Tök jó lenne mindenre reagálni, mert olyan érdekesekről írtatok, de nem hiszem, hogy ma menni fog, mert Dani egyetlen hosszabb alvását már elhasználtam arra, hogy én is aludjak....
Most csak gyorsan
Orewnek szeretnék írni, mert nem akartam megbántani, és nem akarom, hogy miattam rossz érzés maradjon benne..
Egyrészt nem használtam azt a szót, hogy felelőtlenség.
Másrészt viszont - mint írtam - nekem az a véleményem, hoyg mindenkinek azzal kapcsolatban higgyük el a szakvéleményét, amihez ért. Szóval endokrinológiai betegségben inkább az endokrinológusnak hinnék, mint a szülésznek. És ezért ha egy ilyen azt mondta, hogy kellene szedni, akkor egyszerűen nem kiváltani és kész - én ezt kicsit kockázatosnak éreztem. De abban egyetértettem veled, hogy nem egy vérvétel kellett volna hozzá, hanem mondjuk kettő. És biztos kértem volna egy second opiniont egy másik
endokrinológustól.
Mindenestre tudom, és kiderül a leveldből, hogy te ezt pont azért csináltad, mert Zarusnak jót akartál, és nem a fordítottja. Ezért is nem neveznélek felelőtlennek.
Csak éppen nekem
mint orvosnak ez a történet másképp hangzik, mint neked. De azért nem akartalak megbántan, és főleg nem akartam olyasmit implikálni, hogy te nem törődsz rendesen Zarával, úgyhogy kérlek ne értsed így.
LEhet, hogy nem fogalmaztam szerencsésen, nem vagyok annyira jó benne, főleg ha Dani nyüszít a háttérben, (mint most is).
Az orvosokról, a viselkedásükről és a hálapéznről meg nagyonis határozott véleményem van, és tökre egyetértek veled, de most sajna egyszerűen nincs időm arra, hoyg ezt kifejtsem, pedig szeretném...
És hát ez a szívnagyobbodásos történet teljesen elképesztő: ahogy írtad, először nem is akartam elhinni, hogy képesek ezt az alapján mondani, hogy HANGOSABB a szívhang, hát hogyhogy nem UH-ozzák meg - aztán láttam, hogy 3 nap múlva megtörtént... Szóval nem kellett volna ilyet mondjanak, az nyilvánvaló. (Hozzáteszem, hogy ugyanakkor szokatlan és dícsérendő, hogy figyeltek ilyen apróságra, és emiatt további vizsgálatot szerveztek.
De elég lett volna közvetlenül előtte elmondani az anyukának, hogy miért is küldik szívUH-ra.)
Szilvi, fogok privit írni, de sajna elég tájékozatlan vagyok..