Új privát üzeneted érkezett!

uxi: megértem, én is adnám a kereskedőnek. Nem baj ha nyer rajta valamennyit, ez az üzlet. Nem biztos h megérné nektek ha most mindent te csinálnál és annyival többet kapnál. Valamit vmiért ugye de sztem ez a legjobb megolás. Nem sokkal többért tudják eladni. Hacsak nem buherálják meg kicsit...tudod egy kis km állás megváltoztatás..... :wink:
Hogy vagytok? Te? Fáradtság? Alszik a babó éjjel? Vagy sok a buli? Gyerkők? Hogy bírják a nagycsaládos üzemmódot? Apa? Ő hogy bírja?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


[quote="dr_nono"] Hacsak nem buherálják meg kicsit...tudod egy kis km állás megváltoztatás..... :wink:
quote]

Olyant mi nem csinálunk. :wink: Jó ez így is, 55 ezer km nem sok 5,5 év alatt.
AMúgy végre sikerült leszűkítenem 2 versenyzőre a jelöltek körét, egy FOrd Cmax, és egy Picasso maradt, holnap meglessülk.

VIszont a C-maxék még többet is megadnának az Ignisért. MOst nem tom , mi legyen, elígértem már a másiknak, igaz, nem írtam alá semmit, és foglalót direkt nem fogadtam el, de milyenmán akkor is... na majd meglátjuk, élőben mit mondanak fordék. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi
Az üzlet, az üzlet...mond meg az első vevőnek, hogy jobb ajánlatot kaptál. Ha annyira akarják az autót, ők is ajánlanak annyit. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 

 
 

Uxi!

ne csináld már..az üzlet az üzlet...gondolhatták h ezért sem fogadtál el foglalót sem mert nyitva hagytad a kaput..én tuti annak adnám aki többet ígér...sajna pénz beszél...pénzből éltek ti is...szal ne érzed cikinek egyátalán ha visszamondod...ahogy Egcsi mondja legfeljebb ők is megajánlják a többet érte.

Ford Cmax milyen?Csaádi,Hány üléses?Nem ismerem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


uxi: megértem a dilemmát. Az a fene nagy szívünk, nekünk anyáknak! :wink: De az üzlet az üzlet. Nem barátság. Csak figyelj két szék között nehogy pad alatt végezd. 55e km nem ok. Úgy gondoltam h a kereskedő sem fogja tudni sokkal többért eladni mint amennyiért megveszi hacsak meg nem buherálja....na de 55e km-az semmi. Nem úgy gondoltam h ti buheráltok...nem is tudnátok. Ezeket már csak a számítógéppel lehet megcsinálni aszzem.
Annak add aki többet ad. És kész. Pénz beszél kutya ugat.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Na végülis megvan céljárgány. De biztos csak akkor lesz, ha kipengettük a pénzt, meg a miénket is megvették. Elvileg holnap, gyakorlatilag majd meglátjuk.

Végülis viszi az eredeti vevő, mert itt nem adtak volna érte többet, viszont engedtek a célkocsiból.
Ha a vevőnk visszatáncol, mi sem vesszük meg, amit kinéztünk. VÉgüis ne m sürgős.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi!

És akkor mi lett végül a befutó?

Nagyon ügyesek vagytok(főleg te) hogy ilyen hamar pikk-pakk elintézted a kocsicsere bizniszt 3 gyerekkel(őleg egy ilyen picivel)...nem hiába talpraesettebb egy nő sokkal mint egy férfi :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


uxi: teljesen egyt értek pannyval. Majd mesélj mi lett az új családtag?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Na mizu csajok..mi ez a pangás?! :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


ezer éve nem voltam, nem is voltunk itthon egy darabig és el vagyok havazva a munkaval... pedig egesz jol kitavaszodott!

Latom téma volt a kocsi. Uxi nekunk Renault Scenic van, nagyon kényelmes, tagas, rengeteg a rakodo hely benne. én csak azért nem szeretem, mert elotte mindig német autoink voltak és zerintem azok megbizhatobbak. ez a Scenic mindig akkor romlott el, mikor teljesen telepakolva valahol kulfoldon voltunk nyaralni... egyébként semmi baja, 4 éves és 90.000 van benne. Kar, h ilyen messze vagy, lassan mar mi is al akartuk adni....

a karacsonyi gyerek is téma volt. nekem annak idejen eszembe sem jutott ez. dec 25-re voltam kiirva és "szerencsére" jan 3-an szuletett. semmiképpen nem akartam karacsonyi szulinapot a gyereknek. szerintem a téli terhesség és szulés annyiban nehéz, foleg ha van egy-két kicsi még a csaladban, h olyankor oltoztetni az egész bandat, mikor a nagy hasadtol megmozdulni sem tudsz, nem konnyu. viszont az a jo benne, h mire érdeklodni kezd a baba, nézelodni az ulokocsibol, addigra nyar lesz. és a hozzataplalas is nyaron kezdodik igy, amikor rengeteg a friss zoldség gyumolcs. a nyaron szuletetteknek marad mindenbol a bebiétel 6 honapos korban...

