Új privát üzeneted érkezett!

En fel 11kor keltem csak nem jottem egybol gepre 8) :lol: Visszaolvastam aztan megyek most meg enni 8) Pusszantyuuuuuu :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

A kis mohó:egy lapalja meg egy tetű kombináció???Te biztosra mész,úgy látom :D

Lujzi

Én konkrétan nem ismerem a festéket,de jókat hallok róla-tudod én professzionálist használok nagyon régóta.

Chrissy

Mondják is ismerősök,ha a hasamon nem látszana a baba,az arcom úgy ragyog,hogy arról mindenki tudja,mi az ábra! :)
Vendég

Ez tok veletlen volt :oops: lattam Chrissy kerdezte,hogy alszom-e meg mondom na meg erre valaszolok :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Igy legyen 2baba a pociban :lol: Na de tenyleg megyek enni 8)

Betyiiiiina miatt aggodom minnye kuldok egy sms-t neki :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaah meg egy dolog jutott az eszembe :shock:

Csibuc
Te mar babasan mentel a szurikert...nekem meg arra kellettek a szurik,hogy a baba egyaltalan beagyazodjon aztan tamogassa stb...egy ilyen fazisban elkapni valamit pruszkolni kohogni a meh minden egyes alkalommal osszerandul...probald csak ki...es ezen bukni az egeszet :oops: meg amugy is egy lombikot probalkozast jobban ovnak es odafigyelnek ,hogy sikeres legyen...draga dolog ez a tb-nek es hat a dokik is azt szeretnek sikerrel zarjunk 8) ha mar kismami valaki amugy is dokihoz kell fordulni a kaaliban nem kezelik oket :lol: szal ez jutott meg eszembe...teljesen masra van a 2szuri es a beadasi ideje is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Majd írd be ide,ha válaszolt Betty!
Vendég

Bettyiii valaszolt 8)
Anyukajanal van ott vannak a tesojaek is..ugyhogy gondolom nincs baj :wink: meg o irta,hogy remelem minden rendben :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyerekek itt zuhog a hoooooo 8) yuppieeeee :lol: iiiiiiiiimadom :D
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hoztam meg 2tablazatot a hormonok alakulasa ugyeben.

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen: ja, gondolom, bár ritkán festetem a hajam fodrásszal, mert magam megoldom. Most amúgy egy kicsit növesztem, hogy összetudjam kötni,mert már unom a rövidet,de ilyenkor olyan lassan nő. :?

Chrissy: nincsen program, döglünk,apa meg dolgozni 5kor :shock:

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat Lányok! :D
Holnap kell telózni reggel, remélem minden rendben lesz!!!!!
(Tegnap tanfolyamon voltunk, aztán bnőméknél, csak éjjel értünk haza,...)

Visszaolvasok és jövök majd, ígérem!!!! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
Jol voltal punkcio utan?Ugy ugy szeretem azt a mamort :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos az a szoke neni aki ott van nem? 8) Na azon kivul nem sok ari van :roll: Neked akkor ma nem is zargattak oket...dejo allitolag nem is olyan jo minden nap rajuk nyitni az ajtot de minden eset mas...nalad tutko a siker :wink: nalam emg gondolom ha ugy ett volna 2.nap is lett volna beulti :roll: Drukk,Drukk

Bettyiiiii
Te meg meselj mit csacsogtatok a csaladdal 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Irtam egy csomot es lefagyott az internet ex. annyiszor csinalta mar miert van ez? :twisted: :twisted: :twisted:

Puszi
Varunk majd?Punkcio utani fajdalom van?

Bettyiiiii
Gyere meselj mi volt anyudeknal?Kupaktanacs? 8)

Chrissy
Van nekem egy ilyen akarmim amit ngyon szivesen atadnek neked nezd:

www.energy-life.sk/page.php?ins=det&tab ... 6&sek=TERMÉK DETAILUSA

mehpempo van benne igy en nem is szedhettem volna persze azon amit en vettem jol levan takarva az a mehkaptar meg a mehecske igy nem tudtam :x :twisted: felet megiszogattam felet pedig ngyon szivesen atadnam meg van benne 5ampulla.Ngyon jo dolog ez csak a mehpempo tudod taplalja a miomakat :twisted: l :twisted: het azert is nott meg nem tudom :evil: Nem is lenyeges szla kicsit rendet tettem es megtalaltam ha elfogadod vgy szeretned kiprobalni szivesen atadom :wink: ha nem se baj majd elsozom masnak :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

De jó,hogy Betty életjelet adott!

