Hahó!
Voltam Sipos dokinál magánban, szerdán, megvizsgált, 7 e.
A korábbi nőgyogyis tapasztalataimhoz képest kicsit gyorsnak tűnt az UH nézés, de hát ő a doki, csak tudja mit lát
Nem talált semmi oda nem illőt
bár a szurkálódás megmaradt azóta is
Azt ajánlotta, hogy ne idegeskedjek, és ne legyenek kétségeim a lombikkal kapcsolatban, 10 lányból 4 boldog lesz a pozitív teszttel, 6 pedig sírdogálni fog lombik után, ez egy ilyen műfaj (sajnos). Azt is mondta, hogy próbáljak meg sodródni és egy kalandnak felfogni
Hááát meg fogom próbálni
Egyébként meg nagyon kedves volt és megértő
és ezért nagyon kedvelem! Mondhatni mindazt amit az intézetben és azon kívül tőlük törődésként megkapok felér bármivel
Talán nem meséltem még, de az első kétségbeesésnél, akkor kb fél éve próbálkoztunk, elmentem a nőgyógyászhoz, megkérdezte, mi a gond. Mondom neki, hogy nem jön össze a baba. Erre ő: nem tudja kit kell felhívni a Pannonnál, mert valami nem jó a telefonomon! Majd közölte, hogy menjek vissza fél év múlva. Meg sem vizsgált! Később, a SOTE II-n majdhogynem kiraktak a rendelőből, mert nem találtak semmi komoly gondot nálunk, és megkérdezte a fő prof, hogy mégis mit keresek én nála és különben is, hogy kerültem hozzá, mikor semmi komoly bajom nincs!
(Egyébként egy orvos kollégája, akivel jóban vannak ajánlotta őt, szóval még tudott is rólunk!) Az, hogy akkor már kb 1,5 éve nem estem teherbe, az nem volt neki elég komoly? Borzalmas volt!
Lányok! A kolléganőm összeírta nekem, hogy ő miket szedett és szúrt és ezeknek az árait, hogy lássam, mennyibe fog kerülni ez a kaland
de csak gyogyik voltak felírva! eddig azt hittem, hogy mindezeken felül van egy lombik költség is, de ezek szerint nincs!?
Azt olvastam, hogy körültekintőnek kell lenni a szurkálás elkezdésekor, nehogy az ember lánya terhes legyen! No de ez a 21. napon hogy derülhet ki? Gondolom sehogy!
Ancsa! Annyira sajnálom ezt a hülye IR-t. Addig tényleg nem engednek kezdeni, míg nem tökéletes?
Rili! drukkkkkk
Ölelés mindenkinek