Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi ha nem nagyon reagalok, mar nagyon varakozo allasponton elem az eletemKép Sajna semmi valtozas, csutortokon meg mindig 3000-es volt a mehszaj, jo magasanKép Ha 27-ig nem bujik elo Botond, be kell fekudnom, szal addig ki kene imadkozniKép Valahogy majd jelentkezem ha megszuletikKép

orsoly
orsoly
 
 


Zsuzso:egyet hadd szögezzek le: egy pillanatig sem gondoltam azt, hogy "nem vagy elég odaadó"! Inkább azt érzem, hogy nagyon is görcsölsz Abigél dolgain, lazábban kéne hozzáállni a dologhoz. Az éjjeli keléseknél az egyik legrosszabb az, hogy ha közben arra gondolsz, hogy ez igy nincs jól, elrontottam valamit, nem jól gondozom a kicsimet és azért ébred, meg hasonlók. Bizz benne, hallgass rá, kövesd a jelzéseit és hidd el, a babák nagy része tudja, mi a jó neki. A tápszer kihányásához nem tudok mit szólni, úgy értem meggyőzőt, szakértőt. Egy saját eset jut róla eszembe, még első gyerkőcnél, kb 2 hónapos kora táján: csak szopis volt, de nagyjából 3-4 óránként evős (éjjel aludt!), viszont sokat sirós fajta. Történt pedig, hogy volt egy nagy sirós délelőttje, már mindenfélét kipróbáltam, lázat is mértem neki meg minden. Aztán kinomban "megtömtem", ha jól emlékszem "teával" (egész picit cukrozott forralt vizzel), de úgy, hogy igaziból közben is sirdogált, szóval igy utólag egyáltalán nem volt meggyőző, hogy kellett volna neki. Na azután jött vissza minden a pocijából, sugárban. És akkor beláttam, hogy nem ezért sirt és nem kellett volna erőltetnem, meg persze mindenféle rosszanya érzéseim voltak.
Ha netán valamilyen intolarenciája volna, akkor is az lenne a jó döntés, hogy ráérősen adni neki mást, örülni annak, hogy sokat szopik.
AZ éjjeli kelés és a nem elég a csak anyatej között nem biztos, hgoy van összefüggés, Ancsi elfogadta a hozzátápit, és mégis ébredt sokat. Anno Gergőnél épitettem ki két főzelékes evést is amiatt, hgoy sokat kelt éjjel, mert naivan úgy gondoltam, hogy kevés a tej, laktatóbb kajával majd alszik. És nem! AZ éjjeli dolog nagyon sok mindentől lehet. Van egy csomó alvás topik, ha gondolod olvasgass bele -arhivakba is- vannak tippek leszoktatásról is, meg arról is, ha úgy döntesz, hogy szopizhat éjjel, miként lehet ezt úgy kivitelezni, hogy te is tudj pihenni közben (egy ágy stb)

Kriszta, 15 hósan még Ancsi is 5-6 -szor kelt éjjel! Most meg csak 2-3 szor. És nem csináltam semmit! Sőt a nyáron volt idő, hogy alig evett valamit, leszokott a pempőkről, csak azt volt hajalndó enni, amit mi (azt sem fogadta el pépelve), és ekkortól érzésem szerint sokkal kevesebbet evett. MÉgis fejlődött, ügyesedett, jókedvű volt. Ő nappal kb 3-szor szopik (ébredések, alvás előttiek). Szerintem te is úgy vagy, hogy nem a nappali 3 a sok, inkább az éjjel, nem?Kép
Nyilvánvaló, ha végképp úgy döntünk, hogy elég volt, különböző praktikákkal és változó mennyiségű sirással előbb utóbb kondicionálhatjuk a kicsit.
Én most inkább azt csinálom, hogy próbálom élvezni a jelenlegi állapotot, tudva, hogy pár év múlva visszasirom majd, milyen jó is volt, mikor még ilyen pici volt.
Persze valószinű én könnyen beszélek, mert Ancsi súlyával sose volt gond, igy lazán mondhatom magamnak, eszik, nem eszik, na bumm!Kép


Elli: ANcsinak is volt már hasonló ábrázata, csak nincs lefotózva. RÁadásul az teljesen megelőzhető lett volna. Sajnos ilyenek mindig lesznek, s ilyenkor az ember szidja magát, akár tudott volna valamit tenni, akár nem. Ez éppen azt bizonyitja, hogy nem ROsszanya az illető, hiszen ha rosszanya lenne, akkor nem lelkizne ennyit rajta!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!Kép

Myssnia,
hűűűű, de megnőtt ez a srác mialatt rejtegetted!Kép
Jó hallani felőletek! Házavató mulatságban benne vagyok!Kép

Elli,
ahogy a többiek is írták, nem rosszanyaság ez, persze, az ember ilyenkor önmagát ostorozza, de felesleges, ilyen esések lesznek még bőséggel, és sokszor nem lehet kivédeni, hiába vagy a sarkában. (Jómagam legutóbb Macust kaptam el zuhantában az EUkonform játszó egyik építményéről, nem lett semmi, de persze egész délelőtt azon agyaltam, mi lett volna, ha nem sikerül megfogni. Na meg mi lett volna, ha Macus történetesen nem ilyen kis pihe, mert akkor tuti kiugrik a válla szegénynekKép)
Különben is, igen jól áll a skacnak ez a rosszcsontpeti fázonKép.
Ha beszélsz Rékával, mondd meg neki légyszi, hogy sokat gondoltam rá, remélem gyorsan helyrejön testileg-lelkileg. Előbbihez nagyon tudom ajánlani a palástfűteát, remek méhregeneráló! Nekem is a dokim ajánlotta hasonló okokból.

Miszike,
Kép. Nem is tudom, mit mondjak, Sofka már szépen megfogalmazta, amit gondolok. Minden kapcsolatnak megvannak a maga mérföldkövei, és tényleg, az a pont, mikor a párból család lesz, elég kritikus. De remélem szépen veszitek az akadálytKép. Akiért úgy kiáll a férje, mint érted a tiéd, ott nem hiszem, hogy túl nagy a bajKép.

Momókám,
nem kérdezek semmit, ok?Kép Gondolom mást sem hallasz egész napKép.

Orsoly,
addig még tenger ideje van a kissrácnak!Kép Általában a befekvés lehetősége elő szokta csalogatni a legmegrögzöttebb pocaklakókat isKép.

Maci_2,
kisManí nagyon édes lehetett!Kép

Zsuzsó,
látom, neked is fixa ideád a felszívódási zavarKép. Én ezt azért nem tartom valószínűnek, mert akkor lennének más tünetek is, így sztem szimplán nem bírja a tápszert a csajszi.
A helyedben egy ideig jegelném a kajakérdést, tudom, hogy jelen szituban nehéz, és tökigazad van, de ez egy ördögi kör, ha Ő érzi, hogy mennyire akarod, attól lehet, hogy kicsit megriad, és még görcsösebben fog ragaszkodni a cicihez. Na most ezt jó hülyén fogalmaztam meg, ugye? Én azt is kipróbálnám, hogy egy-egy alkalommal szigorúan csak egy kanálka akármit kapna, hogy ne legyen ideje felháborodniKép, és úgy érezze, Anya mintegy mellékesen ezt is felajánlotta.

