Új privát üzeneted érkezett!

Júúúj, ne haragudjatok. Nem tudtam, hogy ekkora port kavarok.
Én nem úgy értettem, hogy itt valaki szándékosan rossz hírét akarja kelteni az Intézetnek. Tudom, hogy nem. És tényleg sokan leírtuk, hogy nem adtunk pénzt és mégis milyen rendesek voltak. De nekem valahogy akkor is rossz érzésem támadt mikor ezt a témát olvastam. Mindegy.

Rili! Bizzál!!! Nem szabad már az első nap feladni. ++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok.
Ancsa, nem tudom, tényleg mért nem akar lemenni az IR.
Pedig biztos, hogy keményen diétázol.

Rili, tudom, hogy nehéz, de szerintem maradj nyugodt, és próbálj meg nem rá gondolni... próbálj meg lazítani,ez nálam néha beválik, és csodák történnek :wink: :wink:

Kamilla, én nem haragszom nincs miért, én tényleg nem is gondoltam volna hogy ekkora zűrzavart keltek, de szerintem inkább
lépjünk át ezen mindannyian, hisz oda járunk, szeretnek minket, és figyelnek ránk,ez a fontos :wink: :wink:

Belluska gyémánt vagy:):)

Kata, Hbzs, zsuzsi merre tekeregnek vajon?
beus84

Sziasztok!

Csak nagyvonalakban olvastam visszam , ert mindjárt rohanok edzésre.

Kamilla,
én szemény szerint az intézetben sosem adtam pénzt, sőt amikor sikerült a baba, akkor egy cserepes növényt és jó minőségű bonbonokat és borokat vittem, és még modntam is S. dokinak, hogy nem tudom ki mit szeret, válogassanak kedvükre. Én úgy vettem észre enzért is nagyon hálás volt. Viszont ugyanez a doki, akit amúgy nagyon kedvelek, kicsit csalódást okozott azzal, hogy a baba elvesztése után privát dokimként elfogadta a pénzt. :? Pont ő nézte előtte végig a csatánkat. Másrészről viszont, ha én úgy döntök, hogy adok, akkor miért ne vegye el?!
De, ez egy 100%-os infó, hogy egyszer együtt feküdtem beültin egy csajszival, akinek szintén javasolta valaki, hogy beülti után adjon pénzt. Korábban azt hiszem edott is, de azon a baültin lebeszéltük róla. Nem azért, mert sajnáljuk bárkitől is a pénzt, de mi sem gondoltuk, hogy ott az intézetben adni kellene pénzt.

Valaki kérdezte a magánt, szerintem megírhatom ide: Hűű, azt hiszem VIII. kerület, Múzeum u. (talán) 15. és hétfőn és szerdán délután van rendelése, és ha jól emlékszem 6e, ami amúgy nem egy húzós magánrendelés szerintem.

Ancsa,
ne kenődj el, javult most is az eredményed.

i.kata

Hahó!

Voltam Sipos dokinál magánban, szerdán, megvizsgált, 7 e.
A korábbi nőgyogyis tapasztalataimhoz képest kicsit gyorsnak tűnt az UH nézés, de hát ő a doki, csak tudja mit lát :) Nem talált semmi oda nem illőt :) bár a szurkálódás megmaradt azóta is :shock: :?:
Azt ajánlotta, hogy ne idegeskedjek, és ne legyenek kétségeim a lombikkal kapcsolatban, 10 lányból 4 boldog lesz a pozitív teszttel, 6 pedig sírdogálni fog lombik után, ez egy ilyen műfaj (sajnos). Azt is mondta, hogy próbáljak meg sodródni és egy kalandnak felfogni :) Hááát meg fogom próbálni ;) Egyébként meg nagyon kedves volt és megértő :) és ezért nagyon kedvelem! Mondhatni mindazt amit az intézetben és azon kívül tőlük törődésként megkapok felér bármivel :) Talán nem meséltem még, de az első kétségbeesésnél, akkor kb fél éve próbálkoztunk, elmentem a nőgyógyászhoz, megkérdezte, mi a gond. Mondom neki, hogy nem jön össze a baba. Erre ő: nem tudja kit kell felhívni a Pannonnál, mert valami nem jó a telefonomon! Majd közölte, hogy menjek vissza fél év múlva. Meg sem vizsgált! Később, a SOTE II-n majdhogynem kiraktak a rendelőből, mert nem találtak semmi komoly gondot nálunk, és megkérdezte a fő prof, hogy mégis mit keresek én nála és különben is, hogy kerültem hozzá, mikor semmi komoly bajom nincs! :shock: (Egyébként egy orvos kollégája, akivel jóban vannak ajánlotta őt, szóval még tudott is rólunk!) Az, hogy akkor már kb 1,5 éve nem estem teherbe, az nem volt neki elég komoly? Borzalmas volt!

