Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látom fogyunk.Kép Krisztina, Anita, Betti sajnálom, hogy nem tudtok jönni.Kép De hát a gyerekek egészsége mindenek előtt.Kép

EmeseKép
Homeobogyók hatásáról majd kérünk beszámolót.

Kriszta13Kép
Csakhogy nehogy azt mond, hogy neked nem is ír senki.Kép

LinaKép
Mindjárt megyek megnézem a bolgodat. ICQ-zni szoktál még? Ott szoktalak figyelni, de valahogy mindig elkerüljük egymást mostanában. Szoktunk ám járni felétek is.

DodusKép
Éljen-éljen.Kép Ezt is megértük.Kép De jó pocis képet látni rólad. Remélem azért vasárnap élőben is megleshetjük hacsak egy kis ideig is. Mit gondolsz? Be tudtok ugrani egy kicsit? Olyan jó lenne.

AnitaKép
Szegény fiúk.Kép De a lényeg, hogy már túl vagytok a nehezén.

BettiKép
Nem irigyellek, betegen vendégeket fogadni nem egy leányálom. Gyors gyógyulást kívánok nektek.Kép

EmeseKép
Azért így is leszünk egy páran.Kép Remélem már más nem lesz beteg.

TaliKép
Szept. 19. vasárnap du.2-től nálunk.
Aki jön:
<pre>
f gy batyubavalóKép
Búzaszem 2? - innivaló
Cat 2 2
Ditta 2 2 szezámmagos-sajtos stangli
Marika 2 1 innivaló
Koda 2 1 pogi_apró süti
Magdi 2? 1
Emese 1 1 majonézes saláta
Neva 2 1
Zsuzsa 2 1
Zsua 2 1
Gyöngyöske 2 2 süti_műanyag pohár_szalvéta
Melinda 2 2
Kata 2 2
Panka 2 1
Összesen 27 18 </pre>

Akkor holnap találkozunk. Azért majd még benézek addig.Kép

Puszi, Panka

panka

PankaKép

Köszi az útbaigazítást, szerintem könnyen odatalálunk, gyakran járunk arra!
Eddig még úgy néz ki megyünk, senki nem beteg, de nem akarom elkiabálni.
Mindenesetre a stangli és a diós süti kisütve!Kép

Betti, Anita, RikiKép
Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni, dehát a betegség nem válogat, és a lényeg, hogy gyógyuljatok meg!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Sajnos mi megbetegedtünk.Tekla kezdte de Kisgyőrtől Miskolcig mindenki telehányta a kocsit ráadásul ma egyedül vagyok.Pedig meg akartalak titeket lepni sütöttem is.Pedig hétfőtől Lilike bölcsödés és a nagyok is ott aludhatnának az uj oviba.De erre még várni kell.Pedig nagyon jól érzik magukat az uj helyen bár szinte minden barátjuk átjött ideKép
Pedig már vártam mikor lesz egy kis időm szappant önteni varrni stb.Mert aztán januártól dolgozomKép Nem nagy kedvvel de kell.
Ditta haragszol valamiért?Igértél emilt de nem jött.Meg aztán én is benne voltam a fogyo listában mármint Pankánál.De lehet velem nem akartál találkozni.
Anita!
Sajnállak Ádi miatt átéltem én is és nagyon rossz.Jó lenne összefutni mikor elcsitulnak a viharok.Már itthon lakunk.
Lina!
Nagyon hejre kislegény ám!Az emil címed a nevedet takarja?Vagy a férjedét?Mert volt egy ilyen nevű fiú az Általános Iskolában.Mindenki ismerte, az édesapja dekoratör volt.Persze nem akarok indiszkrét lenni csak úgy eszembe jutott.Mostanság ugyis olyan szentimentális vagyok.Szerintetek ez meddig normális?Mert én már kórosan meghatódok minden gyerkről és anyáról szóló filmen stb.Multkor Konc Gábor olvasott fel egy írást a szülőről Levezette a szülő és az anya párhuzamát egész a nagymamaságig.Én meg...bőgtem és nem tudtam abba hagyni.Bediliztem?KépKép
Érezzétek jól magatokat.
telian

