Új privát üzeneted érkezett!

Etnám drága vagy tanácsokat illetően, de nem fog menni a tp-es dolog, ugyanis NINCS MUNKAVISZONYOM!!! Emiatt nem lehet most tesó, ha dolgozok majd valahol (ha kellek egyáltalán valahova, akkor utána már oké) Már többször leírtam: ha valaki nekem most augusztusban garantálna 2011 év végéig szerződést, már húznék is el tp-re januárban, (persze babával a pocakomban) és venném is ki drága kisfiamat a bölcsiből egyszerre. Csak az a szar helyzet van, ha valahova fel is vesznek, fél éves szerződéseket írnak, aztán ki tudja mi lesz, ha az lejár... szóval így babát tervezni nem lehet. Én lennék a legboldogabb hidd el, ha szülhetnék hamarosan. De baromi nehéz, nyakunkon a lakáshitel, és a huszonvalahány ezer ft-os gyesből esélyünk sincs megélni...
Tamásom egyébként tök jól elvan máshol (anyunál, vagy maminál) el is alszik, de eddig csak babakocsiban sikerült nekik elaltatni. A baj az idegenekkel van, tőlük tart nagyon, de egy idő után talán oldódik. Ma is tesómmal ücsörögtünk a dokinál, egy kislány adott neki kekszet és mikor jöttünk el, megsimogatta cserébe, pedig őt sem látta soha még. Szóval alakul valamelyest, de Ő alapból ilyen félős és nem szabad őket erőltetni, mert annál rosszabb lesz. (amúgy most is lepasszoltam mamikámnak - legalább Ő sem unatkozik és Tamás is imád ott)
Most még egy dolog foglalkoztat: tegnap olvastam a Ranschburg Jenős oldalon a kérdéseket-válaszokat és egy anyuka azt írta, hogy a 4 éves kislányának a viselkedése aggasztja, mert ha jó, vagy rossz dolog éri (tehát valamilyen inger), akkor a gyerek repked, ami autisztikus tünet. Írta az öreg, hogy valóban utalhat autizmusra, de emellett még számos más tünetnek is lenni kell. Tamás is állandóan repked örömében, ha valamire jól tudja a választ, vagy valaminek örül, csapkod a kezével, repked. Remélem nem ennek a tünete... szóval ilyen hülye vagyok, látod ilyen baromságokon jár az agyam. Én sem vagyok teljesen normális szerintem. Puszi

Laar!
Nagyon helyes lett Míra a fülbevalóval, bár eddig is az volt, de most igazán csajos. Örülök hogy jól érzitek magatokat az új helyen, biztos teljesen más, mint társasházban. Itt viszont nincs gond a kertre, fűnyírásra, de ugyanakkor nem is lehet gyönyörködni a szép udvarban. :)

Arte!
Én nagyon drukkolok Neked, hogy elkerüljön a Miki szombaton!!! Már igazán elkelne egy-két új kismama a topikba!

Bibócska!
Várjuk a fotókat, gondolunk Rád pénteken! Biztos hatalmas élmény lesz.

Most lépek csajok, igaz egyedül vagyok, de ezer dolgom van. Puszi Mindenkinek, este benézek! Az eltűntek is írhatnának végre! (Petra, Suzi, Swidi, Angyal, Niki, Timi, Vasi és a többiek...)

Kép

Kép
luca81

sziasztok!

Etnám!Azt apa csinálta, de megkérdezem és leírom jó.
Most még teszi fel az utsó ajtót a konyhaszekrényre, de ha káész megmondom neki, h írja le.

Ma voltunk tanácsadáson, Míra 74,5cm és 8750g

pusza mindenkinek később jövök.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Timim!

Köszönöm ezt a csodás napot amit együtt tölthettünk, nagyon jó volt, és már nagyon hiányoztatok.
Vilcsike gyönyörű, és nagyon nagyon ügyes, meg lehet zabbantani.
Remélem gyakran tudunk talizni majd.

Bízom benne, hogy a párod több időt tud majd veletek tölteni.

millió pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló Mindenki!

Szuper napunk volt ma :D !! Itt voltak Laar-ék, nagyon örültam , a két csaj jól elvolt, és Vilcsi Laar ölében is jól érezte magát, Míra becsúszkálta a lakásunk, édes volt, és valóban jól áll neki a fülbevaló, ideje volt :) , igazi kiscsaj lett! Tanácsadós napunk volt nekünk is. Kicsit könnyebbek vagyunk a Míránál, 8300 gr, és 74 cm. Meglepődtem nagyon, képzeljétek, Vilcsit úgy kellett letépni rólam, hogy a doki megvizsgálja, sosem csinált még ilyet :? Remélem csak múló állapot, de amint az ölembe vettem, mindjárt meg is nyugodott.

Daniella: megkérdeztem 2 védőnőt+dokit az öklendezésről. Az egyik azt mondta, hogy figyelemfelkeltés, adjunk a kezébe mindig valami játékot, tereljük el a figyelmüket. Erre gondoltunk...viszont ma azt mondták a dokinál, hogy a száraz meleg levegő kiszárítja a torkát, és kaparja, adjak neki folyadékot. Hát nem tudom, nem hiszem...inkább a figyelemfelkeltés állja meg a helyét esetünkben. És ahogy Etna is írta, ez van nálunk, másnál másképp jön elő, majd egy idő után elfelejtik.

Luca: ne paráztasd magad!!!Tamás egészséges, ügyes kisfiú, csak nagyon anyás, ennyi. Majd oldódik a közösségben is, idő kell neki is, mint nekünk felnőtteknek is. Be fog illeszkedni. Másik: én az autizmusból írtam a szakdogám, Tamás tuti nem az! Gondolj jó dolgokra. Csak lesz valami munka nálad is. :P

Vasika, Arte, dolgoztok? Mi újság?

Petrám...mi a helyzet, nem hagynak időt a gyerkőcök?

Etna: legyúrtad a sarat Botiról? Jól kijön apa és fia egymással? A focin kivül tanítja fiús dolgokra?

Anyukák, leendő anyukák, írni-írni, jó olvasni benneteket!
Mára bedobom a szunyát, puszi piciknek és nagyoknak!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Lányok!

Sajnos nemigen tudlak olvasni titeket, Ákos nagyon leköt. Ráadásul, képzeljétek, elválasztotta magát :( Nem hajlandó szopni. Én nem értem azt a gyereket. Egyik nap még remeg a ciciért, aztán meg nem kell neki! Most fejek ezerrel, hogy legyen tejci még neki! Azért annak is örülök, hogy eddig szopizott, mert a nagybátyám felesége mondta, hogy náluk az egyik fiú 5, a másik 6 hónaposan választotta el magát!

Zsuzsám, Suzi! Így utólag, bocsi, de nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Zsuzsa! Sajnálom, hogy nem jött ez így össze, de ha így nem, lesz máshogy babátok, ne keseredj el!

Laar! Örülök, hogy jól érzitek magatokat az új házban! Míra nagyon cuki a fülbevalókkal!

Ja, még akartam írni, átjött a szomszédasszonyom a kisgyerekkel, aki 11 nappal fiatalabb mint Ákos. A Máté tök jól eljátszott, de amint közel került Ákoshoz Ákosnak már görbült a szája. Szegényem, nem nagyon szokott hozzá a gyerekekhez. Remélem, majd idővel alakul!
Luca! Ha máshol nem, a bölcsiben majd biztos jobban el lesz Tamás is a többi gyerekkel!

Na, megyek is, mert túl nagy a csend! Puszi mindenkinek!

kiru84

Timi!
Köszi szépen amit írtál az autizmusról, kicsit megnyugtat. Annyira nem idegesít, mert én sem gondolom, hogy az lenne, csak tényleg mindig repked aranyom örömében. De hát valahogy ki kell fejezni az örömüket :)
Nem akarlak elkeseríteni, de Tamás is 11 hós koráig tök jól el volt a dokikkal, védőnőkkel, onnantól fogva viszont állandó sírás van a rendelőben. Hiába próbálom bárhogy, nem tudom megnyugtatni ha orvost lát. Lehet Vilcsinél is így lesz ezután :( annyira sajnálom őket, igaz szinte mindig kapott szurit, ha dokival volt dolgunk, úgyhogy bizti rossz emléke van. (meg hát mi kórházban is voltunk egy hetet három hónaposan, oké hogy még nagyon kicsi volt, de tutira benne maradt) Puszi Nektek

Kiru drága!
Azt hiszem tényleg nagyon egy cipőben járunk anyásság és más gyerekkel való kapcsolatuk terén. Tamás is ilyen volt, ha kisgyerek közelített felé, már legörbült a szája. Most már nem sír, de nem is játszik el velük. Ő jobban érzi magát felnőttekkel, bár nálunk sincs sok gyerek a környezetében sajnos. Most jön a jó idő, megyünk majd játszira, és ismerkedünk. Ősszel még nem tudott menni, nem sokmindent tudott volna csinálni a játszin. Ma is voltunk, igaz csurom sár lett, de élvezte nagyon. (persze gyerek egy se volt :roll: )
Szopizáson ne aggódj! Tudja Ő, hogy meddig kell neki. Inkább légy büszke arra, hogy eddig is tudtad szoptatni. szerintem már nem is fog visszaállni. Tamás kerek egy évesen csinálta ugyanezt. Majdnem megveszett a ciciért, utána meg semmi... Itasd sokat, hiszen valahogy pótolni kell neki a tejcit. Tápszert kap majd ezután, vagy hogyan lesz? Vagy megissza a lefejt tejcit? Puszi Nektek is!