Csajok, én úgy érzem, kezdek meghülyülni. Pénteken elvittem a csapatot az Állatkertbe (jut eszembe, megnyúlt az új majomház, szupi, be lehet menni a kismajmok közé, Macust alig tudtam kivonszolni, úgy ordított, hogy "de hazsavissük a tismajmot ajudni Macsának!!!!", mindenki minket bámult) és út közben eszembe jutott a hétfői ovikezdés, úgy elkezdtem bőgni, alig láttam az utat. Az én kicsi fiam, az az incifinci kis majmocska már ekkora férfiember, és hétfőn oda kell adnom valaki másnak, és ez már mindig így lesz leszámítva a szüneteket, jajjajjKép. Már előre ver a víz, remélem a nevezetes napon nem fogok jobban bőgni a gyerekemnél, még a végén éghetne a félkegyelmű anyjával. Elsírtam bánatomat a kedves uramnak, aki ahelyett, hogy azt mondta volna, "gyere nyuszibogaram, borulj a tüdőmre, és zokogd ki magad", csak annyit jegyzett meg, hogy "kicsim, bolond vagy". Köszi.Kép

Nnna, teszek fel pár képet, nem akarom ilyen nyomin befejezniKép.

Íme egy modern anya:

Kép

Kezdő úrinőKép

Kép

Az óvódásKép

Kép

puszka,

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 

 
 

Jajj, elfelejtettem:

Minden Zsófinak boldog névnapot kívánok!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zuluka, én bőgtem bizony, mint a záporeső. De nagyon ügyeltem, hogy ne lássa a ded, aki vidáman vette az akadályt. Nem tudom, az óvónők, a dadusok mint vélekedtek anno az óvoda előtt bömbölő anyáról.
sofka
 
 


Sziasztok

köszi a vigaszokat, rámfért végigolvasni így reggel, mert apájától azt hallgatom fél órája (mióta felkeltünk) hogy "szegény kis harci sebesültem, kicsi manócskám, kis levertorrú törpikém...stb" persze el kellett mesélnem pillanatról-pillanatra hogy történt, hány órakor (!!) mennyit sírt...stb. Aztán mondtam apának, hogy most már lekophat a témárólKép

Zulu,
Maca szövegén jót röhögtemKép
Ezek a pasik, soha nem értik, hogy ha elsírjuk a bánatunk, nem megoldást akarunk(ezt az enyim szokta előszeretettel) , nem helyzetértékelést(amit te kaptál az arcodbaKép) hanem csak egy kis vigaszt vagy megértést, vagy csak hogy meghallgasson. A legrosszabb, hogy én ezt már MONDTAM is az enyimnek, szavakkal, artikulálva, nem célozgatva, hanem így ahogy leírom, de mégsem érti. Eccerűen más rugóra jár az agyukKép
Remélem kedden talizom Rékával, viszek neki teát, ha fel tudok hajtani ilyet, még nem is hallottam a nevét. Van valami jó homeo is neki?


Amikor K bőre kicsit száraz volt, még tavaly nyáron én körömvirággal kentem (Natrurland, körömvirágos babakrém) igaz akkor még nagyon picik voltak ha nem allergiás sztem én rákenném a sima hidratálót K-ra (az enyim is h.allergén) vagy babatestápolót.

Miszike
Sztem mindegyikünknek akadtak ilyen időszakai, max nem írtuk le ide.Kép És a szerelem nem múlik el csak úgy hipphopp, ellenkezőleg, hónapokba, évekbe tart kiheverni... Inkább átalakul, ahogy a többiek is írják, a korábbi lángolás+szenvedély inkább csak időszakokban van jelen (legalábbis nálunk vissza-visszatér, aztán megint lenyugszunkKép) és jellemzőbb a "vállvetve küzdés" meg ugye a gondok megoldása... Lehet, hogy tiedférj csak nem ismeri fel ezt az újfajta érzést, azt hiszi, ez kevesebb, mint ami az elején volt...hm? (Pedig inkább többKép)
Na, jó, nem családterápiázok itt nekedKép. Nem akarlak elkeseríteni, de a pasikat ált. elég nehéz rávenni ilyesmire, (mármint analitikus, családterápia...) a helyedben én inkább először megpróbálnám elővenni az okosabbik (női) felemet, és valahogy rávenni, hogy segítsen ő is rendbehozni a dolgokat, hisz kettőn áll...

Na, befejezem itt a kora reggeli prédikációtKép
pusza
Elli

Ja, most megyünk ki kb hatodszor megnézni egy házat (Monoron) és most kicsit remegek, mert már télleg dönteni kell, de én nem tudok, a ház nagyon klassz, nagyon tecc, nagy telek, minden, de mégis Monor(30-as km tábla), mi lesz majd ha jön a kistesó, anyuék itt laknak most szemben, ott nem lesz senki, Apa be van zsongva én meg hezitálok, pedig ált. fordítva van, de most félek hogy elszúrom és nem tudunk ilyen nagyot váltani, én az Oktogonon nőttem fel, sose laktunk kertesben, pláne vidéken, jajnekem.Kép Na, most leírtam úgy, ahogy a fejemben szaladgált, jó zagyva lett.
ellimami
 
 


Sziasztok!

Látom, volt termés bőven. Olvasni nincs időm, (de szegény Kevint láttamKép Ebcsont beforr, tudod, Elli.)

Hát nálunk ez történt a hétvégén.

Kép
Kép
Kép

Uram és parancsolóm inkognitóban, ennyit engedélyezett magáról.Kép) Jól látjátok, Lőrinc nincs ott, pedig bokrétája, ruhája, mindene elő volt készítve, de reggelre megbetegedett, úgyhogy a nagy napot az ügyeleten kezdtük: fülgyulladás.Kép De már jól van.Kép
Esküvő nyaralásunk színhelyén, Mátraszentimrén volt, összesen nyolcan voltunk. De jó volt. Így hét év utánKép

Pussz, Beu
beu
 
 


Beuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

GRATULALUUUUNNNKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!! Hat ilyen vasarnap reggelt???????!!!!!!! Kép Kép Kép Kép

Norka kis csalad
norkini
 
 


Beu,

gratulálunk, sok boldogságot!KépKépKép

Nagyon szép menyasszony voltál! Lőrincnek gyógypuszok!Kép

Csucsuka,
kiscsajod csodaszép! Mennyi haj, jesszus!Kép
Remélem, már kivonult tőletek a vírushadtest!

Elli,
óóóó, és is tartottam már kiselőadást a női lélekről a pasinak, de csak nézett értetlenül, és kb. az volt a válasz, hogy minek mindent túlbonyolítani?!

Homeós cuccot csak azt tudom, amit nekem adtak, Mastodynon csepp, ez a hormonális egyensúly visszaállításában segít.

Költözés: na igen, ez tényleg egy nagy váltás. Én anno felírogattam egy lapra az előnyöket-hátrányokat, aztán ezen elmerengtünk egy ideig. De pont tegnap jutott eszembe, hogy ha kiköltözünk, nekem gyakorlatilag abból fog állni az életem jó ideig, hogy a gyerekeket hurcibálom, és a házat takerálom. Szülőktől messze leszünk, mondjuk ez most is így van, úgyhogy nem nagy változás.
Azt is nézd, hogy ez az időszak (kisgyerek+kisbaba együtt) nem tart olyan sokáig, viszont a ház nyújtotta előnyök hosszótávúak. Na meg a hátrányok is, de ezt csak Ti tudjátok mérlegelni.
Ja, és tapasztalat, egy kicsi plussz egy pici egy kis lakásban elég húzós, annyira mások az igények, ha az egyik játszóra akar menni, a másik pont aludna, és a zajban nem tud, lényegesen egyszerűbb egy kertes házban kitolni-kivinni az aktuális gyereket. Nem beszélve aról, hogy egy levegőzés nem jár Mars expedíciót megszégyenítő cuccmennyiséggel... Ugyanez, ha betegek, akkor nálunk végig be van zárva mindkettő, mert nem küldhetem egyedül a játszóraKép. Most jut eszembe, ez nálatok nem szempont, ha ott vannak a nagyik. De ha már így levezettem, nem törlöm kiKép.

na megyek, ebédre vagyunk hivatalosak a dédihezKép

puszka, szép napot mindenkinek!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Én is jól eltüntem, de anyut megmütötték, és tegnap haza is hozzhatuk a kórházból.
Szerencsére jól van, és a műtét is sikerült.