KrisztinaKép
Jaj, dehogy haragszok!! De még kb. 5 ismerősömnek ígértem mailt az elmúlt 2 hónapban, de még nem jutottam oda! De te leszel az első, akinek írok!!!
És természetesen veled is akartam találkozni!
Ezek szerint ti is jól lebetegedtetek!! Gyógyuljatok meg!
Nyugi, nem diliztél be, én is a bőgősebbik fajtából vagyok! Minden apróságon tudok bőgni!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Drága Panka és a többiek!
Sajnos mi sem megyünk, ez a mai nap nem az én napom.Nem akarok titokzatpskodni, de még egyenlőre beszélni sem róla, csak annyit, hogy lelki vonatkozású a dolog, szóval pocsék társaság lennék, nagyon sajnálom.Olyan jó volna megosztani valakivel, de még nem igazán megy.Bocsi-bocsi-bocsi.
Érezzétek jól magatokat.
Puszi:Melinda
adnilem

Sziasztok!

Rossz hírem van, mi sem megyünk a talira mert Domi beteg. Egész éjjel fent voltunk vele mert be van dugulva az orra és lázas. Ordítás volt reggelig. Hiába szívtuk az orrát többször is ugyanúgy szutyog. Még most nemrég keltünk fel. Ne haragudjatok. Pedig annyira készültünk. Na de majd legközelebb.

Puszi: Zsua
zsua1

Sziasztok!

Gondolok Rátok! Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk menni! Ráadásul Gábornak sem kell bemennie ma dolgozni, nyugodtan mehettünk volna. Remélem jól fogjátok érezni Magatokat!

Gerdának a náthája mellé lett egy foga is tegnapra. Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen simán menjen. Én meg azt hittem a betegségtől nem alszik. Persze a kettő nyilván összefügg, ha nem jön a foga, lehet el se kapja a kórt. Én bezzeg még mindig nem másztam ki belőle. A vendégek is be kellett, hogy érjék a tortával, nem bírtam még sütit is sütni. Majd teszek fel képeket.

Kata!
Na, az ovi csak 3 nap volt, csütörtöktől nem ment. Egyenlőre nincs nagy gond. (Remélem nem is lesz) A könyvet lapozgatni miért kell? Ezt nem értettem

Panka!
Mi nem megyünk holnap MM-ra, kizárt, hogy addigra meggyógyulok. Mindig elfelejtem írni, a lépcső miatt ne aggódj. Én is lent hagytam a kocsit. Csak ez a tánciskola van az épületben, szóval az alja is az, ami a teteje. Na ez jó bonyolult lett, de azért remélem világos.

Dodus!
De jóKép Szép nagy pocid van. Azóta már biztos még nagyobb!

Anita!
Már teljesen túl vagytok rajta? Nem lehetett könnyű!

Krisztina!
Nem diliztél be! (Vagy én is?) Csak túl gyorsan nőnek a gyerekek, és visszamenni dolgozni...Kép Én se szívesen gondolok rá. Mármint a munkába való visszatérésre.

Zsua, Melinda!
Jobbulást! (Dominak testileg és Melindának lelkileg.)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, és várom a képeket a taliról!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Talisok!
Tudom úgysem olvassátok, de hátha valaki még benéz indulás előtt.
Talán már javában taliztok, mi pedig nem.Kép
Dodó elég későn aludt el. Muszáj volt hagyni mert akkor gyagyaKép lesz ha nem alszik.
Lassan költöm és indulunk mi is. Igaz csak apa nélkül, de megyünk.
Ha olvassa valaki mondja meg légyszi Dittának, hogy ha nem várnak meg, irgum-burgum lesz.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata!

Én olvasom, de megmondani nem tudomKép

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Szia Kata!

Olvastam, üzit átadom. Mi most indulunk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Remélem mindenki épségben hazaért.Kép Örülök, hogy találkoztunk és remélem, hogy jól éreztétek magatokat.