Egcsi
3 hét apa nélkul! hogy birtad ki???

A babasodni készuloknek drukkolok! karacsony ide vagy oda, ugysem tudod kiszamitani elore h tulhordod-e vagy elobb szulsz..

Az utobbi vizsgalaton a gyerekekkel voltam, tok rendes volt a doki, csinalt egy rovid UH-t, behivta a fiaimat, megmutogatta nekik a kistesot, meghallgattuk a szivét, stb... nagyon tetszett nekik. a hétvégén meg vissza akartam vinni egy uj terhesnadragot egy boltba, de nem akartak visszaadni a pénzt, igy le kellett vasarolni. mivel magamnak semmit nem talaltam, kénytelenek voltunk a picinek venni egy-két dolgot (pedig én utalok elore vasarolni!). na itthon elképedtek a fiaim, milyen pici lesz a baba, ha megszuletik! még nem vettem elo az o babakelengyéjuket, igy nem igazan lattak ilyen kicsi ruhakat.

Voltunk megnézni a klinikat is ahol szulni fogok. mindenki ijesztget, h az egy "gyar", évente 3000 szuléssel. ahhoz képest pont nagy nyugi volt, mindenki nagyon kedvesnek és mosolygosnak tunt. remélem ez akkor is igy lesz, amikor ram kerul a sor! marcsak 3 honap.
s.orsi
 
 


Orsi!

Tényleg tök igazad van..nekem a Márk nyári és tényleg mire hozzátápláltuk maradtak csak a bébiételek mert friss szezonális gyümi és zöldség nem volt.Téli babánál meg ez tényleg jó h pont nyárra akkora lesz h lehet kostóltatni vele a friss terményeket.

Kedvet is kaptam egy téli babára :wink: :wink:

Lehet h már írtad :oops: de kiderült már a pici neme?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Kocsi: még egyszer megmérkőztünk a kereskedővel, s még 70 ezret lealkudtunk, mert kiderült pár dolog... egy évvel idősebb, mint a hirdetésben írta, s mégsem adott hozzá nyári gumikat.

Szóval tegnap kb 11-től 3-ig zajlott az alku több felvonásban, végülis összesen 130 ezret engedtek, ebből 40 ezerért vettek nekünk még egy év garandiát a kocsira+ kaptunk izzókat, mentődobozt, szőnyeggarnitúrát (ezek nem sokra jók, de mindent felkínáltak, csak ne kelljen tovább engedni 8) .

4,5 éves Ford C-Max, 80 ezer km-es, dízel. Ma el is vitte a férjem leszervizeltetni, átnézték, jó állapotú, de azért kellett rajta ezt-azt cserélni (olaj, fékbetét, és sajnos a lengéscsillapítót is, ami nem volt olcsó), de most már remélhetőleg nem kell hozzányúlni egy darabig.
Így van kb annyirba, mint az eredeti meghirdetett ára... :evil:

Renault Scenic is téma volt, de nem találtunk megfelelőt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2010.03.02 16:36-kor.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Kép

A legfiatalabb :D .
AMúgy egy tündér gyerek, egész nap elnézelődik, mikor ébren van, ritkán sír, éjjel most már végig alszik, 2-3 szopival megszakítva, de utána alszik tovább. Így már egész jó. :D :D

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Uxi :)
De édes! Hú, de magdögönyözném... :D Kocsihoz gratu! :)

Orsi :)
Elég jól bírtuk apa nélkül, jobban, mint gondoltam. 8) Attól féltem, hogy a kicsi majd sokat sír, mert elég apás és a múltkor , mikor Magyarországon volt, voltak kemény esték. :roll:
Őszintén szólva, kicsit élveztem is, hogy a "magam ura" vagyok, a legjobb az volt, hogy nem kellett főznöm, mert mi a gyerekekkel mindent megeszünk, apjuk meg válogat. Mikor itthon van, a tésztafélék, pizza, csirkefalatka kilőve és levest sem mindegy milyet főzök. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi!

Ez a válogatás ismerős..az én férjem is ilyen :evil:
Mi a srácokkal imádjuk a tésztákat,de apjuk meg utálja :evil: ..neki hús kell hússal és leves..szal hasonló mint a tiéd :wink:

Magyarországon volt üzleti úton a férjed ?

Tényleg és ti nem jöttök látogatóban haza a rokonokhoz néha?

Uxi!

Nagyon édes a legkisebb :wink:
Kocsihoz ismét grat!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny :)
Apjuk a keleti parton dolgozott 3 hétig. 8) Annyira nem vágyom haza, jobban szeretem, mikor minket látogat a család. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Uxi,
gyonyoru a pici, mar alig varom, h nekem is legyen ujra egy ilyen picur.