Most is a mamimnál van Tamás, én meg hazajöttem rakodni, úgyhogy lépek is, mert ezer dolgom van megint. :roll: további szép napsütéses napot Nektek!

Kép

Kép
luca81

Luca! A lefejt tejet nagyon szépen itta Ákos. Tegnap este 8 körül még szopizott egy picit, de nem sokat, aztán elaludt. Utána 2:40-kor felkelt, de már nem akart, nem tudtam mi lehet a baja, még az ínyét is bekentem dentinoxal, de semmi. Aztán adtam neki teát, és aludt reggelig. Akkor sem kellett neki, pedig már nagyon éhes volt. Míg fejtem ordított, aztán szépen megitta cumisüvegből. Amíg tudom, fejek, van még elég sok tejem, aztán majd marad a tápi ha elfogy. Azért j lenne, ha még min. 1 éves koráig lenne, de majd meglátjuk!
Megyek, most aludt el Ákos, és ezer a dolgom!

kiru84

Sziasztok!

Most csak rövid leszek, sietek, nem sok időm van. Voltam dokinál, jövő héten tudom meg hogy mikor lesz a laparoszkópos vizsgálatom. Valszeg jövő hónap vége fele. Izgulok, nagyon. Ha ez nem jön össze, akkor ismét hitel és még egy lombik.
Mindenkit pusszantok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna boldog Nevesnapot Drága!

Amúgy mindenkinek pusszantás és KITARTÁS, de most megyek aludni, mert délután sütök (nagyobbik öcsémnek holnap lesz a szalagavatója és kell vmi ami majd felszívja a piát :wink: )és falat festek.

Kép
Kép
arte

Név elemzése:
Az Edina név okos, jó üzleti érzékkel rendelkezõ, felelõsségteljes és a minõséget nagyon megbecsülõ személyiség kialakulását támogatja. Komolyságot sugárzó jellem, semmit nem vesz könnyedén. Általában már fiatalon is érettebb, komolyabb egykorú társainál. A család és az otthon nagyon sokat jelent számára. Otthonában érzi magát biztonságban, ahol családja és legkedvesebb barátai körében lehet. Bármit is tûzzön ki maga elé, mindent megtesz annak érdekében, hogy célba is érjen, persze csak olyan módon, melyet helyesnek talál.

Kép

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ETNÁNAK!!!

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni,
és a szívedet soha ne bántsa meg senki!
Névnapod is legyen örömnek napja,
kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!

Kép

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Etnám!
Power pointba csinálta apa és csak bemásolta a képeket, de azt mondta h ha leírod mit szeretnél, elküldöd szívesen megcsinálja neked.

puszika mindenkinek..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Csajok! Etna most hívott, hogy nem tud jönni ezután, mert éppen a névnapján lett egyedülálló édesanya. Botival elköltöznek, nem tudja mi lesz. Ha valaki kíváncsi rá, hívja fel, mert Ő még azt sem tudja a gyereknek miből ad enni... nagyon sajnálom őket. Ha valaki hívja, majd írja meg mi van vele. Én is keresem majd pár nap múlva. Most csak ennyi voltam, drukkoljunk neki, hogy legyen valami megoldás!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok!

Luca: Ez nagyon szörnyű hír, amit írtál Etnáról! :cry: :cry: Pedig annyira bíztam benne, hogy sikerül rendbe hozniuk a kapcsolatukat Norbival. Sajnálom szegényt, remélem, mielőbb talpra áll! :( :(
Autizmus miatt szerintem se aggódj, annak azért sok más egyéb jele is van, amit gondolom, nem vettél észre Tamásnál. Egyébként a barátnőm kislánya is csinálja ezt a "repkedést" sokszor. Minden ok Tamással, hidd el, beszéd terén is milyen kis ügyes!
Amúgy a 15 hós kötelező oltást, az MMR-t is összefüggésbe hozták az autizmussal, a neten sok mindent lehet erről olvasni. Ezért is parázok egy kicsit ettől a szuritól, de olyan cikkeket is olvastam később, hogy vizsgálatok bebizonyították, hogy semmiféle összefüggés nincs az MMR és az autizmus között.
Tesókád hogy van? Hány hetes is most? Lánynevük megvan már? Múltkor csak a fiút írtad meg.

Drága Etnám, a sok rossz ellenére is szeretnék neked nagyon-nagyon boldogságos névnapot kívánni, nézz csak mindig előre, ne rágódj a múlton, hidd el, a sok rossz után jönni fog a jó, most csak Botira koncentrálj!!!!! Fel a fejjel Drága!

Kiru: Vettél végülis elektromos fejőt? Azért ne keseredj el, még egyeltalán nem biztos, hogy Ákos elválasztja magát, többször nézhet ki úgy, hogy nem kell már a babának a cici, aztán pár nap múlva újra elfogadja.
Nekem meg képzeld, egy seb lett néhány hete a jobb cicimen (mellbimbón), úgyhogy lehet, hogy ezért kell majd abbahyagyni a szopit, mert úgy könnyebben elgyógyulna. Kaptam rá kenőcsöt. Pedig nekem is bőven van még tejem. De Alexa lassan 1 éves lesz, úgyhogy én sem esem kétségbe, ha véget ér a közeljövőben a szopi.

Zsuzsám: Drukkolok neked nagyon, sokat jársz a fejemben! Csak pozitívan!

Arte: Szorítok, hogy ne jöjjön meg a miki!!!!!! ++++ Mikorra nem várod?

Laar: Nagyon jók a képek a házról, legjobban a nappali tetszik és a fürdő, na meg Mírácska függönye! Apának is tetszettek a fotóitok! Míra nagyon cuki a fülbevalójával!

Timi: Köszi, hogy írtál az öklendeztetésről, én is érdeklődtem már többfele, van, aki azt mondta, hogy ne foglalkozzunk vele, mert az már egy reakció a baba cselekedetére és annál jobban csinálni fogja. Van, aki pedig azt, hogy mindenképp rá kell szólni. Én már nagyon sokszor rászóltam, semmi eredménye, most azt fogom csinálni, hogy nem veszek róla tudomást (nagyon nehéz lesz), aztán majdcsak elhagyja. Ebben bízom. Hozhatnál Vilcsiről friss fotókat! Miket csinál mostanában? Hányszor szopiztok még egy nap?

Kép

Kép
daniellla

Végül magunkról: Jól vagyunk, szerencsére most nem beteg Alexa. Ugyanúgy kapaszkodva lépeget és megáll kapaszkodás nélkül, de önállóan még nem indult el. Sokat mászik, mindenhol feláll, felkapaszkodik. Darabos kajcsikat egyre jobban eszi, az 1. szülinap után pedig elkezdjük a tejtermékeket is fokozatosan. 8 fogacskája van. Márc. 24-én megyünk majd 1 éves státusz vizsgálatra, akkor majd jövök a súlyával és a hosszával. Jó nehéz már a kis segge, az tény! :D :D

Április 10-én költözünk, fura lesz, de már nagyon várom!

Sok-sok puszi nektek, vigyázzatok magatokra!

Az eltűntek pedig jelentkezhetnének! (Suzy, Niki, Petra stb.)

Kép

Kép
daniellla

Bakker lányok ez szörnyű ami Etnával történt! :shock: mértékben azt hittem h javul köztük a helyzet! Vajon mi történt?! :shock:
Valaki adja meg a számát e-mail-be vagy iwiw-en! Köszi!!!

Kép
Kép
arte

Lányok, szerintem ma ne hívjátok mert ünneplik a névnapját és amúgy is friss még a téma. Majd holnap jobb lesz. Én hívtam de nem tudtam vele beszélni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hoztam néhány fotót.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Bocsi, az egyik 2x ment el. :D

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok drágáim...