Fotókat mára már nem ígérem, de holnap felrakom.

Puszi, Panka

Ui.: Neva, mi van veletek? Ugye minden ok? Vártunk ám benneteket is.

panka

Sziasztok!

Buli szuper volt. Talán az első talim volt amin igazán beszélgetni is tudtam és nem Dóri után kellett rohangálni.Kép
A sütik nagyon fincsik voltak.Kép
Dóri pedig itthon is diós sütit kért.Kép Hallod Ditta?Kép

Sajnos a képeket csak felrakni volt időm, magyarázat hozzá (ha kellKép) majd holnap, de szerintem mindenkit ismertek.Kép
Van egy kép amin csak egy kéz látszik, azt nem árulom el, hogy kié.Kép Majd jelentkezik az illető.Kép
Szóval ITT vannak a képek:

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Képek itt
Nagyon jó volt a tali. Köszi Panka.
Bővebben holnap.

Puszika, Marika
Hriczom

Nekem is nagyon jó volt, de most hulla fáradt vagyok, holnap majd többet írok, és a képeket is holnap teszem fel.

Jó éjszakát!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

Hétfő van, de mi még most is fáradtak vagyunk..Kép
Köszönjük a vendéglátást, olyan jó lett volna még maradni.Kép Gábor is olyan jól érezte magát!

Itt van pár kép:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3451

Külön köszönet Katának a Marcis képekért..KépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Szép jó napot Mindenkinek!

Úgy látom ismét jó hangulatú tali sikeredett tegnap délután. Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de a vendégeink hat óra után mentek el, akkor meg már felesleges lett volna elindulnunk, meg én már nem is bírtam volna.Kép
Panka, majd javíts a táblázatban, tegnaptól hivatalosan is betöltöttem a 28. évemet.Kép

És a legnagyobb újságot még nem is írtam. A szerdai uh szerint KISFIÚ lakik a pocakomban még 11 hétig (ugyanis ma töltjük be a 29. hetet).Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok, örülök, hogy végre találkozhattam Marikáékkal is.
Azt viszont, nagyon sajnálom, hogy Ádi letámadta Benit, és még egyszer elnézést kérek. Remélem Beni mára már kiheverte a dolgot.
Alig sikerült néhány képet készítenem, mert Ádi sarkában loholtam, de azok itt vannak:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2828&page=2&image=77051

Dodus!
Gratulálok a kisfiúhoz!!! Nevet találtatok már?
Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, de majd legközelebb már a picivel együtt....

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!
Írtam egy nagy adagot és eltünt!
Nem írom le mégegyszer! azért se!

gyógyuljatok meg betegek!!!!

Panka!
Jó volt látni! Beni óriási!

Lehet, hogy hamarosan csatlakozni fogok hozzád!Kép
Pusza!
k
kriszta13

Sziasztok!

megvagyunk ám, jól vagyunk, de sajnos nem igazán tudok mostanság kijönni.
Azért puszi mindenkinek, és remélem mindenki jól van, és hogy hamarosan bővebben írok!

Ági

delice

DodusKép
Pedig nagyon vártalak!!!!!! Hát már tényleg a nagyfiúval együtt fogunk találkozni legközelebb?!KépKép

KrisztaKép
Csak nem??KépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Helló, ismét én vagyok.Kép Van valakinek egy klassz bevásárló/kelengye listája? Amin minden rajta van, de nem tartalmaz felesleges hülyeségeket.Kép (Kezdők vagyunk ugyebár...) Lécci a mél címemre küldje el! Köszi!

Emese, Koda és a többiek is! Azért én még reménykedek egy pocakos taliban is.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Csak bekukkantottam,ugyanis indulunk a kicsi Máté babáért.
Szuperek a képek,biztosan nagyon jó volt a tali!
Már mi is jól vagyunk!

Dodus!
Nagyon szép a pocis képed,és az iromány is nagyon jól sikerült!Nagyon aranyos!Kép
Bevásárlólistám sajna nincs!