Lányok! A kolléganőm összeírta nekem, hogy ő miket szedett és szúrt és ezeknek az árait, hogy lássam, mennyibe fog kerülni ez a kaland ;) de csak gyogyik voltak felírva! eddig azt hittem, hogy mindezeken felül van egy lombik költség is, de ezek szerint nincs!?

Azt olvastam, hogy körültekintőnek kell lenni a szurkálás elkezdésekor, nehogy az ember lánya terhes legyen! No de ez a 21. napon hogy derülhet ki? Gondolom sehogy!

Ancsa! Annyira sajnálom ezt a hülye IR-t. Addig tényleg nem engednek kezdeni, míg nem tökéletes?

Rili! drukkkkkk

Ölelés mindenkinek
sonjus

Szilvi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!
Rég jártál már felénk!Mizujs?
Kép

Sonjus!
Örülök,hogy mindent rendben talált Sipos doktor!
Meglátod,csak nyugi és minden rendben lesz majd a beültikor!
Neked csak biztosítanod kell hozzá a lelki nyugalmat és a pozitív hozzáállást!Nagyon várom a kezdést!
A lombiknál csak a gyogyikat és a szurikat kell fizessed majd!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Sonjus,
az a szuri, amit majd a 21. napon kell kezdened, az csak az agyalapi mirigyedre hat, így ha terhes lennél, akor sem okoz problémát :wink: Ja, és a Decapeptyltől pár napot szerintem késni is fog a menzeszed.

i.kata

ÖRÖMHÍR lánykák!

Ma reggel megszületett Nati baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!Ha a telcsimről megtudom oldani,akkor éjjel felteszem nektek!

Drága Minnie!
Ezúton is nagyon gratulálunk kis családommal együtt a kis Nati babához!
Jó egészséget,sok boldogságot és örömöt a pici lányhoz!!!!!
Kép

belluska

:D :D :D ez igazán jó hír!
Gratulálok! És sok örömet, egészséget kívánok!
És Minnie, azért gyere közénk várunk!
:)
rili

Sziasztok! :D

Drága Szilvi!
Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!!! :D
Régen hallottunk már rólad! :? Gyere, és mesélj nekünk, jó? :wink:
Puszi neked!

Drága Minnie!
Szívből gratulálok a kis Nati babához! :D
Sok boldogságot és örömöt kívánok nektek és jó egészséget! :D
S várjuk nagyon a fényképeket a kis gyönyörűségről!!! :D
Puszillak benneteket!
hbzs

Huuu korán reggel, miket olvasok:)
Minnie szívből gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!!!
Aztán gyere ám, mert várjuk a képeket.

Puszi nektek.
beus84

Gratulálok Nati babához!!!!!!! Jó egészséget az egész családnak!

