Új privát üzeneted érkezett!

Na szóval jelentem jó volt a bál,3/4 3ra értünk haza.Még a tombolán is nyertem hoztam a szokásos formámat 10-ből 3nyert.Kitáncikáztuk magunkat az urammal.Fotók itt is készültek majd a héten igyekszek hozni belöle.Sőt a másik topikból Elin-nel is beszéltem pár szót ő is ott volt a bálon,igaz bemutatkozni elfelejtettem neki :oops:!

Kis betegek hogy vannak???

Na még egy órácskát pihizek aztán megyünk mamiékhoz ebédre és persze egyuttal Virágomért.

Szép napot!

Kati Kép
virag9
 
 


Kati, szerintem nem volt rá szükség :wink:
Őrület, hogy a Figaró mennyi felajánlást tett :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Egyre gyanúsabb, hogy az esti rosszulléteimet a Gravida okozta, 2 napja nem szedem és tegnap este nemis émelyegtem. Hétfőn veszek Femibion 800-at, Úri Szabó azt javasolta, aztán majd meglátjuk, hogy az beválik-e.

Sajnos szerintem még mindig kevés gyümölcsöt eszem, de nagyon nem esik jól :(, azért megpróbálom erőltetni picit.

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 

 
 

Sziasztok!

Én kiturtiztam magam, sok pénzt költöttem, de kincsekre leltem! :lol: fel vagyok töltődve teljesen!!!!!

Kati!
helyes macsekod volt!

de jó, hogy nyertél, mi egyszer nyertünk egy méhészbálon sok mindent(kaptárt is) ott cipeltük haza nagyestélyiben az éjszakában, igaz 200 m-re de még jó, hogy sokan nem láttak...., azóta sem, meg sztem ezután sem...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Most olvasom a hányós vírust! Jobbulást!

Nálunk Nórinak a füle fájt, de talán túl vagyunk rajta.


Katlina: de jó, hogy Vencel befordult!

Képzeljétek Majának 80%os lett a iskola érettségi teszt. Úgy örültem neki. Van még mit gyakorolni, de azért mehet suliba. A múlt évben még kérdés volt, hogy mehet-e rendes suliba.

Kata: röhögtem az utolsó pillanatban mégis legyen pókember a gyerek történeten. Mintha magamat olvastam volna.

Judit: Gréti nagyon ügyes!

Vera: örülök, hogy megszületett a döntés és megnyugodtál iskola ügyben!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk mi is, együtt jöhettünk haza Nikiékkel, csak nekem úgy összejöttek a dolgok hogy nem volt még időm ideülni. Csak hogy ne legyen olyan egyszerű, a héten tapétáztunk, pénteken fejezte be a festő, amikor mi a kórházban voltunk, így szombat du. a nagy rendetlenségre, koszra értem haza. Pakoltam, mostam, takarítottam, most fejeztem be tegnap óta :roll:

Szóval Bence kedd reggel hányt, utána este és éjjel magas láza volt, de szerdára semmi baja nem volt, azt hittem hogy ennyi is volt. De csüt. reggel bágyadtan ébredt, nyűgös volt, így csak elvittem orvoshoz. Már akkor acetonos volt, így du. 5ig kaptunk haladékot hogy igyon és pisiljen. Mivel totál elhárította a folyadékot, és persze így pisilni sem tudott, este 7kor bevittem a kórházba. Ő is kapott éjszaka infúziót, reggelre sokkal jobban lett, de alig tudtam beleerőltetni a folyadékot :( Minél jobban akartam, annál kevesebbet ivott :? Dacból :( De éjszaka kicseleztem mert álmában itattam többször és úgy ivott. Itthon is úgy nyomjuk a kezébe a poharat ha nem figyel, leköti a tévé vagy játék. De ez szörnyű, hogy 6 és fél évesen ennyire nem méri fel hogy mi történhet... Már arra is gondoltam hogy direkt csinálja :roll:
És sajnos a kórházban is jól érezték magukat Dorkával, így még riogatni se nagyon tudjuk vele.

