem hamarabb sikerül!

Noci! Örülök, hogy jobban vagytok! Sárgaborsó főzelék?????,

Figyeljetek, ha nem jönnék, akkor az azért van, mert csütörtökön kezdődik a festés, már sok minden kint dekkol a teraszon. Ma festéket válogattunk, úgyhogy mostanában nem leszek, mert a gép el lesz rakva.
Mindenkinek mennek a drukkok! Majd jelentkezem!

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kata
Hianyozni fogol :roll: Jo festest :!: jaj de szepek lesztek 8)

Dorka
Nem tudom irtam e vgy csak akartam de igy lefekves elott meg egy nagy drukk a holnapi uhuhoz!!!!!!!!Holnap lesz :shock: :?: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Beze, nagyon szuper lett az új vonalzód!!!!!!!!!!!!
Hol vacsiztok romantikusat pénteken? :D
De jó lesz nektek :D

Nóci, az tényleg érdekes lesz, ha majd abban a szituban találod magad, hogy bemutat titeket egymásnak!
Tényleg nagyon kell vigyáznod, hogy ne szóld el magad!Nem is tudom, hogyan kéne ezt kivitelezned. Érdekes lesz a z tuti.
Végül mit főztél tegnap?

Kati, kitartás a festéshez, és gyere minél előbb, persze, ha tudsz! :wink:
Köszönöm a bíztatást, és a jótanácsot!

Brid, szuperebbnél szuperebb hírek!!!!!!!!!És most mikor lesz a beülti? Vagy már most ott vagy? Írj ám!!!!!
Neked is köszönöm a jótanácsokat! :D
Apácska valószínű magában örül, és nem mutatja ki. De szerintem, ő is repkedhet most a boldogságtól!!!!

Ma meg szúrkál a hasam, annyira jó lenne, ha nem jönne mindig valami új. Most már megszoktam a görcsölést, nem is idegeskedtem rajta, erre jön ez a szurkálás!Nem igaz!!!
És holnap este 18.30-ra megyek csak a dokihoz......az még olyan nagyon messze van.
Nem tudjátok, hogy ez mitől lehet?
Rákerestem a neten, és mindenféle méhen kívüli terhességet írt, meg ilyenek. De azt már mondta volna a doki múlt héten igaz?

Ne haragudjatok, hogy állandóan nyavajgok, de soha életemben nem aggódtam mé g ennyire. Vagyis ezt hülyén fogalmazatm, mert boldog vagyok nnagyon jól érzem magam, csak ha bármi olyan van, amit még enm érezetem eddig, rámtör az aggodalom.
Tényleg nem akarlak ezzek titeket idegesíteni!

Puszi csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Néhány napig nem volt itthon internet, nem tudtam jönni..


Valahol olvastam, hogy Bridget ma 11-re ment a babákért.

Dorka!
Nyugi!
Átalakul a tested, helyet adva egy új kis életnek. a szurkálás és az a furcsa mensi jellegű fájdalom azért van, mert nő a méhed, nyúlnak a szalagok.
Ne aggódj, semmi baj nincs. Ha úgy érzed, valami nem jó, pihenj!

Később megpróbálok rendesen visszaolvasni, most nem megy...

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


És NE keresgélj az interneten ilyen vadakat....

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Köszi, Maria :D

Egyébként most már kb. fél órája semmi.

Igen, a net..... sokszor jó, de néha úgy be tudok parázni azoktól, amiket olvasok!

De a ti véleményetekre adok!

Ja, és nagyon örülök, hogy újra jöttél!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Végre itt vagyok Beszéltem az orvossal pénteken kell mennem uh ra már alig várom Pénteken tartunk egy csajos napot a lánykámmal

Bridget
Sok -sok drukk a beültire

Dorka
Ne aggodj minden renbe lesz Holnap gyere majd a hirekkel

Kati
Jo festést Szép lakást és jo takaritást

Beze
Lexi nagyon édes

Mennek a drukkok mindenkinekamihez kell
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Dorka, Kriszti, köszönjük!
Dorka, itthon lesz vacsi, férjem meglepit főz, én meg tiramisut készítek.
Marika szavaihoz csak csatlakozni tudok.

Brid, mikor les beülti? Vagy mégis ma volt? Szuper híreket hoztál, drukkok mennek ezerrel express!!!!!!!!!

Kriszti, Dorka, nektek is drukkolok uh-ra, de biztosan minden rendben van.