Sonjus! Mintha magamat olvastam volna. Hihetetlen mennyire hasonló az életutunk. Remélem a végkifejlet is hasonlóan alakul majd. Az első doki engem is majdnemhogy kinevetett, mikor közöltem, hogy teherbe esési problémáim vannak. A végén búcsúzásnál közölte, hogy " na most menjen haza és essen teherbe!" köszike. Váltottam dokit. Kikönyörögtem nála egy lapart, amit meg is csinált volna, de a műtét napján reggel a prof megfúrta a dolgot, mert közölte, hogy erre semmi szükség. :shock: Na akkor mentem el a Forgácsba. Szóval már nem vagy messze a céltól és nem fogsz a sirdogáló 6 kismamam közé tartozni! Érzem!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

jó reggelt!

Minnie
Kép
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Nati babának és anyukájának minden elképzelhető jóóóót kívánok sok sok szeretettel!!!!!!
babszi

Íme a gyönyörűséges Nati baba!
(Engedélyt kaptam feltenni ide a kis drágát!) :P
Kép

belluska

Rili!
Mennek drukkjaim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

belluska

Minnie
Gratulálok még egyszer, csodálatosan szép a kislányotok! Milyen nagy haja van! :D

Belluska
köszönjük a sztárfotót és a híreket is természetesen :D

Pepe is épp 10 nappal korábban érkezett a kiírt időpontnál :) Zoti is úgy döntött hamarabb szétnézne a nagyvilágban, mint azt az orvosok előre megjósolták :D úgy látszik a "forgácsos" babáknál mostanában ez a módi ;)

Wepe
ha olvasol minket, tartozol egy pár fotóval Zotiról ;)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Lemaradt,hogy Nati baba 2730gr-al és 53cm-el született! :P

Fitie!
Épp ma kértem Wepét,hogy igényt tartunk a képekre! :wink:
Puszi Pepének!

belluska

Sziasztok Lányok!
Nem tudom mi van a levegőben, vagy más is tapasztalja-e ilyen módon a frontot, de én gyakorlatilag szerda (inszem) óta folyamatosan ideges vagyok. Nem is bírok nyugalmat erőltetni magamra. És persze mindíg történik is valami, ami még jobban felidegesít. Úgyhogy szinte biztos vagyok benne, hogy most sem leszek terhes. Bár igazából már nem is gondolok rá. Az első két inszemnél szinte folyamatosan rá gondoltam, de most valahogy annyi más bajom van.... és azt sem tudom, hogy akarom-e...

Kimegyek egy kicsit sétálni, olyan szépen süt a nap.
rili

Sziasztok!

Mikről maradok már megint le?!

Minnie,
szívből gratulálok gyönyörűséges hajasbabátokhoz, Natihoz! :lol:
Nagyon édes kiscsaj, nézegetem, vajon mlyikőtökre hasonlít, de nem tudok rájönni. A szeme szerintem a tiéd :wink:

Belluska,
köszönjük az infókat Minnieről és Natiról :lol:

i.kata

Rili!

Szedjél magne b6-ot!

Nati baba nagyon cuki!!!!! Vicces a zokni a kezén :)

Kép

Kép
kamilla306

Rili!
Próbálj meg nem idegeskedni, jó? Mondjuk az, hogy nem egyfolytában ezen agyalsz, az jó dolog szerintem! Én nagyon drukkolok nektek!!! :D

Minnie!
Szerintem a kis Nati egyértelműen RÁD hasonlít, nem? :wink: :lol:

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Minnie! Gratulálok ehhez a gyönyörű kislányhoz! Jó egészséget és minden egyéb jót kívánok, amit csak lehet :)

Szülinaposokat Isten éltesse sokáig :)

Belluska, Kamilla! Tündérek vagytok, hogy így bíztattok és drukkoltok, próbálok én is bízni és igyekezni fogok benne lenni a boldog 4-ben ;)

Kata! Köszi a szuri infót! Az annyira nem fog tetszik, ha késni fog a mensim, mert biztos izgulni fogok és kicsit siettetni az időt, de majd csak eltelik az is :)

Rili! A séta tuti jót tesz majd. Bizti az idő az oka, hogy ideges vagy, engem a szél nagyon szokott zavarni :( De azért csak pihengess, nagyon drukkolok nektek!