Méhlepény mellső falon és most is fejfekvésű..
és már 5 mm hosszú a sérója

Hát egy csodálatos dolgot éltünk meg.
Lajosom hazajött átöltözött és ¾ 4.-kor indultunk is.Mert hát ugye sosem lehet tudni és inkább hamarabb érjünk oda mint hogy elkéssünk.Félúton megettem a Mars szeletemet meg vittünk colát is abból is ittam.Hát hogy én mennyire nem vagok édesszájú….Régen szerettem a Marsot de most olyan édesnek tünt az utolsó falatot odaadtam az uracskámnak annyira nem ízlett..
No de megérkeztünk már várt a dokinő minket a Klinikán már taliztam vele megengedte hogy gyorsan elszaladjak wc.-ni és kezdtük is.Először megvizsgálta a babaóca mindenét.Fejétől a kicsi talpáig.Agyacskája rendben van sem cyszta sem bármilyen eltérés nem volt látható.Ismét láthattuk a kis íves ajkait és most is mondta hogy nem lesz nyúlszájú a baba mert nagyon szépen ki van alakulva mind a felső mind az alsó ajak.
Szemei hol kinyitva kis időre hol becsukódva édes volt ahogy pislogott meg nyelte a magzat vizet.Felemelte a fejét és úgy kortyolta.Nyelőcső is szépen kialkulva egy ici-pici kis gyomrocska felé mutatva.De az is normál méretek között volt ellenben a hólyagja…Na még nagyon pisilés előtt volt az én kincsem
Két kis vesécske normális külalakkal és méretekkel kis pöcörő újfent megvan..
Lábikókat is megnézte a dokinő kis talpas legénykénk lesz 5 kis lábújj mint a két talp végén.
Kezeit is megvizsgáltuk na azok se kicsik de ott is megvannak az ujjacskák.
Édes pisze orra van mint anyának és kis füle mint apának viszont a magas homlokát úgy tűnik szintén örökölte de egyenlőre nem hosszúkás feje van hanem kis kerek mint nekem…
Szóval mindkettőnkből van belőle hol tőlem hol apától mutat valamit.
De a kis keze az bezzeg folyton az arca előtt hol vakargatta az orrát hol a szájába nyúlt de nem sikerült olyan képet csinálni ahol teljesen látni az arcát.
De azért sikerült egy két képecske van egy kedvencünk is az lett kinyomtatva.
Szivét is meghallgattuk ismételtem csodálatos muzsika volt egyenletes erőteljes gyönyörű.Azt is alaposan megvizsgálta a doktornő mindent rendben talált minden kamra és pitvar megvan és méretben megfelelő kelőképp elválnak egymástól.
Na a gerincén is végig mentünk csodálatos kis gyöngy szemre hasonlító kis csigolyák szépen egymás után megszakítás nélkül sorakoztak.
Nagyon mozgékony volt produkálta magát Kicsi-Lali se perc alatt hasra vágta magát…akkor lett alaposan megvizsgálva a gerince is.dűtötte a hátsóját is nekünk.Mosolygott annyira közelinek éreztem mintha már foghatná az ember.Csodálatos dolog az biztos.Örök élmény és boldogság ez.
Viszont a méretei alapján nem 26.hetesek vagyunk csak 24+3 nap….
Bár ebből nem kell messze menő következtetést levonni csak ha majd megyünk 9.-én dokihoz meg kell neki mutatni a leletet hogy ő is nézze át alaposan meg majd a frissel egyeztesse hogy mennyit fog addig alakulni.
Megnézte a korábbi leleteket a 12. 13. és 18 hetes uh. eredményeket ott mindent rendben talált.Persze most is mondta nem kell megijedni ez még semmit nem jelent csak egy kis odafigyelés ha valami gond adódna hamarabb észre lehessen venni hogy esetleg a baba nem úgy fejlődik ahogy kellene.
Viszont azt is mondta hogy nagyon „pofás” kislegény….Tehát olyan kis arcocskája meg karja ami egyébként izmos  és kis combjai vannak hogy csak na..Egyáltalán nem tűnik soványnak és kb:800-900 g.-ra tippelte a súlyát.
Hát még azért van hova nőni és fejlődni de mivel egyikünk sem égimeszelő én 166 Lajosom meg 183 cm magas és vékony testalkatúak vagyunk nem kell nagyon súlyos babára számolni…Hát én azt mondtam bőven megelégszem egy 3000 g.-os kisfiúval is és majd idekint „meghízlalom”
Szóval majd a dokival megbeszélem ezt a dolgot de eddig minden rendben van a picimmel és ez most megint megnyugtatott és boldoggá tesz/tt…
bibócska

és akkor a képek ahogy megígértem....
Kép itt félig nyitva a kis szeme

Kép úgy néz ki az én orromat örökli

Kép férfiasságom bizonyítéka

Kép itt olyan édes...

Kép apa füleit örököltem
bibócska

Kép és hát a talpik
bibócska

Jaj lányok nagyon sajnálom ami Etnával történik sok kitartást és erőt kívánok neki hogy átvészelje ezt az időszakot....
és utólagosan is boldog névnapot...

Puszi mindenkinek kellemes hétvégét...
bibócska

sziasztok lányok!

kényszerből visszaköltöztünk, mert a lakásban nem jók a konvektorok, a bolyler is szarakszik, hát hiába 4 éve áll a lakás, minden beszart. norbi állítólag nem tud fizetni, én meg úgy voltam vele,hogy leszarom, addig itt fogok lakni a gyerekkel, amíg ki nem fizet, nehogy már egy lepukkant lakásba éljünk, miközben ő csilli-villi kéróban mereszti magát. 92 ben volt a lakás felújítva, hát az még egészségkárosító hatású is. ja és van pofája 15ezret adni havonta a gyerekre a 200ezres fizujából. épp,hogy pelusra elég.

kis türelmeteket kérem, mert még én sem értem igazán ezt a helyzetet, nem is tudom,hogy miért lett így, szerintem kezdett minden jóra fordulni, de szerinte nem. annyit mondott,hogy besokallt, mert én maximalista vagyok, nem érezte magát férfinek mellettem és elmúltak az érzései. (nem is volt az, mert még egy villanykörtét sem tud kicserléni) valószínűleg a gyerekkel kapcsolatban is elmúltak az érzései, mert nem nagyon érdekelte,hogy mnden rossz a lakásban, ő hitelt törleszt, amibe én hajszoltam bele. szóval én vagyok a szemét.

de a legszomorúbb az, hogy a rita barátnőméken kívül senki nem ajánlotta fel a baráti társaságból,hogy segít. a bútorok az enyémek, rita férje viszont egy tündér, tud olcsóbban tapétát szerezni, felkrakja nekem ingyé, hogy nehogy boti asztmás legyen a portól, ami a régi tapéte alatt van . én el sem hiszem. pedig 4 barátnőm is van, aki "nekem" köszönheti, hogy anyuka, rengeteget segítettem nekik, szerelő férjekkel, annyit nem mondtak, hogy menjek át lelkizni. most senki ne vegye innen ezt magára, én itt tőletek rengeteg megértést és támogatást kaptam, ez a tényleges barátokról szól. azt hiszem, hogy itt az ideje megváltoznom, innentől kezdve csak a fiamnak és a szüleimnek élek, a többiek előtt zárva lesz az ajtóm. (ez sem rátok vonatkozik)ebben a világban nem érdemes rendes embernek lenned. ráadásul jövőre még nagyon melózni sem tudok visszamenni, mert csoportos leépítések vannak és tudjátok, hogy a főnöknőm mennyire imádott. szóval voltam már jobb passzban is, sínri csak a boti miatt tudok, nekem nem váltak el a szüleim, én nem is tudom,hogy milyen az, erre én leszek elvált. ki gondolta volna.

az a baj, hogy a törvények nem védik az anyákat. általában minden pasi minimálbérrel vagy sehogy nincs bejelenteve, ezektől csak a min gyerektartást lehet behajtani. baránőmék is most mentek szét, pasi jött szatyorral, távozott egy jól menő vállalkozással és egy alfával ami 8 millát ért, ja és természetesen veszteséges a cége papíron, semmi nincs a nevén és fizet 30 ezret a két gyerek után. király.

egyenlőre ennyi voltam, leszek többet, mert amíg nem tudok lakást újítani, addig maradok, bár nagyon rossz így, mert egykoron szerettük egymást, most meg csak ordítani tudunk egymásra. szegény botikám, ő szívja meg. na csók mindenkinek és imádlak titeket, köszönöm a köszöntéseket, gyönyörű névnapom volt.

ja nem katam semmit, botinak vettem egy sportcipőt tavaszra és természetesen a norbi kapott a 35 .szülinapjára 22- én volt egy nike tavaszi cipőt. én meg járok a téli csizmámban. és ez még nagyon sokáig így is lesz.

szép napot nektek

bibócska szívből gratulálok a kis lali fütyi manóhoz. lombikos babák mindig kisebbek, boti is a 35. héten 2260-nal született, 2500 g fölött kellett volna már lennie, ezen ne izgulj.

petrám vasim imádlak titeket,hogy rögtön hívtatok, lucám köszi a továbbítást, csókollak