Kati, igazad van, jön, amikor jönni akar. Szívem szerint én is 2éves korkülönbséget szeretnék cirka, de ezt nem én döntöm el.
:wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, de bevallom csak Brid miatt! Nem nagyon tudok írni 1 kézzel, mert a manot nem birom letenni ugy nyavalyog

Brid! Igazán örülök zeknek a híreknek! felhívnálak, de most pihizz!
Szurkolok továbbra is, de azt tudnod kell, ha sírnod kell sírj mint egy kisgyerek nem számit!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


A nap tortenete:
Szal csorogtem montak jojjek :arrow: 11re mentem vartam kicsit aztan doki behivott es azt mondta semmi baj nincs az embrikkel nyugodjak meg bar az egyik lelassult nem elhaloban van :!:

Mondta akar elvihetnenk az 5.napig is...es nez ram...talan valaszra vart....aztan folytatta de szerinte a legjobb helyen a mehben vannak :wink: Rakerdezett mennyi legyen?megkerdeztem a velemenyet...azt mondta annyira szepek,hogy o csak kettot tenne vissza de ha o az en szekemben ulne akkor harmat kerne 8)

Kerdezte,hogy allok hozza a redukaciohoz mondtam neki nem szeretnem egyaltalan amennyi jon annyi jon...azt mondja akkor 3legyen semmi esetre sem 4 a masik kettot pedig megbeszeltuk,hogy elviszok blasztokig....ha tulelik lesz fagyasztas!!!Akar egyet is lefagyasztanak :D

Kezet raztunk felmentem na a beulti se ment siman...valamiert nem tudtak behatolni a mehembe :shock: legalabb 15percet bent voltam(5perces dolog amugy...mar tornazva labfelhuzas volt...fujjak ki,kohogjek.a masik noverkenek a hasam kellett nyomja a harmadik jott fogta a kezem es nyugtaott mert mar ereztek,hogy nem olyan jo nekem...aztan kertek vizes borogatast is oda mert mar leizzadtam es lehet nem neztem ki olyan hu de egeszsegesnek :lol: :oops: :lol:

Mondtam neki en mivel nehez eset vgyok ezen mar megsem lepodom :lol: aztan kitoltak es vartam...jott a kovetkezo csaj akit mellem toltak es dumaltunk....o fel ora utan tavozott....en meg delutan 1ig kihuztam a noverkevel azt mondta felole maradok en meg pihentem.

Aztan kerdeztem mi a jobb a fekves vgy nem fekves...azt mondta a noverke,hogy ezek most ott bent 2napig keringenek keresik a helyuket a mehben hova tapadjanak meg es ha az ember csak fexik az a meh verrellatasanak sem jo meg hat meg a megtapadasnak sem...ugyhogy setaljak ngyokat.Tegyem ami jolesik egyedu ne emeljek ne tornazzak ne usszak semmi maszazs szal ilyen extra dolgokat nem szabad :idea:


Kapok szurikat ma meg meg 2naponta 4szer igy a tesztelest kikell nekem is tolni mert a szurik miatt nem ad jo eredmenyt :? 16-an vv 8)

Apacskanak irtam 3bebi a pociban :lol: azt irta wow :lol: :lol: :lol: aztan kerdezte mi a kovetkezo teendo?mondtam neki a szurikat meg hogy varni.Azt irta mindent bele :D eeeeeeeeedi :D :oops:

Na eldugulok meg nezem a tevet eszek bogyot dugok stb :idea:
Ngyon szepen koszonom a drukkokat :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dorka
Asszem irtam mehszalagok huzodnak...kell a abbanak a hely 8) Magne B6-ot lehet szedni siman ra!!! :wink: Mindenki azt szokta :idea: Na mi itt mar mara drukkoltunk neked mert kata irta en meg mondom nehogy lemaradjak a drukkokbol irtam en is :lol: ezek szerint csak holnap mesz? :oops:

En is talaltam neked valamit a neten:

"A beágyzódás után megkezdődik a méhszalagok nyúlása, ami fájdalmas legtöbbször...."

Na es kicsit lazulaskepp nezegesd meg,hol tart a kicsi babad 8)

http://www.kismamablog.hu/category/terh ... trol-hetre

Maria
Koszi a gyors hireket...igen ma mentem 11-re 8) Emma vonalzija tecc :D

Kriszti
Na vegre mesz uhura 8) Drukk az uhuhoz...kepet kerunk :wink:

Beze
Megvolt ma :D reszletek fentebb 8) Koszonom a drukkokat!Tenyleg szep a vonalzid en is ma kaptam meg 8)

Noci
Annyi mindenkit kene hivnom es meg ma a tlom is lemerult...amugy egy nap egy lanyt ha hivok bnetrol...hirek ugyeben...nem tudok mindenkinek csorogni :oops: es akkor meg a barinom is,hogy nem csorogtem...hat ennyi erovel ulhetnek a telon egesz delutan :oops: es meg a kartyam is lemerult....ugyhogy matol meg vegkepp visszafogom magam hivas ugyileg...engem meg senmi nem hiv(tisztelet a kivetelnek)skype,msn ingye van ugyhogy remelem feltelepitettetek a mikrofont es holnap mar beszelhetunk is :wink: Na? 8) :lol: Ari vgy,hogy jottel es neked is koszi a drukkokat :wink:

Furti hivott ma...mondjuk nem tudtam felvenni de visszahivtam nincs gepuk nem tudott jonni...

