Sziasztok Lányok!
Vádolhattok hűtlenséggel, mert mostanság másik topicon vagyok. Megláttam, hogy a táblázatban még mi is benne vagyunk, édesek vagytok, hogy ennyi hallgatás után is számoltok velem! Tegnap este írtam egy hosszút, annak egy részét bemásolom.
"Tegnap voltunk a klinikán. Nagyon kikérdeztek, jól megnyomkodták szegény gyereket és megállapították, hogy hasfájósabb a kelleténél. Így hétfőn "befekszünk" reggeltől estig, és megnézik, ahogyan szopik, mennyit szopik, mit csinál, hogyan nyűglődik 2 szopi között, mikor bukik, milyen a kaki, engem is kikérdeznek kaja-ügyileg, megnézik a tejcsit.
Azért eléggé kivagyok, mert most már 10 napja sír reggeltől estig. A legrosszabb, hogy most már nem mindig összeszorított szemmel sír, hanem néz rám (egyenesen a szemembe), és keservesen sír. Én meg nem tudok rajta segíteni.
AmatőrHajni: te hogy tudod megteáztatni a gyerkőcöt? Nekem nem sikerül. Se kiskanállal, se cumisüveggel. Egyszerűen az első kanál, vagy korty után üvölt a gyerek. Nem hajlandó meginni.
Tegnap délután voltunk dokinál. A gátam kinézetével nem voltunk és nem is vagyunk megelégedve. A doki is elismerte, hogy tényleg úgy néz ki, ahogy mondtam, de még sokat fog változni.
A mensim nem mensi, csak még a szülés utáni vérezgetés. Egyébként lassan 2 hete már csak sárga folyásom van.
Nem tudom már ki mondta, hogy gyógyszert azért nem iratott fel, mert az elapasztja a tejet. Én kikérdeztem a dokit erről. Azt mondta, hogy azt a fogamzásgátlót direkt szoptatós kismamáknk fejlesztették ki. Nincs benne ösztrogén, ami a tejtermelést gátolja, csak progeszteron.
Egyelőre itt a recept kiváltatlanul.
Orsi: ne keseredj el az esti műsortól! Mi már harmadik hete csináljuk, 10 napja ugye reggeltől már sír.Este rendszerint fél 6-6 körül kezdődik és kitart 10-ig! Most fél 8 van, és az írást fél 6kor kezdtem, de volt másfél órás szünetelés, mert a gyerek az én kezemben visított addig. Szó szerint. Már kész vagyok, és apával sem vagyok fényesen újabban.
Tudom milyen rossz, mikor halkan beszélsz hozzá, simogatod a gyereket és az meg csak ordít és homorít, és fáj a füled az ordítástól. Én csak abban reménykedem, hogy talán még 6 hét...
Cumizás: nincs valami kiköpésgátló cumi? A cumi hellyel-közzel megnyugtatja (inkább csak közzel, mert cumizás közben ugyan nem sír, de nagyokat nyög). Abban a pilanatban, amikor kiesik a szájából a cumi, máris üvölt. Gondoltam oda leukoplasztozom Vagy kalapgumival a fejére erősítem valamelyik nap volt itt apa barátja, itt röhögött a pasi, hogy gyerek a kezemben, egyik kezem (illetve ujjam) a cumin és semmi nem zökkenthetett ki, hogy elengedjem.
Melinda: én tegnap este tettem a fejemre a párnát, miután kisfiam az esti 10 órás szopás után még negyed 12-kor is ordított. A karomban elaludt, letettem, abban a pillanatban nyöszi, majd sírás. Az utolsó alkalommal, mikor letettem (nem tudom már hanyadjára), átmentem a hálónkba, és fejemre tettem a párnát, hogy na akkor sírjál egy kicsit kisfiam. És lám 4 perc múlva aludt a mufurc Mufurc. (Megjegyzem, még egy percet vártam volna, hogy újból felvegyem, és a párna alól is hallottam, hogy mi az ábra.) "
Na szóval ilyenek vannak minálunk. Most is egykezezek, mert fél 8 óta megy a műsor.
Ákos még csak 7 hetes, még két hét 2 hónapig. De mindenki többnek gondolja!
Pocakosodjatok, babázzatok!
Szép napot mindenkinek! Spuri ki a levegőre!