Panny,
lany lesz, tovabbra sincs neve, jol el lesz kényeztetve ennyi pasi mellett!

Nalunk szerencsére mindenki mindent megeszik! nagyon valtozatosan eszunk! és a gyerekek ugyanugy imadjak a tejfeles csirkét meg a huslevest, mint a békacombot meg az osztrigat! szuper, h a kettos kultura ilyen mértékben muvelheto!
s.orsi
 
 


Egcsi!

Azt értem h most hol melózott a férjed....én arra kérdeztem rá amit írtál h Magyarországon melózott és addig sírt utána a kicsi.

Orsi!

Ajkkor tényleg el lesz kényeztetve...nekünk is de jó lenne egy kiscsajszi...nálunk is jó dolga lenne ennyi hapsi mellett :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


uxi: nagyon szép bébi!
dr_nono
 
 


Panny
Ja, az apukája temetésére ment haza legutóbb mikor otthon járt. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Ja,mostmár értem.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hali, jelentem én is megvagyok!!!!!

Vége a zsúfolt másfél hetünknek (kék vonal képzésen voltam 9-5-ig minden nap- hát nem volt egy sétagalopp!!), és talán helyrezökkennek a dolgok.

Olvasom a nagy autólázat: hát nekünk is kérdés, hogy hogyan fér be 3 gyerekülés. Az a baj, hogy a Toytotánkban hátul, középen nincs rendes biztonsági öv, csak egy pánt, amit ugye áthúzol magadon: és ez sem kicsinek, sem nagyobbnak nem igazán biztonságos. Bár mondjuk gondoltam arra, hogy ideiglenesen elől teszem a kicsit a hordozóban .

Jelentem Zétény befordult, azaz felfordult, és tótágast állva rúg-kapál szüntelen. Mindhárom gyerköcnél fejállásuk után (vagy annak megerősítése után) kezdett el igazán tudatosodni bennem, hogy hoppá, akkor mostmár hamarosan szülés lesz itt 8) 8) 8) . Bár azért szurkolok, hogy legalább még másfél hónapig maradjon még bent a kölök.

Uxi: gyönyörű a legkisebbed!!!!!! (nem tuggya, hogy fiunak nem is kell szépnek lenni??? Azt mondják, elég ha egy fokkal szebb, mint az ördög :lol: :D :lol: :D ) És az a huncut nézése!!!!!!!!! Egyszerűen zabálnivalóóóó!!!!

Orsi: És élvezte a nagy fiad a "babamozit????"
Én is tervezem a köv. UH-ra Fannit elvinni, hadd lássa a dolgokat!!! Mondjuk rendkívüli módon érdeklődik is a dolog iránt, de hát ugye egy négyévesnél ez nem meglepő!!! (de azért még nem jutott el a kardinális "hogy került oda" és "hogy fog kijönni" kérdésekhez, pedig má felkészültem várja azannya :lol: :lol: :lol: )

[quote]) írta:...nem hiába talpraesettebb egy nő sokkal mint egy férfi


Na látod Panni, az ilyen nemi sztereotípiákat hivatott leépíteni az Óvodai alapprogram módosítása :lol: :lol: :lol:

Ja, és voltunk Nimikémmel homeopata dokibácsinál: 7 rongy volt egy rendelés (mondjuk én többre számítottam), ezerötszáz a golyócska, de nagyonagyonyagyon remélem, hogy HASZNÁL, és akko megússzuk a szadit!!!
Talán már írtam, hogy a nyári kötóhártyagyuszi után elzáródott a kivezető könnycsatornája a bal szemén: és hát a szemész át akarta mosni, de gyávaanyu gondolta, hogy még egy kíméletesebb gyógyódot megpróbál. Szóval tessék szurkolni ezerrel, hogy úgy legyen!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


fanetta: tudtam ki hiányzik! Te meg a humorod! 8) Nem is értettem miért nem kiabáltam már utánad eddig!

Óvodai nevelés: sztem aggyuk meg a jogot a pasikank h szüjjenek, nem? Mé csak nekünk jár? Hol itt az egyenlőség? Sztem is csak nevelés kérdése, és ha már neveljük kezdjük minél korábban! :mrgreen:

A kocsinkban nekünk is csak egy kis pánt van a középső ülésnél sajna. Állítólag simán lecserélhető a pánt rendes övre ha akarjuk, csak el kell vinni szervízbe. Bár sztem a márkaszervíz rohadt drágán csinálja...én tuti nem oda viszem. Hö...mintha esedékes lenne úgy csinálok....sajna nálunk még nem.

