Helló csajszik!
Nem tűntem el,csak kicsit maga alá gyűrt az állandó fejés-etetés, a tejpara és társai...
Ma végre volt egy olyan szopi,amit nem kellett üvegből pótolni,a mérleg szerint eleget evett az éhező gyermek és azóta elégedetten alszik...ez volt az első ilyen alkalom...
Totál happy vagyok!
Szilvi,távol álljon tőlem,hogy beleugassak,de én alig várom,hogy vége legyen a folyamatos fejésnek és cumisüvegezésnek.
Kegyetlen szar,főleg éjjel...ki sem látok a fejemből és itt kell küszködni,hogy le bírok-e fejni annyit,ami a következő kajcsira elég,aztán mindent mosogatni,sterilizálni(ezt már kicsit lazábbra vettük,hadd fejlődjön az immunrendszer!
)
Sokkal jobb,ha csak rácsatlakozik a cicire,eszik,amennyit akar,aztán mindenki megy aludni.Főleg az elején,mikor még éjszaka is elég sokszor esznek...Panka konkrétan éjjel is 3 óránként,következetesen...
Én továbbra is a kézi Tommee Tippee mellszívót használom,meg a hozzá tartozó cumisüveget-ez utóbbit én is a cici-formája miatt szeretem.Szopizás sajna csak bimbóvédővel megy,mert egyébként nem tudja rendesen bekapni a csöppke...mindegy,már nem is érdekel,a lényeg,hogy így elfogadja és megy neki a dolog.
Múlt éjjel megvolt az első szenvedős-nyafis éjszakánk is...eddig csak evett és aludt a kisasszony,most megmutatta,hogy tud mást is...
Rájött,hogy szórakoztatóbb rajtunk aludni,miközben hurcoljuk a kis popóját körbe-körbe szobában,mint a kiságyban lenni egyedül...előadta a "nagyon fáj a hasam"-műsorszámot,igen élethűen,csak az volt az érdekes,hogy valahogy csak az ágyában fájt,a kezünkben egyből semmi gondja nem volt...
Ja és persze folyton éhes...rágja a kis öklét,a fejalatti pelenkáját,a plüssbékát,mindent,amit meg tud kaparintani-függetlenül attól,hogy mikor evett utoljára...igazi kis éhenkórász!
Mondjuk hízik is,már 2600 gramm fölött van a súlya!
Az én barátnőm is megszült,még szombaton! A kislánya 4250 gramm és 57 centi!
Egy 56os rugi se jó rá!
De szerencsére minden rendben velük,már otthon vannak.
Tök fura,hogy ti még egész más okokból nem alszotok éjjel...