Furti
Koszonom az erdeklodest jot dumaltunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid, nagyon örülök a jó híreknek, vigyázz magadra és a picikre, kismami! :D
Nagyon szépek vagytok, tetszik a vonalzó! Ha tudsz, jelölj be iwiw-en, örülnék!
Köszönöm a dicséretet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Koszi a dicsit :oops: Vigyazok magunkra 8) :lol: Nem vgyunk meg bejelolve egymasnak? :shock: Naaa akkor minnya megnezem 8)

Ez pedig mindenkinek akinek mihez kellenek a drukkok :wink: az van rairva amikor szamolom az aldasokat teged ketszer szamollak :)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget!
Nagyon örülök neked, továbbra is sok-sok drukk!

Dorka!
Neked minden jót holnapra!

Kérdezted, valamikor korábban... a nagylányom kollégista, Győrben a Révai Miklós gimnáziumban tanul. Gyermekorvosnak készül mostanában, nagyon elszántan..

Kriszti!
Neked péntekre, és jó mulatást a kislányoddal!
Érezzétek nagyon jól magatokat!


Megmutatom a legkisebbemet...



Kép

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Maria
O ngyon ediiiii :D Es most nezem a vonalzikat 3lany :shock: na ez eddig nem bokte ki a szemem pedig mar mondtam is,hogy meg kell egy fiu :lol: A lanc a nyakaban az mire is van?Jo alvasra? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Remélem, mindekinél ilyen gyönyörűen süt a nap, mint itt!

Brid!
Nagyon tetszik a vonalzód!
(mindegyik)

Igen, nekem három lányom van... :lol: 8)

Emma nyakában borostyánlánc van. Két hónapos kora óta viseli. Elsősorban nyugtató, és fájdalom csillapító hatása is van.

http://babacsoda.hu/content/view/37/60/

esetleg itt utánaolvashat, akit érdekel...
(hamarosan úgyis kismami lesz itt rajtam kívül mindenki... :wink: )

Én csak jókat tudok mesélni róla!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Sziasztok Láénykák! :D

Nem volt netünk, majdnem meghalt a számitógép is egy csúny a virustól :?
Köszönöm a drukkokat, aput megműtötték hétfőn, azóta stabil az állapota, már jobban is van.Anyu jár be hozzá minden nap.Mi majd akkor megyünk Marcival, amikor már a rehabilitáción lesz :)

Brid :wink: én voltam az első, aki a jó hireidet megtudta :wink: :D
úgy örülök neked és jó volt nagyon a dumcsizás.

Nóci :) először téged hivtalak, aztán Brid mondta, hogy a telszámodat megváltoztattad. :? Vérzéssel hogy állsz?

Dorka, kRiszti mennek továbbra is a drukkok!!!
Kriszti, hétfőre megjöttek a tesztek, nagyon köszönöm szépen!!!
Már ellőttem 2-őt, a 19. cn-on halvány volt, a 20.-on, tehát tegnap meg már negativ.
Úgyhogy lehet elkaptuk, mert mielőtt megcsináltam az elsőt, az előtt 2 napot is együtt voltunk, épp szerintem amikor erős volt a csik :wink:

Maria, üdv köztünk!!! :) Nagyon szép a kislányod!nektek használ a borostyánlánc?Marcin is mindig rajtavan.Sokan megkérdezik, hogy:"jé, van nyaklánca is?" :lol:

Kitty :) te merre vagy?Vagy nem olvastam tüzetesebben vissza? :oops:

Beze :) de jó neked, hogy a szopi elmaradt.Én a délutániról próbálom először leszoktatni.Szerencsére már kb.egy hónapja átalusszuk az éjszakát, de reggelre ömlik a tejem :roll:
Hallottam tegnap az egyik csajtól, hogy lehet kapni valami keserű kenőcsöt, amivel be kell kenni a bimbót és az ő fia 2 nap után leszokott.
Ezt valahogy brutál módszernek tartom :?

Nálunk sajnos nagyon összejött minden :( páromnak lehet befellegzett a munkahelye, ugye rosszul lett múlt héten, és így egészségügyileg alklamatlan lehet erre a munkahelyre.Nagyon nagyon félek, mert akkor az azt jelenti, hogy én Ímarcival haza kell költözzek anyuékhoz, neki meg az anyjához, mert eltartani nem fog tudni. :( Iszonyú sok kölcsöne van, épp hogy ezt is ki tudjuk fizetni.Ha nem talál munkahelyet, akkor végünk van :cry:
most azon kell izgulnom, hogy nehopgy most meg baba legyen...
marcit sajunálom nagyon, hogy mi lesz vele :cry:
Tud valaki egy fuvarozócéget Lányok, bárhol, akkor légyszi szóljatok sofőri állás ügyben :(
Vendég
 


Sziasztok!

