Új privát üzeneted érkezett!

Buthu! Neked kényelmesk még a nadrágjaid? Nyilván a hasam még nem nőtt, de bent csak változnak a dolgok és a nap végére kényelmetlen már a farmerom a hasamnál. Szerintem nézek valami kényelmesebb nacit.

Ma reggel nem jutottunk be a lakásunkba, mert az aljazatkiegyenlítő még ne kötött meg, pedig azt miondták reggel már oké lesz. Remélem estig megköt, mert akkor már muszáj lesz bemennünk.... Soha többet lakásfelújítás úgy hogy benne lakunk közben....ez katasztrófa. :cry:

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!


Nórinak nagyon boldog születésnapot kívánok!


Jázminoknak pedig nagyon boldog névnapot!


Kriszti! Levéde? Te jó ég! :lol: Nagyon különleges!
Névválasztás: mi a fiúban hamar megegyeztünk, lánynál én ragaszkodtam a Veronikához, apa semmikép sem: Márta vagy Gabriella. Hát az meg nekem semmiféle kép sem. A teremtő meg megoldotta, merthogy maradt a fiú név. :lol:
Faragóról nekem nincs rossz élményem... Közvetlen... túlságosan is... De jó értelemben. Meg egy kicsit szabadszájú.

Jó sokat írtatok! Úgyhogy semmire sem emlékszem! :lol: :oops:

levay Judit! Igen, jó lett a Hippsy Erikának, köszi! Ha lesz még rendelésed szólj, és akkor rákérdezünk Eszterre is. Köszi!

Kata! Ja-ja, mindenfélét összeszedünk mi is a gyerekektől. A múltkor a skarlátot is vártam... hátha... :lol: Mikor elkezdtem dolgozni novemberben 3 nap múlva feküdtem ki... :oops: Pénteken már itthon voltam betegállományban. :lol:

Nálunk is ma-holnap van farsang (mint levay Juditéknál :lol: ), én csak holnap öltözök be. Képet majd meglátjuk rakok-e... :lol:

Alvás: égő, de én már nem emlékszem igazán... Mivel itthon voltam végig... biztos én is sokat aludtam... de tényleg nem emlékszem... de égő!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kata, Dorka, gratulálok az elszántságotokhoz! ;)
Ha érdekel benneteket, én tudok küldeni egy blogrészletet amit az egyik szemműtétes barátnőm írt a műtétje után pár nappal... Nagyon jól leírta az egészet, mikor mi történik. Mikor olvastam, egészen előjöttek az emlékek nekem is, mintha újra átéltem volna.

Azért arra készülj Dorka hogy nem bizti hogy a 4.napon már nem fog fájni és tök jó lesz minden... Bár nem tudom ti melyik eljárást választjátok, nekem PRK volt, kedden műtöttek, utána 3nap Pesten, pénteken jöttünk haza, úgy hogy a kocsiban a napszemcsin felül egy kabát volt végig a fejemen, annyira zavart még a fény :?
De hallottam olyat is akinek egyáltalán nem fájt! ;)
Ha valamit irigylek most, akkor az az hogy 3napig altatóval alhatjátok végig a napot :lol: :oops:

Dorka, nagyon cukik a fiúk :) Úgy bírom hogy Bálint ilyen jókedélyű baba :)

Nikiékkel úgy lehettünk egy szobában hogy mi este 7kor mentünk be, Nikiék meg éjfélkor és írt nekem akkor egy smst hogy ők is bent vannak. Pont ott sétált a folyosón egy nővérke akitől megkérdeztem hogy melyik szobában vannak, erre ő azt sem tudta mi van, merthogy még lent voltak az ambulancián. Ezek után nem kérdeztek már semmit, gondolták hogy ha így ismerjük egymást akkor lehetnénk egy szobában. Így az éjszaka közepén kicserélték az egyik rácsos kiságyat egy normál ágyra és rá pár percre jöttek is Nikiék :) Amúgy szerintem nem kerültünk volna egy szobába.
Viszont én nagyon örültem nekik (bocsi Niki, tudod nem Dorka betegségének örültem ;)), de valami Mága nevű kisbabát emlegettek hogy ők jönnek nemsokára hozzánk :roll:

Olga
, nyugi, én se nagyon emlékszem ezekre a terheses dolgokra :roll: Bencénél tuti én is nagyon fáradékony voltam, sokat aludtam du. is, főleg hogy én végig táppénzen is voltam. És persze mert akkor még megtehettem ;) Jázminnal nyilván nem tudtam már akkor és annyit aludni amikor akartam, de szerintem a másodiknál annyira nem is igényli az ember már. Valahogy megszokjuk az állandó fáradtságot. Szerintem...

Kriszti, nálunk a Bence egyező volt, elég hamar tudtuk hogy így fogjuk hívni :) Viszont Jázmin a 32.hétig Rebeka volt, de sajna a végén a férjem leszavazta. Pedig nekem az a favoritnevem. Persze a Jázmint is én választottam, Ákos kapott egy 10es listát és abból választhatott :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2010.02.25 09:09-kor.

KépKép Kép
76vera
 
 

 
 

Hú jó sokat írtatok!