Legközelebb pénteken jövök!Addig is legyetek jók,vigyázzatok a babákra, és magatokra!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, jó lehetett a tali, nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott!!! Pedig amint látom Szandrának is lett volna játszótársa! Szegénykémnek az a legnagyobb problémája, hogy nem tud kivel játszani, nincs egy barátnője. Itt a közelben főleg kissebb gyerekek vannak. Az osztályukba pedig... inkább hagyjuk.

Dodus!
Boldog születésnapot, és gratula a kisfiúhoz a pocidban!

Kriszta!
A kérdésem nekem is az ami Kodának.

Anita!
Hogy vannak a fiúk? Meggyógyultak már?

Panka!
Te hogy vagy? Mikorra is várható a pici babóca?

Mindenkinek aki beteg jobbulást kívánok! Ma én is elvittem Vivit a dokihoz, de szerencsére csak egy enyhe torokgyuszi (de eléggé be van rekedve). Igy az agyhártyagyulladás elleni oltásunk megint csúszik egy hetet. Tényleg lányok aki babájának már beadták: várható utánna láz, höemelkedés stb?

Sziasztok
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Na, utolsónak felpakoltam én is a képeket itt:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3453

De jelzem, a minősége nem tökéletes, mert voltam olyan "ügyes" hogy maszatos kézzel megfogtam a lencsét. Azért az a homály.Kép

DodusKép
Kár, hogy nem jöttél, mindenki a hasadra volt kíváncsi!Kép
Végre láttalak, igaz csak a profilodban. Na de hol van az a beígért rengeteg kép? Már a 29. hét?? Hiszen még most jelentetted be a babát!

PankaKép
Jó volt minden, köszönjük! Beni meddig aludt még? És este elaludt könnyen?

Koda, GyöngyöskeKép
Örülök, hogy végre veletek is találkozhattam! Jó, hogy Veronikának volt játszótársa Gyöngy személyében! A meggyes is finom volt!

MarikaKép
Remélem a javasolt technikát alkalmazod!KépKépKép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Öröm volt nézni a képeketKép Részünkről semmi különösebbb oka nem volt a távolmaradásnak (nem vagyunk betegek) mindössze annyi, hogy anyukám már második hete van itt.
Annyira összejött minden, hogy nem tudjuk megoldani Laura felügyeletét.
Férjem ezen a féten reggel 8-tól 2-ig a főnökénél robotol onnan pedig megy dolgozni este 10-ig.
Én dolgozom bent, déltől megpróbáltam tanulni minden nap. Szombaton iskola van.
Az a nap volt az egyetlen amikor együtt volt a család. Egész hétre be kellett vásárolnunk, mert anyukám nem tud lemenni Laurával.
Délután 4-kor ébredt Laura akkor pedig már nem akartunk elindulni.
Tudom ez nem mentség de olyan jó volt kicsit családi körben.

Persze ha minitalik lesznek akkor mi Laurával könnyebben mozdulunk, de összehangolni, hogy apa is ottlegyen szinte lehetetlen.

Más hír, hogy kaptam gépet itthonra és újra van Chellos net. Persze kizárólag a tanulmányaim megkönnyítéséhez kaptamKépKépKép No nem is babanetezésre...

Sajna még mindig van Laurának pelenkája és ez,
hogy most nem én vagyok vele, kicsit vissza is vágta ezen a téren. Viszont beszéd terén elégedett vagyok vele, sőt néha kicsit sok is belőleKép
Elkezdett félni a sötéttől így már hetek óta minden éjszaka amikor felébred jön át hozzánk. Szóval hetek óta nem pihentünk tőle rendesen.Kép
Ha van valakinek erre a félelemre ötlete megköszönöm.

Éva
neva

Kedves Anita!

MÁTÉ BABÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kriszta!

TEKLÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Kedves Panka és talisok!

Sajnos én egészségügyi okok miatt nem tudtam ott lenni a talin. Igaz én beszerettem volna ott jelenteni nektek valamit vagy valakit , de sajnos a természet kegyetlen és közbe szólt.
Így szombat óta egy angyalkával több van az égen.