Brid, szuperek a vonalzók, hogy vagy ma? Drukkot köszönöm, elraktam későbbre. :)

Fürti, nagyon sajnálom, ha tudok valamit, szólok! Ami módszert írtál, én azt soha nem alkalmaznám, szerintem brutális. Én fokozatosan eggyel csökkentettem a szopik számát, Lexinek is jó volt, és nekem is, a melleim is tudtak alkalmazkodni. Esti még van, de már csak ma és holnap. Gratula az éjszakákhoz, mi még nem tartunk itt. :wink:
Apukádnak továbbra is jobbulást!

Mária, nagyon édi a kislányod! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bridget
Gratulállok a beültetéshez most nagyon vigyázz magadra és sokat pihenj Gondolom milyen boldog vagy most Tök jok a vonalzok

Fürti
Örülök hogy megérkezett a csomag Remélem hasznát veszed Miis ilyen cipöbe járunk Azért kellett a páromnak ezt a tanfolyamot elvégeznie mert ez nélkül nem vezethet pedig régota soförködik
Neki meg van a LKI tanfolyama Most készülödik a GARTNERHEZ ki
Senkinek nem lesz könnyü de anyagilag igy lesz a legjobb Söförnek vették fel ehhez a céghez és más jár most a kamionnal képzeld el milyen érzés neki Remélem jövo honapba már kinnt lesz
Apukádnak jobbulást

Maria
Nem nehéz 3 gyerekkel Én egy kicsit félek töle Nekem nincs segitségem

Dorka
Várunk az eredménnyel

Pusz mindenkinek
kriszti0406
 
 


Beze :) hát én sem szertném ezt a brutál módszert :?
Majd alakul.....

Kriszti :) Gartnerre sokan pályáznak, páromnak is majd mondom, de neki csak 10 tonnáig van meg a jogsija+nemzetközi.
Holnap megy Veszprémbe a Bocskay-transhoz, épp keres embert :) Majd kiderül....

Apuról újabb hirek:szegény tiszta zavarodott, össze-vissza beszél, meg képzelődik.Reméljük, csak az altató hatása és majd szépen kitisztul az agya :?
Vendég
 


Maria
Koszi a vonalzi dicsiket...kicsit sok lett de nekem most igy tecc...nagy a felforgas ezert sok a vonalzi :lol: Itt is sut a nap :shock: en meg itthon ulok ma :roll: de lehet lemegyek setalni egyet a kutyaval Kép Vetek lene ilyen idoben itthon ulni egesz nap 8)

En hiszek ezekben a kovekben anno nekem is volt karkotom...nem is egy...osszevalogatva minden fele ko a parkapcsolatra,gyerekre de miutan nem jott a baba letettem oket :roll:

Furti
Nem is mondtad,hogy mar most mutik apudat :shock: vgy igen :oops: mielobbi felepulest neki :!: :!:
Kép
Na az elobb irod szerinted elkaptatok aztan meg azt olvastam remeled nem jott oszze :? Hat a melos hirek nem a legjobbak...de miert kell kulon koltoznetek :shock:

Beze
Koszi a vonalzi dicsit :D es a kerdesed is jol vgyok...semmi extra :lol:

Kriszti
Nana,hogy boldog vgyok...neha ugy erzem en mar kismaminak szamitok..aztan neha eszembe jut meg kikell varni az idot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid, azért írtam, mert valahol öröm lenne az ürömben, ha sikerült volna elkapnunk, de nem lenne előnyös, amig ki nem derül, mi lesz...
Ha nem talál párom állást, akkor kell különmennünk, mert nem fog tudni minket eltartani.Anyuékra meg mindig számithatok.
Az a baj, hogy a páromnak van kb.55 ezer ft kölcsöne, nekem a lakásra 22 ezer, az én gyedem 54 ezer, az ő fizuja 140ezer.a rezsi kb. mindennel együtt 60 ezer.Ha nem talál valahol kb. ugyanennyit fizető meló, akkor az katasztrófa lesz :(
De bizom benne, hogy sikerül :wink:
Jajj, bocs mostmár a nyavajgásért :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget
örülök a jó híreknek! :D Én is sírnék örömömben, ez természetes :wink: Szóval csak hármas ikrek lesznek :lol:

Fürti
sajnálom, remélem, a veszprémi meló összejön.
Apudnak mielőbbi felépülést, a félrebeszélés meg természetes, elég erős fájdalom csillapítót adnak ilyenkor. Anyu is félrebeszélt, de legalább jókat röhögtünk rajta (nem volt ám feltűnő intenzíven :oops: ). Pl olyanokat, hogy ötös ikreket szültem :lol:

Dorka
ne olvass ilyeneket. Minden rendben és kész!

Beze
remélem, simán megy a szopi elhagyás.

Mária
gyönyörű lánykád van!

Nóci
vérzés javult? Beszéltél a dokival?