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Daniella, nagyon köszönöm a biztató szavakat. Nagyon jól esett.
Minden nap olvaslak titeket, mert akármennyire rohanok, arra szánok időd hogy olvassam mit történik veletek. Tehát, írjatok. Azok is akik mostanában le xarnak minket.... :lol:
Etna, nagyon örülök hogy beszélgettem veled. Sajnálom amin keresztül mécc és ahogy mondtam, bármikor hívj amiben csak tudok segítek. Szeretlek és gondolok rád, imádkozok értetek.
Bibócska, csudi klassz srác ez a fütyi Lali. Nagyon aranyos, ez már most látszik. Szépek lettek a fotók és sikeresek. Nem mindenkinek sikerül ilyen szépen. Azzal meg ne foglalkozz hogy mennyi idősnek mondják. Én ezt nem értem mert születésük után is a babák van aki nagyobb van aki kisebb és mégsem mondják hogy hiába 7 hónapos, de ne annyinak mondjuk mert csak 5,5-nek felel meg és ilyesmi. :lol: Szerintem ez már nem normális. Régen nem volt ilyen. Most már jó dolgukban nem tudják mit mondjanak? Főleg hogy nagyon is tisztában vagy azzal mikor fogant meg és könnyebben lehet számolni. Továbbra is minden jót nektek, gyere máskor is mesélni mi van veletek. Az ízlésed szülés után is változni fog, hát ez a hormonok miatt van, ne aggódj, ismét csoki mániás leszel nemsokára.
Csajok, találtam valamit. Érdemes kipróbálni mert képzeljétek volt olyan aki 6 év próbálkozás után csinált egy ilyen tea kúrát és terhes lett. Természetesen ezt csak annak aki szeretne. Itt a link, nézzétek meg.
http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea-hu.ph ... earendszer
Mindenkit pusszantok és írjatok. Hiányoztok sokan mostanában. Csütörtökön tudom meg a műtétem időpontját. Húúúú, de izgi.....
Anyukám megint kórházban van, éjjel vitték be, most majdnem megfulladt, tele van a tüdeje vízzel. És én most megint megyek éjjel, túlórázni. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok...

Etnám, először is, Boldog Névnapot kívánok Neked!
Másodszor, nagyon nagy döbbenettel olvastam amit írtál, nem jutok szóhoz. Szomorú, hogy így alakulnak a dolgaid. Sajnos a barátok sem a régiek már, xarnak az ember fejére. Önző, embertelen világban élünk, és persze az ilyen barátok ellenkező esetben elvárnák a segítséget, de amikor neked lenne szükséged rájuk, eltűnnek. Ha valamiben tudok segíteni neked, szólj nyugodtan, elvégre egy városban élünk, és ha tudok, segítek. Régebben lakásfelújításokkal foglalkoztam, van pár olyan telefonszám a tarsolyomban, akik jó szakemberek.
Norbival kapcsolatban nem tudok sokat írni, csak annyit, hogy fog ő még sírni utánatok, és a sors vissza fogja fizetni neki az "emberségét".
Az egyik legfontosabb dolog, hogy Boti a legkevésbé sérüljön lelkileg.

Bibocska, nagyon édesek a képek, és csoda klassz lehetett látni a piciteket.

Lányok, most bocsi, búcsúzom, majd jövök: Nofi

nofertiri

vasi!

köszönöm a tegnapi beszélgetést, nagyon hasznos volt, érdekes,hogy hasonló ciőben járok,mint te anno. tegnap dolgozott norbi és kb 15x telefonált,hogy hogy vagyunk. gondolom nem találkozott az ötletadó segítőjével és olyankor tudja magát adni. ha majd megint kapja az ötleteket, akkor megint költözhetünk. de én nem fogok az tuti. menjen ő, ha akar. igazad van, gyereknek joga van itt lenni. megnéztem a teát, amit ajánlottak, hát a málnalevéltől megdöbbentem, hogy vetélés ellen ajánlották, ugyanis köztudottam erős összehúzódásokat okozhat, de a többit inni fogom, már nem mintha terveznék babát egyenlőre, mivel gyakorlatilag nincs kinek, de azért megerősíthetem a méhfalamat, hátha akkor nem fáj annyit a hasam. sztk orvosok nem mondanak semmit, hogy mitől fáj, gondolom a cisztáktól, de v dokihoz most tuti egy ideig nem fogok menni, inkább abból a pénzből kaját veszek a gyereknek.

nofi!
köszönöm drága a felajánlást, a szépérzékedre biztos szükségem lesz, ha eljutok odáig biztos szólok, nagyon édi vagy. szakemberek nekem is vannak köszi, csak pénz nincs rájuk. mi a helyzet meló ügyben?

képzeljétek jön botinak a hátsó rágó foga. alul-felül. már nurofenezni kellett. a király baba magazinban megint okosat olvastam, a fogzás nem fáj. ezt írta egy fogorvos! hát neki lehet,hogy nem,de botikám megint szenved jó férfihoz méltóan. megyek is, mert felébredt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Sajnos olvasni nem nagyon van időm.

Etna drága!
nagyon meglepődtem, és egyben el is szomorodtam azon amiket írtál, nem gondoltam, h ennyire rossza helyzet, és javuló tendenciát is mutatott az ügy.Bízok benne, h megoldódik, és elfelejthetitek ezt az egészet.

Nofim!
Hogy megy az avonozás?

Nálunk is megindult a fogacska, elől elkezdett nőni az első, nem bújt még ki, de érzem az újacskámmal, lassan mi is vehetünk fogápoló dolgokat, és a kajákra, teákra is oda kell figyelnünk.De a kedvünk ugyan úgy csuda jó, egyedül az étvágyunk csökkent picit,vagy cska nem éhes ezért elmarad délelőtt egy kaja.
Na megyek vasalni még alszik a manó.

Bimbócska, gyönyörű a kisbabád, és jól sikerültek nagyon a fotók.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vki mondja el ha elmondható h most akkor mi van Etnáékkal???!
Hova költöztek? Miért költöztek? Azt értem h visszaköltöztek és azt is h miért!

Etna különben Norbi sincs bejelentve? Amúgy ha nincs vmi igazolást csak kap hmennyi pénzt kap. Vmi nyoma csak van....

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Kérlek, hogy ne haragudjatok rám amiért nem írtam jó ideig, de valahogy nem tudtam miről is írhatnék, aztán, meg mikor lett volna miről mindig közbejött valami vagy valaki.... Szóval Bocsesz drágáim, azért képben vagyok, mert olvastam, hogy mi történik veletek...

Etnám! Sajnálom, hogy ekkora ..... tudod mi az urad. Ha nem lesz otthon csörög skypeon, általában fél 10 után már itthon vagyok. Nekem bármikor mérgelődhetsz, tudod!! Boti hogy van? Nyügösködik még?? Nagyon remélem, hogy mielőbb megoldódik a problémád, így vagy úgy!!! Puszillak, drágám benneteket!!

Bibócska! ahogy olvastam a beszámolód szabályosan láttam magam előtt a Te kis pisze Lali manód!! Nagyon szépek a képek! Vigyázz a kisdrágára! Ha tudsz küldj videót is!! Simi a Manónak!

Vasikám! Nagyon fogok érted izgulni csütörtökön. Remélem, hogy anyukád már jobban van. Sajnos ez a víz a tüdő elég veszélyes dolog, de orvosolható!

Daniella! Örülök, hogy megvan már mikor költöztök, mi még egyenlőre csak álmodozunk róla... De egyszer eljön a mi időnk is nagyon remélem, egyenlőre sajnos nagyon kilátástalan a helyzetünk... :s De bízom benne, hogy idővel változik a dolog. Alexa nagyon helyes a képeken!! :D A ducit kérdezted, az ilyen kukorica rudacska, biztos tudod miről beszélek... Flóra nagyon szereti. Voltunk pénteken méretszkedni 8460 gramm és 73 cm, és még mindig csak 2 db fogacskája van, de olyan kis éhenkórász, hogy csak na!!! :D Már egy hete vacsira szilárd ételt kap, amit mi is eszünk. Nem is nagyon főzök neki külön, mert már nem nagyon eszik. Este a vacsi általában egy szelet kenyér bele, szalámival, vajjal vagy lekvárral, kap már májkrémet is, és egy kis disznóságot is(kolbász, sonka) erre még fürcsi után rátol 1,5 dl tejet és alszik egész éjjel mint akit fejbevertek. Megsem mozdul!! És alszik este fél 8-tól reggel fél 7, 7-ig. Megkapta a mamától a szülinapi ajándékot, 3 kerekű kormányozható brinyót. Annyira élvezte, mikor először utazott benne!! :D Ma is bicózott 1 órát. Alexa mit kap a szülinapjára?? Mit esztek már? Eszik olyan kajcsit amit ti??

Laar! nagyon örülök, hogy jól érzitek magatokat a házikótokban. Nagyon jók, az iwiwen a képek. Kiváncsi vagyok, Míra hogy viseli majd a fogzást! Remélem, hasonlóan jól mint mi!!

Kiru! Mi újság a cicizéssel? Visszaszokott már rá?? Még most is adod el a tejet? Vagy már nem? Ne aggódj a gyerekekkel való kapcsolat miatt, majd alakul, csak több időt töltsenek együtt és majd ragaszkodni fognak egymáshoz, mint Laar és Timi kicsi lányai!!