Mindenkinek szép napot

Kép
sonjus

Sziasztok!

Újra itt vagyok!
Gratulálok minden megszületett Babához!És persze gratulálok a sikeres lombikokhoz/inszemekhez,stb!
Ami engem illet: múlt héten szerdán megoperáltak, a PCOS miatti cisztákat égették ki (csonkolván ezzel a petefészkeimet)-ovarium drilling;meg volt átjárhatósági,méhtükrözés,stb.
Hát nem volt egyszerű a dolog,de végre túl vagyok rajta.
Sajnos ezzel sincs túl nagy esély a babára (max.5%);viszont a dokival abban maradtunk,ha 1 hónapon belül sem lesz peteérésem,akkor megint megpróbáljuk a Norcolut-Clostilbegyt kúrát (tavaly év végén volt 3 sikertelen ilyen kúrám plusz hormonkezelések-eredménytelenül), ha pedig 2-3 hónapon belül nem sikerül a babásodás,akkor visszaküldenek meddőségibe.
Most itt tartunk.
Egyenlőre 2 hétig még feküdnöm kell,bár nem is tudok mást csinálni,annyira fáj a hasam, még wc-re is a férjem kísérget,mert ülni sem tudok. :(
Szerdán megyünk varratszedésre,majd akkor meglátjuk,mit mond a doki bácsi,mert bizony még mindig vérezgetek...
puszilok Mindenkit!
bné_szilvi

Sziasztok!

Szilvi,
de jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy így megszenveded a műtétet, nem lehet könnyű :cry: Nem igazán értem, hogy 3 sikertelen kísérlet után még minek próbálkozik a dokid a Norculottal, de végülis azon egy hónapon már nem múlik semmi.
Gyógyulj meg minél előbb!

Sonjus,
az a késés max. 3-4 nap lehet, ne izgulj. A lényeg, hogy kezdeheted a szurikat :wink: Most akkor mikor kezdesz pontosan, vagy már elkezdted a szurikat? Kicsit lemaradtam :oops:

i.kata

Szilvi!
Ó, ezek a fránya beavatkozások, elhiszem, hogy nehéz mozogni, de nagyon remélem, hogy sikeres volt minden beavatkozás és babás leszel :)

Kata!
Március 5-én indul a mandula :)
már előző hónapban is késett, már épp azt hittem hogy...de mégsem :( Most azért lenne jó tudni, hogy időben megjön, hogy pontosabban tudjunk számolni, de hát én már csak ilyen vagyok, mindent tudni szeretnék, pedig megígértem, Sipos dokinak, hogy sodródok :lol:
Ok, akkor tudod mit, nem érdekel a csúszás, úgy lesz jó, ahogy lesz SODRÓDOK ;)
mondjuk gondolatban ide :)

Kép

Hű, te már mindjárt a felét lefogytad annak amit szeretnél :)

Rili!
mizujs? jobban vagy?
sonjus

Sziasztok!
Sonjus, már jobban vagyok, köszi. Nem tudom mi ez, mert szinte bármelyik pillanatban el tudom sírni magam, bármin. Amúgy erős vagyok, így engem lep meg a legjobban ez a sok sírás.
A baba eszembe sem jut egész nap. Szerintem nem sikerült.

Megdöbbenek azokon, amiket írtok, Lányok. Hogy ki min megy át! Ez fizikailag is megterhelő, a lelki oldalát nem is említve!
Szilvi!Hajrá! Gyógyulj meg gyorsan! Feküdd ki a műtétet!

