Kati: hogy micsoda parti-arcok vagytok!!!
Én szerintem, ha megtehetnénk (vigyázna valaki a gyerekeinkre), akkor sem mennék lustaságból sehová. Meg úgy lefáradok egész nap, hogy este inkább elterülök. Virág meg tiszta apja! Nagyon szép kiscica volt!
Nyuszmusz: szerintem ne egyél gyümölcsöt, ha nem esik jól, egyél vitamint. A gyümölcsök (és zöldségek) úgy is tele vannak térfogat növelő vegyszerekkel... szerintem. Nekem este le sem ment volna a terhesvitamin, én reggeli után vettem be.
Andii: Maja ott megy suliba, ahol most laktok? Vagy ti most sokáig maradtok ott? Érdekes egyébként, amíg B. egyedül volt, sokkal jobban kocka fejű voltam vele... ha most is egyke lenne, tuti kéményseprő lett volna... Marci sokat szédített rajtam.
Vera, Niki: szomorú, hogy kórházban voltatok, de jó, hogy már otthon vagytok!
Vera: tegyél képet a felújításról! Meg a kutyáról is... olyan rég nem láttuk!
Olga: azt mondják, hogy a kezdő óvónénik is ugyanúgy betegesebbek az első időben, mint a gyerekek, akik közösségbe kerülnek. Fénykép a jelmezedről?
Katlina: meggyógyultatok? Számomra mindig olyan elgondolkodtató, hogy pl. onnan, ahol te lax, amikor eljön a szülés ideje... nem izgulsz, hogy időben beértek-e? Robikával hogy volt? Nekünk innen 8 perc a kórház, ha nincs forgalom, de én itt is izgultam. (nem akarlak paráztatni... csak úgy érdekel...)
Avatar... 1. Bbj: én is figyeltem, hogy megváltozott, csak ollllyan kicsike, hogy nem is nagyon látom...
2. én tutira biztos, hogy nem fogom megnézni ezt a filmet. A hajam is égnek áll, ha részleteket mutatnak belőle a tv-ben.
Bbj: miket turiztál? Már nyári cuccokat?
Buthu: egy körzetben vagyunk!
Találkoztam Julikával a Baba-tanácsadáson, az is ott van, ahova neked is menned kellett, épp ment el, de mondta, hogy siet vissza, mert új kismamát vesz majd fel.
Julika nagyon kedves, aranyos, alapos, ha nyitsz felé, ő is úgy fog tenni. ha gondolod, kérdezhetsz róla priviben vagy írok még, ha szeretnéd. De ez szerintem minden védőnővel így van (kivéve a tg-ben lévő Julikát
) Tényleg, az ott van még? És aludj csak nyugodtan, ha úgy érzed, annyit, amennyit csak jónak találsz vagy megtehetsz
A vonalzódon ki az a JaKri?
Dorka: szerintem is Kürthy, azt dicsérik, de annál is tán jobb, ha magánozol....
Jlevay: ezt a barátnőset nem értettem... van 2 fiuk, most meg újabb lombikkal lányuk lesz? De ezt a tb már nem finanszírozza, ugye?
Jaimee: ébresztő! Hahóóó, mi is itt vagyunk!
Tessék kilendülni
BalwinJudit...
Szamóca:...
Anikó: végleg leléptél?
Márti:...