Sziasztok!
Szamóca: Köszi, észre sem vettem!
Márti: Nyami, ügyesek a gyerekek!
Niki: Levizsgáztál már? MI újság?
Balwin: Várom majd a privit, még ráérek bőven, de azt hiszem, le fogom vetetni. Ártani nem árt. Rémálom lehet a vérvétel gyerekeknél, babáknál, nem csoda, hogy szegény Lucusnak sem tetszett. Doki mit mondott?
Judit: Jók a képek, főleg Leti boszi tetszett.
)
Vera: A készségfejlesztők mától indulnak, csütörtökön megyünk először, utána hétfőn és csütörtökön....amíg bírom én és a méhszájam. Van bérletünk, úgyhogy igyekezni kell, talán 9 alkalom még belémfér....KÉszségfejlesztőt 6 főben maximálizálták bár én azt hittem, ez eddigi is így volt. Indul óvoda előkészítő 2-4 éveseknek is, majd csütörtökön megkérdezem, ez micsoda, ugyanaz fogja tartani, aki a készségfejlesztőt.
Andi: Mikortól is dolgozol? Bocsi, ha már írtad...Mostanában nem jössz megint rákszűrésre? Nekem jól jönne.
))))))))
Olga: Képeket nem találtam!
Dorka: Dokinál voltatok már? Pulmonológusnál. Olyan helyesek a fiúk!! A kiscsaj is nagyon formás! Nem, Genesis-be megyünk 4D-re, Pestre. Már régen kinéztem magamnak. És mindenképpen menni kell Pestre IKEÁzni, mert Rékának nincs még ágya.
Kata: Kértél időpontot? Ügyi Egyeskéd van! Kíváncsi lennék, Réka beszédére mit mondana egy Szakértő....bár nagyon gyorsan fejlődik. Minap elejtettem egy HP-s káromkodást....ugye nem Harry Potter volt...hát azóta is hajtogatja olykor, mert első alkalommal sajnos röhögőgörcsöt kaptam tőle, én marha....De talán nem böki ki a szomszédnéni előtt...reménykedem. És nagyon vigyázok a számra.
SZemműtét előtt állók: LE a kalappal! nekem még a kontakt lencse is túl nagy falat volt. Nem bírtam a matatást a szememben...Drukkolok nagyon nektek! +++
Ha valakinek eladó sorba kerülő, jó állapotú sport babakocsija van/lesz idén kb. télig, az szóljon, engem talán érdekelne. A PC ülése megadja magát, úgy néz ki.....
Betegeknak jobbulást!
No befogtam, megyek, készülődök M. dokkerhez....maratoni rendelés várható, ma rendel először 1 hét után....Viszek kispárnát, kaját, könyvet...Drukkoljatok egy picit!