fanetta: majdnem megkérdeztem és mid lesz? Mármint a harmadik? Erről jutott eszembe anyós, aki gyerekorvos és egy páciense szült és megkérdezte mit szült? (kutyát vazzeee). Hát olyan sok lehetőség nincs ugye. Mid is lesz? :lol: :lol:

Szorítok h a homeos megoldja. Bár nem tudom...sztem amikor már fizikai akadálya van a könny-járatnak....akkor lehet h ez nem sokat fog érni. Én is megpróbálnék mindent. Nálunk most a vízsérv van terítéken. A herék tele vannak folyadékkal ami a hasüregből folyik le. Nem záródott be a rés de egy éves koráig be kellett volna. Doki szerint műtét.....aggódok mert van egy pici fitymaszűkülete is és félek nehogy azt is megműtsék mondván egy altatással le lehet tudni. viszont még olyan picike neki a férfiassága h ilyenkor simán körülmetélik és én azt nem szeretném. Attól tartok h a doki saját hatáskörében megoldaná azt is. Rohadtul nem bízok benne h nem nyúl hozzá csak azért mert megkértem. Sztem az meggyógyul magától mertm ár sokkal jobb a helyzet és nincs 2 éves se. Nem tudom...a vízsérvvel meg lassan kezdeni kéne vmit.....dehát csak nem adhatom át a fiamat a műtőorvosnak úgy h figyu ha körülmetéled tuti a gatyád is leperelem rólad.... :roll:
meg ha már körülmetélte már mindegy h nem lesz gatyája a dokinak ugye....
dr_nono
 
 


Nono!

De miért metélné körül!

A Márknak nálunk is fitymaszűkület volt,de atomra...és nem metélte körül mert mi nem azt választottuk hanem csak megmetszette a bőrt és így már simán működik neki a dolog.Nem csak a körülmetélés hivatott ezt a problémát megoldani,ne aggódj..vagy ha az a doki csak azt ismeri akkor vidd el máshova!!!

Márkkal amúgy azért jártunk így mert a hülye védőnő paráztatott hogy első naptól kezdve huzogassuk a gyerek fütyijén a bőrt..és mivel szűkülete volt az jól felrepedt mindig(mi azt nem láttuk)és behegesedett..a hegesedés meg már nem tágul ki soha....3 éves korára jutottunk el oda hogy a műtét kellett..de azt mondom sokkal humánusabb a kis műtét mint az ambuláns,a rendelőben végzett hátrarántás..arról horror sztorikat hallottam már több anyukától is..a rántás után napokig nem bír pisilni a gyerek,hetekig be van duzzadva és feketére lilul..iszonyat fájdalom és nem beszélve róla h simán visszatapadhat..a műtét után semmi ilyen tünet nincs..Márk már a műtét után 2 órával simán rohangált,tudott pisilni és nem fájt neki és azóta is minden fürdésnél magának intézni a dolgot :wink:

Krizsit is levittem másfél éves korában..azonnal műteni akarták mert szerintük még szűkebb volt mint a nagynak..akkor nem volt jó az időpont mert asszem pont nyár volt és nyaralni készültünk..valahogy eltolódott és láss csodát 3 éves korára magától "megjavult"műtét nélkül simán fel lehet húzni neki a bőrt...szal a sebészek hajlamosan azonnal műteni minthogy várni egy kicsit...ja és persze megtudtam hogy egy éves korig hozzá se szabad nyúlni a fütyihez...Olikával nemrég kezdte el apa az ellenőrzést...majdnem teljesen felmegy neki,egy kis letapadás van..ha elvinném tutira hátrarántaná a doki..szal várunk..az a lényeg hogy tudjon pisilni..azt meg tud ...nézni kell h milyen sugárba pisil..ha túl vékony akkor nagy a szűkület...szal még várunk 3 éves koráig,lehet neki is helyrejön magától.

Fanetta!

Nemsokára naygcsalád lesztek ti is :wink:

Szilvánuszon kívül valaki megszült már a régiek közül?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Fanetta
Drukk megy, hogy homeopatika segítsen! :wink: Zétény! Teccik! :D Nekem B betűs neveket kell vadásznom, főleg, ha hármaska is fiú lesz...
Gondoltam a Bánkra, de itt azt Bank-nak ejtik, nem tudom, hogy előny vagy hátrány, max. azt hiszik gazdag családból származik. :lol:

Toyotáknál itt nagy baj van, most hívtak vissza nem tudom hány milliót, mert beragadt a gázpedál, meg valami fék gondok is voltak... :shock:
Mi is veszünk nagyobb autót hamarosan, de valószínüleg a Toyota kimarad....biztos ami fix... 8)

Nono
Itt nagy divatja van a körülmetélésnek, nekem külön szólnom kellett, hogy a bőrkét hagyják a fiamon.... Szerintem, ha szólsz, akkor nem nyúl hozzá. Nyomatékosítsd jó párszor, hogy nem akarod...
Bencének is fitymaszűkülete van, már javulgat, de ha elvinném dokihoz, tutter a műtétet javasolná. :roll:

Panny
Ez megnyugtató, hogy 3 éves koráig van időnk...addigra csak megoldódik... 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Panni: aha. Hát mi sem nyúltunk hozzá egy éves koráig. Bár fél évesen a körzeti mondta huzogassam de nem mertem. Aztán mire összeszedtem magam már 1 éves lett. Engem nem a fitymaszükület aggaszt most, hanem a vízsérv. Szval nagyműtét lesz mindenképp én sem vagyok híve az ambuláns rángatásnak. Tahó aki ilyent csinál, szegény gyereket hogy lehet így kínozni????? :evil:

egcsi: igen hallottam de a tavaly nyáriakat nem? És nem az összeset hanem csak egy szériát, nem? Ill csak egy típust asszem. Amúgy ez sajna mindenhol előfordulhat. A BMW X6nál is volt vmi fura gond ami életvszélyes és egykor az AUDI TT-nél is. Ott az volt a baj h egy bizonyos sebességnél mikor kanayrodsz elszáll az egész fék. Többen meghaltak mire kiderült. De volt pl a Passatoknál egy széria amit vissza nem hívtak de ott is volt gond. MIkor baleset volt és fejre állt a kocsi az A oszlopnak azaz szélvédőnek nem szabad összerogynia hanem meg kell tartania a kocsi súlyát akkor is ha fejen áll de összerogyott és ebből sok halálos baleset lett mert ugye pont kupán vágta az utasokat. És volt még egy pár eset. Pl a Renaultoknál, amit uxinak is meséltem h elszállt a turbo a diseleknél (és ezek a turbok a kicsi 1,5ös dízelekbe is vannak). Ha előzésnél hirtelen visszaesik a sebességed 120ról 50re...elég veszélyes helyzetbe tud hozni.... ezeket is visszahívták, anyáéknak is volt ilyen. Nekem tetszik a Benedek a B-betűsöktől és egy számomra kedves kismama most választotta a Bátor nevet. eddig tuti nem figyelétem volna fel rá de sztem nagyon szép név. A Bánk is tetszik. Sztem nem baj ha Banknak ejtik nem? Angolos nevet nem akarsz? Vannak szépek amik nekem amúgy tetszenek nagyon. Visszajöttök majd valamikor Magyarországra? Vagy már nem?
Lány neved van?
A Boróka meg a Bora tetszik a B-betűsökből nekem. Már ha B-re hajtasz.

Ha lenne még egy fiam azt hiszem Hugo lenne. Vagy Vince. Nem tudom miért tetszik ez a két név de mostanság nagyon bejön. Meg a Szófia de ennek az írása nem, csak ha úgy írják: Sophie. De ilyet itthon nem lehet.

Panni: lány név, ami nagyon tetszik neked van? Általában a sokfiús anyuknak szokott lenni vmi nagy kedvenc amit elhatároznak h na majd ha egyszer lányom lesz ez lesz. És fiúnév van? Nekem fiúnevet olyan nehéz volt választani...annyira lányos a stílusom vagymim. Mondjuk most h van fiam is már könnyebb lenne.
dr_nono
 
 


Nono
Lánynév Bianka vagy Blanka. Férjem apukája után Bélát szeretne, én annyira nem... Egyenlőre mindegy, most áprilisra halasztódott a babaproject, mert nem akar decemberi gyereket. :roll:
A B betűre nem én hajtok, hanem ez családi hagyomány náluk.... Nekem a Dániel lenne a nagy kedvencem. 8)
A kocsivisszahívásról nem tudok részleteket, nem Toyotánk van, annyira nem figyeltem oda. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi!

Tényleg én is akartam már kérdezni, hogy soha nem jöttök már vissza lakni Magyarországra?És például ti kint fogtok szavazni áprilisban mint magyar állampolgárok (mert azok vagytok , vagy nem?!)Sokan szoktak az USA-ból szavazni akik pl.kettős állampolgárok.

Nono!

lány:Viola lenne,fiú:Roland.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, Nono
Nem tervezzük, hogy visszaköltözünk, jobb nekünk itt. 8) Látogatóba biztos megyünk majd, de végleg nem. Szavazásnak utána kellene nézni, nem tudom, hogy Vegasban hogy lehet szavazni, mert itt nincs magyar követség. Los Angeles meg messze van ahhoz, hogy elugorjunk... :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono: nem kajabáltál????? EJNYEEEEEEE :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Jól értem, hogy Zétény István neme után érdeklődsz????? :lol:
Várjá csak, átgondolom. 13 hetesen kukit düllesztgetett......múlt szerdán meg a herék látszottak egyértelműen......akko hogy is van ez????? :lol: :lol: :lol:

Bár azért lehet, hogy csak kellene egy jánynév is!!! Mer még nincs olyan alternatívánk. Bár ugye elvileg kizárt, hogy valaki más is meghúzódjék a kis kukis mögött, na meg az is, hogy ha ennyiszer kukis, akkor a végeredmény kukitlan legyen........

