Sziasztok!
Vagyok! De nem tortasütésben!
Betegeskedőknek jobbulást!
Holnap már én is szabin leszek itthon Balázzsal, szerda óta itthon van a drágám mamával... a szokásos hurutos köhögéssel.
Én munka miatt voltam elveszve... Ma voltunk két gyerkőcömmel szavalóversenyen (iskolában), és a Szabikám harmadik lett! Dagadt a "mejjem"!
Kata! A fondantnak gyurmaszerűnek kell lennie. Gyorsan kell vele dolgozni, hamar szárad, köt.
Tortával majdnem igazad lett... szomszéd néninek lesz a 84. (? talán) születsénapja 7-én, úgyhogy ő kap egy tortát... de még meg kell álmodnom milyen legyen... szó szerint... hajnalban felébredek (pl: fordulok) és akkor bevillan a PROBLÉMA és 2 óra hosszán keresztül ezen agyalok... és hasonló borzasztó horderejű problémákon...
Rita! Vércukor nekem is egy volt... a cukros lötyi, magában, citrom nélkül... halál.
Jaimee! Kép nem véletlenül nincs... jövőhéten rajta leszek az ügyön, hogy két helyről bekérjem a fotókat.
Kriszta! Én meg holnap szeretnék bejelentkezni Zobokihoz. Megpróbálom akörülre, ahogy te mész!
Vera! Szupi a tapéta! Azta! Nem tudom eldönteni melyik szobában lévő tetszik jobban! Mi is a szandai konyháról kapjuk az ennivalót (ovi)... lassagne...
Szami! Jó ötlet a tali!
De valami moziról is volt szó valamikor, nem? Csak Andiék csaltak és megnézték.
Tényleg, ő sem nagyon írt most, ugye?
Niki! Utólag szorítok a sikeres vizsgádért! Feltétlen írd meg az eredményt! Hányós vírust elkerültétek? Nálunk ketten voltak benne.
Dorka! Jó volt találkozni a Tisza-parton! Majdnem elütöttük őket a 20 gyerekkel hétfő délelőtt.
Kaja-evés-nem evés: különöskép nem panaszkodhatok... gondolom farsangos képen is látszik. Ami érdekes, hogy a süteményeket abszolút nem eszi meg Balázs (saját tortáiból sem
), csoki sem megy már. Nyalókát direkte nem veszek neki, néha azért ha együtt vagyunk kisboltban és látja a PÉNZTÁR előtt kirakva, akkor egy-egy... Viszont gumi cukor, olvadós rágó igen... Olvadós rágót a bölcsiben egy kedves anyuka osztogatta öltözködés közben. Gumicukor is valahonnan kintről jött, mert mi sosem tartottunk itthon, én nem szeretem.
Illetve amit bbj Judit írt még: ha két hétig turó rudi, akkor turó rudi, mert azt kívánja a szervezete... Teljesen KOMOLYAN írom, hogy emlékszem kisiskolás koromban velem is volt úgy, hogy rosszul éreztem magam, gyenge voltam, levert stb... És mondtam anyúnak, hogy most csak joghurtot kérek azt kívánom... megettem és egyből jobban lettem. Talán 3x-4x fordult elő ilyesmi velem, de a szervezetemnek akkor TÉNYLEG arra volt SZÜKSÉGE. Persze nem azt írom, hogy hetekig édesség, de ilyen tényleg van.