Szolkata!
Hát pont most oldottam meg a bejutás gondomat!Nincs itthon autónk,mind dolgozni jár,így vagy a fodrász barátnőm,vagy a családsegítős barátnőm visz be :oops: :wink:
Amúgy 20perc az út,mentővel 2óra!Mert mire kiér 1,5óra mire vissza fél,vagy még több,szóval a szóba sem jöhet!
Robinál izgultam hogy mi van ha,de Manyi végig tartotta bennem a lelket,meg nem is nagyon siette el a dolgot Robika(egész napos rövidülő fájások után mentem be,este)


Virág!
Nagyon csini voltál!!!!!


Olga!
Szerintem aki ennyi gyerek között van az megerősődik,ez olyan mint az eü.,vagy a suli


Dorka!
beszéltél már Kürthivel????

Erika!
Jakab jó uhus-hátha tényleg fiúcska!!!!


Nóri!
Boldog Születésnapot!!!!!



Jázmin!
Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Rita: szégyen nem szégyen, de én már két hete leraktam a régi nadrágjaimat. Eleve van túlsúly rajtam, és a nap végér már nekem is feszült meg minden bajom volt a farmer gatyákkal, így becsomagoltam őket.
Olvastam egy tippet, hogy ha még nem akarsz kismama nacit venni, akkor vedd fel amit hordasz most, csak ne gombold be. És elasztikus pamutból csinálni kell olyan kb 30-cm széles övet, amit ráhúzhatsz, így úgy néz ki, mint egy kismama nadrág. Állítólag ez a kismama bandázs, de ebben nem vagyok biztos. Én nem próbáltam ezt a verziót, mert mire kellett, addigra a kolléganőim hozták a gatyákat.

Pedig a Levéde egy ősi, magyar név, ezért esett rá a választásom, de ez ennyi is maradt :)

Kép
buthu
 
 


KAta, tényleg 3 nap van kontroll...:( Bakker, egre lehetetlenebbnek tűnik ez a műtét nekem, 2 gyerek mellett... Fog.sincs, hogy oldjuk meg...
Biztos van korábbi időpont is a márc. végénél, csak nekem azt mondták, szopi vége után 3 hó teljen így, ezért kértem márc. végére.

Vera, jöhet a blogcím, érdeklődni is akartam, hogy az első héten mire készüljek!!!! KÖszi!

Buthu, igen, bandázsnak hívják, és nagyon jó! Akár derékmelegítőnek is, nekem nagyon bevált Bálinttal!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Dorka,Kata:jó bátrak vagytok,én nem merném!!!Még jó hogy jó a szemem :shock: !!!

Jó lett a pacal,el is fogyott úgy összeesett mire megfőztem az egy kilót!

Vera:nem semmi a kórházas fotó,úgy látszik hogy tökre elvoltak.Hála hogy nem volt komoly... :wink: !

De örülök a börzés és a koncertes időpontnak is!!!!

Márti:a pesti utatok sikeres volt autó ügyben???

Kati Kép
virag9
 
 


Dorka: Hát nálunk is van 2 gyerek, de akarom, akarjuk... és kora tavasszal még inkább, mint nyáron... Közben délelőtt én is bejelentkeztem: márc. 20. szombat a vizsgálat, köv. hét szombat a műtét (27.). Nekem azt mondták, hogy az első néhány nap elég húzós, mert a szaruhártyát égetik le (remélem túl nagy marhaságot nem írok), az bevarasodik és leesik, ez olyan érzés, mint ha milliónyi apró szúrós por lenne a szemünkben, de a 7-10. naptól már jó lesz. És a műtét után már nem kell szemüveg. Én az oviba járást autóval oldom meg, ezért a tavaszi szünetre tettem az akciót. Én már úgy várom.:-)

Vera: én is kérek blog címet.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Jó sokat írtatok, én mg nagyon csak futtában...

Nórinak nagyon sok boldog második szülinapot! (ilyen sem volt, hyog én legyek az utolsó!)


Kép

Jázminoknak meg nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Kata, Dorka!
hajrá csajok, nekem most nincs kedvem! ehhez szoktak az emberek az ujjaikkal mutatni valamit, ugye értitek. Én egyébként is ősszel akarom, addigra hátha lesz kedvem. de nagyon fogok nektek szorítani, és mindenről beszámolót kérek! nekem is a sasszemtől van ajánlatom, de az nem az, hogy este maga vezetett haza az ember? nekem ez maradt meg, hogy ez már annyira modern technika!

Vera!
nekem si jöhet a blogcím! Aranyos a kórházi kép, már amennyire a helytől lehet. én midnig rácsoidélkozoma szemüvegre, de nagyon helyes pasi benne!

pocakosok, derékmelegítő ügyben érdemes LJudittal felvenni a kapcsolatot!

Judit!
a szokásos jegyvétel megoldható? Edinán keresztül?

Ennyi voltam, amjd visszaolvasok, özön a meló, Leti holnap megy utoljára bölcsibe, + farsang, ma Grétinek farsang, tegnap volt a műsoruk. majd hozok képeket, meg a többi reagomat.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kata, Judit, elküldtem ;)

Mondjuk nekem az furcsa hogy vizsgálat nélkül már beírnak műtétre :roll: Valakinek nem is lehet műteni a szemét, és ez csak ott derül ki! Bár gondolom akkor kihúzzák a műtétről... Csak nekem még úgy volt hogy előre semmit nem is mondtak, legyünk túl a vizsgálaton, utána ismertették hogy milyen módszerek vannak, majd döntöttünk a műtétről.

Judit, szerintem van olyan is amit te is írsz, de asszem az a horrordrága :roll: Inkább pár nap szenvedés mint dupla lóvé. Mert ugye alapból is elég drága :?