Sonjus, ma már március 1.van!!!!Már csak 4-et kell aludni 5-éig! :) :)
Szép estét mindenkinek! :)
rili

Sziasztok

Nna voltam ma konzultáción az intézetben, talán októberben tudunk kezdeni. Ibolya és Tanár úr is tüneményesek voltak :) Tanár úrral megbeszéltük a részleteket, mondtam neki hogy jöttem kistesóért, kislányt szeretnénk, mondta hogy jó, felírja ide a papír sarkába :lol: :lol: :lol:
Vittem Pepéről fényképet, örültek neki nagyon, kitette Tanár úr a vitrines szekrény sarkába. :D
Kaptam beutalót IR vizsgálatra, és majd májusban mennem kell 3. és 21. napi vérvételre, hogy legyen egy friss hormon eredmény. Egyszer a férjemnek is jönni kell vv-re.
Tanár úr elmesélte, hogy van most náluk egy forradalmian új gép kölcsönbe, ami 10 percenként felvételt készít az embrióról. 3 nap után ha megnézik a képeket, olyan filmet kapnak mint pl. természetfilmekben szokott lenni gyorsított felvételeken ahogyan szárba szökken egy virág. Azt mondta hogy nagyon hasznos nekik, mert így látják hogy melyik embrió kezdett a leggyorsabban osztódni, és nagyon sok más hasznos infóhoz jutnak. De az a baj hogy 5 ilyen készüléket kellene venni az intézetbe és hát nincs rá pénz, a TB nem támogatja. Ahogy elmondta, tényleg tök jó lehet hogy beültetés előtt leültetnek mondjuk a pároddal és végig tudod nézni ahogyan a kis sejtecskék osztódni kezdenek és fejlődnek. Remélem sikerül majd valahogy megvenni ezt a gépet.

Rili drukkolok neked!

puszi mindenkinek

fitie

Sziasztok!

Rili! Az jó, hogy nem stresszelsz a babán, az kevésbé, ha úgy állsz hozzá, hogy nem sikerült! Irgum-burgum :)
Valóban sokan sokmindenen átmentünk már, de tudod mindenkinek a saját, épp aktuális problémája a legnagyobb. Mikor elkezdtük és laparoszkpiára, majd petevezeték átjárhatóságra kellett mennem, úgy gondoltam rosszabb már nem jöhet, hát nekem jött, de ez nem jelenti, hogy mindenkinek át kell esnie az összes rossz dolgon, én legalább is bízom abban, hogy másoknak könnyebben sikerül :) Sajnos a baráti körünkben már mi vagyunk a rossz példa, a lányok tudván, hogy miken megyünk keresztül megijednek, hogy lehet nekik sem fog összejönni. Nem győzőm bíztatni őket, hogy nekik sikerülni fog hamar :) Kicsit fura helyzet, nem? :)

Fitie! No akkor drukk a kistesóhoz :) Remélem hamar sikeresek lesztek.
A gépről már én is hallottam, remélem még ott lesz és segíteni fog a mi lombikunknál :) :oops:
Bár eszembe jutott egy történet, amit egy dokitól hallottam:
még a lombikozás "hőskorában" történt, mikor is egy sikeres lombik után, 1 szép és egy kevésbé szép embikét mutatott ki az UH. Nem bántották egyiket sem, majd a szép le- és elmaradt, a kevésbé szépből 1 egészséges babóca született. Ezek alapján (bár megjegyzem nincsenek előttem kimutatások és statisztikák :) ) azért annyira nem venném tutira, hogy a legjobban fejlődő lehet a befutó, de bárhogy is van, remélem nekünk is lesz legalább 1 befutónk :)

ölelés mindenkinek
sonjus

sziasztok!

nagyon köszönöm a gratulációkat! nagyon jól esik :D
én viszont kívánom, hogy mindenki részesüljön egy ilyen csodás örömben, érzésben!

Minnie nagyon gyönyörű Nati babátok! Sok boldogságot!

Kép
wepe

Sziasztok!

