Sziasztok,
én ma boldogítani akartalak Benneteket egy hosszabb hsz-sal, de elszállt. Ez volt 6-kor. Most volt újra erőm nekiülni, de asszem ezúttal elnagyolom a dolgokat és csak írom, ami még eszembe jut korábbról.
Rana, a rácsot teszveszen vettem újonnan, 20e körül volt, plusz postaktg. Nem olcsó, de szerintem minimum 6 hónapig használni tudja az ember gyereke(i). Meg nekem már a következő tulaja is megvan, így nem marad benne a pénzem. Már egy ideje oltogatom, hogy csatlakozzon hozzánk, így még fogunk bővülni ám
Neki is refluxos az egyik kisfia, talán Reunionnal tudnak majd segíteni egymásnak.
Timi, Te honnan vagy képben ennyire a témában? Én is jobbulást kívánok Neked, talán Hanga csak egy kicsit pihizett gyomorügyileg, és nem elkapta tőled. Örülök a jó szív és szemeredményeknek!
Kata, szavaztam Verára, remélem nyerni fog, és ettől hamar meggyógyul a kis dalos pacsirta
Vanda, köszi a pogi dolgot. Amúgy szerintem mi, ikresek már sosem leszünk 100-asok, ez is összeköt bennünket
Míra lányom eszméletlen válogatós, csak remélni tudom, hogy Réka módjára ő is szeretni fogja a mi kajáinkat
Hát ez a csörtetés dolog
Szinte látom lelki szemeimmel. Nagy kópé lehet a Kissrác. És már most készülhetek, hogy hamarosan nálunk is bekövetkezik ez. Mert Míra már elég határozottan nyomja a köreit a rácsban és a bútorok mellett. Van, hogy már csak egy kézzel kapaszkodik, másikkal szorongatja a Panadolos üveget. Biztos azt akarja, hogy mindig kéznél legyen, mikor fáj a foga.
Nyuszi, igaza van Vandának (mikor nem?:roll:), a pogi elmálik a szájában, az alma viszont megakad a torkán, mint Hófehérkének
Nekem sem esznek ám rendesen, kész harcokat vívok. Új kaját meg szinte képtelen vagyok bevezetni, alig fogadnak el pár dolgot. Változatos étkezés? Miről beszélek? Bár ma megette a sárgarépát is Míra, amit eddig nem, valamint bepróbálkoztam este vacsira a mángolddal, és láss csodát, betörölték. Nem hittem benne. Szóval én néha megpróbálok valami újat, de mindig úgy, hogy van a mirelitben alternatív megoldás is, olyan, amit tuti megesznek. Bár betegen ez sem működött, Míra 3 napig nem evett, csak kiflicsücskét (akkor még fog nélkül
) és ivott, ivott, ivott. Bármit adtam, elfogadta. Tudta, hogy láz ellen nincs jobb orvosság
Mó, mi az a próbakóstolás?
Örülök, hogy már nem vesz részt az életetekben többet dévényes néni. Gondolom Te is és Kiscsaj is
A nappalit én már befogtam randalírozásra. Rács ajtaja nyitva, szabadon garázdálkodnak, de az étkező meg a konyha le van szeparálva. Virágok már nincsenek elérhető magasságban, dohányzóasztal lepusztítva, kandalló elbarikádozva. DVD lejátszó, DVD-k, videó, erősítő mind ki van téve ártó kezecskéiknek, de eddig még kárt nem tettek bennük. Csak a függönyöm szakadt el, mert a teraszajtónál játszani a legviccesebb dolog.
Lpemoni, nagyon szépek a gyerekeid!!!! Matykó valóban nagyobb, mint Fanni:-) Én is azt mondom, hogy kevés a kaja így nekik, még egyet szerintem is iktass be most már 9 hónaposan. Ebéd előtt egy kis gyümit mindenképp, esznek, amennyi jól esik, ezt olyan 10 óra körül, és az ebédet told ki 1 órára. A gyümi csak meghozza az étvágyukat, én úgy vettem észre. Uzsira meg kipróbálnám, hogy nem keverek a tejpépbe gyümölcsöt, egy barátnőm ikrei azóta szoktak le az éjszakai kelésről. Mi ezután viszont már vacsizunk is kb. 1 hónapja, szintén főzit, olyan 6 körül, és 8 után mehet a tápi. Aztán ha ez túl sűrű lenne a pocijuknak (az enyémek nem zabásak, nekik sok volt), a délutáni laktató tejpép helyett csak natúr joghurtot esznek úgy 3 körül, simán megeszik 2 órával ebéd után, annyira imádják, hogy kiabálnak velem, ha csak egy dobozzal veszek elő kettejüknek. Vacsira így tuti megéheznek. Sokszor előbb is, mint hat óra.
Kicsit megnyugodtam, mikor írtad Matykó kajálási stílusát, mert Emmám műveli ugyanígy az esti tápszerezést. De hagyni meg nem lehet elaludni kaja nélkül, mert akkor rövidesen felébred, enni akar, de aludni nem már, mert ő akkor már pihent egy kicsit. Vicces a csaj, imádom
Sok lettem, bocs, most akkor elvonulok önkéntes száműzetésbe