Lucám! Sajnálom, hogy nem jön össze a pihizés! Pedig nagyon jó lett volna! Nagyon jó volt látni benneteket! TAmásod nagyon édes, és tényleg nagyon szépen beszélget. Neked is azt tudom mondani szívem kitartás, majd eljön az idő, hogy barátkozik, talán nyáron már jobban viseli a társaságot, ilyenkor mindig kicsit bezárkozik, aztán nyáron felenged... Az apartmanról majd kérek egy jó kis beszámolót!! :wink: A képek alapján nagyon bejön, aztán hogy milyen valójában majd te elmondod!! Egyébként, meg Flóra szülinapja miatt sem nagyon jött volna össze a dolog....

Arte! A szalagavató jól sikerült?? A járólapotok, biztos jobban dobja magát élőben, nekem személyszerint kicsit modern, de persze, attól még nagyon szép... A költözésetek időpontja fix már?? Remélem, hogy kipróbálod Vasi teáját!! Naaaaa?? Elkerült a miki??? ÍRJ!!!!

Grácus! Sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban, de reméljük, most már sikerrel jártok!!

Tina! Hogy vagytok? Dani jó kisfiú? Növöget szépen??

Swidi! MEgint elvesztél!( Bagoly mondja verébnek..... :lol: )

Most néhány szót rólunk. A Farsang nagyon jól sikerült! Minden gyerek jól érezte magát, a szülők is. Az utccsó vendégeink fél 11-kor mentek haza, szóval a visszajelzések jók voltak. Sajnos utána az összes gyerkőc az enyémeken kívül beteg lett. És azóta sem járnak. Remélem, jövő héten már mennek oviba, mert a 7végére 5-en maradtak a 20-on akárhányas csoportban. Igaz, hét elején se voltak sokkal többen, 8-an kezdtek hétfőn. Kiváncsi vagyok holnap hányan lesznek.
Flóra jól van, egyre ügyesebben jár-kel. Mondja hogy Mammámm... ha ennivalót lát, és nagyon értelmes, mert valamelyik nap mondtam neki, hogy gyere megyünk mammázni és kimászott utánam a konyhába. A Kornélka székével úgy megy mint a villám (kb. úgy használja, mint az öregek a járókeretet, csak ő nem totyorog!! :D), felmászik rá, feláll benne, ugrál, aztán megfordul és leül, le is mászik belőle. Szépen sétál, ha fogom a kezecskéit, és kapaszkodva is ügyesen megy. Már rövidebb távnak (fél méternek) neki indul kapaszkodás nélkül is. Volt már huppanás, de szerencsére nem illyedt meg és azóta is próbálkozik. A hifit még mindig bekapcsolja és táncizik, ha zenét hall... Jaj, és képzeljétek, ami a legjobban tetszik, hogy sziszeg a macskának ha meglátja... SSSSZZZZZZ, imádom!! Csattog a nyelvével, puszit ad. Integet. Ügyeskedik rendesen.

Asszem elég mára belőlem. Ha tudok, jövök, de nem tudok igérni semmi konkrétat, mert rengeteg időm elmegy a házi munkára és a gyerekekkel...

Jó éjt drágáim!! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Szombaton megjött... Képzelhetitek... Teljesen kiakadtam a fél délutánt végigbőgtem, de azért a szalagavatóra elmentem, és elvoltam. Tudom-tudom nem kéne beleélnem magam, de nem is úgy éltem bele magam h figyeltem a peteérést hanem ahogy közeledett a menzesz napja úgy éreztem h most sikerült... De nem!

Most ennyi mert készülök dolgozni!

Csók

Kép
Kép
arte

Sziasztok, csajszikák!

Két napig nem tudtam jönni, de látom nem sok minden történt.

Petrám, te végre jelentkeztél. Ennek örülök. Tudom hogy nem sok időd van, de néha kukkolj meg minket mert hiányzol nagyon. Te mindig nagyon fel tudtad pörgetni a topikot. Örülök hogy a farsangi buli jól sikeredett. Tudtam én hogy jó szervező vagy. Láttam rajtad. :wink: Petra nagyon ügyes. Gratulálok hogy ilyen szépen fejlődtök. Csudi klassz csaj lehet.
Etnám, én is nagyon örülök hogy beszélgettünk. Bármikor jól jön egy kis felesleges duma csak csörgess meg és én visszahívlak. Annyit dumálhatunk amíg Boti engedi. :lol: De, most nagyon örültem amit írtál. Azért bexart a drága férjecskéd egy kicsit. Én azt nem értettem az egészből hogy elvileg az a baja nem engeded érvényesülni, ugyanakkor a gyerek sétáltatás vagy bármi más teendő nem neki való. :roll: Ezért nem értem Őket. Botikám fogacskájához ismét sok türelmet és energiát kívánok.
Arte, borzasztóan sajnálom a piridet. Nem furi hogy bíztál benne, ez természetes. Nekem rendesen volt mensim és mégis teszteltem nem is egyszer mert állandóan furi dolgokat érzek a hasamban. És minden alkalommal csalódok amikor nega a tesztem. Pedig iszonyatos nagy csoda lenne ha 20 év után csak úgy spontán teherbe esnék egyetlen egy lekötött petevezető mellett. Ahányszor érzem azt a bizsergést a hasamban mindig látom magam előtt ahogy könnyes szemmel alig látva írom nektek hogy baba van a pocakomban. Aztán bilibe lóg a kezem és felébredek. :?
Anyukám változatlanul fullad, nem mond semmit sem a doki csak sápítozik hogy fajulhatott idáig ez a .... valami, oszt ennyi. Várunk pár napot és ha semmi javulást nem veszünk észre akkor beszélek a dokival. Egyéb, ma voltam a házidokinál és le volt döbbenve hogy miért nem fogadnak a meddőségi centrumok meg hogy miért kellene nekem fizetni, hiszen a tb-nek állnia kéne. De, mindegy, az EKG-t már meg is csinálta, hétfőn meg megyek reggel a vérvételre. Csak úgy lehet megcsináltatni hogy a rendelőjébe megyek hétfőn reggel mert ha az SZTK-ba megyek ott csak két-három hónap múlva veszik le hiszen nem tudnak hamarabb időpontot adni. Csajok, majdnem leestem a székről amikor hallottam. Műtétre hamarabb kapok időpontot mint laborra??????? Hát nem elképesztő?
Na, jó, nem ragozom tovább mert amúgy is kissé ingerült vagyok mostanában.
Puszilok mindenkit. Nofi, nagyon örülök hogy jelentkeztél de írhattál volna kicsit magadról. Hiányzol ám nagyon nekünk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán írok minden nap olvaslak titeket de nincs mit írnom!

Laar
Nagyon szép lett a lakásotok öröm lehet ott lakni! Mírának nagyon jól áll a fülbevaló!!

Zsuzsa
Remélem hamar kapsz időpontott a műtétre!! Drukk! Hogy van a Doki bácsink?? És te??

Etna
Utólag boldog névnapot kívánok neked! Sajnálom ami történt :cry: azt hittem, hogy kezd jóra fordulni a helyzet! :cry: Sok puszi!!

Daniella
Alexa nagyon aranyos a fotókon milyen nagy már!!

Bibócska
Nagyon jó élmény lehetett a 4d nagyon jók lettek a képek!!

Arte
Sajnálom, hogy megjött a mensi! Én is úgy éreztem, hogy sikerült elég sokat feszült és fájt a hasam a melleim is érzékenyek voltak meg szédültem és hányingerem is volt néha csináltam tesztett is - lett és rá pár napra meg is jött!! :cry:

Petra
Örülök, hogy a farsang jól sikerült. Flórácska nagyon aranyos lehet!

Remélem mindenki jól van!

Velem semmi különös dolgozok, pihenek csak a szokásos! Próbálom kikapcsolni a baba témát ritkán gondolok rá. Most már 3 éve, hogy szeretnénk babát és 2 éve, lesz, hogy nem esek teherbe kicsit belefáradtam. :cry: :cry: :cry: :cry: Bocsi, hogy rontotam, a hangulatott!

Sok-sok puszi!