Nagyon jók a farsangos képek! :) Virág (a tornás képen is nagyon cuki!! :) ), Balázs (örülök hogy tetszett neki a jelmez :) ) és Bence is nagyon aranyosak voltak! Kata, hogy Bence tényleg milyen magas fiú! :shock: Ha a pókember volt a szíve vágya, akkor az ;) Az én Bencém meg odáig van a Star Wars-os cuccokért, pedig ő sem látta még magát a filmet :lol: Se a pókembert ;)

Andi, gratulálok Majának! :) Miért volt kérdéses hogy mehet-e rendes suliba?? Erre nem is emlékszem.

Judit, hol voltál ma turizni?? Jó kis ajándékokat kapott Leti, a torták is nagyon jól néztek ki :) És az egyforma pillangóid is ;)

Rita, ezt már több embertől hallottam hogy pont a terhesvitamintól volt rosszul :? De már csak 1-2hét és elmúlik (remélhetőleg)! ;)

Kati, hol voltatok bálban?

Na, a többire nem emlékszem mert a másik oldalon van és nem tudok visszaolvasni. De az feltűnt hogy Jaimee nem írt, ugye? Jól vannak, tud valaki róluk valamit? És Dorka sem volt, azt hiszem.

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera!

Hát tényleg nem lehet könnyű azzal riogatni, hogy a kórház. szerencse a szerencsétlenségben, hogy volt ismerős társaság.

Békéscsabán voltam a baba-expon. imádom ezt a rendezvényt! meg az összes többit is. éppen most teregettem a világosokat gyönyörködök megint bennük... :oops: :lol:

Képet tegyél már a szobákról! nekünk ma elvitték a kiságyat, csak halkan jegyzem meg, egy hete a csajok külön alszanak, az első éjszaka jött Gréti azóta ott van, ha felkelt pisilni utána is oda ment vissza. kopp kopp kopp. Most én is azon gondolkodom, hogy ki kellene a hálót festetni, már tegnap néztem bele bútort, ágyat, szőnyeget, most elég üres lett a nagy "kis"ágy nélkül...

Ha már így fényezitek a pillangót, Grétit én festettem ki itthon, ő pont akkor táncikált. :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Rita!
Én Robival próbáltam a Gravidát,de én is rosszul voltam tőle.Esetleg próbáld meg reggeli után és tejjel bevenni-nekem talán még így jött be.Most nem is kisérleteztem Elevitet vettem rögtön-attól semmi bajom nem volt!

Vera,Niki!
A lényeg hogy már otthon vagytok és jól vagytok!!!!!!


Bbj!
Képeket kérünk a szerzeményekről!!!!!


Virág!
Nem készült rólatok kép a bálon???

És Szami rólatok??Emlékszem arra a ruhára!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Köszi a tippet, de mérgemben azt a maradék 4 szemet kidobtam. 8) Ma megveszem a Femibiont, kiderül, hogy azt bírom-e.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!


Rita! Én is elevitet szedtem, semmi bajom nem volt tőle. Reméljük neked is bevállik a F-on.

Vera! Örülök, hogy ti is itthon vagytok végre!

Andi! Gratula Majának a szép iskolafelmérőhöz!

bbj Judit! Turiért irigy vagyok... Kéne már valami kikapcs... Mozi valamikor?

Képzeljétek! Szombat reggelre kötőhártya gyulladásom lett! Életem elsője! Szerencsére a hűtőben még megvolt Balázs lejárt tavalyi szemcseppje. Peti 3x csepegtetett a szemebe, vasárnapra már szinte semmi baja nem volt, mára meg már végkép semmi. Emlékszem Balázsnak is hamar helyrehozta tavaly.

Kati! Képeket hozzál a bálról!

Na ennyi, ezer helyre kell még mennem meló előtt...

