Szamóca: jó, hogy van munkád! Én is szeretném már magam fontosnak érezni, nem csak nekem kellene alkalmazkodnom mindenkihez. Igen, Optik-Med.
Na ja erről jut eszembe... megszületett a döntés 3. gyerek ügyben. Időskorúságom ide vagy oda, most szeretnék visszamenni dolgozni, illetve nem szeretnék, csak anyagilag nem merjük bevállalni Hármaskát, így muszáj mennem. Ennek következményeképpen voltunk hétfőn bölcsis felvételi lapot kérni, holnap megyek a főnökömhöz elbeszélgetésre (hát emmiatt nagyon kell szorítanotok, ugyanis 3 év fizetés nélküli szabit kértem, szóval annyira nem számítanak rám, valaki pedig biztosan van a helyemen hat. idejű szerződéssel... na ő sem fog magasztalni, ha visszavesznek...) A bölcsiben azt mondta az ig. nő, hogy novemberben már ne szoktassuk be, mert rögtön jön a dec.-i szünet,aztán meg lehet újra kezdeni, okt. közepét javasolta. Szegény Marci, egyébként is piócaként tapadva anyás... De mindegy, jó lesz ott neki, van itt játszóbölcsi is, majd bejárunk, had szokja.
Nyuszmusz, Buthu: érdekes a cukorterheléseknek az indoklása... én az első gyerekemet is 30 évesen szültem, és sem akkor sem a 2. gyerkőcömnél nem volt csak a 24 hetes cukros lötyis. Nekem azt mondta a védőnő, hogy csak annak kell plusz terhelés, akinek a családjában valamilyen allergia vagy cukorbetegség előfordul.
Dorka: ez olyan sz@r időszak, olyan, mint ha soha nem akarnának kikeveredni belőle, az idő megállt. Kitartást neked!!! Fiúknak meg jobbulást!!!
Érdekes számomra ez a nem evése a gyerkőcöknek... számomra hála égnek ismeretlen fogalom... pl. Marci tegnap vacsira a szokásos danon activia joghurt mellé majd 2 virslit benyomott némi kenyérrel, utána a tv előtt mandarin. Bence pedig majd 3 virslit egyebek mellett.... pedig nem kis virslik voltak.
De például azért az édességet megeszik? (BalwinJudit írtad, hogy igen) ... mert szerintem, ha igen, akkor igen is éhes... mondjuk én változatlanul kockafejű vagyok hangsúlyoznám..., de én nem adnék neki édességet, csak ha előtte normálisan evett. Nálunk is van, hogy Bence kap valakitől a legmegfelelőbb időben (pl. ebéd előtt) csokit, de ő tudja, hogy csak ebéd után eheti meg. Kemény csatáink voltak régen ilyenek miatt, de mára ezen nincs vita.
Ha édességet sem esznek, akkor passz. Még gondolkodom....
Bbj: még hogy 3 szerelme van...
Hogy állsz a 90 nappal? Mindig elfelejtem megkérdezni...: kerteteket megcsináltattátok ősszel? Én a fal színeket annyira nem vágom. Eláruljak valamit? Mi a Zurammal nem vagyunk valami lakberendező dizájnerek... szóval az egész lakás ... minden helyiség egyforma színű...
Sárga. Kicsit sárgább volt..., de kifakult... most fakó sárga
A plafon (azért nem menyezet, mert nem tudom hány ny) fehér
Jaimee: gratula, hogy minden rendben Ketteskével!!! A Popi iránt érzett szerelmed meg olyan, mint a mesében, nagyon tetszik, ahogy leírod.
A mi Hármaska projektünket meg nem fejeztem be... Na szóval.. szeptemberben 35 leszek... és ha úgy gondoljuk, 37-ig még lehet..., nem?! Van aki 37-38 évesen szüli az elsőt...
JLevay: Melletted eltörpültem...
Többször láttalak már több helyen, ahol mi is voltunk, gyanús voltál nekem régóta... a lányaidra gyanakodtam elsősorban, mivel az iwiw-en rólad elég távoli kép van.
Vera: Bence úszás után sem eszik? Utána csak iszik? Mit szokott inni? Merre mentek nyargalni?
Jaj, még nem is dicsekedtem... olimpia kedvelőknek... én ismerem ám a Huszár Erikát. Gyerek koromban éveken keresztül együtt jártunk síelni, mert a szüleink jó barátságban voltak.
Nyuszmusz: tök jó lesz a lakásotok! Merre laktok? A konyha érdekében elfordítottam alaptopot...
Kati: annyira jó, hogy leírod, mennyire eleged volt már ... , mert erről van ahol nem illik.... csak a szépről meg a jóról...
Olga: tortát gyárt... nekünk..., de pszt, meglepi...