Hali, jelentem én is megvagyok!!!!!
Vége a zsúfolt másfél hetünknek (kék vonal képzésen voltam 9-5-ig minden nap- hát nem volt egy sétagalopp!!), és talán helyrezökkennek a dolgok.
Olvasom a nagy autólázat: hát nekünk is kérdés, hogy hogyan fér be 3 gyerekülés. Az a baj, hogy a Toytotánkban hátul, középen nincs rendes biztonsági öv, csak egy pánt, amit ugye áthúzol magadon: és ez sem kicsinek, sem nagyobbnak nem igazán biztonságos. Bár mondjuk gondoltam arra, hogy ideiglenesen elől teszem a kicsit a hordozóban .
Jelentem Zétény befordult, azaz felfordult, és tótágast állva rúg-kapál szüntelen. Mindhárom gyerköcnél fejállásuk után (vagy annak megerősítése után) kezdett el igazán tudatosodni bennem, hogy hoppá, akkor mostmár hamarosan szülés lesz itt
. Bár azért szurkolok, hogy legalább még másfél hónapig maradjon még bent a kölök.
Uxi: gyönyörű a legkisebbed!!!!!! (nem tuggya, hogy fiunak nem is kell szépnek lenni??? Azt mondják, elég ha egy fokkal szebb, mint az ördög
) És az a huncut nézése!!!!!!!!! Egyszerűen zabálnivalóóóó!!!!
Orsi: És élvezte a nagy fiad a "babamozit????"
Én is tervezem a köv. UH-ra Fannit elvinni, hadd lássa a dolgokat!!! Mondjuk rendkívüli módon érdeklődik is a dolog iránt, de hát ugye egy négyévesnél ez nem meglepő!!! (de azért még nem jutott el a kardinális "hogy került oda" és "hogy fog kijönni" kérdésekhez, pedig má felkészültem várja azannya
)
[quote]) írta:...nem hiába talpraesettebb egy nő sokkal mint egy férfi
Na látod
Panni, az ilyen nemi sztereotípiákat hivatott leépíteni az Óvodai alapprogram módosítása
Ja, és voltunk Nimikémmel homeopata dokibácsinál: 7 rongy volt egy rendelés (mondjuk én többre számítottam), ezerötszáz a golyócska, de nagyonagyonyagyon remélem, hogy HASZNÁL, és akko megússzuk a szadit!!!
Talán már írtam, hogy a nyári kötóhártyagyuszi után elzáródott a kivezető könnycsatornája a bal szemén: és hát a szemész át akarta mosni, de gyávaanyu gondolta, hogy még egy kíméletesebb gyógyódot megpróbál. Szóval tessék szurkolni ezerrel, hogy úgy legyen!!!!!