sziasztok,
végre jöttem én is egy pillanatra
igaz ma nem panaszkodom,egész jókislány volt Patrika,kivéve délben ,mert akkor amíg mosakodtam és felöltöztem végig ordított,hogy vegyem fel,pedig ott volt mellettem a hordozóba,de becsukott szemekkel üvöltött.Olyan kis huncut,de imádom.
Majd voltunk több mint egy órát sétizni,végig aludt meg még egy órát miután feljöttünk,így sikerült kicsit takarítani,ebédelni
nagy öröm ez,mert kedden akkor tudtam lezuhanyozni mikor megjött a párom
Moncsikám,sajnálom,hogy gond volt a szopizással,remélem ma már sokkal jobb a helyzet.
Tényleg az a fontos,hogy amennyire csak lehet ne stresszeld magad,mert az nem tesz jót a tejcinek.
Ha időnként kell egy kis tápszer,nem történik semmi sztem.
Majdnem minden másnap estére mi is kénytelenek vagyunk adni egy 70 ml-t,mert annyira éhes,hogy egyszerűen nem elég neki ami van.Pedig napközben van,hogy 3 órákat is kibír két szopi között,este meg csak raktározna
Patrika is szokott bealudni kb. 10 perc után,olyankor én az arcát vagy fülét birizgálom vagy felveszem büfizni,általáan akkor felébred és kéri is rögtön a folytatást.
Tegnap voltunk gyerekdokinál kontroll viszin,szépen fejlődik,jól látjátok,hogy sokat nőtt,hisz 4350 gr és 55.5 cm egy hónaposan
Chilike,olyan jó olvasni a soraidat,örülök,hogy a lányok ennyire ügyesek és sokat alszanak,így pihenésre is jut egy kevéske időd.
A fázás az nálam is megvan mai napig,főleg az elején vacogtam folyamatosan,de ez attól van,mert le van gyengülve a szervezetet és fáradt is vagy.
Bármennyire is igényelném én is a meleget,nem tekerjük 22,5 fölé,mert éjszaka az már nem igazán kényelmes a babának.
Ja és éjszaka meg izzadok mint a fene. A hajnali etetés után mindig felkelek és átöltözöm:) így minden nap indíthatom a mosást is,met tele a gép
Szeretik a fürdetést?
Szuper,hogy a nagylány is segítkezik.
Libuska,akartam már íni,hogy nagyon teccik a keresztneved
ha lesz még egy lányunk,akkor így fogják hívni
Sajnálom a lecseszést,de nagyon ne vedd a szívedre
Ja nemtudom meséltem-e,hogy mikor Patrika megszületett és felhívtam Apánkat elújságolni,akkor a beszélgetés végefelé megkérdezte,hogy mennyit híztam
mondtam is neki,hogy ez annyira jó,hogy ki nem hagyta volna
Bodzi,Esztikének mielőbbi gyógyulást és pöttyösmentes szép bőröcskét.
Most jön a foga is szegénynek?
Melánia,örülök,hogy veletek is minden rendben és nagy élmény volt a 4D.Várjuk a fotókat.
Kata jó munkálkodást nektek.
Andi,sajnálom a melóhelyet,remélem nem jársz nagyon rosszul.
Petike?
Rencsikém,ti jól vagytok?Milyen az idő otthon,voltatok sétizni?
Meglesem a babakocsit,még nem volt időm.
Micike,nagyon drukkolok neked,hogy mielőbb beálljon a TSH-d.
Sajo,veletek miújság,tudjátok már,hogy mikor kezdtek?
Szurika,puszik.
na mennem kell,mindenkinek ölelés és gyönyörű álmokat