Miért hittem azt hogy nektek már volt farsang?? :roll: Este várjuk a képeket!!! ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera!
Köszi. nem sokkal drágább, csak éppenhoyg, de én akkor már azt szeretném.

ja, és a lányok együtt alszanak, ezt írni akartam Neked.

na megyek dolgozok tovább, mert mindjárt indulhatunk angolra.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Szolkata, igen egy ugyanazon napon lesz a két rendezvény.
A 10 db fölötti kedvezmény 10%-ot jelent, persze ha sokkal több mint 10 amit egyszerre valaki elvisz (ősszel is volt rá péda, hogy 40 fölött vitt valaki) az már egyedi elbírálás alá esik.

Bbj Judit, természetesen viheti Edina most is ha neki is jó, koncertjegyet is? Ja, meg szóróanyagot :)
A lányok nálunk is együtt alszanak, velem....

Pocakosoknak, én is néztem anno a bandázst, akkor még kanyarban sem volt a hippsy. Bandázst lehet kapni a Corában is, a kismama cuccok között nemrég láttam, és nem is volt drága, a minőségére nem tudok mit mondani, nem volt túl vastag.
Ez a hippsy oldala, innen szoktunk rendelni. Én 1990,-ért kapom-adom, 30 db felett nincs postaköltség, alatta 980,-.
http://www.derekdolog.hu/

Olga, nem tudok összefutni Katicás Erikával....

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Judit, a fájd.mentes műtét 454.000 Ft... Egyre gondolunk? Vagy tudsz olcsóbban ilyen műtétet? Mert ez sztem nem kicsit drágább a normál műtétnél... Nem?

Kata, huh, már műtét időpont is :) Bár már én is túl lennék rajta, hogy megvan az elhatározás....
Csak még mindig homály, hogyan bonyolítjuk le az egészet.
az már most tuti, hogy Peti max. 3 napot tud kivenni.

Egy körkérdés: aki már eladta a babakocsiját, hol sikerült neki? Pl. bababörzén mennyire mennek a babakocsik? Vagy teszvesz?

Bálint nálunk egyelőre nem mutat javulást, de lehet, én vagyok türelmetlen. Szabi szerencsére teljesen jól van.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem, arra esélyem sincs, hogy mindenre és mindenkinek reagáljak :cry:

Lányok, nagyon bátrak vagytok a műtétet illetően! :shock: Minden elismerésem a tiétek. Én olyan gyáva vagyok... Pedig milyen jó lenne kontaktlencse és szemüveg nélkül... :roll: Vera, elküldenéd nekem is azt a blogbejegyzést?

Kismamik, de jó nektek! Komolyan irigykedem... :oops: Ahogy olvasom , amit írtok, eszembe jutnak a saját terhességeim, bár, leginkább Jázminnal, mert azért Mátéval már 12 éve volt... Pedig messze nem volt eseménytelen... Én arra emlékszem, hogy reggel olyan 9-ig tudtam függőlegesben lenni, aztán az álmosság-hányinger vízszintesbe helyezett, ami kicsit izgi volt, mert közben le kellett adnom az egyetemen a szakdogám és készültem az államvizsgára. Aztán próbáltam pihenni 3-ig, amikor megérkezett a 2 nagy (Máté másodikos volt, mikor Jázmin születet), s onnantól a cél az életben maradás volt a minél korábbi ágyba jutásig. És mégis milyen szép emlék... :oops: :lol:

Háát, ha nem tudnám, hogy a kórházban készült a kép... :roll: :wink: Tisztára , mint egy pizsipartin! :lol: Szerencse, hogy ők nem veszik annyira a szívükre.

Kati, nagyon csinik voltatok a bálon! Kár, hogy egész alakos kép nem készült, pedig biztos látszik már a fogyásod!

Lesz egy harmadik Alma koncert is Cegléden, március 25-én, tegnap még voltak jegyek. Máté már nem akar jönni, úgyhogy négyesben megyünk csápolni. :lol:

Katlina, én is izgultam, hogy biztos beérünk-e. Főleg a két nagyobbal decemberben... :roll: Bár a két lánnyal már megbeszélt időpontban mentünk a műtétre, azért így is votl bennem aggodalom, hogy mi lesz, ha... :roll:

Jaimee, én már úúúgy várom azt a 4D-s UH-t... :oops:

Nálunk tegnap volt farsang, Jázmin balerina volt (fénykép nincs, itt szigorúan szülő nélküli a dolog, majd év végén megkapunk minden fényképet CD-n...), nagyon élvezte.

Mi meg színházban voltunk ma este, a Tánc-dal-fesztivált néztük meg, s bevallom, hogy nagyon örültem, hogy elmentünk, olyan jól szórakoztunk!