Puszi Mindenkinek.
lilien_csenge

Drága Magdi!
Elmondhatatlanul sajnálom, biztos nem vígasz, de azt szokták mondani, hogy ez csak akkor történik meg, ha valami nincs rendben és ha ez igaz akkor jobb is így.Erőt, kitartást kívánok neked!

Anita!
Boldog Máté napot kívánok!

Krisztina!
Teklának sok boldogságot kívánok!

Melinda
adnilem

Neva!
Ha rájössz a megoldásra, oszdd meg velem is.Az én problémám is hasonló, kisfiam szeptember ötödikén múlt két éves, és neki az okozta a nyugtalanságot, hogy a nővérkéje oviba ment.Nyáron olyan jól összeszoktak, egymásra hangolódtak, hogy most nem érti, hogy mi történt, elbizonytalanodott.Gyermekpszichológus véleménye szerint azért is kezdődik az ovi 3 éves korban, mert akkorra már van olyan okos a gyerek, hogy megérti, nem hagyták el őt.
Nálunk ez a nyugtalanság Olivérnél az alvásban nyilvánul meg, keveset alszik(sosem volt nagy az alvásigénye), és zaklatott.Remélem mindkettőnk gyerekénél, hogy megszokják az új helyzetet és eloszlik a félelmük, megnyugszanak.Kép
Melinda
adnilem

Adnilem!

Amikor Laura icike-picike volt egy kanál csörrenéstől megijedt. A gyógytornász szerint azért mert izom letapadások voltak és nem tud arra figyelni. Elhittem. Aztán meggyógyult de semmi nem változott.
Ha a szomszéd bezárja az ajtót, Laura összerezzen és mondja: "Laura fél".
Mások szerint túl csendes környezetben nőtt fel. Hát ez igaz! Én nem vagyok egy hangos típus.
Csakhogy eddig nem félt a sötét szobába bemenni, most nagyon. Megijedni nem hinném, hogy megijedt, bár ő a zajokra nagyon érzékeny.
Mondták, hogy ezen minden gyerek átesik 2-3 év között. No ez meg nem vigasztal.
Mostmár állandóan mondogatja este amikor lefekvéshez érünk, hogy: "nem tud bejönni senki, ajtót bezárta anya, kulccsal, ablakot is, stb."
Tehát fél.
neva
neva

Helyesen: egy kanál csörrenéstől IS megijedt (szóval mindentől)
neva

Mai névnapos manókáknak: Máténak és Teklának sok boldogságot kívánok!Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok lányok!
Annyira kedvesek és figyelmesek vagytok köszönöm.Jó közétek tartozni.Zűrös napjaim vannak.Lilikém szokik az oviba.S ez nekem is nagyon nehéz egyik gyerekem sem kellett bölcsibe adni.
Lányok kérdésem lenne:Nem ismertek kismamát akinek sok teje van és eladná.Egy most szült kismamának kéne.
Neva!
Én hasonlóképp voltam egy kis jelzófény mai napig ég a lányoknál(megjegyzem nálam is) a félelem egy furcsa dolog.Megértem hogy aggódsz.Én teljes pszihológiai irodalmat átnyálaztam emiatt.Próbáld ki a fényt.A gyerekek csakúgy mint a felnőttek különböző idegrendszerrel rendelkeznek.Laura érzékeny de nem csak a félelemre hanem a szépségre és a mások érzelmeire is.Ez nagy érték!Lehet hogy megrezdül a kanálcsörgéstől ám valószínű megérzi majd azokat a belső fájdalmakat és rezduléseket amiket mások nem.Ilyen.Amennyire ismerlek Te is.Igyhát biztosan túllesztek ezen isKép
Melinda!
Büszke lehetsz mert nagyon jó testvérek a gyerekeid.Az enyémek is külön csoportba kerültek(eddig vegyes csoportba jártak) de az udvaron együtt játszanak és nagyon ragaszkodnak egymáshoz.Ez nekem olyan jó érzés.Hogy szeretik egymást.
Magdi!
Nagyon elszorult a szívem.Tudom mit érzel.Karácsonykor egyel több gyertyát gyüjtok az angyaloknak igérem.Addig is tudd "ha Isten bezár egy ajtót valahol biztosan ablakot nyit."Légy erős.S duplán szeresd a kicsi földi angyalkádat!Külön köszönöm ,hogy a nehéz időkben is gondoltál Teklámra.remek nő vagy és nagyon jó mam ez látszik a kicsi lányodon!
telian