Holnap kezdjük a bölcsit már nagyon várom, hogy mit fog szólni Márk. Amikor elmentünk az ovi elött oda mindig be akart menni.

Orsoly: Megy a drukk, hogy kibújjon Botond.KépKépKépKépKép
Érdekes a fiuk mindig elöbb szoktak jönniKépKépKépKép

Elli: Ne magadat híbáztasd ahogy a többiek is írták eb csont hamar beforr.

Beu: Gratula az esküvőhőz.

Minden Zsófinak nagyon Boldog Névnapot kívánok.
Kép

És egy pár kép Márkról
Egy családi
Kép
Ez csak mert aranyos
Kép
Kép
Kép
Bocsi ha sok lett de már nagyon rég raktam már fel képet

Na most ennyi
Sziasztok

UI: Nagyon tündériek a gyerköcök.KépKépKépKép
andy78
 
 


húha, húha!
Én is sok boldog névnapot kívánok a Zsófiknak!

Márk,Zsófi, Szilárd, Mac és Maca (csak hogy ezt az oldalt említsem) édespofák, már megint. KépKépKép

Miszike!
Tarts ki, mindig vannak rossz időszakok. Remélem, hogy előbb-utóbb elvonul ez is.

Momo, Orsoly!
Drukkhegyek mennek!

Dé! Lőrincnek a doktornéni írt fel valami zsírosító krémet, mikor kellett.

Zsuzsóc!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: Lőrinc sem nagyon akart enni, mikor elkezdtük a hozzátáplálást, most meg zabagép. És hogy aggódtam folyton! Szóval csak nyugodtan.

Gratulációkat köszönjük!Kép Bezsebeltük!


Na, mára csak ennyi. Mi is keressünk álmaink házát, és közben áruljuk a miénket, úgy tűnik, ez a nehezebb. De majdcsak összejön, én optimista vagyok.KépKépKép

Beu
beu
 
 


Na már megint itt vagyokKép Reggel voltam ctg-n+ vizsgálat, háááát...fájások mutatóban, méhszáj 3 centire nyitva, de gyerek juszt se akar kinézniKép Doki fel volt háborodva, hogy pont a harmadikat akarom túlhordani, ezért megegyeztünk, hogy Emese csütörtökig kap időt, aztán programszülés lesz a dologból. Nagyon nem fűlik hozzá a fogam, de azt se tudom felvállalni, hogy jövő héttől kétnaponta járjak Pestre ellenőrzésre...evvanKép Igaz, tavaly ez az indítás Zsebit is annyira megijesztette, hogy elindult egyedül isKép

Maci2,
maniKép
Tényleg hétfőn szoktam szülni, majd holnap reggel meglátjukKép Elég pocsékul vagyok, még be is jöhet a jóslatKép

Elli,
nem vagy rosszanya, látnád az én gyerekeimet. Timi pár napja tigrisbukfenc címén harapta szét a száját a saját szobájában a saját ágyikója szélén úgy, hogy nekem segített leszedni a ruhákat és 10 centire álltam tőleKép
Költözés: hát tényleg nehéz ügy, én már 3 éve próbálom szokni a vidéket, mivel szintén zenész, vagyis tőzsgyökeres pesti lyányka volnékKép Amit Zulu mond, az viszont nagyon áll, a kert pótolhatatlan plusz, főleg ha több gyereked van és szakadnod kéne napjában többször isKép És a mi kölkeink biza már roppant térigényesek lettek házon belül is, szóval az a lakás már vacak, ahol nem lehet kismotoron kergetőzni kilométereketKép Őket már tuti nem hatná meg egy pesti kis lakás, mégha oly nyüzsi helyen van is.
De hogy a legfontosabbat említsem, ha Monorra költöznétek, itt lennék én, mint lelki támasz, alig 25 km-re tőled, szóval jól gondold megKépKépKép

Beu,
hatalmas gratula nektekKép Gyönyörű menyasszony voltálKép
Lőrincnek jobbulástKép

Dé,
én is a Naturland körömvirág krémjére szavazok (szerintem száraz pofira nem a babakrém változat, hanem a sima zsírosabb krém jó belőle), nálunk télen csodákat teszKép

Mennem kell, mert elég nehezen szuszogok már itt az asztalnálKép

Momo
39+0 (hogy mik nem vannakKép)


Momo
momo
 
 


Beuka,
gyönyörű voltál! Az nem mirtuszkoszorú a fejeden, ugyi?Kép
Kár, hogy Lőrincről nincs ünneplős kép.

Lányok, (Momo, Zulu)
jól összezavartatok itt a pozitív hozzáállásotokkal, én épp elgyávultam, és gondoltam maradok a fenekemen a jó meleg panelban anyukám szoknyája mellett...Most aztán megint nemtomKép

Nem baj, alszom rá (még) egyetKép
pusza
e
ellimami
 
 


Jaj, csajok, épp régi Kevinképeket nézegetek, ez véletlenül épp tavaly szeptemberben készült, épp 1 éveKép
Bocs, nem bírom ki, hogy ne tegyem fel nektek, annyira jó visszaemlékezni ráKép
Kép
mostmár megyek aludni,
pusza
e
ellimami
 
 


Zulu,
KépekKép

Beu,
Nahát! Így eltitkolni...!
Nagyon csinos és szép menyasszony voltálKép Gratulálok! (Kár hogy beteg Lőrinc lemaradt.)

Andy,
Anyukádnak mielőbbi felépülést!
Majd írd meg, hogy viselte Márk a bölcsikezdést.
KépekKép

Momo,
Drukkok mennek, hogy Emese önként (dalolva?Kép) jöjjön ki csütörtök előtt.

Kérdésemre nincs válasz? Senki nem ismeri Gaál Ottó Kreatív nyelvtanulási módszerét?

Maci_2
maci_2
 
 


Beu!
Nagyon gratulálok!!! Nagyon szép voltál és csinos! További sok boldogságot!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Beu!

Gratulálunk, kis titkolózóKép

Elli!

ne is mondd! Mi évek óta dilemázunk ilyen témán (költözés), bavallom én egyenlőre a nem költözés mellett döntöttem, pedig mi még ráadásul együtt lakunk anyukámmal.
Mondjuk nálunk enenk fő oka az volt, hogy nekem muszáj dolgoznom, meg mi csak hitelből tudnák venni, na akkor meg pláne muszáj lenne dolgozom, és onnan bejárni az bölcsis gyerek mellől képtelenség (szerintem), mi Rákoscsabán gondolkodtunk, és kiszámoltam , hogy kb 5-1/2 6-re érnék abölcsibe érte, szóval én ezért elvetettem egyenlőre a témát. De ha otthon vagy még így is úgy is és még lezs több baba, és nem utolsósorban anyagilag bírjátok hamég nem dolgozol akkor szerintem szuper. Amúgy Monor csak Újpestről tűnik messzinek, én 13. kerületben nőttem fel, és mikor Kőbányára költöztünka világ végének tűnt, de nem az, és innen már Monor nincs is messze. Egy hátrányát tudom említeni, a 4-es főút,a mi délután, főleg pénteke iszonyatosan bedugul, Üllőn átjutni kb fél óra (mi anyósomékhoz szoktunk menni a 4-esen).

Andy!