És Te is Puszi!Mi volt a tanfolyamon?

Bridget

Nemhiába utáltam már a suliban is a matekot.Az ábrák láttán ez jutott eszembe :D

Itt is szállingózik a hó,de én rohadt ideges lettem,mostmár ne legyen tél!!!

Elmentünk a gyermekkel és visszavittük a 14 ezres téli cipőjét a boltba,még nem volt 3 hónapos,de több helyen szétrepedt(mustang...sose vegyetek,az eladó szerint is nagy szar). Olyan szép fekete nike-t választott helyette,piros a pipa körvonala,meg a felső lyukak a cipőfűzőnél,még én is elfogadnám.Na és még jól is jártunk ,mert le volt árazva így még kapott 6 pár nike meg puma zoknit is mellé!
Most oda-vissza van tőle,naná,hogy már a boltban ezt kellett felvenni :D
Vendég

Na, visszaolvastam!

Csak közben vendégünk volt, és 5kor 2 baráti család jön, úgyhogy 1 óra szünetem van csak, úgyhogy regényt nem tudok írni,...

Betty: köszi a híradós linket!
17. dpo? Az igen! :wink:
++++++++++++++++++

Bri: mindegy, hogy blasztókat kapok-e vissza, kaptam már blasztókat is, meg 3 naposakat is, nálam nem ez a kulcs,... :roll:
Az altatást is is szeressem! :oops:
Köszi a drukkot, viszont mennek Neked is!!!!! :wink:
(ezt a sokszor megnézni a gyerekeket nem jót én is hallottam már)

Milyen: te linkedet is megnézem majd, már lementettem, ha lesz időm, megnézem.
Ma májat ettünk, de a gyerkők bölcsiben vannak még :lol: , úgyhogy lehetett! :wink:

Chrissy: holnap reggel kiderül, hogy elviszik-e őket 5 napig,...
Síelés jó ötlet, én is tuti elmennék, egy vv. vagy uhu miatt itthon ne maradj! Jót is fog tenni a lazulás!
:wink:

Lujzi: úgy éreztem az írásaidból jobb kedved van! Ennek örülök!!! :D

Annamari: hurrá mensi! Mielőbbi kezdést és babásodást! :wink:

Csibuc: köszi a beszámolót magadról. Olyan ritkán írsz, hogy ez már kellett. Még egy pocifotó kéne,... :wink:

Punkció ébredés után nagyon fájtam, pedig nem szoktam, de kaptam fájd.csillapítót, így elmúlt. Azóta jól vagyok. Pisilni nem volt jó tegnap,... Meg a progiszuri helye fáj, de remélem az fájni is fog még vagy 10 hétig! :wink:
Tanfolyami beszámoló is lesz egyszer,... :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Bri, persze hogy viszek Lh-t! A kíváncsiságomat azért nem tudom itthon hagyni! :lol: Meg tudod, ezt tudnom kell, hogy lesz e pozi lh tesztem. Emlékszem, amikor a múlt ciklusban volt én majd kiugrottam örömömben, csak hát szerintem a méhnyálkahártya volt vékony. 7, valamennyi, az kevéske... Na, majd most! :D
Mire jó ez az ampulla? Mert elég szűkszavúan van fogalmazva, méhpempő, ok, azt értem, de mit csinál? Fsh miatt gondolod, hogy kell ez nekem? Nagyon szívesen, csak tudjam, mi ez!

Punkció utáni mámor? Na, rá ne kapjatok!!!!!!! :wink:
Puszi, biztos a 11 tüsző leszívása okozott kis fájdalmat. Vagy mi?

Lujzi, te biztosan filmet nézel!

Cuppantás!

chrissy81

Chrissy: igen, nézem, közben mosogatok, meg befestettem a hajamat

lujzedli

Na jó sokat írtatok megint!

milyen:) maffin és gyros ááááá imádom! :D Nálunk a gyrost a férjem csinálja de olyan tutin megcsinálja és tálalja hogy egy étterem is megirigyelné :lol: Ha ismik jönnek hozzánk akkor mindig előre bejelentik hogy "gyros ugye lesz" :?: :?: Ettől a férjem mája dagad :lol: nekem meg a pénztárcám lapul :evil:

Chrissy:) Síelést nem kihagyni :D én is szeretnék síelni de nem tudok :( Tesztet feltétlen vigyél!