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Judit:én is irígy vagyok a turi miatt,szolnoki börze időpontot még nem tudunk pontosan???Majd ha mész legközelebb és utitársra vágysz csatlakoznék hozzád :wink: ha nem baj!Nálatok volt már farsang???Nem emlékszem csak a szülinapos fotokra :shock: vagy tévedek???

Olga:ma voltam a Lidl-ben és megláttam véletlen azt a lyukasztó készletet amit a télen kerestél(3300.-ft) hegyekbe áll ha még aktuális neked.

Nagyon cukik voltak a farsangos képeken az összes gyerkőc!!!

Vera:a Galéria étterembe voltunk,hát.... kicsit szűkösen meg a tánctér se volt valami nagy legalábbis ennyi embernek.Tavaly a Hemoban voltunk,szocisabb de kényelmesebb volt bőven.Fotót mindjárt próbálok rakni.

Kati Kép
virag9
 
 


Hozom a báli fotókat....sajna egész alakos nem készült Kép Tomival Kép Barátnők

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!


Hej Kati, de szép vagy a bálozós képeken! Vagyis amúgy is, csak ez az erősebb smink jól áll! Ja, és a nyakláncod is nagyon tetszik!
Köszi a Lidl-s infót, nagyon édes vagy, köszönöm! :D

bbj Judit! Akarom írni pár napja... Jó az új avatar képed!

Avatarról jut eszembe... láttátok azt a filmet? Elkezdtem nézni... de a vége felé bealudtam. Látványra lenyűgöző, de a történet... Naná, hogy földönkívüli lények és Sigorny Weawer (tuti nem így kell leírni-de értitek-ALIEN) szerepel benne! :lol:

Jaj! Tegnap életemben először és utoljára varrtam varrógéppel... Elkészült a farsangi ruhám! Végül tündér lett... Egynek elmegy. :lol:

Kisbetegek? Nagybetegek? Kismamik?

Kriszti rég jelentkezett!

Rita! Új vitamin bejött? Gondoltam rád tegnap! Az Y ház alatti Irisz patikában megláttam egy F-terhesvitaminos szórólapot, valami nyereményjátékról. Amúgy új ez a terhesvitamin? Vagy csak én nem hallottam még róla?

Tényleg, Jaimee és Dorka miért nem írnak?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak kicsit besűrűsödött minden, itt a suli, a fősuli, meg a nyelvvizsga, meg van egy kis maszek meló is, szerencsére, de folyamatosan olvasgatlak benneteket. Minden oké nálunk, sajna ment le egy pár kiló, pedig a rókák elkerülnek, csak két hét volt amikor egyáltalán nem akartam enni, pedig nem az a fajta vagyok, de erre mondják azt, hogy még a sz.r is ízetlen. Na, ma meg még csak éhen akarok halni, mint aki életében nem evett még. Tegnap találkoztam a védőnéninkkel, aranyos nagyon, holnap reggel 8-ra mehetek is az SzTK-ba a gondozásra, meg vérvételre, meg elmondta milyen vizsgálatokon kell megjelenni. Hát kicsit sokallottam, de persze, hogy menni kell a baba érdekében. Meg amikor kiszólt, hogy "jöhet az anyuka", én csak néztem körbe, hogy kinek szól :))) Aztán jót mosolyogtam rajta.

Kép
buthu
 
 


Kriszta! Amikor Balázsom papírjait a kezembe vettem, és az anyja nevénél nem az állt, hogy Rajk Julianna (az én anyukám), hanem az én nevem, még az is olyan furcsa volt! Nyugi, két-három év és megszokod! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Tegnap dél körül vettem be, nem volt este semmi bajom tőle, de gondolom majd hosszútávon derül ki. Nem tudom mennyire új ez a vitamin, én már hallottam róla korábban is, bár az Elevit és a Gravida az ismertebb.

Buthu! Ki lett a védőnőd?