Kép
grácus

sziasztok csajok!

arte!
nagyon sajnálom, szerintem, ha vége az építkezésnek és kicsit lenyugszotok a nagy rohanásban, akkor talán jobban rá tudtok koncentrálni a hogyan továbbra. talán egy alapos kivizsgálás és egy jó meddőségi központ, ahol tényleg ez a szakterület meg tudja mondani,hogy van-e baj egyáltalán.

grácus!
esetleg nem gondoltatok arra,hogy tovább kéne lépnetek? 1 év hiába való próbálkozás után szokták javasolni a meddőségi klinikát. nálatok meg már 3 év :( nagyon kemény csaj vagy, én nem bírtam volna ennyi kudarcot végig csinálni. de talán,ha a melóhely rendbe lesz neki tudtok állni a folytatásnak. pco-d nem kell műteni?

tudom lányok,hogy mindenki ragaszkodik az orvosához és mindenki dicsőíti a sajátját, de azért van nőgyógyász, szülész-nőgyógyász és van meddőségi specialista. és van aki 3 :1ben. de nekem a halálom,mikor sima nőgyógy a lóvé fejében meddőségi orvos is lesz, a tisztességesebbje (szépen leírtam) továbbküldi a pacienst egy meddőségibe. én tudom, hagytam ott lóvét külömböző orvosoknál a semmire ,ráadásul nem is keveset.
az inszem normál -meddőségi körülmények között. teljes kivizsgálás nőnél és férfinél, ebben benne van a histeroscopia vagy a laparoscopia is, spermakép, hormonok, stb. mikor minden megvan, akkor felírják a hormonokat, érik amennyi érik petesejt, inszem napján férfi spermát ad, amit fertőtlenítenek, külön választják az épeket és csak azokat lövik fel, utána álatlában hadják a pacienst pihenni. ami nem így történik vagy hasonlóan, az nem inszem!!!! ebből támogat a tb 6db-ot, de a hormon injekciók még így is kb 40ezerben vannak minimum.
a spontán ciklusban történő inszem, az nem ennyire brutál, de azért abból sem lehetne sokat csinálni, mert nincs értelme. de minden esetben biológusnak kell segítse az orvost, na ez azért nem minden kóklernél van meg.
ez magánvélemény, csak nagyon zabos tudok lenni, mikor kihasználják a dokik a mi sebezhetőségünket arra,hogy tömjék a zsebüket, mert azért gondolom egyik sem az sztk-ban fogad, pedig ott kéne és nem több ezres konzi pénzt kérni.

bocsi lányok,hogy kiakadtam, de képzeljétek tökre be vagyok szarva. velem tényleg mindig történik valami. pár hete megint van tejem, nem sok, de estére bekeményedik a cicim és fejnem kell. felhítam a védőnőt, mondta,hogy ne adjam oda botinak, mert előtte meg kéne nézetni és ma meg az egyik ismerős közölte,hogy menjek mammográfiára, mert nála is így volt és találtak is egy kisebb daganatot. én azért néha átvizsgálom magamat, nem érzek semmi különösebbet, de ebbe a kua sztkba nem foglalkoznak velem. nem értem, mindenkinek van lóvéja magánrendelőre? azért futok még egy kört és utána kénytelen leszek elmenni, ha lesz miből. úgy látszik van lóvé ebben az országban, ha ekkora urak a nőgyógyok.

vasi ebből is látod,hogy itt az eü egy kalap szar, nálunk a laborba már kb 1 éve kell bejelentkezni és alig van időpont, 1/4 óránkét van beírva egy paciens, kitől vesznek 1/4 óráig vért? ja és az egész van 7-10 ig. 12-13 ember 1 nap alatt egy kerületben? kircsi és még így is elcserélik a leletet. multkor nekem nagyon gáz lett a vizeletem, vér is volt benne, egy baj volt, hogy én nem adtam le vizeletet :roll: szegény, aki meg aki leadta, már lehet, hogy nem tud reklamálni.

megyek drágáim csók mindenkinek! köszönöm a bizítató szavakat!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok...

Csak gyors bekukk.

Hála a jónak, avon ügyben egész szépen boldogulok. Szépen lassan alakul az ügyfélköröm, nem tukmálok senkire semmit, és ez hasznosnak bizonyul.
Sadával rendben vagyunk, az apróbb nézeteltéréseinket sikerült csendesebb mederbe terelnünk, és felszabadultabban tudunk már ezekről is beszélgetni. Ezáltal minden sokkal harmónikusabban működik kettőnk között.
Az utóbbi idő nyomorúságai miatt nem foglalkoztunk a babatémával, de most, hogy süt a nap, jobb a hangulatom, és amikor Sada sem alszik el 5 perccel azután, hogy hazaér, azért gyakorolunk. :-D Valahogy az az érzésem, lassan sikerülni fog, és csak lesz babánk. :-)
Munkaügyben változatlan a helyzet, de az az igazság, hogy 2-3 hete nem adtam fel új pályázatot. Most várok kicsit, hátha jön a sült galamb. :-)

Grácus, le a kalappal előtted, hogy ilyen kitartással és erővel bírsz. Azért érdemes lenne elmenni más orvoshoz, specialistához, hátha apró változtatás után sikerrel jártok.

Etnám, ne hagyd magad. Vedd fel a kesztyűt Norbival szemben. A legjobb fegyver, ha nem érezteted vele a haragod, az megzavarja. Botit csókolom.

Arte, fel a fejjel, legközelebb nem csak úgy fogod érezni, hanem pocilakód is lesz. Közel már a cél. De azért ne görcsölj rá.

Petrám, de jó, hogy jelentkeztél. :-) Annyira jó volt a leírásod Flóráról, nagyon nevettem . :-) Gyere sűrűbben. :-) Hiányzol....

Vasi-Zsuzsi, tündér vagy, jövök, írok. :-D Azt olvastam valahol, hogy ha "csak" lekötötték a petevezetéket, akkor visszafordítható a dolog, és lehet babád, akkor neccesebb, ha elvágták. De lombik akkor is megoldás lehet. Adjon az Ég Neked kisbabát. :-)

Most viszont búcsúzom, bocsi, akinek nem írtam, majd legközelebb: Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok Csajok!

Petra: Nagyon ügyes Flórácska, hogy már ilyen szépen eszik darabosakat is meg mindenfélét és hogy jó a kis étvágya. Mi kajcsikban még hátrébb vagyunk tőletek :) de majd bepótoljuk. Darabosak már Alexának is egyre jobban mennek, de a mi kajánkból még keveset eszik. Kap már felvágott darabkákat, kenyér falatokkal, de tejterméket még nem, tehát vajat sem, illetve ő lekvárt sem kóstolt még. Főziket, gyümiket eszik, babapiskótát, kenyeret, felvágottat, inni pedig anyatejet, vizet és tápszert. Ti szopiztok még? Nekem még lenne bőven tejem, de a jobb cicimen folyamatosan van egy kis seb, ami a szopitól mindig kiújul, most kaptam rá kenőcsőt és a reggeli szopit elhagytam, hogy gyógyuljon az a valami, most csak este szoptatok. Amúgy is 1 éves lesz lassan a kiscsaj, így is elég anyatejet kapott már, ha úgy vesszük.
Szülinapjára anyuméktól szőnyeget kap az új szobájába, nagyszüleim pénzt adnak, hogy vegyük meg neki, amit akarunk, egy bébi taxit szeretnénk, tesóm kisfiának van, Alexa kipróbálta és nagyon tetszett neki. Vagy egy olyan zsiráfot, ami műanyag és hintázni lehet rajta. Majd meglátjuk.
Flóránál hogy lesz a szülinap? Hányan lesztek? Miket kap majd? Torta milyen lesz?
Köszi szépen a bókot Alexa fotóira, szerintem olyan sokat változott a kis arcuk ezalatt az 1 év alatt, már abszolút nem olyan babásak. Hozhatnál Flóráról is friss fotót!

Etna: De érdekes, hogy megint van tejed, ilyenről még nem is hallottam, hogy a szopi abbahagyása után hónapokkal visszajöhet. Ne aggódj, biztos nincs daganatod, bár én is ilyen vagyok, mindig egyből a legrosszabbra gondolok. Boti miket csinál mostanság?

Zsuzsám: Felháborító tényleg, hogy laborra ilyen sokat kell várni, nem is értem...
Olyan megható volt, ahogy írtad, hogy mennyire örülnél a pozitív tesztnek és hogy elképzelted, hogyan írnád meg nekünk a hírt. :cry: Nagyon szorítok, hogy ez mielőbb bekövetkezzen!!!!!!!!
Amúgy az egészségügyben borzasztó, hogy mik vannak. Itt a mi kórházunkban a csecsemő osztályon volt most bent 2 napot egy ismerősöm a 8 hónapos kisfiával, elképesztő, amit a körülményekről és a hozzáállásról írt, egyszerűen siralmas a helyzet. Mindez 2010-ben, egy megyeszékhelyen. :(

Arte: Nagyon sajnálom a mensit. :( :( Drukk a következő hónaphoz, fel a fejjel!!!!

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Nofi: Örülök, hogy beindult az Avon buli. Nekem most éppen 2 glicerines kézkrémre lenne szükségem, kár, hogy ilyen messze vagy tőlem. :D Ez a nyugi és a harmónia, ami körülöttetek van, szerintem nagyon jót tesz a babásodásnak! ++++++

Grácus: Annyira sajnálom, rossz lehet ilyen hosszú ideje várni, pedig te már voltál is babás, olyan érdekes, hogy akinek sikerült már, annak utána miért kell ilyen sok időnek eltelnie?? Na ez az, amire senki sem tudja a választ. Talán tényleg érdemes lenne egy kicsit rásegíteni a dologra, ha már spontán nem jön össze, de ezt persze ti tudjátok, én mindenesetre továbbra is nagyon-nagyon szorítok!!!!