Drukk a bölcsihez, mi 4-én kezdjük.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Olyannyira titkos volt, hogy csak a mamám tudta, és a meghívottak (mind a hatKép). Aztán szombaton reggel az ügyelet után felhívtam a mamámat, hogy jöjjenek vigyázni a gyerekre. A férje és a nagymamám így tudták meg. A család többi része szombaton lesz beavatva. Lőrinc-napi mularság címén hívjuk meg a szűk családot, és jelentjük be.Kép
Beu
beu
 
 


Hali Lányok! Kép
Mindenkinek köszi a letolást KépKépKép Tökre igazatok van, és Apacuka is mondta, hogy nem kéne, de nekem úgy kellett.
Az ájulás meg a vérnyomásom miatt volt, amit a kórházba érkezés után (éjjel h2) 75/5O-nek mértek, dacára annak a vidám ténynek, hogy a taxis megkérdezte tőlem (hajnali fél kettő, dundi nő támolyog, pasija sporttáskát tuszkol mellé az ülésre és remegő hangon kéri, hogy telefonáljon hamar), hogy "Csak nincs valami probléma?!"
KépKépKép Gondoltam, áááááá, nincs, én SZERETEK éjjel Mátyásföldről Kőbányára taxizni! Imádok!!!!
Aztán csak nyögtem, a hasfájás miatt, pedig röhögni is muszáj lett volna, dehát ez van KépKép

Somló király volt, íme pár kép:

Apával, és szőlőt eszem, aznap a harmadik kilót Kép
Kép

Hármasban, homályosan
Kép

Helybéli Motyó kutyával
Kép

Miszike Kép
Párod még nagyon fiatal, és ő maga sem tudja, mit érez. Az majdnem tuti persze, hogy nem lángol Kép, de az lenne a csoda! A családdá alakulás nagy krízis (még nekünk is, akik idén 8 éve gyürjük egymást, és még el is váltunk egyszer közben, szerencsére esküvő előtt), ilyenkor minden bizonytalan. Majd kialakul, de dolgozni kell rajta, és különben is, a szerelem az, amitől bután nézel magad elé, és összeugrik a gyomrod, ha csak rágondolsz? Mert az meg szemét módon hormonális, és hozzászokik a szervezet, oszt elillan Kép De az a gondoskodás meg kiállás, amit ő tanúsít, az a sokkal fontosabb! Megértem, hogy hiányzik neki az a régi "jajdevárommár, hogycsaknézhessem" érzés, de túl kell rajta lépnie. És nem tudok okosat mondani. Nálunk a húzd meg-ereszd meg válik be, azaz kicsit nélküle-kicsit összenőve dolog, de egyáltalán nem biztos, hogy nálatok menne. Szakemberem sajnos nincs, esetleg a neten nézz utána. És puszi nektek!!!

Elli Kép
Apacuka szerint Kevin oly büszkén viseli a sérülését, mint egy indián Kép Szegény kicsi fiú ... és szegény te!
(csak halkan súgom, hogy múlt héten Julis esett el az árokparton, lett is mindjárt olyan jógyerekfeje, mint egyszer! Kép És Apacuka engem is részletesen kifaggatott, már kezdett az az érzésem lenni, hogy szerinte direkt betonkockával dörgöltem a lány orrát, hogy olyan legyen)

Beu Kép
Jipppppiiiiii! KépKépKép Nagy gratula, őőőőrült szép voltál, és a ruhád is gyönyörű! Beteg Lőrinc Kép

Momo Kép
DRUKK! DRUKK! DRUKK! Emesét akarunk!!!! KépKépKép

Hát én hulla vagyok, úgyhogy bocs, hogy nem írtam mindenkinek!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Beu,
ezt a meglepetést!!! És milyen szép voltál! Ezért érdemes volt lefogyni, nagyon jól állt a ruha!!! Kép Ilyenkor mindig elkap a láz, hogy énisénis, holnaptól csak salátán és ásványvizen, de a konyhában tanyázó muffinok láttára elgyengülök Kép.
Lőrinc már remélem teljesen jól van!

Momo,
nem lehetne, hogy befeküdj a kiíráskor, hogy ne kelljen se bejárni, se indítani? Nem tudna valaki vigyázni addig a gyerkőcökre? Az indításból annyi rossz kisülhet, féltelek Titeket!

Myssnia,
érdekes, amit írsz, hogy nem tudtad, miért lett benned érzelmi űr. De az jó, hogy magától elmúlt Kép. Én értem és ismerem a mi bajunkat az elejétől a végéig, még a megoldást is talán, csak nincs erőm egyedül kivitelezni.

Évi,
jó lehet az új ház+kert rendezgetése! Kép Sok örömöt kívánok hozzá! Kép

Sofka,
mielőtt elmentetek a "gyereknapról", említetted a túrórudit. Beki, a szegény éhező, egész hazaúton nyafogta félig sírva, hogy tudi-tudi, mintha nem azelőtt evett volna meg másfél Balatonszeletet Kép.
Sikerült lefényképezni a lányokat?

Elli,
teljesen átérzem, hogy mit élhettél át Kevin elesése miatt Kép. Talán emlékszel, Beki meg agyrázkódás gyanújával volt 3 napot kórházban. És még mennyi baj fogja érni őket, és mi csak annyit tehetünk, hogy utána ápoljuk, szeretgetjük őket... Ez az anyasors Kép. De remélem azóta Te is rájöttél, hogy nem Te tehetsz róla! Kevinnek jobbulást, amúgy tényleg olyan csibészesen néz így ki ;).
Kiköltözés: kocsival szerintem nem olyan vészes a helyzet és Neked ugye van? Így nem leszel annyira helyhez, buszokhoz kötve.

Zsuzso,
mi a helyzet? Remélem van javulás szopi téren!

Maci,
sajnos nem ismerem azt a nyelvmicsodát, amit keresel.
Roni-manó aranyos lehet Kép. Ja, és még-még szép nőcis fényképeket kérünk! Kép
Nálunk is van néha olyan, hogy Beki fél napig hajtogat valamit, mire rájövök, hogy mit jelent Kép. Mostani slágerek: tudi (túrórudi), óóóta (oda). Egyik hajnalban nem akart aludni, átmegyek, kérdezem, hogy mit szeretne, erre ő: főőőő-zi Kép. Úgyhogy mehettünk le enni...

Andy78,
remélem nektek is simán zajlik a beszoktatás a bölcsibe!

Dé,
nekünk a szárazságra a Heim Pálban írtak fel egy csodakenőcsöt, ami egykettőre rendbehozta Beki bőrét, bár neki mindenhol nagyon száraz volt. Mondjuk ha nem olyan durva a helyzet, akkor lehet, hogy nem éri meg a gyereket odacipelni és várni órákat.

Zulu,
nagy drukk, hogy erős legyél holnap!!! Kép Bízz benne, hogy Malac jobban el lesz nélküled, mint Te nélküle! Ha nagyon nem tudsz meglenni csak egy gyerkőccel, bármikor szívesen átmegyünk Bekivel szórakoztatni Titeket! Kép
És Ti mikor költöztök?