Nekem eddig tartott a meló. A szokásos kifogás itt is: nincs elég meló ennyi embernek. rajtam kívül még egy csajt elküldtek, ő sza*abbul járt, mert az előző helyen felmondott. Így keresek másik állást, engem ne ugráltassaank, hogy egyik héten van munka, másikon meg nins :twisted:
Párom ma van a megbeszélésen, ötig ott lesz. Van négy teszt, meg egy elbeszélgetés angolul (vagy németül). Eddig minden simán ment neki, két hét múlva kap értesítést.
Vendég
 


Kitty
Jaj ezek nem jo hirek mar epp orultunk az uj munkadnak :? Na de en bizom benne minden valamiert tortenik!Es ennek is megvolt az oka :wink: (talan egy jobb munka lehetoseg jon :wink: )

Parodnak hipergigamegadruukk :lol: 8) Gyere majd es meselj mi volt neki 8) Kép

Furti
Nalad is csak ezt tudom elkepzelni...talan azert tortent ez ,hogy parod megovodjon az esetleges ngyobb bajtol :!: Remeljuk a legjobbakat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Fürti, nem haragszunk, szerintem természetes, hogy nemcsak az örömünket, hanem a bánatunkat is megosztjuk egymással, párodnak megy a drukk az álláshoz. Lehet, hogy azért történt így, hogy legyen egy másik munkahelye, ami nem veszélyezteti az egészségét, ki tudja? Ne feledd, ha összejött is a kistesó, addig még annyi minden jó dolog történhet, amíg megszületik. :)

Kitty, köszi. Drukkolok neked is, hogy egy sokkal jobb munkát találj, illetve hogy párodat felvegyék. :wink:

Brid, azért ugye pihensz is? Nem akarok okoskodni, nekem nem volt lombikom, de Zita West könyve megvan, abban azt olvastam, hogy 3 nap fekvést ajánlanak lombik után, pont azért, hogy a méhbe egyenletesen áramolhasson a vér, és segítse az embriók beágyazódását. Persze neked kell döntened, remélem, nem haragszol meg rám a soraimért. Nagyon drukkolok, de ezt biztosan tudod! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Edi vgy de en ezt ahogy elolvastam akkora butasagnak tartom :oops: :lol: azert tuti nem kell fekudni,hogy a mehben egyenletesen aramoljon a ver :shock: meg ilyet...akkor amikor az ember a mindennapjait csinaljak nem is aramlik normalisan?Hat pont az a lenyeg,hogy kell a mozgas a veraramlashoz!Na mind1 de ari vgy koszonom!!!

Ma pihiztem de holnap mar nem fogok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!


Kezedeném a jóhírekkel :D :D :D
Tegnap voltam dokinál, minden ok! Látszik a petezsákom, telejesn szuper!
Úgyhogy most már megnyugodtam. A hasgörcsre szednem kell 3*6 Magne B6-ot.
Úgyhogy most nagyon boldog vagyok!
Mennem kell vérvétlre, meg a védőnőhöz.
Viszont a holnapi reumatológiát le kellett mondanom, mert így, hogy kisbabánk lesz, nem tudnak csinálni velem semmit. Egyik kezels sem alkalmazható.
De nem is érdekel, mert tudom azt, hogy bírni fogja a gerincem, és nem fog fájni!!!!

Kriszti, drukkolok neked, holnap gyere és mesélj! :)

Beze, de szuper lesz az a pénteki vacsi!!!!Andris is csinálhatna egy ilyet, de neki ez eszébe sem jutna szerintem. De nem baj!
Lexi?Mamánál lesz?
Kettesben töltitek az egész éjszakát? Vagy még te sem tudod a részleteket?

Brid, hát extra szuper hírekethozol te folyamatosan!!!!!
Hogy érzed magad, most? Mármint úgy testileg? Lelkileg azt hiszem el tudom képzelni!

Nagyon jók lettek a vonalzóid, azt hiszem, most már én is gyártok lassan egyet :D vagy kettőt :D

Köszönöm nekd is a jótanácsokat, sajnos én mindig ilyen aggodalmaskodó voltam, és már annyiszor csalódtam, hogy nem merem nagyon beleélni magam semmibe, de most már elszállt az idegeskedés.És különben is, aki anyuka, az élete végéig idegeskedik a gyereke miatt nem?
Tudod, mit akartam még tőled kérdezni? Hogy most te helyileg hol vagy? Mármint az országon belül?

Mindjárt folytatom, csak el kell ugranom :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Visszatértem :D

Fürti, dehogy nyavajogsz! Ahogy Beze is írta, olyan jó, hogy itt örömöt, bánatot elmondhatunk egymásnak.

Igazuk van a csajoknak, minden okkal történik velünk. Így lehet ez a párod állásval kapcsolatosan is!Hidd el, hogy talál másikat.Mindjárt körbenézek nektek, tudod én a munkaügyi központban vagyok, és Fejér megye egy régió velünk.
Lehet, hogy már írtad, de apárod ne költözhet oda, anyukádékhoz?Bocs, hogy kérdezem.