Azt még szerintem nem is mondtam, hogy közben besegítek egy projectbe: OKJ-s vizsgáztatáshoz kerestek tanári+szakmai végzettséggel rendelkezőket, akik vizsgakérdéseket állítanak össze. Igaz, határidős, s csak szeptemberig ad munkát, de nagyon élvezem. És persze , az sem jön rosszul, amit fizetnek... :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Dorka!
most kíváncsivá tettél! mennyi a "sima" műtét, bár pontosan nem emlékszem, hogy mennyi az árajánlatom, de 5 nincs, és 4 felett van. Az valóban sokkal több? én a vEra, Niki árából számoltam, infláció, egyebek nem hittem, hogy sokkal kevesebb lenne, de akkor mégis?(Misi kérte nekem az árajánlatot, és kifejezetten ezt. lehet ismer? :oops: :lol: )

Szami! de kár, hogy nincsenek képek, meg Mátéról sem, arra pedig nagyon kíváncsi lettem volna, egyedi!

na dolgozok...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Vera: kicsit megrémültem, hogy csiszatolni fogják a szaruhártyámat... :roll: , ilyet nem olvastam a honlapjukon, csak hogy villódzó fények, utána néhány nap kellemetlen...., na de ennyire... :roll: :shock: :shock: Meg az a sok gyógyszer... még fájdalom csillapítót sem veszek be sosem, nemhogy nyugtatót :shock: De az elhatározásomban nem rendültem meg, vannak többen is akik túlélték..., mint a szülést, az államvizsgát... ilyenekkel szoktam biztatni magam... AKAROM!!! Csak az eredeti elképzeléshez képest valószínű, hogy Bence mamáéknál marad, Marci jön velünk... hát ő nincs az a pénz, amiért megmaradna bárki mással rajtam kívül. Illetve max. 1-1 órára. Én a tavaszi szünet miatt fixáltam le az időpontokat... hát remélem műthető vagyok.... nagy csalódás lenne, ha nem...

Olga: ha lenne időd... leírnád, hogy hogy szoktad a fondant csinálni? Olvastam én róla, de langyosan sűrűn folyósnak kell lennie vagy olyan mint a gyurma, hogy inkább szilárd...? A tortára ráfolyasztjuk vagy mi van...?!

menek, majd jövök...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Bbj: 129.000 1 szem. Miért, nem mindenkinek annyiba kerül, mint a honlapjukon van írva?!

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata!
akkor volt valami akció, és arra kellett jelentkezni, vagy valami ilyesmi volt... annak kapcsán adtak külön ajánlatot.

akkor nem sokat változott az ár az idők folyamán! :shock: meggondolandó!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Bbj: ja-ja, semmit, pedig évek óta én is figyelem, hát ha lejjebb menne az ár, de nem. A vizsgálati díjat engedik el (az elsőt) ha viszünk ilyen-olyan (többféle lehetőség van) erre a kedvezményre jogosító papírt.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata, Judit, Dorka, ennyi volt 4éve is az ára. A honlapjukon van valami kupon tényleg, azt nyomtassátok ki mindenképp!
Menjetek együtt mindannyian egy szállodai szobába, jó móka lenne ;)

Szami
, hol volt Jázmin farsangolni?? Hogy írod hogy szülő nélküli... A munkához grat, nekem is jó lenne valami ilyesmi. Épp tegnap fakadtam ki Á-nak hogy mit fogok én csinálni jövő januártól, hol találok munkát és mit... :?

Dorka, én kb.két hónapja rendbetettem, kimostam a huzatokat és hirdetem a babakocsinkat a teszveszen, babaneten, expresszben, meg vagy még 2-3oldalon. Az elején elvitték volna olcsóbban, de akkor még nem engedtünk az árból :roll: Most már jó lenne úgy is... :oops:
Bár pont ma fogalmazódott meg bennem hogy lehet egy félévet még várnunk kéne mert ma végigcipeltette Jázmin magát a fél városon :? Annyira nem szeret gyalogolni és ürügyként sír hogy nagyon fáj a hasa! :( Pedig tudom hogy nem fáj... és az emberek úúúúúgy tudnak rám nézni... :roll:
Szóval lehet én mégis visszapakolom az autóba, jön a jóidő, órákat tölthetnénk a levegőn, de cipelni nem sok kedvem van, az csak neki jó, nekem kínszenvedés ;)

Szabi már egyáltalán nem babakocsizik? De van fellépőtök, igaz?

Judit
, jaaaa! hogy úgy alszanak külön a lányok, hogy tőletek külön, de ők együtt. Értem már! ;) Azt hittem kettejükre írod hogy külön-külön.
Nálunk Jázmin újból bepróbálkozik minden este hogy nálunk szeretne aludni. És Bence is... :roll:

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera: ja, jó buli lenne 3 magatehetetlen kifolyt szemű lunya :lol: Tényleg neked is lesikálták a szaruhártyádat? Az rossz volt neked? Ezen a fáj a hasa, ezért vedd fel-en nagyon jót nevettem. A mi ágyunkban alvás nálunk is probléma Bencénél... úgy tud könyörögni, hogy annyira jó összebújni... :lol: Csak, ha velünk alszik, nekem jut 20cm az ágy szélén, ott érezhetem magam jól vigyázban feküdve, és B. meg apa bőven elférnek.

Hétvégi programok:
- szombat: Kossuth tér: tél űző 11-kor tűz gyújtás a nagy bogrács alatt, du. 2-től zenés programok 14.00 „Ördög vigye a telet” Gulyás László Vándormuzsikus műsora
14.40 Szolnoki óvodások népi farsangi műsorai
15.40 Gólyalábasok a téren télűző rigmusok tanítása, Kiszebábu készítés, „bűnbánó cédulák” elkészítése.
16.20 A „télboszorka” lekísérése a Tisza Partra
17.30 A Guinness rekord ünnepélyes bejelentése
19.00 Cimbali band

A Karnevál egészen 20:00 tart.