Bri:) Ha valami véletlen folytán jó lenne holnap az FSH akkor már a szurikat kapnám :D de szerintem még csak fogigátlót írnak holnap!Egyébként pénteken doki után elmentem egy ismimhez akinek ikerbabái vannak lombikból és jól ki babáztam magam. Én ennek tudom be hogy szombaton reggel meg is jött piri,bár semmi előjele nem volt. Ezért úgy döntöttem hogy majd stimu közben is máglátogatom a babákat hátha szerencsét hoz :lol:

Puszi:) Nagy kalappal holnapra :lol:

Betty:)Hogy vagy ma :?: Remélem jól érezted magad anyudéknál :!: :lol: :!:

Lujzi:))) Mi ez a frizu váltás :?: Biztos szupi lesz :D
Vendég

Annmari: vörössel festem a hajamat régóta, de jó ideje eyszerűen nem fogja be a hajamat a festék úgy,ahogy kellene, régebben mindig olyan volt,amilyen a dobozon, most meg nem, de ez a mai talán jó lesz :) Szorítok neked nagyon.

lujzedli

Annmari

Mi azt várjuk,hogy végre legyen olyan idő,hogy grillezni lehessen a kertben-na azt imádjuk csak igazán.Ne nagy dolgokra gondolj,csak némi pipihús meg kolbászka,krumpli a parázson,ja és az elmaradhatatlan sonkahagyma! Már csorog is a nyálam....

Lujzi

Na milyen lett a hajad?Melyik árnyalatot vetted?

Chrissy

Megvan már,hogy hová mentek?
Vendég

Milyen
mint ahogy mindig is lenni szokott piri (kimondtam :lol: ) előtt, a cicim le szokott szakadni a fájdalomtól. Nna most is ugyanez volt és ugyanabban az időben. Aztán elmúlt. Nem úgy, mint neked, hogy egyik nap fáj, másik nap meg nem. Folyamatos fájás jó pár napig, aztán egy kicsit múló fájdalom, csak ha hozzáérek szerű, aztán most már le is téphetem, nincs fájdalom :lol: :lol: :lol: semmi :lol: :lol:
Ilyen gagyik a mustangok :roll: :?: Férjemnek is az van, nekem is (az is), meg van egy bakim is mustang (mondjuk az tiszta bőr, és már vagy 10 éves, úgyhogy bírja, de a sporcipők szakadoznak) :roll:

Bri
nincs irip :lol: :lol:
Bocsesz, hogy szólás nélkül nem voltam, elfelejtettem, hogy ma megyünk Anyuékhoz, meg tesómék is ott voltak, jóól elvoltunk, most jöttünk nem rég meg. Rengeteget röhögtünk, ökörködtünk :lol: mikor összeülünk, dől belőlünk a hülyeség :lol: :lol: :lol:
Jók ezek a táblik, hun találtad :?:

Chrissy
naná, hogy megbuheráljuk, vagy megguberáljuk, megbugeráljuk :roll: :lol: :lol: válaszd ki, melyik jó neked :lol: :lol: , szal a pé.-t meg fogjuk gombozni :!: :lol: :lol:
És aztán a babóóót :lol:

Puszi
mesélj majd, most mi volt a tanfolyamon :?: :wink:
Drukk a holnapi telóhoz, és a babóknak is továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++
Akkor holnap már megtudod mikor lesz a beülti :?:
Bizti a sok szúrás helye fáj, nekem is fájt legalább 3 napig, meg föl voltam puffadva, mont egy lufi.

Lujzi
nem dobsz képet a hajadról :wink: :?:

Annmari
köszi jól vagyok, remélem veled is minden rendben :wink:
(pirit most nem bántom :lol: )

Csibuc
örülök, hogy jöttél, és beszámoltál magatokról :wink:
Pocifotót még mindig várjuk :wink:
Milyen, ez neked is szóól :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen: nemes mahagóni

betty: úgysem látszódna a fotón. De majd megpróbálom

lujzedli

Lujzi
még 1 üzi, és 1000 hsz-ed lesz :wink:
Azért próbáld meg azt a fotót :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Íme egy mai videó:

http://totyinyuszi.blogspot.com/2010/03 ... jasok.html

Sajna hiába fényképeztem le a hajamat, a színét nem adja vissza,
Schwarzkopf Brillance 876os számúval festettem

lujzedli

Na talán itt adja vissza a hajam színét a kép jól:

Kép

lujzedli

Juhéj, megvan az 1000.:-)

És végre régi felhasználó lettem.

lujzedli

Kép

lujzedli

NA sehun sneki?

lujzedli

Lujzi!