Az a fránya vízsérv sem hangzik nagyon jól!!!!!

Panny: Bircsinek azt mondták, hogy tegnapig várnak, hogy beinduljon magától a szülés a -de azóta semmi hír. Más babánk még nincs.

Úgy látom a 3 gyerekesek helyett az autószakértők is lehetne a topik neve!!!! :lol: :lol: :lol: Egyébként komolyan félelmetes, hogy milyen tájékozottak vagytok ez ügyben!!!!

Óvoda: há mé ne szülhetne a pasi???? :shock: :shock: :shock: Sőt, ha jól tudom, nemrégiben
történt is egy újabb ilyen eset. 8) 8) 8)
Na jó, nem borzolom tovább a kedélyeket: az én olvasatomban, annyira tág értelmezésű ez a nemi sztereotípiák megszüntetésére irányuló módosítás -mint ált. a többi törvény is-, hogy szerintem úgy értelmezhető, ahogy az ember akarja (tehát ha ez a nemi szterotípia megszüntetése azt jelenti, hogy ne verjük eleve a kölkökbe azt, hogy pl. "a nők rosszul vezetnek és rosszul tájékozódnak" vagy " a pasik lelketlenek" akko áldásom rá).
Namost, azt gondolom, hogy a jóérzésű igazgatónők, óvonénik, dadusok úgysem változnak meg egy csapásra, pusztán a törvény érvénybe lépésének hatására - én sem szándékozom feljelenteni őket, ha megdicsérik jányom rózsaszín ruhácskáját, vagy egy babát adnak a kezébe :roll: :roll: :roll:

És minnyá megszületik a legújabb fiam!!!!!! Bő 6 hét !!!!!!!!!!! Hát nem hihehtetlen!!!!!!!! Kettő fiam lesz!!!!!!!!!!!!! Nahát nahát...ki gondolta volna......... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fancsi!

Hát tényleg nincs sok hátra neked sem :wink:

Lécccci szólj ha Sári megszült!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


fanetta: jaaa, Zétény. 8) Akko pasinak tűnik! de manapság jobb ám vigyázni...kituggya ugye.
ovi: Igen ebben igazad van de ezek előíítéletek és nem sztereotípiák asszem. Hogy van e különbség a kettő között....aztse tom. Ha autókról kérdezel az jobban megy! :wink: :lol: Sztem inkább erősíteni kéne amúgy a nemi identitást. Azt h legyünk büszke az anyákra mert nehéz és kemény meló de olyan jó meló. És legyünk büszkék a családfenntartó apákra mert nekik sem könnyű és nagy szó h nem lelép hanem eltart. Sztem az h egy nő kevesebbet keres u.abban a pozicíóban mint egy pasi is szemétség. Ezeken kéne változtatni nem pedig azon h a gyerek ne babázzon (márha lány). amúgy azért volt a felháborodás mert a jogszabályhoz magyarázat is tartozik (mindig) és abban ezeket részletezik.
dr_nono
 
 


fanetta: Miért 6 heted van hátra? Még csak 31 hetes vagy! Nem 9 a 40ig? Vagy te notórius korábban szülő vagy? Van titkod h ne kelljen a 41.hétig tolni a dolgokat? Vagy csak genetika?
dr_nono
 
 


én is akarok 3. babát.....apa nem... :cry: sokszor felhozom de mindig elutasító. Pedig én MOST AKAROK!!!! Tudom hallkan. :cry: de itt lehet kiabálni h most akarom....apánál nem. Vudu kéne meg vmi ráolvasás h akarja ő is. elég ha 3 napig akarja még tart a pé-m. Utána meg má remélhetőleg mindegy mert én megjkaptam amit akartam ő meg ha akarja ha nem korábban kellett volna gondókozni...
dr_nono
 
 


Fanetta
Élvezd a maradék pocakos 2 hónapodat. :wink: Gondolkodtok a nemek arányának helyreállításán vagy 3 gyerkőcnél megálltok? Azért kérdezem, mert nálunk ugye apjuk áldását adta Hármaskára és már most el tudnám képzelni Négyeskét is.... tiszta gyagya vagyok... :lol: Korábban kellett volna elkezdenünk ezt a gyerekbizniszt, akkor a korom nem lenne akadály. :roll:

Nono
Kiabálj csak, ha apánál nem lehet, akkor itt. :wink: Van remény, tudod nálunk sem akart apjuk, mostanában meg többet beszél róla mint én. 8) (egy bajom van, hogy ha fiú lesz, Bélának akarja hívni.... :shock: hát alapból fiús beállítottságu vagyok, de most remélem lány lesz... 8) )