Sziasztok!

Nagyon irigykedtem hogy nem lehettünk ott a talin. De hát Domi még mindig beteg. Már nem csak az orra van bedugulva hanem köhög is rendesen. Szegénykém alig tud aludni.

Magdi!

Nagyon sajnálom ami veled történt. Szívből átérzem ezt a veszteséget hiszen én is elveszítettem az első kisbabámat. Én akkor 9 hetes voltam. Egyik hétfői napon bevéreztem de csak pár csepp volt. Szaladtunk a kórházba /akkor még pestre a sotéra/ ahol megultrahangoztak és azt mondták minden rendbe, van szívműködés menjek haza és pihenjek. Így is tettem fel se keltem 1 hétig. Majd mennem kellett vissza kontrollra. Ekkor mondták meg hogy nem él már a babám. Ez egy pénteki nap volt, hazaküldtek, hogy hétfőn jöjjek vissza és befejezik műszeresen a terhességet. Hát én senkinek nem kívánok olyan hétvégét mint ami nekem volt akkor, tudván hogy a baba nem él a hasamba. A kontroll előtti szerdán éjszaka felébredtem mert egy elmondhatatlanul furcsa ürességet éreztem. Szerintem akkor állt meg a szive a manómnak. Valahogy úgy érzem, hogy biztosan akkor történhetett a baj mert soha nem éreztem olyat azelőtt. Később visszagondolva erre olyan volt minha elbúcsúzott volna. Tudom hülyeség de én csak így érzem.

Névnaposok!!!

Boldog névnapot kívánunk nektek!

Egyébként nemrég értünk haza az ügyeletről Domival, mert úgy köhögött, hogy szinte majd meg fulladt. Kapott gyógyszert 4 félét is. Már most nyugodtabban alszik.

Jó éjt mindenkinek

Zsua
zsua1

Neva!
Én a leírtakat azzal hoztam összefüggésbe, hogy mint írtad visszamentel dolgozni, kevesebb időt tudsz vele tölteni és a kicsi Laura ezt (koránál fogva)nem érti, nem tudja mire vélni.Bizonytalan, hogy visszajössz-e.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

A talin mi is nagyon jól éreztük magunkat. Mint a párom megjegyezte, mintha egy oviba csöppentünk volna. Kép

Anita!
Remélem a fiúk már jól vannak, Máténak pedig nagyon boldog névnapot kívánunk.

Krisztina!
Tekla gyöngyszemnek nagyon boldogságosat névnapja alkalmából!
Melyik oviba járnak a lányok?
Szombaton megnéztük a színházban az Alíz csodaország-bant. Gyöngynek nagyon tetszett, többször volt az előadás közben a színpadon, sőt ő játszotta a Mormotát is. Csak persze nem volt fényképezőgép nálam. Legközelebb viszek, ha gyerekelőadásra megyünk.

Sajnos a betegség minket sem kerül el. Hangának folyik az orra, Gyöngy pedig nagyon csúnyán köhög.

Magdi!
Szomorú volt olvasni soraidat.

Neva!
Én is egyből éjszakai fényre gondoltam, amit Krisztina is javasolt. Próbáljátok ki, hátha.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Adnilem!

Hát akkor most elmondom, hogy egy percig sem hagytam abba a munkát. Emlékszem aug.15-én szültem (nem is akármilyen körülmények között) és 21-ére én csináltam meg az Áfa bevallásokat.