Szilvi!
Örülök, hogy itt is bejelentkeztél. Mielőbbi felépülést kívánok a műtétből, és bízzunk benne, hogy utána már a babásodás is hamar bekövetkezik! :wink:

Sonjus!
Egy ilyen szupi függőágyba én is szívesen belesodródnék! :wink:
Te pedig rögtön kezdesz, s nem egyszerűen csak sodródsz, hanem magával ragad az ár, s visz-visz-visz egészen babafalvára! :wink:

Rili!
Láttunk itt már olyat, hogy valaki azt hitte, hogy biztos nem babás, s mégis az lett!!! Neked is ezt kívánom! Kitartás! :D

Fitie!
Örülök, hogy ti is beálltatok a sorba! :wink: Drukkolok nagyon a kis hugicához! De októberig még olyan sok idő van - egy spontán baba is összejöhet addig! :wink: :D

Wepe!
Zoti baba olyan gyönyörűséges!!! Gratulálok nagyon hozzá!!!! :D
hbzs

Wepe!
Köszi a képet, gyönyörű babátok van, ismét csak gratulálni tudok :)
sonjus

Hbzs!
Az ötlet szuper, azon leszek, hogy egészen babafalváig sodródjak :lol:
sonjus

Wepe!
Gyönyörűűűűűűűűű Zoti baba!!!!!!!!!
Millió puszi nektek! :P

Fitie!
Októberig hajrá spontán baba!!!!!!!!

Szilvi!
Kitartás és gyógyulj meg minél előbb!
Remélem bárhogy is lesz a kezelés az elkövetkező időkben,mielőbb babás leszel!Nagyon szorítok nektek!

Puszi mindenkinek! :P

belluska

Wepe, hogy egyem a kis gyönyörűt meg!!! Soha, de soha ne engedj a közelébe, mert megeszem :):):)
babszi

Sziasztok!

Sonjus,
ez a sodródás jó taktika és ha ilyen gyönyőrű helyre "tartasz", akkor csatlakozom :wink:

Rili,
ne akassz ki, nem lehet így nekiállni, hogy szerinted nem sikerült. Nagyon kell bízni a kis petékben és a kissrácokban hog megvolt a találkozás és most éppen osztódik egy kis élet benned. :wink:

Wepe,
még1x szívből gratulálok a kis legényhez! Nagyon édes, olyan édesen alszik a képen :lol:

i.kata

Lányok!

Nyitok egy utazási irodát, és csak sodródós utakat szervezek majd ;)
Jöhet aki akar, teljesen ingyenes :lol:
sonjus

Sziasztok

Wepe
Még egyszer szívből gratulálok! Kicsi fiatok nagyon gyönyörű! Asszem a többiek nevében is írhatom, hogy szívesen olvasnánk a szüléstörténetedet, ha van időd és kedved megosztani velünk.

Szép napot mindenkinek! :D

fitie

Lehet, hogy már olvastátok ezt, én most akadtam rá. Érdekes és alátámasztja néhány írás Sipos doki sodródós elméletét :)

http://www.behsci.sote.hu/nok/meddoseg.htm

Egyébként "megtanultam" egy thai-chi-hez hasonló mozgássorozatot, amit reggelente szoktam csinálni (van úgy, hogy este is)15 perc az egész, szól közben a a zene, és jól érzem magam tőle :) Egyenlőre ennyi haszna van, aztán majd meglátjuk ;)
sonjus

Fitie,
az a készülk, amről a múltkor írtál, meddig lesz az intézetben?

Sonjus,
ez az utazási iroda jó ötlet :lol: Mi lesz a neve? Hullám tours? :lol: :lol:

Gabó,
merre csavarogsz? Már régen nem voltál...

i.kata

Sonjus! Köszi a linket, én elolvastam. És nagyon egyszerűnek tűnik a képlet. Ráadásul számomra nagyon is hihető. Arra vajon ki tud választ adni, vagy példát, hogy hogyan kell stresszmentesen élni. Egyszerűen a világ olyan körülöttünk, hogy nem lehet. Vagy csak én nem vagyok képes rá?!

Wepe!Gyönyörű a kisfiad!!!!!Köszönjük a képet!

