Tünci sógornő
elég sötét szegénykém.
Bocsi,de mi itt kedvelünk téged és nem esik jól ha bántanak olyan dolgokért,bakker amiről TE nem tehetsz.
De látod szépen kullogsz már a terhesség vége felé,tehát megcsinálod.
Egy ismerős(M.o.-on él)mindkét gyermekét ugy hordta ki,hogy végig feküdte őket méghozzé korházban!DEEE lényeg az eredmény!
Szép ez a kisrugi,Hannust is ilyesvalamiben hoztuk ki a korházból.
De nem sikerült fényképezni,se filmezni,mert bakker aznap 40 gyereket engedtek haza mindenkinek a népes rokonság...így akkora kapkodás volt....nekem csak a férjem jött.
Betti most elszomorítottál,hogy jön vissza a tél.De azért csak nem tart el mostmár hónapokig!!!!Lehet csak pár napig és utánna nagyon-nagyon meleg lesz!!!!
Március-április ugye kiszámithatatlan!
Egyébként jól elvagyok a 2 gyerkőccel,nem mondom,hogy könnyű,de elmúlnak a napok.Fruzsi egy kicsit csintalanabb lett,nem
hallgat ránk,persze produkálja magát.De nem tudom,hogy ő most mit is érezhet a kicsi lelkében.Nagyon szereti a kistesót és Hanna is figyeli őt.Gondolom megismerte már a pocakban a kisbetyárt.Puszi az van ezer egy nap...
Krisztina hát eléggé szabadszájú a dokid.
Tudom persze kifizetitek,de mi van ilyen esteben ha a szülő nem tudja kifizetni a műtétet?Akkor mit tesznek?
Bende ez a somlói nyám-nyám!Igaz én messze lakom,de küldenél nekem egy picikét belőle?Légyszi!!!!
Kislányodnak jobbulást,majd csak kibújnak azok a fogacskák már!
Ja és Tünci még annyit,h Fruzsiv.nekem is nagyon kellett vigyázni minden lépésemre,hisz megvéreztem,majd vesegyuszit kaptam,majd megcsászároztak,majd nem szopizott...de mindezen túltettem magam és az a lényeg,hogy ő van nekem ...a többi nem számít....bezzeg egyes cigis ismerőseimnek ez mind ment símán...