Sziasztok Lányok!
Kérlek, hogy ne haragudjatok rám amiért nem írtam jó ideig, de valahogy nem tudtam miről is írhatnék, aztán, meg mikor lett volna miről mindig közbejött valami vagy valaki.... Szóval Bocsesz drágáim, azért képben vagyok, mert olvastam, hogy mi történik veletek...
Etnám! Sajnálom, hogy ekkora ..... tudod mi az urad. Ha nem lesz otthon csörög skypeon, általában fél 10 után már itthon vagyok. Nekem bármikor mérgelődhetsz, tudod!! Boti hogy van? Nyügösködik még?? Nagyon remélem, hogy mielőbb megoldódik a problémád, így vagy úgy!!! Puszillak, drágám benneteket!!
Bibócska! ahogy olvastam a beszámolód szabályosan láttam magam előtt a Te kis pisze Lali manód!! Nagyon szépek a képek! Vigyázz a kisdrágára! Ha tudsz küldj videót is!! Simi a Manónak!
Vasikám! Nagyon fogok érted izgulni csütörtökön. Remélem, hogy anyukád már jobban van. Sajnos ez a víz a tüdő elég veszélyes dolog, de orvosolható!
Daniella! Örülök, hogy megvan már mikor költöztök, mi még egyenlőre csak álmodozunk róla... De egyszer eljön a mi időnk is nagyon remélem, egyenlőre sajnos nagyon kilátástalan a helyzetünk... :s De bízom benne, hogy idővel változik a dolog. Alexa nagyon helyes a képeken!!
A ducit kérdezted, az ilyen kukorica rudacska, biztos tudod miről beszélek... Flóra nagyon szereti. Voltunk pénteken méretszkedni 8460 gramm és 73 cm, és még mindig csak 2 db fogacskája van, de olyan kis éhenkórász, hogy csak na!!!
Már egy hete vacsira szilárd ételt kap, amit mi is eszünk. Nem is nagyon főzök neki külön, mert már nem nagyon eszik. Este a vacsi általában egy szelet kenyér bele, szalámival, vajjal vagy lekvárral, kap már májkrémet is, és egy kis disznóságot is(kolbász, sonka) erre még fürcsi után rátol 1,5 dl tejet és alszik egész éjjel mint akit fejbevertek. Megsem mozdul!! És alszik este fél 8-tól reggel fél 7, 7-ig. Megkapta a mamától a szülinapi ajándékot, 3 kerekű kormányozható brinyót. Annyira élvezte, mikor először utazott benne!!
Ma is bicózott 1 órát. Alexa mit kap a szülinapjára?? Mit esztek már? Eszik olyan kajcsit amit ti??
Laar! nagyon örülök, hogy jól érzitek magatokat a házikótokban. Nagyon jók, az iwiwen a képek. Kiváncsi vagyok, Míra hogy viseli majd a fogzást! Remélem, hasonlóan jól mint mi!!
Kiru! Mi újság a cicizéssel? Visszaszokott már rá?? Még most is adod el a tejet? Vagy már nem? Ne aggódj a gyerekekkel való kapcsolat miatt, majd alakul, csak több időt töltsenek együtt és majd ragaszkodni fognak egymáshoz, mint Laar és Timi kicsi lányai!!
Lucám! Sajnálom, hogy nem jön össze a pihizés! Pedig nagyon jó lett volna! Nagyon jó volt látni benneteket! TAmásod nagyon édes, és tényleg nagyon szépen beszélget. Neked is azt tudom mondani szívem kitartás, majd eljön az idő, hogy barátkozik, talán nyáron már jobban viseli a társaságot, ilyenkor mindig kicsit bezárkozik, aztán nyáron felenged... Az apartmanról majd kérek egy jó kis beszámolót!!
A képek alapján nagyon bejön, aztán hogy milyen valójában majd te elmondod!! Egyébként, meg Flóra szülinapja miatt sem nagyon jött volna össze a dolog....
Arte! A szalagavató jól sikerült?? A járólapotok, biztos jobban dobja magát élőben, nekem személyszerint kicsit modern, de persze, attól még nagyon szép... A költözésetek időpontja fix már?? Remélem, hogy kipróbálod Vasi teáját!! Naaaaa?? Elkerült a miki??? ÍRJ!!!!
Grácus! Sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban, de reméljük, most már sikerrel jártok!!
Tina! Hogy vagytok? Dani jó kisfiú? Növöget szépen??
Swidi! MEgint elvesztél!( Bagoly mondja verébnek.....
)
Most néhány szót rólunk. A Farsang nagyon jól sikerült! Minden gyerek jól érezte magát, a szülők is. Az utccsó vendégeink fél 11-kor mentek haza, szóval a visszajelzések jók voltak. Sajnos utána az összes gyerkőc az enyémeken kívül beteg lett. És azóta sem járnak. Remélem, jövő héten már mennek oviba, mert a 7végére 5-en maradtak a 20-on akárhányas csoportban. Igaz, hét elején se voltak sokkal többen, 8-an kezdtek hétfőn. Kiváncsi vagyok holnap hányan lesznek.
Flóra jól van, egyre ügyesebben jár-kel. Mondja hogy Mammámm... ha ennivalót lát, és nagyon értelmes, mert valamelyik nap mondtam neki, hogy gyere megyünk mammázni és kimászott utánam a konyhába. A Kornélka székével úgy megy mint a villám (kb. úgy használja, mint az öregek a járókeretet, csak ő nem totyorog!!
), felmászik rá, feláll benne, ugrál, aztán megfordul és leül, le is mászik belőle. Szépen sétál, ha fogom a kezecskéit, és kapaszkodva is ügyesen megy. Már rövidebb távnak (fél méternek) neki indul kapaszkodás nélkül is. Volt már huppanás, de szerencsére nem illyedt meg és azóta is próbálkozik. A hifit még mindig bekapcsolja és táncizik, ha zenét hall... Jaj, és képzeljétek, ami a legjobban tetszik, hogy sziszeg a macskának ha meglátja... SSSSZZZZZZ, imádom!! Csattog a nyelvével, puszit ad. Integet. Ügyeskedik rendesen.
Asszem elég mára belőlem. Ha tudok, jövök, de nem tudok igérni semmi konkrétat, mert rengeteg időm elmegy a házi munkára és a gyerekekkel...
Jó éjt drágáim!! Sziasztok!