A Szolnoki Télűző Fesztiválon részt fesznek Szolnok szülöttei: Judy és Cosombolis, és vendégünk lesz Roy és Ádám.

na ezt igen jól be sikerült másolnom... szóval következő

- szombat Verseghy könyvtár: A három kismalac bábelőadás 10.00 ingyé

- szombat, vasárnapANKK: vasútmodell kiállítás
http://www.ankk.hu/index.php?option=com ... Itemid=123
ezt még annyira normálisan sem tudtam iderakni, csak a címet... :oops:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Az ankk oldalon van vasárnapra a Zsibongó játszóház is.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtam, ne haragudjatok....:oops: :oops:
de azért teszek ide is képeket.

Kép Kép Kép
jaimee1
 
 


Vera, már nem vagyok magamnál... :roll: :oops: Anna volt balerina az oviban... :lol: Csak időszakos ez a munka, de a 6 hónap alatt 36 havi gyes összege bejön... Igaz, nagyon el tudok fáradni, mert azért leginkább éjszaka csinálom. Még jó, hogy most olimpia van :lol: És még mindig nem voltam a munkahelyemen :roll: De egyszerűen nem tudom rászánni magam. :oops: :? Végülis március 20-ig ráérek... :wink: :lol:

Megyek ma a Corába a férjecskémmel, aki megismer, kiabáljon rám nyugodtan! :wink: :lol:

Jaimee, csinos az új frizurája Rékának! Helyes a pocid, s hogy telik már az idő! :shock: :lol:

Nyárra kinéztünk egy helyes parasztházat a Zemplénben, ha jó lenne holnap az idő, elmennénk kirándulni, hogy megnézzük. De ha esik az eső... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami, hát ilyen munka időszakosan is jó lenne nekem is, bánja a fene, ha ennyit fizetnek :D

Nna, gondoltam én hogy valami nem stimmel, és nem is Jázmin volt a balerina ;) De gondoltam, hátha jártok ti is valami napközifélébe és talán ott... :)

Jaimee, de csini vagy!!!! :):) Szép nagy már a pocid és jó az a bandázs is! :)
Réka pedig tünemény! :) Van egy gyerekkori barátnőm aki pontosan így nézett ki kicsikorában, mindig ő jut Rékáról eszembe ;)
Voltatok ma a készségfejlesztőben? Ott mentünk el előtte 3/4 11kor, nagyon gondolkoztam hogy bemegyünk egy foglalkozásra, hátha lett volna hely, de aztán annyira elegem volt már a sok nyűglődéstől hogy nem vittem be... :oops:
Meg az az igazság hogy Jázmin szerintem nem teljesen egészséges, lehet benyelt valamit Bencétől mert 2napja hasmenéses. Nem sokszor, de ami van az olyan... :roll: Úgyhogy így pláne nem akarom gyerekek közé vinni.

Kata
, nekem is lesikálták! :D De nem gáz egyáltalán, ugyanis olyan szinten elérzéstelenítik a szemed hogy nem érzed hogy belenyúlnak, csak látod :roll: és maga a tudat rossz egy kicsit... én mindig azt mondtam hogy mintha a halról kaparásznák le a pikkelyeket, így tudnám érzékeltetni... :wink:
Nekem tudjátok mi volt a parám?! Hogy rámjön közben egy köhögés.
Mert szoktam ilyenen gondolkodni néha? :oops: hogy mi van ha köhögőrohamot kapok pl. egy mozi kellős közepén. Na és ott is eszembe jutott, de nem kaptam ;)
Mondták hogy náthásan is lehet menni, csak nem szabad köhögni abban a 2*1,5percben amíg dolgozik a lézer.

Ti mentek hétvégén ezekre a programokra? Nálunk össznépi névnapozás lesz, holnap lesz Ákos nap is :)
Azért azt a naaaagy bográcsot elmentünk megnézni Bencével, nem is olyan nagy, én nagyobbra gondoltam :roll:

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Jók ezek a hétvégi progik feltéve ha nem esik az eső,mi fürcsizni megyünk Martfűre egy baráti párral meg gyerekekkel ebéd után.Most meg még bejöttem dolgozni egy kicsit,holnap szerette volna a vendég de én meg nem leszek(csak minden második szombaton)így hát most megcsinálom gyorsan.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

na megvolt a bölcsis farsang, elbúcsúztunk a gondozónéniktől, nekem a szemem könnyezett kicsit, egy korszak megint lezárult. majd jövök a képekkel...

Szami!
na ezt most nem értettem. Te mit csinálsz? Te keresed azokat, akik írnak vizsgakérdéseket? és azért fizetnek ennyit? vagy Te találod kia vizsgakérdéseket! hát ilyet én is vállalok! Nem tom mikor, de ennyiért vállalom a nemalvást! :lol:

Jó utat holnapra, hátha szerencsétek lesz, sé nem esne!

Kata!
búfelejtőnek si lehet inni! gyógyszerre meg különösen jó lehet! fel sem kelnénk! az lenne csak a kábítás! :lol:

Jaimee!
nagyon helyes Réka "új" frizkója, és a pocakod is! a bandázs meg nagyon menő!

Dorka!
Valami fél óra alatt vitték el a közös ismink(Edina) babakocsiját tavaly a börzén, és árában! szóval ha kihozzátok, nálam leteheted nyugodtan, ha addig nem kel el! Vera! Te is!