Nálam ma itt volt a barátnőm, olyan jót dumáltunk végre! Utána pedig fodrásznál voltam, csak vágtak a végéből és kivasalták, de totál megújultam tőle. Pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Köszi Lányok a biztatást! :lol:

Etna
PCO-t már megműtőték tavaly júniusban. Volt hormon vérvétel, átjárhatósági és méhtükrözés egyben és a férjemnek volt már sperma vizsgálat is! Minden ok és mégsem esek teherbe!

Viszont ez meglehet, hogy hülyén hangzik Nekem a vércsoportom A- a férjemé 0+ mikor elvesztetem a babám akkor kaptam Anti d injekciót viszont a spontán vetélésnél nem kaptam semmit. Azon agyalok, hogy hátha ez miatt nem maradok terhes mert a szervezetem reagál rá és az "idegen anyagot" kilöki a szervezetemből!! Szeritetek?? :?: :?: :shock:

Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok Drágáim!

Bocsi h így eltűntem...

Szóval próbálom magam nem beleélni a gyerektémába, meg most a ház a fontos, h minél előbb felavathassuk az összes sarkot (van elég :wink: )! No meg tudjuk h egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni....

A március 8 körüli költözésnek lőttek. Most nincs újabb határidő, mert csak állandóan tologatjuk... így is buktunk 10 krémest....

Vasi: mikorra várható a műtét ideje? Tudom h holnap derül ki, de kb időpontot se tudtak mondani? Remélem a vérképed jó lesz! Remélhetőleg minél előbb eljön az az idő amikor már nem lesz bili a kezünk alatt! :D Anyukád?

Etna: nálatok mi a helyzet?

Petra: tök jó h ilyen jól sikerült a frasang :D

Laar: biztos arra felétek is szép idő van amit már a kertben is élvezhettek!

Timi: hogy megy a férjednek a pénzügyis dolog?

Grácus: igaza lehet Etnának nem gondolod? Persze fontos za is h a melóhely rendbe legyen meer tpénz nélkül neki se lehet vágni a babásodásnak....

Most ennyi voltam! Olvasni olvaslak Bennetek, de írni nincs mindig időm! Bocsika

Puszóka

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Grácus, egyet értek Etnával. Nem azért mert nagyon kedvelem, de tényleg meddőségi a megoldás nálatok. Ismerek olyat aki nemrég szült és ő is kínlódott eleget, majd elment a Budaiba. A második inszem sikeres lett és már babusgatja a gyönyörű kislányát. Semmit sem kell csinálni csak fel kell őket hívni, időpontot kérni és egy háziorvosi beutalóval felkeresni őket. Kb egy hónapnyi kivizsgálás után már kezdhettek is. Van akinél már rögtön az első sikerül, van akinél a harmadik és van akinél csak a lombik hozza a sikert. Nem érdemes várni mert az idő csak ront a helyzeten. Én már csak tudom.
Etna, sokat gondoltam rátok és eszembe jutott valami. Igaz, nem annyira ismerem Norbit, de az első benyomásom az volt hogy olyan mint egy gyerek és azért találtatok egymásra mert te gondoskodsz róla. Ez mind szép és jó mert általában minden kapcsolat úgy tartja fent magát hogy a párok kiegészítik egymást. Na, de nálatok megszületett Boti. Egy imádni való huncut kis manó, akivel törődni kell. Minden erőddel és figyelmeddel ezen a kis manón vagy. Ez természetes, én már csak tudom, de Norbi is a te "gyereked" és tegnap jutott eszembe hogy ez a pasi féltékeny. Persze hogy más tanácsát jobban hallja mint a tiedet. Nálatok egyetlen egy megoldás van: babusgasd őt is ahogy szülésed előtt tetted és hagyd hogy ő is babusgasson téged. Töltsetek együtt több időt és tényleg egymással törődjetek. Próbáld ki, megéri. Egymásra találtok ismét, meglátod.
Daniella, köszönöm biztató szavaidat. Jól esnek. A barátnős beszélgetések engem is mindig feldobnak. Fodrásznál nagyon rég voltam de még emlékszem hogy milyen kellemes érzés utána tükörbe nézni.
Nofi, tök jó hogy beindul az üzlet. A baba is megjön ha megnyugszol. Bízzunk, ne adjuk fel.
Arte, tényleg csütörtökön tudom meg az időpontot, de azt elmondta hogy még ebben a hónapban megcsinálja a menzeszem után, tehát a hónap második felében. Holnap már telefonálhatok délután.
Csajok, én annyira le vagyok törve. Nem tudom mi van velem. Néha úgy érzem hogy feladom ezt a baba dolgot mert belefáradtam. Minden gondolatom ez és megint ingerült vagyok. Gondom tuti hogy emiatt van, nem lehet mindent az időjárásra fogni....
Nektek minden jót kívánok és több vidámságot mint amennyi nekem van. Puszilok mindenkit, még azokat is akik ritkán jönnek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, de nem negyon van idöm. Tegnap voltunk védönönél. Dani 8080gramm és 70.5 cm.Nagyon gyorsan nö. Megszakadunk alatta. :D Már napi kétszer kihagyjuk a szopizást. Szinte mindent megeszik, nem válogatós. Nagyon zsivány, produkálja magát. A fényképezögépbe már szabályosan vigyorog legtöbbször. Minden érdekli, mindenért nyúl. Tegnap fordult elöször hasra egyedül.Két napja éjszakázunk, nem akar aludni.Lehet a fogacskája? Nem tudom, de a legjobbkor. Amúgyis alig élek, mert tiszta nátha vagyok. De hát ez van. :) Imádom. Egyfolytában állni tudna. Fel akarom ültetni, helyette felnyomja magát és páros lábbal ugrál, fülig érö szájjal.

Gyed ügyben még semmi. Nem válaszoltak a fellebezésemre. Ma adok fel egy sürgetö levelet, mivel ellátatlan vagyok. Apa fizujából meg nem jövünk ki.

Nagyon sajnálom, ami Etnával történt.Borzasztó.

Igyekszem gyakrabban jönni, de elég nehéz.

Küldök pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
tina84

csak gyorsban, mert botit viszem egészséges rendelésre és 2-re kéne vinnem, de még alszik :lol:

vasi!
totál igazad van, jól látod. imádlak, nővér helyett nővérem vagy! anyám az durva lenne, így átfogalmaztam. bár már szülnek 8 éves kislányok.... :roll:

tiszta ideg vagyok, holnap megyek orvoshoz, összekészítettem az összes zárómat és még én magam is megdöbbentem,hogy mennyi mindenen mentem keresztül. a sok vetéléses zárót olvasva kicsit könnyeztem is. sajnos mammográfiára is mennem kell majd. a hülye védőnő azt mondja,hogy ne fejjek, szétdurran a csöcsöm. mindenki azt kérdezi,hogy nem vagyok-e terhes. jó vicc lenne :lol:

daniella!
én is rendszeresen beiktatom most már a fodrászt, sokat segít, ha egy rendezett fizurája van az ember lányának. találtam egy nagyon jó régi fodrász csajt, aki házhoz jön, gyesen van, du eljön és nem is drága. ő az én emberem! lehet,hogy boti átfesti a haját közben, de ki kell próbálni.

csajok, ma a nagyon jó kisfiam lesöpörte az egész fodrászkellékes üzlet pultját. egy mozdulattal, bementem hajcsattért aztán rá kellett jönnöm,hogy csak lekötözve babakocsiba lehet bevinni ilyen helyekre. :roll:

grácus, neked majd megy emailben a hosszabb üzi, csak boti felébredt. erre is adnak választ a meddőségis kivizsgálások. szerintem vágjtok bele!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Drágáim!

Nagy hír van! Megyek ki Németországba doglozni 1 hónapra! Már lehet h holnap de az is lehet h csak vasárnap! Elvileg elérhető leszek, mert azUram nagybátyja laptopját viszem ki magammal! Remélem hamar eltelik :D Mire hazajövök kész lesz a ház :shock: :wink:

Próbálok majd még indulás előtt jelentkezni!

Vasi: megy a drukk!

Pusza

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajok!

Arte! Sajnálom, hogy megjött, de hidd el, ha lenyugszotok jönni fog a baba! A németországi melóhoz gratulálok! Remélem, jól fogod magad érezni, aztán meg írj, hogy milyen a sorod! Puszi és vigyázz magadra nagyon!! És jó utat kívánok!!

Etnám! IGaza van Vasinak! Szerintem nem minden pasi tudja elfogadni, hogy jön valaki aki átveszi a helyét a szeretett nőnél, mégha az a saját húsa vére. Remélem, azért néha még tud normálisan viselkedni, és talán lesz belőle szalonna :D! Boti hogy van? Kibújt már a fogacska?

Lucám! Hogy vagytok? Nagyon nem lehet téged mostanság látni, se itt, se a skypeon.... Milyen volt a 7vége a mamáéknál? Jól éreztétek magatokat?