Apukád jobban van már? A félrebeszélés tuti az altató hatása. Az orvosok mit mondanak?

Maria, köszönöm neked is a bíztatatást! A révai az jó erős gimi, én is felvételiztem oda még általános iskola 4-ben 8 osztályosba, de nem sikeredett.
Emma gyönyörűséges! Nekem is annyira tetszett ez a név, csak a barátnőm kislánya kapta meg. De nem baj!
Nem hiányzik a nagylányodnak, hogy nem látja olyan gyakran a kistesóit? Koleszos akart lenni?


Kitty, sajnálom a melót, tényleg szemét egy világot élünk!!!!
Párod? Mi volt tegnap? Gondoltam ám rátok!


Nóci merre vagy?

Megyek csajok, majd még jövök!

Puszi mindenkinek!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Bridget
remélem, hogy jön vmi jobb meló :roll:
Mi a mai program? Akkor 5 napos babucikat kapsz vissza?

Beze
köszi :wink:

Dorka
gratulálok! :D Remélem, most már megnyugodtál :wink:

Tegnap páromnak jól sikerült az interjú, volt egy háromnegyed órás beszélgetés (angolul), egy pszicho teszt, egy szerelés, egy IQ teszt. Két hét múlva értesítik.
Vendég
 


Kitty :)

Igaz az, hogy minden valamiért történik...illetve minden rossz.majd úgyis kiderül, hogy mi lesz a vigasz erre :wink: :lol:
Párodnak drukkolok továbbra is!
És te most akkor hova tovább?

Dorka!
Hát ez nagyszerű hir!!!!Milyen volt látni a babád életének kezdeti szakaszát? :) Nekem megvan a kép amit kaptam a petezsákról is :D

Lányok!Akik viszonylag újonnan jöttek ide, azok mind sorban babásodnak be!! :lol:
szerintem lassan a topic is.Most Brid következik, aztán Kitty, Beze, én, Nóci és Zsu?Jó lesz így a sorrend? :lol:

Párom is most van Veszprémben az egyik fuvarozócégnél :)
Vendég
 


Brid, veled majdnem egyszerre kell teszteljünk :D
Már ha nekem lenne értelme :? :lol: Azt kifelejtettem :lol:
Vendég
 


Nem nagyon tolongtatok ma :roll:

Fürti
örülök, remélem, összejön a meló! Sokkal jobb a kedved, mint tegnap! :D
Keresek továbbra is munkát, ha páromat felveszik a Mercihez, akkor úgyis húzunk Kecskemétre, ott előbb találok (normális) munkát. Ha meg ki kell mennie pár hónapra németbe, akkor lehet, megyek vele.

Mi ma tescóztunk, vettünk hagymás virágot, meg cserepeset is. Aztán voltunk temetőben, nőnapra vittünk virágot Anyunak. Meg voltam apunál, papám tesójánál (őt anyu gondozta).
Nemsokára meg kezdődik a Mr. és Mrs. :lol:
Vendég
 


Dorka
Mar azt hittem nem is jossz :roll: Naaaa johirek :D 3*6 magne b6? :shock: ezt elirtad ugye? :roll: De latod en ugyanezt mondtam :wink: Mindenki ezt szedi a tehesseg majdnem vegeig lehet :idea: Ngyon orulok a kis petezsakodnak :D hurraaaaa!!!
De ugye szoltal a gerinced miatt a dokinak?Azert nem ugy van az am mert baba nelkul is beallt aztan ugy ragadtal hat meg babaval...ez mar akkor sem volt jatek nem hogy most :roll: szerintem ne hagyd ezt figyelmen kivul :roll:
Koszonom szepen en ngyon jol erzem magam :wink: semmit nem is fogok erezni ugy 16-ig kb :roll: sajna :?
Szep a vonalzid :D Pesten vgyok X.keruletben 8)

Noci
Jo volt dumcsizni!!!!Akkor jovoheten tali es koszi,hogy hivtal :D

Kitty
Mai program voltam beadtak a szurit...lurdyban egy papirert voltam,aztan mentem anyuert,onnan bevittuk szervizbe a laptopjat,postara kenyeret is vettunk aztan haza :lol: Nem 5napos babakat kapok hisz mar kedden megkaptam oket 3naposan 3mat :wink: Levgy maradva :lol: Parodnak nem semmi dolgokat kellett csinalnia :shock: Vegre en is kapok majd viragot nonapra(gondolom en) arik vgytok,hogy kimentetek :)

Furti
Nekem jo lesz igy a sorrend :lol: bar akik itt a vegen jottek sitty sutty bebabasodtak..mi meg mar miota itt nyomulunk vgy en :roll: Na ezt most nem azert irtam :!: Apud? Hat en kicsit kesobb fogokhacsaknem piri addig megnem jon :roll: Tudom tudom :lol: Nem fog :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
akkor én vmit nagyon nem vágok :oops: Bocsi!
És nem fog megjönni, ne is gondolj ilyenekre :twisted:
Jó zsúfolt napod volt! Ma is ilyen lesz? Meddig maradsz Mo-n?
Én 10kor keltem, még sokat nem ért a mai napom :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Fürti, nekem jó a sorrend. :wink: Párodnak sikerült a veszprémi állást megkapnia?