Sajna az irányfény kevés, mert az van. Talán a kislámpa jobb megoldás. Ki fogjuk próbálni.

De azért köszönöm. Remélem hamar elmúlik a félelme.
neva
neva

Neva!
Bocsáss meg én csak segíteni próbáltam a legjobb szándéktól vezérelve.
Melinda
adnilem

Adnilem!

Ó dehogy haragszom.Kép Ellenkezőleg, jól esik, hogy segíteni próbáltok. Én is ezer irányból keresem a megoldást és minden esetet végigjártam már.
Igazából magamat szeretném nyugtatni, hogy ugye nem én hibáztam, ugye nem én tehetek erről.
Tényleg nagyon elfoglalt vagyok: Laura, munka, iskola, betegségKép
De mindig ő az első és semmi nem fontosabb.
Ha megismersz remélem te is így vélekedsz rólamKép
neva
neva

Ja azt elfelejtettem mondani: sikerült az angol tanfolyamra bejutnomKép
Október 5-én kezdődik
Örülök
neva

Sziasztok!

Magdi!
Sajnálom, ami Veled történt!

Képek alapján a tali jól sikerülhetett! Most tudtam csak megnézni. Asszem lesz még több fog is. Sajnos Gerda két napja csak az ölemben alszik el, ha leteszem 10-15 perc múlva felébred és keservesen sír. Még szerencse, hogy már sokat nem alszik, a köztes időben többényire nyugodtan játszik. Most is egy kézzel pötyögök.
Matyi egyre nehezebben megy az oviba, már kétszer hagytam ott sírva. Kint hallgatóztam, nagyon gyorsan megnyugodott, de akkor is rossz. Nektek mi a tapasztalatotok? Sokáig tart ez a sírós reggeli kezdés? Délben mindig nagyon jókedvű. Sokat eszik (gondolom ha rosszul érezné magát nem enne),játszik és azt mondja, jól érezte magát.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Neva!

Mi Lilikének vettünk egy olyan kis zenélő lámpát a mi világit, forog és különféle mese figuk vannak. Mi azt használjuk ha nagyon fél valamitől.

De ehhez a féléshez van egy kis történetem amit ha nem vagyok ott el sem hiszek:
A barátnőmék kisfia (3 éves) kapott ajándékba egy játék kuckót. Egyik délután amikor éppen ott vagyunk a gyerek sírva rohan ki a sátorból, hogy ott van benne egy öreg ember és nevet rá. A barátnőm elmondta, hogy ez már nem az első eset, hogy a gyerek ezt látja. Az apuka pedig meg próbálta kifaggatni, hogy hogy néz ki az az illető, mire a gyereknek az elmondottak alapján mutatt egy képet és a kisfiú rá vágja hogy Ő az!
Kiderült, hogy aki a gyereket "látogatja" az a papa 15 éve halott dédnagyapja.
Azóta a kisfiú csak feloltot lámpánál mer elaludni.

Lányok!

Nagyon köszönöm az együtt érzést. Tudtam eddig is hogy ez egy nagyon jó kis csapat de most érzem csak igazán hogy jó ide tartozni.

Marika!

Nincs meg az órarendem. Eltudnád nekem mailben küldeni a péntek és szombati menetrendet?

MAgdi
lilien_csenge

Jó reggelt!

Magdi!
Én is sajnálom ami történt.Kép
Ami a zenélő játékokat illeti, én mindig haragudtam, amikor ilyen játékot hoztak Laurának mert engem nagyon zavar a hangja. Talán ahogy Kriszta mondta, tényleg nagyon érzékeny vagyok én is.
Persze vannak ilyen játékok. Azonban mióta tud beszélni elmondja, hogy "hangos" és kifejezetten nem szereti. Én még nem igazán találkoztam olyan gyerekkel aki nem szeretné ezeket a nyávogó-ugató-brekegő-sípoló-zenélő valamiket. Szerinted is nagyon érzékeny Laura?

Fura történet.