Szerintem tök jó lett a hajszíned :lol: Pozíciódhoz gratula :D

Betty!

Soha nem örültem még így pirinek mint most :!: :lol:

Milyen!

grillpartikat én is szeretem :D Nagyon jó depi oldó hatása van ha az ember kint sütkérezhet :D Már alig várom hogy jó idő legyen :!: Általában május 1-én szoktuk elkezdeni ,mivel akkor van a szülinapom :!: :D bár erre már egyre jobban nem szívesen gondolok :evil:
Vendég

Bettybaba: Írtam a blogomba, az utolsó bejegyzést kimondottan neked szántam :)

lujzedli

Annmari:
Köszi:-)

lujzedli

Lujzi
jó a színe a hajadnak :wink: minyá olvasom is a blogod.. 8)

betty615

Oké, Betty, a verset is olvasd el!

lujzedli

Gyors bekukk, nekem már este van, ilyenkor pizsi meg alvás van! :wink:

Betty, ebben a sorrendben jó lesz! :wink: Gombozd meg, aztán lássuk! Pont azon gondolkodtam, hogy ha szerdán elindulunk, akkor én mikor fogom megtudni azt, hogy bébik megtapadtak? :roll:

Milyen, nem tudom még, hogy hová megyünk, jó lenne szállást foglalni, de nincs hozzá kedvem, keresgetni... :roll:

Annmari, na akkor most tessék felvenni itt köztünk a pozitív gondolkodást és majd mi kihozzuk belőled a sikert, ok? Nem csoda folytán lesz jó az fsh-d, hanem azért, mert jónak kell lennie, ok? Tudod, a szavaknak építő erejük van, nem mindegy hogyan fogalmazunk, szóval rá fogok ütni a kezedre mindig, ha nem nekem tetsző módon beszélsz! Na, most elalvás előtt mondogasd magadnak, hogy minden jó lesz, hormonjaid minden nap egyre jobban működnek. :wink: Most már aludhatsz! :) :wink:

Bri, Te merre?

Na alvás előtt küldök nektek még egy kis +++++++++++++++++++++++++++++-t!

Puszka

chrissy81

Csajok en annyit tusszentgetek de jo nagyokat naponta 5szor legalabb de mar egesz lombik alatt...komolyam mondom a mehem meg minden ugy befeszul minden egyes tusszentesnel :roll: Mi voltunk a sarkany centerben 8) vettem csimmat meg egy felsot meg egy parfumot :wink:

Milyen
En szerettem a matekot de az also tablazat kicsit nekem is homaly :oops: :lol: :lol: :lol: Grillezes miiiii?Azt en is szeretek foleg itthon milyen jo :) Csuka milyen jo lehetett :shock: nekem is kell egy fekete mert az enyemnek annyi :? ngyon fius? :roll:

Puszi
Tudom,hogy neked volt ez is meg az is...csak azert kerdeztem meert engem a dokim megkerdez mindig es szinte en dontom el :lol: milyen protokoll,meddig vigyuk mennyi menjen vissza...szal gondoltam elkepzelesed azaz csak van :roll: Altalas jo miiii :lol: :lol: :lol: :lol: En is kertem akkor fajdalomcsillapitot :oops: Holnapra +++++++++++++++++
Progiszuriert nem lennek oda...olvastad a kaalis topikban a dolgokat gondolom... :roll: Ngyon gondolkodtam beirok en is Kuglicat annyibol megnyugtatva,hogy tok igaza van a noverkekkel kapcsolatban velem se kedvesek es ennekem meg pozi tesztem sincs :oops: ha lenne es igy bannanak velem asszem jol megmondanam a magamet :twisted: persze tisztelet a kivetelnek....harcika egy tunemeny...es volt ott egy masik lany is amikor mentem szombaton...mondtam neki szurira jottem...elkezdi keresni a papirjaim...felnez es megkerdi x.y.?Mondom igen Tudta a nevem wazze :!: :shock: Pedig nem puszipajasnom a tobbi meg aaah :roll: Na mind1...benne vannak a bogyomben de ngyon...szombaton is azt mondtak menejk 8-10ig szuri ugyben mert ok 10kor zarnak es csak a biztonsagi or lesz?Hogy mondhat ilyet 12ig nyitva voltak :twisted: Megvan a velemenyem sajnos roluk es mar utalok menni minden alkalommal...olyanmintha valami olyan helyre mennek ahol es kapok szivesseget es nekem kene kussolni es elviselni a banasmodot....kozben ez nekunk jar tb-re amit fizetunk!Plusz meg a kedvesseg,gondoltam rajuk mar az elso alkalommal hoztam nekik ajit...na mind1 nem is ez a lenyeg csak a progi szurirol jutott eszembe. :roll: Es meg tudod nem is az a hulye megjatszos pitsa vgyok :twisted: De majd varjal csak...meg egy beszolas vgy szajhuzas vgy valami... :twisted:

Chrissy
en is kedvet kaptam egy kis kikapcsolodashoz 8) ugyhogy lehety korulnezek 8) Ez nem mehpempo ez ginzeng amiben van +mehpempo meg nem tom mi.Ugy tudnam elmagyarazni,hogy kitolti a hianyos reszeket...szal ha pl fardsag van akkor nem lesz ha lamai nem koser az jo lesz...a ginzeng mindenre jo ngyon jo a legjobb kinai gyogynoveny.A hosszu elet titka es meg sorolhatnam nem tudom neked szavakba onteni...azt mondjak a szellemi es testi ertekeket noveli...en mikor kezdtem a lombikot multkor akkor ittam...de miutan kiderult a mehpempo abbahagytam...akartam,hogy minden klappoljon.Peteimre nem hatott latod bar en hormonoztam magam ami erosebb ennel de kint japanban is ittam ginzeg gyokeret marmint teaba megcsinaltam :wink: Milyen tudja neki is ajanlottam 8) :lol: itthon sajna ezt kaptam csak sima ginzeng gyokeret nem...na de majd megyek most es ha ugy alakul tudok venni gyokeret!Annal jobb nincs is!!! :wink: De barmelyik gyogyszertarban kaphato szal bemesz megkerdezed elmondjak biztos :wink:

Annamri
Gondoltam,hogy kell majd fogigatlo :roll: nekem azt mondta a dokim 14felett mar nem ad szurit :? ha 14alatti csak akkor mehetett a stimu...ez meg japoban volt....szal neked is egy csoda kene,hogy esetleg annyira lemenjen...de minden megtortenhet es ha mas nem majd jon a fogigatlo es utana a stimu 8)

Betty
Nem tudom man hun talaltam ezeket a tablakat azt viszont tudom,hogy alig talaltam oket meg mindig igy elmentettem magamnak :lol: na de azt is elfelejtettem :oops: :lol: es akkor valamelyik nap keresgeltem erre vazze mondom it tvannak a tablazatok :shock: :lol: Gondolom milyen banzajkodas volt Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na, Bri és merre mennél? 8)

chrissy81

Lehet oda ahova apacskat vittem volna....nem jut eszembe a neve....Galyateto abba a kastelyba 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Támogatja a memóriát segíti az agyi folyamatok zökkenőmentes működését, energiával tölti fel a szervezetünket. A Ginseng támogatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Az idősödő szervezetet erősíti, élénkíti. Támogatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere. A méhpempő elősegítheti a sejt védelmét szabad gyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri, köszi az infot, kérem az ampullát, majd talizunk, akkor ideadod?
Hol vagytok everybody? :roll:

chrissy81

Sziasztok!

Minden rendben a babáinkkal, szépen fejlődnek, így szerdán lesz a beültetés. Holnap 11 és 12 között újra kell telefonálni, hogy szerdán hányra menjünk! :D Köszi a drukkokat!!!!! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty, Bri: Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, jó hírek! Nagyon örülök!
Gratula itt is! :lol: és+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri, Betty +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek?

chrissy81

Kép

Chrissy
En nem kavezom de koszi :lol: Majd legkozelebb talizunk odaadom :wink: 2012ig jo de vetek lenne kidobni amugy asszem csak 1000valamennyi de akkor is...szal ez ilyen szellemi meg testi gyogyir(semmi koze a babahoz vgy lombikhoz)de a szervezetre ngyon jo...erdekez,hogy nem tudom kifejezni magam :oops: :lol:

Sulidban is lesz tavasziszunet?Megvan mar hpova mentek? :idea: Paromnak meseltem,hogy lehet megyunk anyuval valahova...erre most meg pumpol,hogy ne csak lehet hanem menjunk is :? Ugyhogy buzgon kerestem tegnap is 8) Talaltam ey tok csaladbarat helyet 8)
http://szallas.hu/Hotel-Karos-Spa-Zalakaros
Na nem nekem csak jo tudni,hogy gyerekkel is lehet menni barmerre 8)