Brid, igenis érezheted magad kismaminak, hiszen az is vagy! :wink:

Dorka, Lexi itthon lesz, remélhetőleg szépen elalszik a tápi után, mi meg lent maradunk a nappaliban. 6-ra megyek fodrászhoz, rám fér egy új frizura. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Fürti, nekem jó a sorrend. :wink: Párodnak sikerült a veszprémi állást megkapnia?

Brid, igenis érezheted magad kismaminak, hiszen az is vagy! :wink:

Dorka, Lexi itthon lesz, remélhetőleg szépen elalszik a tápi után, mi meg lent maradunk a nappaliban. 6-ra megyek fodrászhoz, rám fér egy új frizura. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kitty
Hat visszakaptam mar 3naposan a babakat meg kedden 3mat!Es kettot elakartak vinni az 5.napig a maradek kettot es az ment volna fagyasztoba...de ok nem lettek olyanok...ahogy a no mondta nem ugy alakult :? Marcius vegeig maradok de meg semmi nem biztos amikor apacska megy japanba en is akkor megyek....ugyhogy pass...mai napon egyszeru volt csak anyuert mentem a vegen ez a nagy szel ami volt nem engedte,hogy setalgassak :twisted:

Beze
Az vgyok hat meghozza 2 vgy 3mas ikres kismami :lol:

Tobbiek hol vannak?Noci te mar nem voltal 2napja :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nos elősször is bocsi, hogy nem voltam csak zsufolt voltam! Most meg lassan mehetünk szánkozni! Szépen esik azaz szakad a hó!! És persze meg is marad!
Nos csütin végre megkaptuk a 8hós szurkát! Nagyon jól viselte aznap! De pénteken tiszta nyügi volt azért nem jöttem! Tegnap reggel voltunk shoppingolni voltunk DM-be vettünk pelut meg törlőkét meg egyéb ilyen dolgokat! Aztán átmentünk a kinaiba, hogy veszek magamnak valami normális ruhát, de a probafülkébe neki álltam zokogni! basszus Úgy el vagyok hizva! :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: Totál kiborultam! És most, hogy nem motivál a baby így nem megy a fogyokura! Na erre felbuzdulva gondoltam én, hogy monor nem is olyan kis város elmegyek aerobikra, de itt nincs erre semilyen lehetőség! Az agyam elszáll! Itthon meg nem akarok a tévé elött egyedül ugri bugrizni! Nem tudom mit csináljak! De azért, hogy tornázzak nem vagyok hajlandó feljárni pestre!
Ma apa dolgozik! Bár nem tudom, hogy kecskeméten esik-e a hó, mert ha ott is akkor hamarosan jön haza!
Tegnap tesom volt randizni! Hát nem volt tőle elájulva, de annyi tuti, hogy sazerintem, de mondom csak szerintem lesz ebből valami! Mert mondtam neki, te sem vagy egy adonisz! És a lényeg, hogy azért jól el voltak meg azért már ma is beszéltek vagy 2x telon! Tehát nem lehetett annyira rossz! :wink:

Csajok! Vérzés elmult fullra szal no pata! most már csak egy egyszerű rákszürésre kell mennem!!

Fürti! Én bele szolok, mert nekem nem jó a sorrend! Én leszek az ucso! Zsuék elvileg ősszel kezdik a kistesó projecktet!!
Apukádnak mielöbbi és gyors gyogyulást kívánok! Szerintem akkor még csak az altató beszélt belőle! Elöbb meg gyogyul mint gondolnád! Kitartást!

Brid! nagyon kis csecsék az uj vonalzik! Tettsz naggyon! Nekem tali jó csak ne essen a hó! És hol talizzunk?? meg mikor?? csak a hétfő nem jó! A többi nap elvileg oksika!!!
Nekem is nagyon jó volt dumcsizni! Sajnálom, hogy a mancsika miatt félbe kellett szakitani a dolgot, de olyan nyügi volt, hogy az hihetetlen!

Dorka! Tudtam én! És mikorra írt ki?? Dátum van már??? Képet nem kértél?? ha igen felrakhatnbád!!!!!!!!!!!!!!

Kitty! Ilyet ne is mondj, hogy egy napod is nem ért sokat! Hisz minden napnak meg van a maga szépsége! Akkor épp az volt a dolgod, hogy pihenj!!!

