Sziasztok!
Vacak, köszi a jókívánságokat
Bujka, látom, a felkészítő időpontjai tekintetében már megelőztek. Annyit szeretnék hozzátenni, hogy minden előadás után van szülőszoba-megtekintés, az elsőn főleg ez kapott hangsúlyt, mert legalább annyi időt eltöltöttünk ott, mint az előadáson, mindenki kérdezett, főleg a kispapik, aranyosak voltak
Cser Kati fogadott minket, és nagyon megnyugtatott a látogatás, már nem a szülőszobák állapotára gondolok itt, hanem a szüléssel kapcsolatos általános felfogásra: gátmetszés, beöntés nem automatikus, nincs reflektor a baba világrajövetelekor, nem viszik el azonnal a babát méricskélni, garatleszívás csak indokolt esetben stb. apró dolgok melyek mind sokat jelentenek.
És itt szeretnék kérdezni én is: a Péterfyben általános ez a szülésznői felfogás, vagy csak a Cser Kati ilyen? Érdemes külön szülésznőt fogadni? Eddig csupa jókat hallottam róluk, egytől-egyig. És főleg: valóban így működik a gyakorlatban is?
Egyébként említették, hogy a péterfys orvosok közül talán 1-2 akinek nincs engedélye EDA beadására, de olyan nincs, hogy valaki kér, és nem adják be neki, mert épp nincs ügyeletben edás, gondolom, olyankor behívják.
Timi, kazettát vigyél UH-ra, felveszik a vizsgálatot, majd a kezedbe nyomnak egy csekket, hogy alkalomadtán fizesd be az ezrest. Az én videóm sem olyan, mint amit a 3D-sek készítettek, de igazság szerint én azt szerettem volna, hogy a doki inkább a babára figyeljen, és ne kerülje el a figyelmét semmi, úgyhogy végül nem szóltam rá, hogy lassabban kamerázzon
Egyébként aki nem kazettával, az fényképpel távozott, ezt nem nagyon értettem.
Üdv.,
Macsek