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: meddig nem akart apa? Hogy vetted rá? Nálunk van egy fura érve amivel nehéz mit kezdenem. Nagyon nem alvós kölkeink vannak és a mai napig a majd 5 éves lányom képes éjjel tejet kérni. És fárasztó. De már sokkal jobb. És azt mondja h nem akarja ezt újra kedzeni. Hogy kerek a világ velünk, így ahogy van. Hogy örül h végre nem arról szól a napja h hullán megy melózni. értem én.....csak a vágy. Nem tudok ezzel mit kezdeni.
De azt mondja ha becsúszna...nem tudom...hát nem csúszik be egy gyerek ha nem akarják no. Leglábbis én el nem tudom képzelni.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!

Sztem ha sikerülne eladni a lakásotok és nagyobba mentek már meg fog változni apa véleménye is..csak tudom hogy te meg MOST AKAROD :wink: ..az enyém se akarta először a 3.-at..kicsit rádumáltam és belemet..a 4.-hez sokkal hamarabb áldását adta :wink:

Meg ha eltelik egy kis idő és nagyobb lesz a fiatok is..kevesebb éjjeli felkelés lesz,kevesebb nyűgösködés akkor sztem jobban akarja majd a férjed is a 3.babát!!Légy türelmes!!

Én se értem hogy tud "becsúszni"egy gyerek..de átvitten nálatok is ez volt védekezés mellet,nem?

És tudod..reményhal!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Nono
Nem tudom pontosan mitől változott meg a véleménye. Néha elejtettem neki a dolgot, főleg mikor a másik kettő valami jót csinált, hízelegtek neki vagy amikor mondogatta, hogy milyen szép és okos gyerekei vannak, akkor megjegyeztem, hogy a harmadik is milyen szép és okos lenne... 8)
Szerintem anyósom is segített, mert amikor otthon volt a temetésen és beszélgettek, hogy én még egy gyereket szeretnék, akkor teljesen pozitívan állt hozzá. A fiúk szerintem nagyon hallgatnak az anyjukra. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


panny: hát ha úgy vesszük az is "baleset" volt de lássuk be azért ilyenkor tudjuk h ez a baleset nem az a klasszikus baleset, itt egyértelmű h ebből akár baba is lehet. Kivéve nálunk ugye...bakker...sztem elöttem vagy 10 tesztet.... :oops: Amúgy apa már rég nem kel a kicsikhez. Ma a fiacskám betaknyosodott és 10 percenként felsírt mert nem kapott levegőt. És én keltm hozzá. Apjuk meg sem rezzent. Szval neki nincs ezzel dolga, ő attól tart ha jön a harmadik akkor segítenie kell ha már nem bírom és az neki is fárasztó de nagyon.
Most a héten h külföldön volt veszett kialudta magát....látszik rajta h kipihent.

egcsi: és mennyi idő alatt jutott el a nemtől az igenig apa? Én télen kezdtem el neki elejteni néhány szóban, kari elött mára viszont a nem hagyom magam akármit csinálok tuti ennél a témánál kötök ki dolognál tartok. Nem erőszakosan, inkább csak érvekkel és rám szól hagyom, persze finioman jelzi h hagyjam a dolgot. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


igazából azért nyomulok ennyire mert decemberi bébit akarok. Pont jól jönne ki. Itthon lenne apa a lánykám sem menne oviba. Segítene, együtt lennénk, kicsit összeszoknánk és mire eljönne a meló már 3 hetes lenne vagy akár 4. Meg télen ígyis úgyis depisebbek vagyunk, egy bébi lehet h jól jönne, feldobna ed ha nem mire itt a tavasz már elég nagy h jöhessünk mehessünk velük. Nyárra meg simán mehetnénk már nyaralni külföldre is.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


nono: csak neked utánanéztem:
"sztereotípia:felszínesen általánosító vélemény, negatív elképzelések és előítéletek együttese "

Annyira meg tudlak érteni Nono!!! Annyira, de annyira akartam ezt a kölköt (is) én is!!!!!!! Nem hiszem, hogy létezett volna észérv, amivel meg lehetett volna engem győzni...... 8) 8) 8)

És igen: nálam 37 hétig tart a terhesség+1 pár nap (Fanni ugye 37 hét + 4 nap). De jobb lenne most is inkbb a plusz, mert sokat szívattak Nimivel, (37 hét -1 nap) akit amiatt az 1 nap(!) miatt nyilvánítottak koraszülöttnek (de most egyébként is a számoltnál hamarabb fogant Zétény, szóval a hamarabb, nem is hamarabb tulajdonképpen :wink: ).