Puszi
Jaj de jooooo 8) azt nem is mondtak hanyan vannak :roll: biztos olyan sokan,hogy nem gyztek szamolni oket :lol: :lol: :lol: :lol: Hajra blaszto babak!!!!Szerdan meg beulti...huuhaaa :shock: Tervek?Fexel nem fexel?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na meg azt akartam irni,hogy allandoan faj a pocim :roll: tudom tudom ez jo jel is lehet...csak olyan fura egesz ido alatt allandoan :roll: Ilyenkor nem tudom csak siman faj esetleg mert wc-re kell mennem vgy masert :lol: :lol: de n ana,hogy masert :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ja, nem tudta a nő, hányan vannak, mert nem ő nézte meg, neki csak felírták, hogy mit kell mondania. De gondolom (remélem), hogy nem fogyatkoztak a Drágáink.
Nem fogok feküdni, vbort tuti inni fogok továbbra is. Kaptam egy csomó féle gyogyót, egy nap a vitaminokkal együtt több, mint 10et "eszek". Én nem fogok feljárni szúratni a Choragont, beadjuk mi. :wink: Tüneteket ne keress!!! :twisted:

Bettyre dobhatnál egy smst! És aztán írd már meg gyorsan, mert 45 percig vagyok már csak itthon. :roll: Köszi.

A Karos spa-ban mi voltunk már, jó volt nagyon!!!!! Sok helyen voltunk már, legutóbb Visegrádon, na az nagyon állat volt. No persze, ki mit szeret, mit szeretne csinálni,...(http://www.royalclubhotel.hu/)

Kép

Kép

*puszedli*

Bridget

Nem gondolkodni :wink: Szerintem nagyon unisex a cipő,én hordanám!!!

Puszi

Nagyon jó hírek!!hányat kértek vissza?

Lujzi

Szép lett a hajad színe!!Elküldöd a blogod címét nekem?Régen olvastam,csak a férjem újratette a windowst és törlődtek a könyvjelzők...

Chrissy

Mentek végül síelni?

Betty

Már csak alig 48 óra.... :wink:

Annmari

Remélem már a szülinapod előtt is lesz grillezős idő-bár a jelenlegi mínuszok nem ezt mutatják!! :evil:

Csibuckám

Mostmár ide azzal a fotóval a dagi hasadról!! :lol:
Vendég

Puszi
Mi ugyben is dobjak sms-t Betty-re? :lol: :oops: Nem keresem a jeleket...aaah en annal nyugodtabb vgyok... :wink: Mi az a 10vitamin?en csak 4-et szedet :roll: voros bor minden nap bar tegnap kihagytam mert megittam fel liter karamellas tejet 8) :lol: :lol: iiiiimadom :lol: :lol: :lol: es ha meg arra lehorpintettem volna a bort....huh igyis volt egszakadas :lol: :lol: :lol:

Milyen
Ciporol akkor kerunk fotot 8) gondolkodni sem gondolkodom...de nekem mikor meg is van akkor is amikor faj a hasam nem tudom most wc-re kell menni vgy menzi miatt...amit ezzel akartam irni...kellemetlen ha epp wc en meg nem vgyok wc kozelben :lol: :oops: na most reggel wc volt de most is kicsit fajdogal...nekem mondjuk menzi elott nem szokott fajni meghat meg hol vgyunk mi attol csak irtam,hogy elmondjam nektek a gondolataim :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Udulessel meg az a helyzet,hogy az en esetemben semmit nem lehet csinalni :x se uszoda,se szauna,se sportok,se masszazs :? Szal olyan hely kell ahol mast is lehet csinalni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Kép
Hányat kértek vissza :?: Hajrá blastóóók :lol: :!: :lol:
Itt vagyok, nem kell sms :wink: mi a kérdés :?:

Bri
most nem mondom azt, hohy fogd be az orrod, és fejben tüsszentsz, mert akkor lehet, szétreped a füled... :lol: szal nincs ötletem...de bizti nem árt a tüsszentés :wink:

Chrissy
nna, hova mentek :?:

Milyen
ja, de nincs semmi jel...csak a irip hiány...de az múltkor is volt.

Pusszantás mindenkinek :!: :!:
Drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++

betty615

Bri
egyszerre írtunk 8) :lol:

betty615

Bridget

Ide sasolj:

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?