Vera!
Na ha egyszer odakerülök, tuti arra fogok gondolni, hyog nehoyg köhögjek. Tavaly, amikor mentem a derekammal röntgenre a nőci még kint mondta, hogy ne vegyek levegőt. én annyira megfogadtam, hyog bevettem, és nem engedtem ki. nem tudom meddig, de már kezdtem szédülni. aztán meg fújtatni nem mertem, mert fordulnom kellett, sé akkor is mondta hogy tartsam vissza a lélegzetem! alig vártam ,hogy az öltözőben legyek ismét!

Jázminnak jobbulást! normafloret nem próbálsz meg adni neki? hátha segít!

Ákosnak boldog névnapot!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kép Az égből pottyant mesékből adtak elő egy részletet Gréti volt az egyik főszerelő a zsiráflány.

Kép 2. nap a flamenco táncos

Kép

Kép

Kép Leti bosz, na persze csak jóboszi! :lol:

Kép

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jó reggelt!

Ahogy látszik, nem mentünk sehová :roll: Itt olyan szélvihar és eső van... :roll:

Judit, én írom a vizsgakérdéseket (és a gyakorlati feladatot), meg azért nem csak ennyi, ez csak a lényege (pl. össze kell állítani még a kompetenciákat, hogy pl. aki elvégez egy gazda II. tanfolyamot, annak mit kell tudnia a vetőmagokról (felismerés, osztályozás, termesztés, tisztítás, kapcsolat a szakhatóságokkal, bejelentési kötelezettségek, nyilvántartások vezetése).

Nagyon csinik voltak a lányok! :lol:

Vera, Ákosnak boldog névnapot kívánunk! Jázminnak meg jobbulást!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!
Csak röviden: Nem sikerült autót venni, más képen látni és más az életben.tovább keresgélünk.
Jlevay! Igen szeretnék asztaljegyet a börzére! Te az Apehnál dolgozol?
Szolkata! Lehet, de még nem biztos teljesen, de úgy néz ki hogy Fruzsinak a látással lesz baja.A shount amit most kapott az végleges.Március 17-én mennek kontrollra és majd akkor lesz a szem vizsgálat is, hátha utána majd többet tudok.
Bbj! Jók a képek, a szemműtéthez meg gratulálok, nagyon bátor vagy.-Ez szól ám a Dorkának és Szolkatának is.
Utálom már ezt az időt, jöhetne mát a jó idő.
Kedden Szolnokra megyek a megyeházára Szakmai napra.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Hola.

Ünneplőknek Nagyon Boldog Névnapot, Születésnapot kívánok! Meggent ömlesztve :oops:

Dorka, én több, mint egy éve adtam el 2db Bergon babakocsinkat a vaterán, de árultam egy darabig, mire elvitték. És majdnem féláron (az újhoz képest), pedig nem voltak lestrapálva.

Buthu, most, hogy látom a fotódat...szerdán véletlenül nem 10 körül voltál a laborban? És nem láttál odabent egy visító szőkés kiscsajt a szüleivel, meg egy babahordozóban fekvő kisöcsivel? Merazok mi voltunk :)

Jaimee, mél nincs elfelejtve, csak a körülmények nem adottak az elküldéséhez :oops: Egyébként semmi különös, csak az általános és az itteni strepto-helyzetet/gyakorlatot írtam meg - a pozitív oldalról. Mert ha nega a lelet, jó esetben nincs is miről beszélni :)

Lassan talán vissza tudok térni real-time-ban is, van már újra net a szüleimnél :)

Kicsit rólunk: Hunor elég lassan mászott ki a köhögős nyavalyájából, de most már talán nem esik vissza. Luca is taknyos olykor (mi is göthősek voltunk, de az már szinte tökmindegy)...és a tarjáni dokinénink vérvételt javasolt, mert tán vérszegény a jány (étvágytalanság, sápadt bőr). A leletet majd hétfőn visszük neki, de amennyit ki tudok olvasni belőle, nincs nagy gond...de majd ő megmondja.
De egy darabig tuti nem vetetünk vért a gyerekektől...

Kata, egy régebbi kérdésedre: heti 2-3 napot vagyunk anyuméknál, mostanában hétvégén :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Judit!
sajnálom a vérvételt, egy horror, ha nem jól veszik! De hátha tényleg nem kell többet, és csak"ilyen "passzban" van Lucus.

Márti!
milyen ótót néztetek? vagy miylen típusokban gondolkodtok?

Szami!
éppen most hallgatok agrárjogot, nagyon bejön! a tanárcsajszi is nagyon szimpatikus, jó előadó, bár majd leszakadt a kezünk...

Judit!
gyűlik a jegyrendelésem, csütörtökig mondok pontos számot!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jó reggelt!
Bbj! Kombit szeretnénk, a férjem ragaszkodik a dieseleshez.Egyébként Fiat palio-t néztünk, de nekem a szine sem tetszett mert fehér volt.Hazafelé jövet mindenutba eső kereskedésben megálltunk, majd végül is itt Szolnokon találtunk egy Ford mondeo kombit-csak ezzel pedig az a bajom hogy nagyon hosszú.A férjemnek tetszik, és mivel nem egy könnyen kellnek el az autók, majd megnézi a jövőhéten is és próbál alkudozni. Majd ha nem keresünk direkt módon akkor fogunk találni(remélem). Kép

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Sziasztok!

Bbj, csak gyűjtögesd nyugodtan.

Szamitól kérdezem, hogy ajánlana-e nekem egy jó, csendes meghitt kávézót Cegléden. Vagyis egy beülős helyet keresek, ahol egy kávé, tea mellett meghitte el lehet beszélgetni.