Orsoly,
megy a drukk az időben kibújáshoz!!! Kép

Nehéz úgy leírni, hogy mi zajlik épp körülöttem, hogy lényegében semmi konkrétumot nem írhatok... Ugyanis mások is olvassák a fórumot, akiket esetleg nem akarnék beavatni, meg ez egyáltalán csak rátok tartozik, nem az egész világra. Sajnos jó megoldást nem tudok, hogy hogyan mondhatnám el a bánatom, de már ez is megnyugtat, hogy gondoltok rám. Kép Kösziköszi!!! Tényleg sokat jelent. Szóval a baj sokkal nagyobb annál, mint hogy épp langyi érzelmeket táplálunk egymás iránt. Elli, igazad van, nem egyik napról a másikra múlt el részéről a dolog, hanem másfél-két év alatt. És itt nem az érzelmek megszelídüléséről, megerősödéséről volt szó (ha eljutnánk odáig, hogy csak ennyi lenne, én már örömömben körbetáncolnám a háztömböt Kép), hanem ellaposodásról, megszűnésről. Persze, hogy én sem várom el a tündérmesét (mindamellett, hogy jól esne... ugye, Tündér ;) ), csak egy normális életet szeretnék, amiben szerepel 1 anya és feleség, 1 apa és férj, és a gyerek(ek). És ők szeretik egymást. És nincs helye másnak. Valszeg járni fogunk valami házasságterápiára, az esélyt ugye meg kell adni. Zulu: a férjem valóban kiállt értem és úgy éreztem, hogy mi ketten összetartozunk, ásó, kapa, nagyharang, kedvesség, szeretet, tisztelet, türelem, stb. Manapság számomra ez a tündérmese. És valóban ott volt a buktató, hogy nem nagyon sikerült párból családdá válni. Na majd meglátjuk, hogy második nekifutásra sikerül-e.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Kangi,
most látom, hogy írtál, mialatt a litániámat körmöltem Kép. Jó hallani rólatok! Nagyon arik vagytok a képeken! Julcsit nem hajtja meg nagyon a szőlő? Mert nálunk csak ezért van korlátozás Kép.

Sztoritokon halálra röhögtem magam Kép. "Dundi nő", "SZERETEK éjjel Mátyásföldről Kőbányára taxizni" KépKépKép

Nagyon kedves tőled, hogy próbálsz segíteni meg lelkiboncolgatni (meg a többiektől is!!!) Kép Olyan jó, hogy vagytok! A hangsúlyt szeretném az előző irományomban arra helyezni, hogy "és nincs helye másnak". Azt hiszem így érthetőbb a probléma.

Sokpusz
Miszike
miszike
 
 


Hali Csajok!

Te Titkolódzó Frissasszony!Kép Hatalmas GRATULA! Szépséges vagyKép, kár ünneplős kispasiért, remélem, már jobban van!

Kangikám, látom most már jól vagytokKép

Ellikém, jó sokáig tudtál titkolódzaniKép Én úgy látom a képeken, hogy exdagimadárkádat nem rázta meg a dolog annyira, mint ahogy téged. Végülis ez a lényeg, nem?Kép

Zulu, fel a fej, ki a mell, be a has! Bőgni majd az ovi elött, mint SofkaKép

Druszáknak már pénteken akartam írni, hogy örömködjenek, de rákivántam a manók komájára, és a kisrókák után szinpadra lépett a nagyróka is... Viszont disznó módon én banánt ettem utána, mert azt pocakosan is "jó" volt hányniKép, és bevállt. Szegény lány meg szenvedett féléjszakát (dehát kimer hányó gyereknek banánt adni, mikor állandóan azt hallja, hogy az ravasz??). No mindegy. Ráadásul ma este 1/2 11 kor házura is rákapott a dologra, most szép vörös a szeme... Szegénykémnek... Ettetem vele banánt, háthaKép

Miszike, sok újat én se tudok hozzáfűzni az elöttem szólókhoz... Nehéz... És a Tündérmesékben (bocs TündérKép, mi is abban élünk idestova 14 éveKép) is vannak felhős, zivataros, villámlós napok, csak már megszokta az emberlánya, hogy kisüt a napocska. Tapasztalatom szerint pedig mindig a nőnek kell okosabbnak, ügyesebbnek lennie és többet dolgoznia egy kapcsolaton, mert ehhez kicsit kevéssé értenek a pasik, evvan. Mint ahogy Elli és Zulu írta, nagyon találóanKép. Remélem, hogy Benned lesz elegendő kitartás, és pár év múlva csak egy röpke rosszkedv lesz a mostani dolgokra visszagondolni, nagyon drukkolok!!

Momokám, Orsoly, drukkolok Nektek ezerrel!!!

Képek nagyonjókKép, de most mennem kell ápolni, rosszabbúl viseli, mint mi hárman együttvéve... a teremtés Koronái...

Na pussssz
Zsófi
csucsuka
 
 


SziasztokKép

Annyit írtatok megint, nem is tudok visszaolvasni... muszáj lesz, mert megint homályosak a dolgok.

Beu
Hatalmas gratula!!! Így titokban tartaniKép És hiper-szuper jól nézel ki!
Lőrinc hogy van?

Momo
Drukk-drukk!!Kép

Zulu
Én első bölcsinél bőgtem, ovinál nem, most iskolánál megint...

Minden Zsófinak boldog névnapot kívánunk mi is ZsombivalKép

Csucsuka-Zsófiéknak pedig hipergyors jobbulást, az egész családnak!

Elli
Ebcsont tényleg beforr, de én is túlparázom... ilyenkor szoktam arra gondolni, hogy sajna lehet durvább is a dolog

Így össze-vissza ennyi sikerült, megyünk szurira (bárányhimlő) és ha sikerül, leméretem Zsombit, addig is reménykedek, hogy nem tojik be Kép

Kangi-család, Andy-család, Zulu-gyerkőcök és egy évvel ezelőtti Kevin nagyon teccKép Naná, Beu hétvége is klasszKép

Indulunk...
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Zsófiknak utólag is nagyon boldog névnapot!

Momo! Azért még a 39 héttel nem hordtad túl. Szorítok, hogy időben kijöjjön a baba!

Miszike! Én majdnem el is váltam a férjemtől, igaz, nem az volt a probléma, hogy valaki közénk állt volna. De azért voltak problémáink, amin csak úgy tudtunk segíteni, hogy adva neki még egy esélyt, megbeszéltük a dolgokat. Kívánom, hogy Nálatok is rendeződjenek a dolgok, és a férjed rájöjjön, hogy nem tud Nélküled élni.

Beu! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Miért kellett titkolni?

Elli! Ahogy előttem is írták, attól vagy jó anya, hogy így megijedtél a baleset miatt. Nem lehet elkerülni mindent, nem lehet őket mindentől megóvni. Pont ez teszi őket edzetté, ügyesebbé.

Én már a nagylányomtól vagyok mostanában ki. Minden reggel hisztizik, hogy neki oviba kell menni, ott meg sír, és nem akar bemenni. Pedig már nagycsoportos. Tudom, hogy az a probléma, hogy én itthon vagyok a tesójával, de már a 2. éve egy kicsit terhes vele veszekedni minden reggel. Mit tegyek?

Nelli
hnelli
 
 


Aki Nellinek tud tanácsot adni, talán nekem is, én megőrülök ettől a kölyöktől. Itt az ősz, nagytakarítás, lomtalanítás, próbálok helyet csinálni, ezt-azt elpakolni, átrendezni, ez a kis lökött meg mindent visszapakoltatna, amit új helyre teszek. Pl a konyhából kitettem az erkélyre az ásványvizes tartalékokat, és ott mutogat rá, és nyavalyog, hogy tegyem visszaKép
Jót szórakozom, de azért elég fárasztó, már a cipőm sem lehet máshol, csak a helyén...

