Csajok en annyit tusszentgetek de jo nagyokat naponta 5szor legalabb de mar egesz lombik alatt...komolyam mondom a mehem meg minden ugy befeszul minden egyes tusszentesnel
Mi voltunk a sarkany centerben
vettem csimmat meg egy felsot meg egy parfumot
Milyen
En szerettem a matekot de az also tablazat kicsit nekem is homaly
Grillezes miiiii?Azt en is szeretek foleg itthon milyen jo
Csuka milyen jo lehetett
nekem is kell egy fekete mert az enyemnek annyi
ngyon fius?
Puszi
Tudom,hogy neked volt ez is meg az is...csak azert kerdeztem meert engem a dokim megkerdez mindig es szinte en dontom el
milyen protokoll,meddig vigyuk mennyi menjen vissza...szal gondoltam elkepzelesed azaz csak van
Altalas jo miiii
En is kertem akkor fajdalomcsillapitot
Holnapra +++++++++++++++++
Progiszuriert nem lennek oda...olvastad a kaalis topikban a dolgokat gondolom...
Ngyon gondolkodtam beirok en is Kuglicat annyibol megnyugtatva,hogy tok igaza van a noverkekkel kapcsolatban velem se kedvesek es ennekem meg pozi tesztem sincs
ha lenne es igy bannanak velem asszem jol megmondanam a magamet
persze tisztelet a kivetelnek....harcika egy tunemeny...es volt ott egy masik lany is amikor mentem szombaton...mondtam neki szurira jottem...elkezdi keresni a papirjaim...felnez es megkerdi x.y.?Mondom igen Tudta a nevem wazze
Pedig nem puszipajasnom a tobbi meg aaah
Na mind1...benne vannak a bogyomben de ngyon...szombaton is azt mondtak menejk 8-10ig szuri ugyben mert ok 10kor zarnak es csak a biztonsagi or lesz?Hogy mondhat ilyet 12ig nyitva voltak
Megvan a velemenyem sajnos roluk es mar utalok menni minden alkalommal...olyanmintha valami olyan helyre mennek ahol es kapok szivesseget es nekem kene kussolni es elviselni a banasmodot....kozben ez nekunk jar tb-re amit fizetunk!Plusz meg a kedvesseg,gondoltam rajuk mar az elso alkalommal hoztam nekik ajit...na mind1 nem is ez a lenyeg csak a progi szurirol jutott eszembe.
Es meg tudod nem is az a hulye megjatszos pitsa vgyok
De majd varjal csak...meg egy beszolas vgy szajhuzas vgy valami...
Chrissy
en is kedvet kaptam egy kis kikapcsolodashoz
ugyhogy lehety korulnezek
Ez nem mehpempo ez ginzeng amiben van +mehpempo meg nem tom mi.Ugy tudnam elmagyarazni,hogy kitolti a hianyos reszeket...szal ha pl fardsag van akkor nem lesz ha lamai nem koser az jo lesz...a ginzeng mindenre jo ngyon jo a legjobb kinai gyogynoveny.A hosszu elet titka es meg sorolhatnam nem tudom neked szavakba onteni...azt mondjak a szellemi es testi ertekeket noveli...en mikor kezdtem a lombikot multkor akkor ittam...de miutan kiderult a mehpempo abbahagytam...akartam,hogy minden klappoljon.Peteimre nem hatott latod bar en hormonoztam magam ami erosebb ennel de kint japanban is ittam ginzeg gyokeret marmint teaba megcsinaltam
Milyen tudja neki is ajanlottam
itthon sajna ezt kaptam csak sima ginzeng gyokeret nem...na de majd megyek most es ha ugy alakul tudok venni gyokeret!Annal jobb nincs is!!!
De barmelyik gyogyszertarban kaphato szal bemesz megkerdezed elmondjak biztos
Annamri
Gondoltam,hogy kell majd fogigatlo
nekem azt mondta a dokim 14felett mar nem ad szurit
ha 14alatti csak akkor mehetett a stimu...ez meg japoban volt....szal neked is egy csoda kene,hogy esetleg annyira lemenjen...de minden megtortenhet es ha mas nem majd jon a fogigatlo es utana a stimu
Betty
Nem tudom man hun talaltam ezeket a tablakat azt viszont tudom,hogy alig talaltam oket meg mindig igy elmentettem magamnak
na de azt is elfelejtettem
es akkor valamelyik nap keresgeltem erre vazze mondom it tvannak a tablazatok
Gondolom milyen banzajkodas volt