Bmárti, miért kérdezed?

Tegnap voltunk Hádázni Pesten, na meg a Planetáriumban, és a nap zárásaként Alma klubban. Háda nem volt rossz, de kb két órát voltunk gyerekestől, és ugye ott ezek a paraméterek nem túl előnyösek. A csajok két bevásárlókocsit töltöttek meg cuccokkal (plüss, ruha), legalább 10 perc volt visszapakolni mindet. Mártika meg is sértődödd mert nem vettem meg neki egy 92-es méretű tényleg nagyon szép felsőt. Igaz kilógott belőle a pocakja (mert fel is próbáltak ám mindent :lol: ), de szerinte nem baj, majd belenő :lol:
Planetáriumban a Nap családját néztük, nem volt rossz, de lehet hogy az eggyel kisebbeknek szóló előadás is elég lett volna.
Alma klub fergeteges volt. Előtte vendégként egy bűvész volt. Kinga már neki is a színpadon volt, őt hívta fel egy kisfiúval együtt. Az Alma azért jó, mert nem a szokásos koncertes számok mennek, hanem kívánságműsor szerűen a régebben játszottak is. Persze a nagy hármas Szuperkukák-Minimax dal-Szülinapos dal nem maradhatott el. A többi mind olyan szám volt, amit koncerten már régen nem hallottunk. Kingát itt is foglalkoztatta Alma bácsi Gábor, és mondta is, hogy a Kisasszonnyal ismerjük ám egymást :)
Itthon pedig este megnéztük a 101 kiskutyát. Mártici olyan édes, annyira bele tudja élni magát a történésekbe. Egyik pillanatban szinte sír izgalmában, a másikban pedig nagyot kacag, és végig az kérdezte, hogy de anya ugye a kiskutyák fognak nyerni?

Majd teszek az ovis farsangról képeket, csak le kell kicsinyíteni.

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok!

Péntek este óta fáj a torkom, fújom az orrom, szerintem az egyik "kedves" kollégámtól kaptam el, aki sikeresen lefertőzte már a fél céget. :twisted: Nyomom a C vitamint, a mézes teát és a húslevest. Remélem rosszabb nem lesz.

Kellemes hétvégét mindenkinek még erre a kis időre!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Jó reggelt!

Balwin: de, én voltam. Aztán, ahogy kijöttetek, gondolkodtam is, hogy "anyám, nálunk ezt ki fogja majd megoldani, ki fogja majd a csemetét?" A kisebbtől is vettek vért, vagy csak a leányzótól?

A torkom az nekem is totál begyulladt, a fülem is fáj, nálunk nem szokás a gyerekekkel otthon maradni, a szülők behozzák lázasan is őket, csak hogy ne legyen velük otthon gond. Mi meg szépen beszedjük a bacikat, ilyenkor ki is vagyok akadva rájuk. Jah, és hogy még jobb legyen, a róka is megtalált újból, de most még később jelentkezik, mint ezelőtt, most olyan este 8 körül jön rám :).

Szép napot mindenkinek!

Kép
buthu
 
 


Jlevay!Azért kérdezem mert lenne egy kérdésem-segítség vagy legalább is info kellene!Majd priviben megírom, ha tudsz segíteni.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Bmárti, írd, hátha tudok segíteni :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Kismamik, jobbulást Nektek!

Judit, két helyet is tudok ajánlani: az egyik a Délibáb cukrászda, ez a városközpontban van (Szabadság tér), kicsit nagyobb a jövés-menés, a másik a Békebeli cukrászda (Vörösmarty tér, Nagykőrös-Kecskemét irányába), itt az emeleten nincs nagy mozgás, de asztalnál nem szolgálnak ki, neked kell felvinni a tálcát, amúgy viszont nagyon szép.

Márti, sok sikert az autókeresgéléshez! Munkahelyeden jobb a helyzet? Férjed hogy van? Helyrejött már teljesen?

Jé, Jaimee, Réka ma 2 éves, 2 hónapos, 2 hetes és 2 napos! :shock: :lol: Gratula Neki! :lol:

Balwin, jó volt olvasni Rólatok, gyertek gyakrabban! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jlevay! Ment a privi!
Szami! Munkahely-változó.Holnap munkaértekezlet-majd kiderül.Amúgy a volt barátnőm nem tudja feldogozni hogy már nem intézményvezetőhelyettes-azt hiszi hogy én dúrtam ki-pedig csak azért lett úgy mond lefokozva mert nincs meg a megfeleő végzettsége.Hihetetlen hogy a mai világban egyes embereknek a hatalom a legfontosabb és nem az ha van munkahelyük.
Férjem: jól van-bár a múltkor begörcsölt az "epéje"-már majdnem úgy volt hogy irány az ügyelet, de sikerült kemény diétával helyre hoznom.A balesete mindig nem tudja elfeledni, nagyon nehéz neki a kocsira is ránéznie, de pedig muszáj mivel az alkatrészeit árulni kell.
Képzeljétek ma a gyerek egy kis anyai segítséggel kókuszgolyót készítettek.Volt nagy forgás a konyhában. Nagyon finomra sikerült.
Az ebéd végén pedig pontoztak is mint a főzős műsorokban.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Bmárti válasz ment.