Most elaludt, úgyhogy gyorsan átrendezem a lakástKép

E
ellimami
 
 


Sziasztok,

Beu,
aztaaaaaa, hogy birtad ezt igy titkolni? Es meg elottunk is...Kép
Nagyon nagyon szep es csini menyasszony voltal! Kép Es hoyg szerveztetek eppen oda, es mikor tudtatok mindezt leszervezni? Kép Valami reszletesebb sztorit kerunk!!!! KépKépKép
Es nagyon nagyon gratulalok es sok sok boldogsagot kivanok! KépKépKépKép

Elli,
bevallom, a kepek alapjan nem ismertem ra Kevinre. Kép Olyan nagyfius mar! Kép Csatlakozom a tobbiekhez, nem vagy rossz anya, egyszeruen csak tortennek ilyenek a gyerekeinkkel, es meg sem lehet akadalyozni. Kép
(Es egy hasonlo sztori biztatasul: be sem mertem ide irni, mikor ZSombi 2 hete lezugott 2 lepcsofokot es az egesz szaja bucira dagadt, aztan a homloka is, mert a remulettol meg lefejelte a jardat utana - egy ismerosunk mar a GYIVI-t akarta hivni, miutan meglatta a gyereket... Kép Kép ..es en is hallgathattam Apajatol a szovegelest egesz este....Kép)

Miszike,
hat, sok okosat nem tudok mondani, bar nalunk egy barati parnal volt kisertetiesen hasonlo helyzet. Kép Ott az segitett, hogy a sraccal a baratok leultek beszelni es kicsit raebresztettek arra, hogy egy hirtelen fellangolasert nem erdemes otthoagynia a csaladjat, ill. a lanyt pedig rabeszeltuk arra, hogy legyen turelmes, ne veszekedjen a sraccal, csinaljon mindent ugy, mint egy "jofeleseg" es meg egy kicsit turjon (na nem a vegtelensegig, hanem 2-3 honap volt a vegso hatarido). HA a fiu erzi, hogy szeretik es varjak otthon es nem a balhekra megy haza a munkabol, hanem nyugodt csaladi legkorbe akkor talan radobben, hoyg mit veszithet. Kép Bevallom, nekem nem biztos, hoyg lett volna erom es turelmem mindezt vegigcsinalni, de a lany jol birta, es heppiend lett a vege. KépKépKépKép
Sok erot es kitartast a jovotokhoz! KépKépKépKép

Kangi,
jo, hoyg mar jol vayg! Es tessek vigyazni MAgatokra! Kép

Csucsuka,
jobbulast a csaladnak! Kép

Momo, Orsoly,
?????????????????? KépKépKép

Es most egy teljesen OFF kerdes:
nem tud valaki olyan bentlakasos otthont, ahova idos emberek (pszichiatriai problemaval) bekoltozhetnek? Ahol az idos ember vesz maganak egy lakreszt, es ott elhet elete vegeig orvosi es noveri felugyelettel, etkeztetessel havi fix osszeg elleneben? Nehanyat ilyen magan-nyugdijasotthont mar talaltam, de ezekbe psziches problemaval nem vesznek fel. Nem tudtok esteleg ilyet? Nagy segitseg lenne....eddig Gyömrőn talaltam egyet, de mar beszeltem Nagykovacsi, Budakalaszi, Biatorbagyi, Ürömi otthonokkal is sikertelenul. Kép Es egy csomo egyhazit is felhivtam BP-en, de beteg oda sem mehet. Kép

Koszi szepen,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Beu!
Assztaaa Kép. Nagy nagy gratula az ifjú párnak Kép!

Momo!
Hétfő van... Kép

Andy!
Hogy ment az első nap? Bár tudom, még nincs otthagyás, az csak később jön. Majd számolj be mi volt Kép. Mi október 4-én kezdünk, vagy ha előbb kell mennem dolgozni akkor lehet, hogy a jövő héten.
Bocs, most csak ennyire van időm.
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Virga,
ne is említsd a hétfőt...ez most nem nyertKép Eléggé magam alatt vagyok, mert persze azért a két lányt ellátni már nincs erőm, és ők meg mindenért hisztiznekKép

Most inkább el...
Momo
39+1


Momo
momo
 
 


Momo!
Jó, jó abbahagyom Kép. Gondolom már tele van a pöttyös kis cipőd az állandó kérdezgetéssel.
Kitartás!

Pusza, Virág
virga
 
 


Gomboc,
En tudok, de nem Pesten hanem Debrecen mellett, szoval szerintem kilove.
Ja sajna lakas eladas masrol is szol, csak, mint Miszike irta eleg sokan olvasnak bennunket.

Beu,
Aztaaaaa........ Orisai gratula!!!!!

Momo,
Meg hosszu a nap......

Elli,
Kevin balesetKép, de kivedeni sajna nem tudod.

Zulu,
Mi elvittuk a gyereket az oviba elso nap, majd hazamentunk es egyszeruen zokogtunk ApavalKépKépKép

Lanyok, segitseg kellene:
Azt hiszem PIldi irt valami immunerosito kurarol. Meg tudnatok mondani a szer nevet es, hogy mi van benne. Mert Matyi mostanaban 2 hetente beteg, folyik az orra, kohogo(inkabb ugat)...., de vitamint mar adok neki folyamatosan, szoval ha ez is csak azt tartalmaz akkor nem kuldetek ki anyuekkal.


Most csak ennyi,
Angi
angela2
 
 


Sziasztok!

Zsófiknak boldog névnapot. Kép

Elli!
Ha Monorra Mentek, akkor közel lesztek hozzánk (Hernád jövő tavasszal) és Momoékhoz (Albertirsa). Majd vígasztalgatjuk egymást.Kép Én is sokat agyaltam, de a párom öccse is lement Hernádra a menyasszonyához( azóta ott is van egy másfél éves baba) és azt mondta, hogy már semmi pénzért nem jönne vissza pestre, pedig Ő is nagyon nehezen szánta rá magát.

Beu!
Gratula a titkos esküvőhöz. Kép

Miszike!
Mi is majdnem elváltunk, már 2x is még a két kicsi előtt. Azóta kisebb vitáink vannak, de semmi komoly. Remélem, hogy Ti is átjuttok a mélyponton.

Most megyek oviba Mikiért.

puszi
Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Zsofiknak boldog nevnapot!

Beu gratulalok! Borit is Matraszentimren kereszteltuk Kép

Betegeknek jobbulast!

Gomboc irtam mailt!

Urszila, nem setalt Julka delelott szuleiddel a parkban?

Megtalaltuk uj lakasunk csak a mienket kellene eladni meg uj hazat talalni a jelenlegi lakonak.
Nem egyszeruKép

Bori tegnap delutani ebredeskor le akart maszni az agyrol mezitlab, mondtam neki, hogy varjon huzzunk zoknit mert megfazik a laba, Lemaszott belebujt a klumpamba es vigyorogva csoszogott apahoz. Azt hittem megzabalom.....

Ari
ari
 
 


Az összes Zsófinak boldogságos névnapot!!! Kép

Orsoly! Csatlakozom a kiimádkozókhoz! Kép Drukk hegyek, ügyesek legyetek!

Zulu! Én az első szuriknál beszéltem herélt hangon a dokinénivel, hogy palástoljam a bőgést. Persze annál rosszabb volt. Kép Képek nagyon tutik. Kép

Elli! Köszi a kenceötletet, akkor én se csinálok belőle nagy ügyet. A kertesház nagyo jó ám!Lehet, hogy anyukád is tök szivesen és gyakran megy majd a kert miatt. Nekem innen kenyérértmenéshez is köll az autó, meg a nagyikat is furikázni kell, ha segítségre van szükségem, de nem bánom, mert a kert kárpótol ám! Főleg amikor a saját termést esszük. Virág meg is oldja maga az uzsit. Kép Nagypocakkal a fűben heverészni, maga a mennyország. Kép Bár másodikpocaknál lehet, hogy kivitelezhetetlen. Kép
Tök jó, hogy felraktad a képet a tökmagról! Most meg már kész komoly nagyfiú lett. Kép

Beu! Nahát, nahát! Gartula az ifjú párnak, szépek voltatok! Kép Asszem a mi dokinéninket inkább kihagyom, de azért köszi az ötletet!

Andi! Márk is milyen nagy már! Virágos képek Kép Anyukádnak jobbulást!

Momo! Köszi neked is, kipróbálom. Emesét is üdvözlöm! Kép Most már szinte csak órák vannak hátra! Kép

Kangi! Képek szuperek! A taxisok nem éppen a lángeszükről híresek...

