Képzeljétek el, ma reggel felugrottam a volt ofőmhöz, aki útba esik az irodába menet. (Ha kora reggel jövök, akkor majdnem mindig felszoktam hozzá menni kb. háromnegyed órára és ilyenkor együtt reggelizünk, megbeszélünk egy, két dolgot).
Majd utána az irodába mentem volna, de eszembejutott, hogy a postáról el kellene hoznom a leveleket, így gondoltam előbb a postára elmegyek és csak azután megyek be az irodába. Anya viszont szólt, hogy Ő már az irodánál van, mennyek előbb oda, mert akták vannak nála amit az irodába beszeretne tenni, de mivel nálam volt a riasztó, Ő nem tudott bemenni. Jól van, előbb elmentem az irodához, betettük a cuccokat, Anya elment a mamám elé az állomásra, én meg a postára. Szerencsére hamar végeztem, hamar visszaértem az irodába. Az alsó szinten kinyitottam az ajtót, hogy hogyha valaki telefonál, akkor amikor lemegyek a felső szintről, ahol egész nap vagyok, dolgozok ne kelljen a kulccsal vacakolnom, hanem hamar betudjak majd menni. Majd az ajtó nyitás után, felmentem a galériára a kabátomat és a cuccomat letenni, gépeket bekapcsolni, amikor hallom, hogy a telefonunk szól. Gyorsan elindultam lefele, de szaladni nagyon nem tudtam, mert elég meredek a lépcső, így csak amennyire biztonságosnak láttam, olyan sebességgel viharoztam lefele. Szerencsére az alsó szinten az ajtó nyitva volt (mintha megéreztem volna, amikor bejöttem az irodába, hogy valami fontos telefonom lesz), így még mielőtt a csöngés befejeződött volna feltudtam venni a kagylót.
A klinikáról telefonált Kati, hogy ne 12-én mennyünk fél 10-re a prof.-hoz, mert az aznap nem jó, hanem 10-én 10 órára. Annyira örültem, hogy egyrészt telefonált, másrészt meg, hogy elértem a telefont
Jövő héten pénteken mentünk volna, de nem akkor megyünk, hanem szerdán
Katitól megkérdeztem, hogy hogyha aznap megyünk akkor is eltudják kezdeni a programot, azt mondta igen, ha minden rendben lesz az ultrahang vizsgálatkor, akkor a prof. eltudja kezdeni a második lombikprogramot. És én Lányok érzem, hogy minden rendben lesz, rendben kell lennie, el fogjuk kezdeni a második lombikprogramot és sikerülni fog, sikerülnie kell