Grácus! Sajnálom, hogy ennyire belefáradtál, persze meg is értem! Nem könnyű ennyit várni. Reméljük, hogy idén előreléptek az ügyben, és évvégre, jövő év elejére a kezedben tarthatód az apróságodat! Kérlek ne add fel! Légy erős, ahogy eddig is!

Kiru! Mi újság? Hogy vagytok? Ákos nagyon lefoglal látom. Használjátok ki az időt együtt ki tudja mit hoz nekünk anyáknak a jövő! Remélem, ettől már csak jobbat!! Írj, ha van néhány szabad perced!

Vasikám! Ma rajtad a fórum szeme! Érted izgulunk mindannyian egy emberként! Remélem, hogy minden rendben lesz veled, és az erőfeszítéseitek meghozzák a várva várt sikert! Szívből kívánom Nektek! Köszönöm, hogy ennyire hiányolsz!! Nagyon jól esik! Remélem, hamarosan összefuthatunk... Kiruhoz mindenképp megyünk majd, ha beköszönt végre a jó idő!! Ezt az időt már nagyon unom. Annyira élveztem a 7 elején azt a szép időt, erre, most megint szomorú minden!! Annnyira unoooom már!!

Daniella! Ne aggódj nálatok is hamarosan csúszni fognak szépen a darabos kajcsik. Én is csodálkozom, hogy 2 fogacskával így eszik, de nagyon büszke vagyok rá, mert a Kornélka nem evett ilyen szépen darabosat, sokszor még most is a frászt hozza rám... Úgy eszik mindig mint ha éhezne, és úgy mint ha elvennék előle a kajcsit!! Szörnyű tud lenni!! nem sokára költöztök, de jó nektek...

Tina! Nagyon szépen megnövesztetted ezt a kiscsávót hallod-e!! Hatalmas nagy legény lett!! Gratulálok hozzá! Annyira aranyos, látszik, hogy szereti, ha fotózzátok!! A Flóra is ilyen!! Mindig vigyorog mint a tejbe tök!! :D Sajnálom, hogy a gyeded nem akar megoldodni... Bízzunk a legjobbakban!! Itt most írhatnám, hogy mit gondolok erről a helyzetről, de szerintem nem mindenki örülne neki, nem közületek, hanem a moderátorok közül...

Suzim! Merre jársz? Hogy vagytok? ANyukád?? írj!!

Vasim! Majd elfelejtettem! Hogy van anyukád? Javul a helyzet? Mondtak valamit az orvosok??

Nofi! Örülök, hogy Avon bejönni látszik! Reméljük, ez így marad, és lassan lesz valami visszajelzés a munkaügyben is!

Bibócska! Hogy vagytok? Lali manó brékel ezerrel odabenn? Lassan közeleg az idő, igaz még van néhány hónap hátra, de gondolom, már foglalkoztat a dolog, hogy milyen lesz, stb...

Angyalom! Hogy vagytok? Jól van a pici fütyis odabenn?? Eszterke? Hogy megy a bilizés?? Írj, ha lesz egy kis szabad időd!! Puszi!

Drágáim! Akik kimaradtatok, ne haragudjatok, de most alszik a Flórám és gyorsan megyek hajat mosni, mert úgy nézek ki mint egy csöves.... Teszek fel később néhány képet nektek!! Puszi mindenkinek és a pocilakókat pedig milliószor simizem!! Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Etna, remélem nincs semmi komoly bajod. Ha terhes vagy, az jó, nem? A kivizsgálások nem kellemesek én is utálom. Kitartást.
Arte, nagyon kellemes időtöltést neked ott nagyon messze. Mivel más dolgod úgysem lesz írj nekünk sűrűn. Tájékoztass minket mi van veled és mit láttál és hogy érzed magad.
Petra, ma még nem kell izgulni. Ma csak pontos műtéti időpontot kapok. Anyukám továbbra is fullad, nagyon nehezen kapja a levegőt. Ma még nem indultam el hozzá pedig vár és délután dolgozni kell menni. Tegnap elzavartak a kórházból mert ugye nincs látogatási idő. Hát mikor menjek ha délután dolgozok? De, nem vitatkoztam velük, ők is csak a dolgukat végzik. Ámbár lehetnének percízek inkább a betegekkel és nem azzal hogy azok hozzátartozóit nem engedik 10 percig melléjük. Ma ismét próbálkozom, legalább az ásványvizet adjam oda neki.
A képeket nagyon várom. Ma már nem nézem meg, de holnap az lesz az első dolgom.
Tina, nagyon örülök hogy jelentkeztél. Tündéri egy pofa ez a Dániel. Nagyon aranyos és milyen mosolygós. Látszik mennyire boldog és kiegyensúlyozott. Kívánom hogy mihamarabb intéződjenek az ügyeid és pozitív irányba. Köszönjük a képeket.
Mindenkit ölelek és vigyázzatok magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztoook!!

Arte! Én megmondtam, hogy legközelebb te mész ki, és bejött :o Nagyon örülök, hisz kell a lóvé, majd meglátod, a kis babókátok is így jön össze!!A házra meg lehet rá sem fogsz ismerni, hazajössz és már költözhettek is...nagyon jó lenne! Vigyázz magadra!

Vasikám! Olyan jó ötleteid vannak, nagyon csípem a szemléleted, kívánom teljesüljön a kívánságod!!Termékenységet!!

Etna! Milyen a légkör otthon?Egy próbát még megér Vasika tanácsa, szorítok, hogy bejöjjön, és újra egymáséi lehessetek!

Bibócska! De szép kissrác boxol a pocidban!Nagyon szerencsés, hogy ilyen jó kép készült róla, nekünk csak 4 kép lett készítve, de nem ilyen jók, kameraérzékeny már most :lol:

Tina! Dani mekkora! Édes nagyon...biztos jön már neki is a fogacskája, remélem jól viselitek!Jobbulást, gyógyulj mihamarabb.

Petrám!De jó hogy jelentkeztél!Ügyesek vagytok nagyon!Ráád is rád férne egy kis pihenő! Flóra már bicajozik, ez igen! Vilcsinek is még csak 2 foga van, és igen jó étvágy.

Daniellám! Lexiről nagyon jók a képek! 2szer szopizunk, reggel és este, de egyre kevesebbet szív, és fogyóban van a tejem, szt vettem észre mostanában. Táppal egészítem ki.Mindent eszünk, kivéve a zöldborsót, az valahogy nem megy, mindegy is...Bevezettem a túrót, joghurtot, kefírt, egyelőre ennyi változás van kaja szinten. Ja, és képzeld, Vilcsi már nem öklendezteti magát!Lemondott róla, elfelejtette, remélem Alexa is!

Nofi!Legalább van mit csinálnod, és ha még élvezed is, és hoz pénzt is, jó ez az avon! Aztán lehet berepül el zsíros galamb! :lol:

Pár szót írok rólunk: apa általában nincs itthon, mivel most 2 melóhelye is van, nagyon ritkán látjuk, és ha itthon is van, én lépek boltba. Jut eszembe úgy tünik mindenkinek megnőtt a haja?!Én is ma megyek fodrászhoz, végre, már össze viszza kell csattolgatnom :? Így egyedül vagyunk Vilcsivel, aki még mindig nagyon anyás, persze érthető, hiszen csak engem lát. Tegnap éjszaka alig aludtunk, lehet jön a többi fogacskánk?!Melegebb is a fejecskéje, folyik az orra is. Remélem nem apától kapta el a bacit, ő ugyanis eléggé gatya volt, 3 naoig folyt az orra, könnye, mindene, és annyit hapcizott, mint egész évben!
Mindenkinek minden jót, és puszika a piciknek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Lányok!
Sajnos még mindig alig van időm Ákostól. Nagyon lefáraszt, borzasztó anyás! Képzeljétek, mióta nem szopik, azóta alszunk este :) este 8 körül leteszem, és reggel 5-5:30-ig alszik :) És utána még visszaalszik, 7-7:30-ig!
Daniella! Vettem végül elektromos fejőt, mert ezt nem lehetne bírni. Napi 5x 1-1,5 órát fejek! Sokszor baromira unom már! A fél napom ezzel megy el!
Etna! Ne haragudj! Azért hívtalak, hogy megkérdezzem hogy vagy, aztán meg én kezdtem panaszkodni. Örülök, hogy otthon rendeződtek a dolgok :)
Csajok, most ennyi, már megint háborog a főnök!
Puszika

kiru84

Az igért képek:
Farsangi képek: Kép Nagyon megvagyok illetődve, sokan lettünk hirtelen :lol:
Kép A nagyfiúk játszanak
Kép Még jelmezben
Kép Eszek, eszek és eszek
Kép Az ovis csapat
Más jellegű képek :) :
Kép Nyelvöltögetős :)
Kép Videó telefonálunk a Mamáékkal
Kép Egyik maszatosabb mint a másik
Kép Szép szeműek
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!!

Találtam egy oldalt! Babaruhák vannak rajta, viszonylag olcsón! Ha érdekel benneteket itt találjátok: http://www.ideababaruhat.hu/
wpetra
Pusztavám

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?