Miszike! Asszem kipróbálom előbb a körömvirágosat, de azért köszi! Látod, én is azért írtam virágnyelven a hüleségeimet, mert parázok a nemkívánatos olvasóktól. Azért ha gondolod, priviben jöhetsz, ha másra nem jó, legalább kiírod magadból. Nekem az sokat segít(ett). Az meg hogy nem sikerült eddig a családdá válás, nem befejezett múlt. Naná, hogy sikerülni fog!

Nelli! Sajna nekem még anyukaként nincs tapasztalatom az ovival kapcs., de én is uezt csináltam anyuval annakidején. Kép Kép Az talán egy kicsit enyhíthet a bánatodon, hogy 2 perccel a távozása után már fülig ért a szám, és eszem ágában nem lett volna hazamenni. Kép

Bölcsikezdéshez sok sikert!

Én annyira büszke vagyok! Virág kb egy hónapja az esti fürdés előtt pisil a bilibe, és ma délelőtt magától kérte a bilit, ééééééééés belepisilt!!!
Viszont tegnap pocsék éjszakája volt szegénykémnek. Hozzánk most jutott el a takonykór. Még a szeme is könnyezik a dáthától. Szippantyúzzuk (gonosz anya Kép ), hőemelkedése van, itatom teával és remélem hogy hamar elmúlik, mert megszakad a szivem.

Na fel is ébredt a drágám, úgyhogy üdv mindenkinek.

Detti
dé_
 
 


Hahóóó! Merre vagytok!?
Kép


Bocs, de egyszerűen nem bírtam ki.
A frissmamik csórták vhonnan, én meg a frisskismamiktól... Kép

Detti
dé_
 
 


Angi,
Broncho-vaxom a neve, bemásolom, amit egyszer Ildi írt róla:
Kapszulák, 30 db van egy csomagban. Először napi egyet kell enni (reggel éhgyomorra), 30 napig. Aztán egy hónap szünet. Ezután 10 napig szedni majd 20 nap szünet, megint 10 nap szedés megint 20 nap szünet, végül megint 10 nap szedés. Szóval a teljes kúra két doboz, árban mondjuk nem volt már akkor se olcsó, most nem tudom mennyi, de 2-3 ezer nagyságrendje lehet. Észrevehető hatása kb a második doboz szedése során tűnik fel, és egy-két évig van, akkor esetleg érdemes ismételni. Ja, hatásmechanizmusa az oltásokéhoz hasonló, elölt kórokozók vannak benne, a legtipikusabb légúti megbetegedést okozóké. És hatása abban jön ki, hogy könnyebben, gyorsabban, kevesebb szövődménnyel vészelik át ezeket a betegségeket.
Remélem, segítettemKép
Igaz, hogy a nap még hosszú, de látod, én is itt vagyokKép Ennyire már ismerem a szervezetem, itt ma nem lesz semmi se...

Virga,
nehogy megsértődj, csak reggel nagyon magam alatt voltam mégKép Azóta megjött már a párom és lekapcsolta a kölköket, így nyugodtan jajgathatok egy csendes sarokbanKép

Dé,
nagyon ügyes a lyányodKép Az enyémek elég lustik e téren isKép
Az tényleg nagyon tuti a kertben, amikor az ember a sajátját szüreteliKép Csak nálunk idén szinte mindent felfaltak a gaz hernyók, hiába minden permetezésKép

Ari,
drukk a kégli csere-bere megoldásáhozKép

Megyek pihegni, mert fáj mindenem...

Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Eltartott egy darabig, amíg visszaolvastam a hétvégi termést Kép
Mi szombaton 6 hetes pici babát voltunk látogatni, nagyon édike volt, tegnap meg a mi pici babánkat kukkoltuk meg UH-on keresztül Kép 12 mm-es Kép dobogott a szívecskéje, és mintha egy pillanatra a keze is látszódott volna Kép Ez egy soron kívüli vizsgálat volt egy ismerős dokinál, a saját orvosomhoz jövő hét szerdán megyek.
Rosszullétek nem múlnak, 2 esetben tuti a hányás, 1. kakis pelenkacsere 2. tápszeres üveg kimosása Kép

Beu
láttam ám, hogy mit csináltatok szombaton! Kép Hogy jutott eszetekbe éppen most? De a lényeg, nagyon csini voltál!!! Kép Kár, hogy Lőrinc nem lehetett jelen Kép remélem már jobban van

Momo
látom, a helyzet változatlan, bár 3 ujjnyira nyitott méhszáj nem semmi! Ha itt beindulnak a fájások, sec perc alatt megszülsz szerintem. (akár ma is...) Kép
mindenesetre szorítok!!!!

Orsoly, Neked is!!!!!!!!

A névnaposoknak boldog névnapot!
A képeket megcsodáltam, minden család nagyon szép Kép


nagyon kis ügyi a lányod Kép

Elli
ne legyen lelkifurdalásod, sajnos ilyesmi előfordul. De ahogy látom Kevint nem nagyon viselték meg a történtek Kép stramm kis fickó, na!

Bocsi, hogy csak ennyi, megyek rendbeszedem a lakást, amíg a fiúk sétálnak

ANdi
psandi
 
 


Most legaláb mindenkit végigolvastam, de persze rohannom kell - csomó meló, gyerekek nagyszülők idegzetét tépázzák. Unokaöcsém ismét tüszős mandulával dokinénizóhez rohanás, így Abigél korú unokahugocskám Abigéllel kánonban üvöltött délelőtt. Ja, és Dana is itthon volt persze.
Voltunk dokinéniél, kiderült, hogy elég profi minden felszívódási zavarban. Amikor elővezettem, hogy lehet, hogy a gyereknek fruktóz intoleranciája van, akkor kiderült, hogy erről írt is Kép És szerinte tök egészséges a csaj, csak én éljem túl valahogy - mármint az éjszakákat.
Dana is kicsit náthás. (Múlt héten voltunk játszóbölcsiben).

Zulu,
tökre megértelek, bár még nem tartok ott, egészen összeszorult a szívem, amikor írtad, hogy Malacka ovis lesz. Milyen volt?
Az vigasztaljon, hogy az egyik barátnőm azon parázott nagyon, hogy a kisfia 7-re elsőként járt oviba (apukája 8-ra járt dolgozni). Gyerek következőképpen kommentálta ragyogó arccal: 'Anya, képzeld, ma is mi voltunk az elsők, én gyújtottam föl a villanyt, de sajnos csak a csoportban.'

Momo,
Má' tényleg nincs sok hátra Kép

Orsoly???

Gombóc,
sajna lövésem sincs Kép Jajj, ti szegények.

Muszáj már megint mennem. Ovi/bölcsi kezdők, kérjük a beszámolókat.

Sofka,
Marcipán esete a kajával egészen megnyugtat.
Zsuzsi teljesen eltűnt, nem?

Zsuzsó
zsuzso
 
 


Momo,
Koszi-koszi-koszi...., mentettem.
Tegyel be zenet, olvass valamit, ha mar a parod lefoglalja a boszikat, egy ideig ugy sem lesz idod raKép

Zsofiknak utolag is sok-sok boldogsagot.

Andi,
De jo lehetett latni manokatKép

Angi
angela2
 
 


Angi! Mi is szedtük a fent említett immunerősítőt évekig, és mostanra nagylányom immunrendszere elég erős lett. Szerintem megéri szedni.

Nelli
hnelli
 
 


Nelli,
Koszi neked is, mar telcsiztem is anyukamnak, szoval kuldiKép

Angi
angela2
 
 


Zsuzsi nyaral. Kép

Kb. tíz nap múlva várható, ha a spéci nyaralásán le nem szoktatják végleg az efféle ártalmakról. Ez valami speciális német anyukafelépítő nyaralás.