Kata! Nem akasztalak ki, megígérem. :D
Dehát egyszerűen most már nem tudom közelebb érezni magamhoz ezt az egészet. Arra az álláspontra jutottam, hogy hagyom a dolgokat megtörténni, mert úgysem tudok változtatni rajtuk. De teszem a dolgom. Azért nagyon hiányzik a sikerélmény....Még egy pár nap és kiderül...
rili

Sziasztok

Kata
Sajnos ezt nem tudom, Tanár úr nem mondta, csak azt hogy kölcsönben van ott és olyan jó lenne megvenni. Úgyhogy lányok, próbáljatok minél több embert rábeszélni hogy az SZJA 1%-át az Intézetnek adja, tuti jó helyre megy!

Rili
Meg tudlak érteni, nekem is voltak ilyen hullámvölgyeim. Továbbra is nagyon drukkolunk Neked!

fitie

Rili! Én csak azért vagyok ilyen "okos" pozitív gondolatilag, mert épp kilábalóban vagyok a hullámvölgyemből :) Az élet egyébként valóban stresszes. Ha jobban belegondolunk, ki lehetne küszöbölni egy csomó stesszes helyzetet. Gondolok itt arra, hogy az ember megpróbál mérlegelni, hogy most ezen, vagy azon pl nem húzom fel magam, mert nem éri meg. Olvastam, valahol, hogy a múlt már elmúlt, a jövő még meg sem történt, tehát a jelenre kell(ene) koncentrálni. Úgy gondolom van benne valami ;) Annyiszor mondtam már én is másoknak, hogy ne játssza le előre a dolgokat, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy úgy lesz. Na ezt magamnak is mondogatnom kell :) mert hajlamos vagyok (mint korábban is láttátok, hogy fel akartam készülni a rosszra is) kicsit előrefutni. Ez is egy tanulási folyamat :) Szuuu-szááá :) nyugodt vagyok, boldog és kiegyensúlyozott. Vagy legalább is törekszem rá :)
SODRÓDNI kell, Sipos doki is megmondta :D Szóval tessék sodródni :) (bocsi, hogy ezen lovagolok, de jól esik ebbe kapaszkodni)

Kata!
Hullám tours? Megbeszéltük :lol:

Holnap vérvétel és elkezdek szúrni :) Már nagyon várom :) Ez is eljött :) Remélem és bízok benne, hogy sikerrel járunk.
sonjus

Sonjus!
Szuper, hogy holnap már vérvétel, és kezdődnek is a szurik!!! Nagyon drukkolok!!! :D
hbzs

Sziasztok!

Még csak tegnap kaptam időpontot első konzultációra a Forgácsba,de picit megijedtem attól,amit egy másik fórumban olvastam,hogy annyira hosszú a várólista... :(
95%-ra biztos,hogy lombik lesz,2 hete műtöttek (mindkét petefészkemből cisztákat távolítottak el),és kiderült,hogy nagyon súlyos fokú endometriózisom van...
Így elég sürgős lenne,hogy a baba végre összejöjjön,már 4 éve próbálkozunk a párommal.

Mit gondoltok,nem lesz gond,hogy olyan sokáig kell majd várnunk a kezdéssel?
2-3 hónap alatt is visszafejlődhet az endó... :(
Vendég

Sziasztok

Kisbeeka
üdv nálunk. Sajnálom hogy ilyen rossz a helyzet nálatok :( Sajnos valóban elég hosszú a várólista, én ezen a héten hétfőn voltam konzultáción és talán októberben tudunk majd kezdeni. Viszont biztos vagyok benne hogy jó kezekben leszel, és természetesen az állapotodnak megfelelő kezelést fogsz kapni. Tudom ez esetleg kevés vigasz, főleg hogy tényleg sokat kell várni, de fel a fejjel! 95%-ban biztos hogy lombik lesz? Túl vagy már a 6 inszemen?