Jaj csajok! Képzeljétek! Tudjátok aposomat mütötték végbél daganattal! Nos azt sikeresen eltávolitották, de találtak még neki a máján és a tüdelyén! Párom eléggé el van keseredve, de én is! Jár kemora, de félek, hogy ez nem fog sokáig tartani!!! :( :? :o

Nagyon nagy a pangás erre felé! Merre vagytok csajok!!
Holnap megyünk budára a manóval a margitba fejlődés neurologiára! nem tudom leszek e vagy hogy mikor mert nem lesz itthon autó és vonat busz villamos oda is és vissza is! Délre kell menni és szerintem csak este valamikor érek haza! Érdekes lesz az tuti!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én itt vagyok :lol:

Nóci :? sajnálom apóskádat, szegényke :cry: teljesen átérzem, mostanában főleg amióta apum is beteg :?
Jó hosszú napotok lesz holnap, az tuti!Csak legyen minden rendben Manócskával!
És babkocsiban viszed, vagy hordozóban?

Lányok, én csinálgattam az lh teszteket és egy másik helyen egy csajszi irta, hogy arra is jó mensi előtt pár nappal, hogy az esetleges terhességet is kimutatja :shock:
Szóval úgy írta, hogy a ciklus végefelé kell tesztelni reggelente.Hát én csináltam is(szerdán kellene megjönnie)reggel és halványan pozitiv.Peteérésem már volt a 17. napon, most meg tartok a 26.-on és újra kezd erősödni az LH teszt :shock:
Holnap reggel is csinálok és ha az mégerősebb, akkor lehet reménykedni és majd ellőni egy HCG tesztet is :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget
akkor én vhol nagoyn lemaradtam :oops: Hogy vagy? Tünet? Mit csinálsz egész hétvégén?

Nóci
végre te is előkerültél! Drukk, hogy a fejl. neurológián minden rendben legyen! Apósodnak is drukkolok, nektek pedig kitartást, sajnos én ezen már túlvagyok. De az jó, ha kap kemot, az még egy plusz esély (anyunak alapból nem adták).

Fürti
micsoda hírek! :D Öt nap múlva teszt? :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Fürti, wow, mennek a drukkok ezerrel! Szerintem reménykedhetsz! :wink:

Nóci, apósodnak drukkolok, remélem, felgyógyul!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szombaton batyamek atjottek a menyasszonyaval meg kerianyum es jo kis ebed volt...ma voltunk a sarkany centerben 8) vettem csimmat meg egy felsot meg egy parfumot :wink:


Furti
En nem szeretem joslotesztnek hasznalni :roll: es ha nem baj es majd a pozi hcg teszt utan kezdenek el orulni :roll:

Kitty
Ilyenkor meg nem lehet erezni semmit hisz 3hetes vgyok elmeletben :oops: majd kerdezd meg egy het mulva :wink: a hormonoktol ugyis mindenfelet erez igyis az ember lanya :?

Noci
Kedden nekem is jo vgy szerda...akar kiis ugorhatok hozzatok.Vgy beakarsz jonni mert akkor lehet egy bevasarlokozpont az idealis babasan is :wink: Pedig egy kis akaraterovel megoldhato lenne a fogyokura vegyel egy dvd-t es otthon mozogj ra!!!12-re mesz?En is megyek budara atvinnelek titeket...de most mar tok keso van nem csorgok...bar lehet bkv-val egyszerubb mert nincs dugo :? Megyek az uccso szurimra holnap 8) En itt voltam de ha senki nem is en sem tudok mit :roll: Aposodnak hiperszupermegadrukkok!!!Dabason esett ugyhogy szerintem kecskemeten is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Na elökerültem én is Voltam uh minden rendben van csak egy héttel fiatalabbnak mutatja magát de már van szivmüködése aminek nagyon örültem

Noci
Kitartás aposodnak Nem lesz könnyüneki de he mellette van a család akkor könnxebb Én ilyen betegek között dolgoztam ez senkinek nem lesz könnyü de kitartás

Fürti
Mennek a halk drukkok

Briget
Hogy érzed magadat

Dorka
Merre vagy
kriszti0406
 
 


na, előkerült mindenki :lol:

igen, Brid, én is úgy gondolom, mondta is a csaj, hogy csak erős idegzetűeknek való a jósolgatás, mert iszonyú becsapós.De hát nem is csinálok többet, inkább meghagyom pé kimutatására :lol:
Meg hát a ma reggeli már alig látszik :)
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti, gratulálok! :D

Fürti, azért ne add fel, hátha. :P

Brid, hol van a sárkány center? Még nem jártam ott.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kriszti :) szuper hírek!!!!! :D

Beze :) te az éjszakai ébredésnél hogy oldod meg a szopit?
Én megbolondulok, mert Marci már a 3. napja újra ébred éjjel.Egy hónap éjszakai átalvás után :?
És muszály neki cicit adnom, mert addig üvölt. :? És én is nagyon fáradt vagyok ahhoz, hogy éjszaka is elkezdjem leszoktatni, így inkább beadom a derekam :lol:
Vagy lehet, a délutánit pótolja be ilyenkor?Mert azóta ébred éjjel, amióta a délutáni elhagytam neki :?
Vagy, újabb fog van a láthatáron :shock:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?