Momo, csak fel a fejjel. Én most kezdem magam nyűgösebbnek érezni, és hol van még az alagút vége...
sofka
 
 


Beszéltem ma Manócskával. Mindenkit üdvözöl és Beunak gratulál. Ha minden igaz, 2 hét múlva már tud majd netezniKép

Elli,
Kicsi Kevinről éppen lemaradtam tegnap. ÉdesKép

Kangi,
Látom humorodnál vagyKép
KépekKép már éppen ideje volt.

Miszike,
Éjjeli főőőő-zi Kép

Csucsuka,
Jobbulást a családnak!

Ari,
Új lakásKép drukk, hogy mielőbb elháruljanak az akadályok!
KlumpaKép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok Kép
Megint csak gyorsan, Apacuka felügyeli a fürdővizét kiskanállal kortyintgató békulát Kép
Köszönjük szépen a bókokat a lány nevében (most hallom, hogy "vén krampusznak" titulálta az apját, de szerencsére leesett neki, hogy a jött egy buszos mondókáról van szó KépKépKép)

Miszike Kép
Megadrukk nektek. Nem is tudom, mit mondjak. Kitartást, sokat!!! Julcsit is meghajtja a szőlő, olyan a pelus, mint amit golyószóróval lőttek le (hang- és lövedékmennyiség tekintetében) Kép De akinek szőlője van, az ne sírjon ... etetem mellé keksszel meg banánnal.

Momo Kép
Rád is sokat gondolok ám! És neked is kitartást kívánok!

Gombóc Kép
Sajnos nem tudok otthon ügyében segíteni Kép Gyömrőn és Ráckevén is van ilyesmi, de nem tudom, ők kezelnek-e speciális eseteket. Talán, ha telefonon érdeklődnél a Hárs-hegyi intézetben, vagy akár a kórházatok (ahol anyóst kezelték) pszichiátriai osztályán ... mégiscsak kompetensebbek, lehet, hogy tudnak ajánlani valamit.

Elli Kép
Lakásátrendezés Kép

Sofka Kép
Ne légy nyügi, olyan stramm vagy te! KépKépKép

ZSuzsó Kép
Mi is nagyon profik voltunk hozzánemtáplálás ügyben, tejpép meg husi lett a vége. Aztán most meg ott tartunk, hogy "picisajtot kérsz", "kis szendicset kérsz", "husit kérsz", "kumplikát kérsz", szóval csak későn érő volt a lány Kép Ja, és alig lendül túl a mérleg a 9 kilón, mert mindeme bezabált javakat lerohangássza Kép Dxóval türelem - és kitartást az éjszakákhoz! Én is szoptattam, mint állat, 8 hónapos koráig csomószor éjszaka, aztán mikor már rendesen hízott, akkor leálltam.

Mennem kell, szétázott a lába a kölöknek, ahogy hallom Apát lamentálni, a törölközőt persze nem leli ebben az óriási, 6 négyzetméteres fürdőben Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Momo!
Nem sértődtem meg Kép. Csak a helyedbe képzeltem magamat, hogy mindenki ugyanazt kérdezi egy nap százszor... Kép.

Ma kaptam egy telefont, hogy október 4-én kezdhetnék dolgozni. Az azt jelenti, hogy másfél hetem van a beszoktatásra a bölcsibe. Jaj-jaj én nem erre készültem Kép. Úgy aggódom hogy mi lesz. Az én csöppöm megy bölcsibe nélkülem... Kép. Úgy készültünk, hogy októbertől beszoktatás, aztán december-január környékén megyek csak dolgozni, ezért kicsit sokkolt ez a gyorsaság. Mindenesetre holnap megyünk megbeszélni a részleteket a bölcsiben.
Jó éjt! Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!

Tegnap megsütöttünk 66 db. padlizsánt (22 kiló) és eltettünk kb. 10 liter zakuszkát, ami egy ronda, egész napos meló, ui. a dinsztelt zöldségekkel kell összekutyulni a padlizsánt.

Broncho-vaxom nálunk is nagyon bevált, gyerekeknek is, nekem is. Kb. két évente csinálunk 1 kúrát.

ZsuzsóKép Julka 2 hét múlva lesz másfél éves, és gyakorlatilag még mindig anyatejen él. Pár kanálka kaja ebédkor, de nem minden nap, fél joghurt ropival, negyed kiflivel, fél banán néha, a többi cicitej. Dokinénink szerint "Na, és?" A most 8 éves Zsuzsi is ilyen volt, 2 éves korában kezdett normálisan enni a bölcsiben. De itthon akkor is csak tejet ivott.

BeuKép Gyönyörű voltál!KépKépKép Karcsú, légiesKép

AriKép parkban voltak. De csak csütörtökig tart a Havaj!

KangiKép jó, hogy megúsztátok a gazolást! Havat se seperj le majd a tujákról, jó? Zsuzsival attól jártam ui.

ZuluKép őszinte együttérzésem, tényleg szörnyű, amikor először adjuk oda másnak a gyereket!Kép és jó pár nélküled elötltött órájáról, kapsz egy 1 perces beszámolót. Az is csak az elején, utána már csak ha baj van vele. Még szerencse, hogy mesélnek, csak sokszor nem az aznapi történéseket.

Urszila
urszila
 
 


Angi!
Azért kérdezzetek meg dokit róla, hogy a Bronco-vaxom mekkora gyereknek mehet, mert nem tudom (nálunk 3 évesen kapták az ikrek, Bálint később (de elsőnek őKép )
Itt van két link is, különböző immunerősitőkről, de szerintem van még másik hasonló topik, csak neki kéne kezdeni alaposabban keresgélni:
Erről - arról: Immunerősítés
[url=%20http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/282/2768.html]Életmód: Aloe Vera-s immunerősítő[/url]

Ildi
pildi
 
 


GombócKép van Ápoló Ház Gödöllőn is, meg Szadán is, holnap megkeresem a telszámokat.

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, és a dicsérő szavakat. Azért volt titkos, mert nem akartunk nagy esküvőt, ezért elkerülendő, hogy mindenki vágyakozzon, inkább csak utólag jelentjük be. Vagyis ez volt a terv, ami egy kicsit borult. Semmi különös oka nem volt ennek, csak így lett. De nagyon jó volt menyasszonynak lenni szép ruhában.Kép

Detti! Zsiráf nagyon bejött LőrincnekKépKép Pisiléshez gratula!

Ari! miért kereszteltétek Borit Mátraszentimrén? És hol? Mi az evangelikusoknál esküdtünk.

virga! Ez tényleg rövid idő! De ügyesen fogja venni az akadályokat a kicsi fiad!

Kangi!
Ha összejön a legújabban kinézett ház, megyünk utánatok.Kép Jól vagy? Vigyázz magadra! Vén krampuszKép

Zsuzsó!
Na látod! Nem aggódni!!!!

Ennyi voltam, betegeknek jobbulást, szomorkodóknak vidámságot!!! Én itt pezsgőzgetek magamban, oly jól esik!!! KépKépKép

Beu
beu
 
 


Urszila!
Holnap délelőtt lehet, hogy kiugrok Gödöllőre bicikliszervízbe. (Közelebb van, mint a pestiKép) Otthon vaggytok?
Beu
beu
 
 


PIldi,
Koszike, Matyi 4 mult szoval neki mar mehet, ahogy utan olvastam jol hangzik. Anyukam kikuldene, de most egy kicsit koruljarom itt hogy tudnek hozzajutni.

Urszila,
Meg nem hallottam ezt a nevet,valami savanyusag(lehet, hogy okroseget kerdezek)?

Angi
angela2
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?