Sonjus
nagy kalappal holnapra!! :D Nagyon drukkolok Neked!

fitie

Sonjus, nagyon drukkolok majd neked, fogok rád sokat gondolni!!! Írj majd mindenről!
babszi

Szia Kisbeeka!
Üdvözöllek én is itt közöttünk! :D
Sajnálom, hogy ilyen komoly gondok vannak nálatok, de drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a baba!!! :wink: Az jutott eszembe, hogy ugye tudod, hogy csak akkor kell sokat várnotok a kezdésre, ha OEP támogatott lombikra készültök. De ha esetleg meg tudtok engedni magatoknak egy saját finanszírozású lombikot, akkor bármikor kezdhettek... :roll:

Lányok!
Hallgattátok esetleg a Déli Krónikát a Kossuth Rádión? A meddőségi centrumokról volt szó, ugyanis megjelent az új statisztika róluk, amivel viszont mindenféle (számszaki stb.) bajok vannak.
Itt a link a műsorhoz:
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/ ... azata.html
Ez pedig az új statisztika linkje:
http://www.oszmk.hu/EMKI/bhdb4343234njn ... 010feb.pdf

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Sziasztok!

Rili,
jól van, sodródjál, mást sajnos úgysem lehet tenni, max. optimistának lenni. Én az első lombiknak úgy indultam neki, hogy nem sok esélyt láttam a sikerre, a másodiknak viszont őgy, hogy még a szurik előtt mondogattam a páromnak, hogy ez tuti sikerülni fog és tényleg sikerült is, de csak 10 hétig tartott (de most nem is ez a lényeg).

Kisbeeka,
üdv a csapatban! Sajnálom, hogy ilyen durva endód van :evil: Nem is tudom, hogy ebben az esetben hogy van, kell-e inszem vagy sem. Mindenesetre ha kell, akkor is próbáljatok meg feliratkozni a várólistára, hogy aztán inszemek után ne kelljen sokat várni a lombikra.

i.kata

Sziasztok!

Köszi az üdvözlést,és a válaszokat is!
Majdnem 100%,hogy csak lombikkal próbálkozhatunk,a műtő orvosom mondta 2 hete,hogy talán azzal még próbálkozhatunk... :roll:

mivel hirtelen jött az a megoldás,hogy a baba is "tüneti kezelés" a betegségemre,ezért nem készültünk eddig félretenni pénzt,így sajnos nem engedhetjük meg magunknak a lombikot támogatás nélkül.

Inszemre is sokat kellene várni?
Vendég

Long protokollos jó reggelt :) /bocsi/

Üdv Kisbeeka!
Igen, hosszú a lista, de hamar megy az idő! Az "endo-hoz" nem értek, így nem tudom, hogy mennyit kell várnotok a műtét után, és hogy milyen egyéb kezelésekre van szükséged, de a Tanár Úr el fog mondani mindent! Jó kezekben leszek!!!

Köszi lányok a drukkolást, annyira jól esik :oops:
Ibolya tündér volt, azt mondta, hogy jön a húsvét, ez jó programnak ígérkezik :), aztán nem is éreztem a vérvételt, elmondta amit el kellett, odaadta a receptet, és az egyéb kitöltendőket, amiket legközelebb aláírva vinni kell. Én nagyon koncentráltam, hogy mindent megjegyezzek, majd természetesen később gondoltam át a dolgokat. Azt mondta, hogy szúrni kell a Decapaptyl-t minden nap, eddig értem, de mintha azt mondta volna, hogy egész a 3. napig szúrni kell, aztán elmenni a 3. napi vérvételre, akkor majd kapok mást (tehát a 3. napon már nem kell D-t szúrni) de az injekcióból azonban csak 7 ampulla van felírva és ma a 21. napon vagyok, akkor ebből hogy szúrok a mensi első és második napján még? Segítsetek légyszi, köszi!

Hbzs! tudod, ezek csak számok és lehet, hogy nem jók, de mi bízunk továbbra is :) Minden esetre érdekes, hogy nyilvánosságra hoznak adatokat, amiket eredetileg hozzáértők szedtek össze és mégsem jó! :)
sonjus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?