Nagyon élvezem, hogy újra itt lehetek, le se lehet lőniKép
neva
neva

Sziasztok!

Magdi!
Mi már beszéltünk, illetve talizunk pénteken. Mél ment a freemailra.

Neva!
Látom jót tesz, hogy van otthon netKép
Sajna nem tudok mit tanácsolni, csak a már elhangzottakat. A bátyámék 8 évese most kezdett el félni és már több mint egy fél éve nagyon nehezen alszik el. Pedig a hugával egy ágyban alszik.
Laura tündéri kiscsaj, csak nagyon finom és érzékeny. Volt kitől örökölnieKép

Dodus!
Mikor simizhetem már meg a pocakodat? Ha így folytatod kénytelen leszek beugrani vmikor hozzádKép

Betti!
Köszi a levelet. Mjad próbálok írni is.

Betegek meggyógyultak már???

Most összeszedem egy csokorba.
Máténak és Teklának!
Nagyon Boldog Névnapot!
KépKép

Matyinak és Hangának!
Nagyon Boldog Születésnapot!
Kép

Talihoz!
Emese jó volt megismerni TiteketKép
A többiekkel nagyon jó volt újra találkozni és látni, hogy mindenki nagyon szépen fejlődik és növeget.

Puszika, Marika
Hriczom

Magdi!
Annyira veledérzek. Igaz szerencsére nem éltem át ilyet, de nagyon is el tudom képzelni......
A történet pedig hátborzongató...húúú

BettiKép
Mi baja van Gerdának?? A foga bántja ennyire?? Szegényke..na azért téged is sajnállak, mert én tudom, milyen az, ha nem alszik a gyerek.....

GyöngyöskeKép
A lányoknak gyógyulást!! A talin még nem volt semmi bajuk?!

ZsuaKép
Nektek is gyógyulást! A köhögés csillapodott már? Gabi látott téged, épp bevásároltál.Kép

NevaKép
Biztos vagyok benne, hogy nem rontottál el semmit. Csak Laura ilyen érzékeny kislány.Kép és erről nem tehetszKép

EmeseKép
A Tokaj szolg. ház mögött is van bölcsi. Azt esetleg nem kérdezed meg? Az sincs olyan messze villamossal....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Magdi!
A karomon felállt a szőr...Komolyan!

Neva!
Az én gyerekeim szeretik az ilyen zenélő, csörgő dolgokat, de még Náluk is előfordul, hogy zavarja Őket.
Nem tudom a félelemmel mit lehet kezdeni. Beszélgetni szoktatok róla? (Mármint a félelemről)

Marika!
Köszönjük a köszöntést.
Tudom sovány vigasz, de én egyre inkább hiszek benne, hogy semmi nem történik véletlenül. Illetve, ha nem történik meg valami az se véletlen. Jól bele kavarodtam, de biztos érted.

Köda!
Szerintem a foga. Persze jönnek-mennek a frontok, a szél nagyon bántja pici kora óta, hideg is van... Biztos az is furcsa Neki, hogy Matyi nincs itthon. Legalábbis mikor délben meglátja, úgy örül, nevetgél!

Emese!
Bölcsit keresel? Csak nem? Találtál munkát?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!
Mindig elfelejtem! Ugye Neked van jó gofri recepted? Elküldenéd nekem? Kaptam egy sütőt, már egy receptet kipróbáltam. Inkább nem részletezem...
Köszi!

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti Matyikájának!
Gyöngyöska Hangájának!

Boldog születésnapot!Kép

Melinda
adnilem

Betti!

Sokat beszélünk róla (rengeteget) és ennek a hatására az van, hogy már nem azt mondja, hogy fél, hanem azt, hogy "senki nem tud bejönni, mert anya bezárta az ajtót".
Szóval mostmár tudja, hogy az a logikus ha nem fél hiszen biztonságban van velünk, de ez benne még mindig ott van.

Velem alszik el, soha nem hagyom magára. Átérzem a helyzetét.

Minitalikról értesítsetek engem is Kép
neva

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?