sziasztok
kicsit eltüntem, de volt egy "nyomos"
okom: február 19-én, 12:23 perckor, 3770 gr, 56 cm-rel megszületett Sára Flóra, császármetszéssel.
már itthon vagyunk, nagyon édes baba, sajnos tejem még nincs, csak nagyon kevés, de állítólag a császárosoknál ez előfordul, + meg is vagyok nagyon fázva....
a szülésről: Szigeti doktornőnél volt, nagyon jó fej volt, laza, nem parázott, a műtétet is ő csinálta, Kazár doktor asszisztált.
azért kellett műteni, mert nem akart lejönni a baba, és 5 óra vajudás után (magzatvíz is elfolyt már) gondolom nem akartak kockáztatni, végül kiderült, h ráfeküdt a medencémre, szóval sehogy se tudott volna kijönni. a szülésznő is nagyon kedves volt, az aneszteziológus is. mindenki...mondjuk az idő nagy részémben ketten voltunk a párommal, cirka óránként nézett rám a doktornő, de hát nem is nagyon volt mit nézni..
a kórház nem rossz, a szoba is elég jó volt, 3an voltunk bent, összesen 3 napot kellett bent tölteni, mait kicsit keveseltem, tekintvem h a 2. nap besárgult Sári, és még most is az egy kicsit:(((
és semmit se mutattak meg nagyon, hogyan kell...
reggel 5kor kihozták a babákat az első éjszaka "pihenése" után (mivel a 3. ágytársnak ott volt már a 2 napos babája így sokat nem pihentünk) és oldd meg... nekem kicsit fura volt, azt se tudtam, h fogjam meg, főleg mert oylan fájdalmaim voltak, h mozdulni se tudtam..
a pelenkázást, köldökcsonk kezelést 1 percben mutatták meg, nekem az első pelus csere majdnem10 percig tartorr és szétparáztam magam...
ma kint volta gyerekorvos és kiderült, h rosszul kezeltem a köldökcsonkot....
jajjj mennem kell, majd még folytatom ma vagy holnap. sziasztok---