Na, gyorsan reagálok, aztán eldőltem
menigococcus - Lotti már rég megkapta. Én minden ajánlott oltást beadattam, kivéve a rota, azt is csak azért nem, mert Lotti nagyon sokat bukott és féltem, hogy 17 ezer forintot kihány (2X is)
Vera, májusban van a beiratkozás a bölcsibe, úgyhogy majd akkor intézkedünk. Remélhetőleg lesz hely! Amúgy még én se tudom elképzelni, hogy Lotti nélkül teljenek a napjaim és dolgozzak, de azért az még messze van, még nincsenek 1,5 évesek se és ezalatt az idő alatt akkorát nőnek, szerintem 2 évesen már igazi nagylány lesz Lotti. Párom szerint inkább engem fog megviselni a bölcsi, mint Lottit
Remélem így lesz...
Tuti, hogy személyesen kell bemenni, nem hiszem, hogy írásban ezt elfogadják, mi majd együtt megyünk párommal.
LKata, tuti visszamegyek, persze, csak vegyenek is vissza. Én bankban dolgoztam, értékesítési területen fiókban, tehát nem csak abba a fiókba mehetek, ahol voltam, nem is biztos, hogy oda szeretnék. Csak ez attól is függ, hogy van-e éppen hely valahol az én pozíciómban. Meglátjuk. Augusztustól lennék kb. állományban és a felgyülemlett szabikat kivéve kb. októbertől vagy novembertől dolgoznék, addig Lottit szoktatnám a bölcsibe szeptembertől, amikor 2 éves lesz.
Clau, milyen kis vagány kissrác Balázs, én betojnék a busóktól
Nem semmi, hogy így eszik!!! Lottinak most jött ki a 13. foga, de csomó mindent nem eszik meg, valamikor pl. a rizst is kiköpi. Szerintem idegesíti, hogy lemegy így a torkán
Amúgy nekem nagy parám, hogy kajadarab akad meg a torkán, te/ti nem féltek ettől???
Bár én mindig is paramami voltam
Ez a játszóház tényleg szuper! De megértem, hogy ilyen messziről Clau, ti nem jönnétek
Amúgy már egész csapat jár oda, én vittem 3 csajszit innen a játszóról, jön a barátnőm, és most már jár egy másik csajszi is keddenként, akivel a zenebölcsiben ismerkedtünk meg. Szóval van társaság Lottinak is, nekem is
A duma meg, biztos azért mond már ennyi mindent, mert én egész nap beszélek neki, de tényleg egész nap, nagyon nagy dumás vagyok, voltam és leszek is, erre gondolok, de aztán fene se tudja, lehet ilyen típus vagy nem tudom
Ma meglett a kövcsi új szó, gyere, bár úgy mondja néha, hogy gyejererje vagy ilyesmi
Nyers zöldség, ááá, én nem merek adni
De amúgy Lotti is így csinál, mint Norbika, a pépes megy a legjobban. Persze a túró rudit befalja simán
Sajnos nálunk elég kevés a zöldség-gyümölcs, amit megeszik, most nem kell neki se banán, se mandarin, se egyéb déli gyümi, almát csak párolva, most mást mit adjak???
Zöldség csak a főzelék, de azt csomószor nem eszi
De amúgy hízik rendesen, és nagyon egészséges, pörög-forog egész nap, bár gondoltam rá, hogy veszek valami multivitamin készítményt neki, csak nem tudom, jó ötlet-e.
Macianyu, hát igen, a bölcsi kérdés nem egyszerű, de sokan nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak. Mint ahogy én sem. Egyébként az sem biztos, hogy olyan rossz az, ha bölcsibe jár a gyerek, lehet hogy igazán jól fogja érezni magát.
Szöszke, nem, nem félt Lotti először. Bár az marha régen volt, mert az első zenebölcsi órára akkor mentünk, amikor kb. 9 hónapos volt. Akkor már mászott és bejárta a területet rendesen, mindent megnézett, megrágott stb. Most is imád oda járni, már előző nap mondom neki, hogy hová megyünk (sok játék, sok baba és egy dalt elkezdek énekelni, amit ott tanultunk) és már be van indulva
Egyszer gyertek el tényleg, ha tudtok!
Na megyek, mert kész vagyok, amikor játszóház van, nagyon lefáradok, oda-vissza trolizás, ott pörgés, egyre nehezebben bírom manóval itthon, mert annyira nem bír magával, hogy muszáj mennem vele, ha nem játszóház, akkor csak ide a játszóra, de menni kell.