Már most érzem, hogy nem fér a lába, mert folyton folyvást dugja ki a bordám alatt. És szerintem sokszor nyújtózkodna is (még talán a takarójánál is tovább), mert hihetetlen nyomást tud kifejteni egyik - másik kezével és ellentétes lábával :shock: :shock: :shock:

Egcsi: nemek arányának korigálása rátok marad!!!! Egyelőre legalábbis!!!!! :roll: :roll: :roll: Mi itt most megállunk, veszünk egy jónagy levegőt, és ha majd marha jól megy nekünk valamikor a távoli jövőben akkor talán............

Te sem vagy aztán egy vacakolós típus (már a negyedik is benne van a gondolataidban) !!!!!!!!!!

Panny: persze, szólok majd, ha Lucatesó kibújt, megtekinteni az alaptörvény módosítást!! :lol: :lol: :lol:

Megint eltűntek egy jó páran mostanság!!!!! (F.Márti: sokszor felbukkansz a gondolataimban, hogy mi lehet veled, veletek)

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


eldöntöttem ha a hasam nem nő meg akkor a se*em :lol: ....bocs....amennyi csokit az utóbbi napokban eltüntettem :oops: .....khhmmmm, szégyen és gyalázat. Kompenzálok vagymi. Még jó h a kölkök nem szeretik...marad egy halom nekem...hullajó. Sztem 1 hét alatt plusz 2kg nál járok.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


[quote="fanetta"]A írta:fanettannyira meg tudlak érteni Nono!!! Annyira, de annyira akartam ezt a kölköt (is) én is!!!!!!! Nem hiszem, hogy létezett volna észérv, amivel meg lehetett volna engem győzni...... 8) 8) 8)


fanetta: nincs az az észérv amivel meg tudnám apát puhítani. Nálunk sajna meg így áll a dolog. Ha vki nagyon akarna tuti el tudna engem rémiszteni mert én extra para mami vagyok.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


hihi Nono - mondd csak meg a zuradnak, hogy az előbbivel jobban jár :lol: :lol: :lol:

Közben azon töprengek, hogy akiket így ismerek innen, mindenkinek több fia van!!!!!Zitaanyu jut eszembe kivételként csak, aki 2 jánnyal egyengeti az arányt ! (ő is eltűnt mostanság )!! Ugye Banghamnak is 3 fia van (aki úgy látom megint áttért a rejtözködő üzemmódra), Panny neketek is kötelező egy jány a 3 fiú után 8) , Vanilláról meg Cukorkáról nem is beszélve (hmm...és velük is mi lehet :? ). és Nono neketek is jány dukál most már :lol: :lol: !!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2010.03.10 14:57-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono: és egcsi ötlete, az anyós bevonása???? 8) 8) 8)

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nono
Hát kellett hozzá egy év szerintem... Tapasztalt voltam a meggyőzésben, mert már a másodikat sem akarta, csak a múltkor használhattam, a "Bercinek kell egy tesó" érvet. 8)

Fanetta
Tegnap vásárolni mentem a fiúkkal és gyorsan kivertem a fejemből Négyeskét...csak komoly nyugtatózás mellett bírnám... :roll: :lol:
Panny nagyon bátor vagy áldott jó gyerekei vannak. Az enyémek néha olyanok, mint az égető tűz.... :shock:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi!

Inkább bátor vok :lol: :lol: enyémek is égedelemek..csak úgy mint az átlag :lol: :lol:

Nono!

Apát hármaskával nekem is észérvekkel kellett hetekig rádumálnom..nagyon nem akart hajlan a dologra...aztán addig soroltam(pl.itthon lehetek amikor a srácok kezdik a sulit és az nagyon fontos sztem és szerinte is,itthon lehetek főállású anyaként ha úgy akarjuk,biztosítom a nyugodt családi hátteret...jó duma ,mi?! 8) 8) :lol: :lol: ...meg pl.milyen szép a nagycsalád,milyen jó lesz öregkorunkra,egy csomó kedvezymény jár már a 3 gyerektől felfelé...aztán valahogy ráállt :lol: )
Nálunk anyós épp hogy ellenem dumált és dumál a mai napig :evil: :evil: :evil:

Fancsi!

Igyekszem betartani és legalább egyenlíteni a nemek arányán :)

Sárival priviztem,de azért köszi az infót!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


panny: akkor jó. 8) Én is ezeket sorolom, még egyenlőre nincs eredmény. Majdcsak.....reményhal.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


A "szép a nagycsalád" és "öregkorunkra lesz aki ránknyissa az ajtót" dumát én is bevetettem. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


én csak azzal nem tudok mit kezdeni és nincs rá érvem h végre kipihentebb és nem esik rá a feje az íróasztalára a munkahelyén és ha hívják már ásítás nélkül ki tudja mondani a nevét. Megértem. Nehéz amikor csak mi vagyunk és kimerülünk. :roll: Erre van jó válasz? sztem nincs. izé, nekem nincs.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?