Szami, akkor ez a hely jó titkos randihelynek is? :roll: :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Judit, az első nem, a második igen. :lol: :lol: :lol:

Vera, köszi a bejegyzést. Egy dolgot nem találtam meg, (vagy csak nem voltam elég figyelmes) mi a legkisebb dioptria, amitől ajánlott? Vagy mindenki maga dönti el?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Tud valaki itt Szolnokon olyan helyet, ahonnan sörpadot lehetne bérelni?

Kép
buthu
 
 


Sziasztok!

Szamóca: Köszi, észre sem vettem! :)

Márti: Nyami, ügyesek a gyerekek!

Niki: Levizsgáztál már? MI újság?

Balwin: Várom majd a privit, még ráérek bőven, de azt hiszem, le fogom vetetni. Ártani nem árt. Rémálom lehet a vérvétel gyerekeknél, babáknál, nem csoda, hogy szegény Lucusnak sem tetszett. Doki mit mondott?

Judit: Jók a képek, főleg Leti boszi tetszett. :-))

Vera: A készségfejlesztők mától indulnak, csütörtökön megyünk először, utána hétfőn és csütörtökön....amíg bírom én és a méhszájam. Van bérletünk, úgyhogy igyekezni kell, talán 9 alkalom még belémfér....KÉszségfejlesztőt 6 főben maximálizálták bár én azt hittem, ez eddigi is így volt. Indul óvoda előkészítő 2-4 éveseknek is, majd csütörtökön megkérdezem, ez micsoda, ugyanaz fogja tartani, aki a készségfejlesztőt.

Andi: Mikortól is dolgozol? Bocsi, ha már írtad...Mostanában nem jössz megint rákszűrésre? Nekem jól jönne. :-)))))))))

Olga: Képeket nem találtam! :-)

Dorka: Dokinál voltatok már? Pulmonológusnál. Olyan helyesek a fiúk!! A kiscsaj is nagyon formás! Nem, Genesis-be megyünk 4D-re, Pestre. Már régen kinéztem magamnak. És mindenképpen menni kell Pestre IKEÁzni, mert Rékának nincs még ágya.

Kata: Kértél időpontot? Ügyi Egyeskéd van! Kíváncsi lennék, Réka beszédére mit mondana egy Szakértő....bár nagyon gyorsan fejlődik. Minap elejtettem egy HP-s káromkodást....ugye nem Harry Potter volt...hát azóta is hajtogatja olykor, mert első alkalommal sajnos röhögőgörcsöt kaptam tőle, én marha....De talán nem böki ki a szomszédnéni előtt...reménykedem. És nagyon vigyázok a számra.

SZemműtét előtt állók: LE a kalappal! nekem még a kontakt lencse is túl nagy falat volt. Nem bírtam a matatást a szememben...Drukkolok nagyon nektek! +++

Ha valakinek eladó sorba kerülő, jó állapotú sport babakocsija van/lesz idén kb. télig, az szóljon, engem talán érdekelne. A PC ülése megadja magát, úgy néz ki.....

Betegeknak jobbulást!

No befogtam, megyek, készülődök M. dokkerhez....maratoni rendelés várható, ma rendel először 1 hét után....Viszek kispárnát, kaját, könyvet...Drukkoljatok egy picit!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Szami, ém már csak abban gondolkodtam, a másik nagyon szem előtt van :roll: :oops: :D Ha esetleg másik hasonló is eszedbe jutna... csak ami titkos randihelynek való :wink:

Buthu, turisztikai központ?

Szolkata, ügyi vagy, hogy rámismertél vasárnap :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok!

Szami, ém már csak abban gondolkodtam, a másik nagyon szem előtt van :roll: :oops: :D Ha esetleg másik hasonló is eszedbe jutna... csak ami titkos randihelynek való :wink:

Buthu, turisztikai központ?

Szolkata, ügyi vagy, hogy rámismertél vasárnap :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Jlevay: köszi az ötletet, megpróbálom!

Kép
buthu
 
 


Áve.

Judit, öhm, hát mi kifogtuk... :( Izgultam, hogy ki NE vegyen tőle vért (engem a 2 terhesség alatt szinte mindegyik nővérke megszúrt), no mégis besikerült.
Buthu, csak Lucát, szerencsére...bár mint kiderült, őt is fölöslegesen...

...minden rendben a vérképpel, azért kapott vitamint (Vitacolan), márciusban szedjük, aztán ha semmi változás, étvágygerjesztő kúrát próbálunk.
Én azért addig is próbálkozok "praktikákkal", meg gyanús, hogy elsősorban nem étvágygondok vannak.

Jaimee, nekünk még asszem pont kelleni fog a PP (igaz, nem csak sport, átalakítós) :roll: Pedig szeretem, nem bánnám, ha majd jó kezekbe kerülne :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Hát egy kisgyereknél nem könnyű rájönni arra, hogy mit miért tesz, vagy éppen miért nem tesz valamit. Az egyik ismerőséknek a kislánya sem akart enni sokáig, mire rájöttünk, hogy azért nem akart enni, mert meg lett égetve a nyelve egy picit, és ez maradandó nyomot hagyott benne. aztán kitaláltuk, hogy együnk játszva, és azóta eszik, bár időbe telt.

Kép
buthu
 
 


Balwin: ÚÚÚúúúúú Vitacolan, azt nagyon imádtam gyerekként!!!! Nagyon jó íze volt, most nem tudom milyen lehet. :lol:

Holnap megyek az SZTK-ba a vércukor vizsgálatra, remélem nem lesznek sokan.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?