Egyébként jól vagyok, csak egy picit fáradt, mert nálunk meg lakásfelújítás folyik. De jövő hétre készen lesz, csak ez a kupi meg kosz.... :cry: De végre rendben lesz a lakás és szép lesz az egész!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Hali,


mi is vagyunk, és bocs, hogy nem reag., segítség kéne:
tudtok ajánlani jó magándokit? Gyermek pulmonológust, vagy fül-orr-gégészt? B. most már 2 hónapja köhög, 4 gyógyszert kapott rá, inhaláló készüléket, masszírgépet infrával, mindent, de ez a makacs hurutos köhögés nem múlik, sőt, már a sztem megint rosszabb lett... :( Kihez vihetném?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!
Most jöttem Szegedről.

Dorka!
egyértelműen Kürthy! Niki sztem tud is elérhetőséget! de ha nem, holnapra én si tudok mondani.

Lányok!
én mondtam hoyg megyek, és van hely a kocsiban, mivel nem reagált senki, nem akartam nagyon nyomulni.

akkor most! április 25 pest indulás kora reggel, érkezés késő délután. 3 helyem van a kocsiban!

Rita!
miért nem Elevit?

Kati!
nagyon szépek vagytok! nekem valahogy nem hiánycikk a bálozás, annyira fáradt vagyok szombat esténként, hogy kivagyok, mint a kutya, örülök, hogy alhatok. egyedül talán a kirittyenésre vagyok irigy!

Olga!
én nem láttam a filmet, és nem si hiszem, hogy meg bírnám nézni. lenyűgöz a készítők munkája, azt nem tudom tudjátok-e hoyg kockáról kockára végignézték egyszer az egyik, aztán a másik szemükkel, hogy így is tökéletesítsenek, mert hoyg nem ugyanazt látjuk mindkét szemünkkel, aztán meg először színészek játszották el, és úgy helyettesítették be őket animált szereplőkkel az emberi mozdulatokat tökéletesen leutánozva... de engem az ilyen típusú filmek akkor sem kötnek le.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Kati, kik vannak még melletted a fotón? Ismerősek, de hogy honnan?
Kitől kérdezed a börzét? Melyik Judittól?

Április 25-re nekem meg belépőm van, ha úgy alakul megbótólhatjuk megint :wink: Legalábbnemkellsorbanállnivagymásfélórát

Én még mindig vonattal megyek, hogy az árusítókkal 7-kor be tudjak menni.

Olga! Katicás Erika óvónéninek jó lett a Hippsy?


Jaj, képzeljétek a barátnőmnek ikrei vannak, fiúk, lombik programól. A lefagyasztott harmadik megetmékenyítésüket novemberben ültették be neki, és kiscsaj :) :) :) :)
Elég furi, hogy ugyanabból a nemzési alamból van, és mégis 3 évvel fiatalabb lesz...

Buthu, csak nem bevallási időszak?

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Judit!
megdumáltuk! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Olga: Hát igen, tényleg fura lesz megszokni, de tetszik a dolog, nem kicsit :)

Rita: Ferenczi Károlyné, itt van a széchenyin, a 16.körzetbe tartozunk.

Jlevay: Huha, lehet velem van a baj, de nem értem milyen bevallási időszak? Bocs az értetlenkedésért :) Jah, ha a maszekra gondolsz, akkor nem, varrogatást szoktam vállalni, ilyen kisebb javításokat, felhajtásokat meg ilyeneket, meg szakdolgozat gépelést, de az a ritkább. Erre gondoltál?

Virág9: A liget oviba jártok? A munkahelyemen a párom kisfia is ott van a képen, a Matyika.

Ma 3kor hazaértem, sikerült a változatosság kedvéért megint elaludnom, 5kor úgy erőszakoltam meg magam, hogy keljek fel, reggelig tudnék aludni. Veletek is így volt, mert ezt már kicsit furcsálom?

Kép
buthu
 
 


bbj, okés, majd csörögj rám mikor odaértetek, de addig úgyis beszélünk még :roll:

buthu, bocsi, szja bevallások időszaka van.... felhajtás, alakítás, meg ilyenek, hát nem pont ugyanaz a kettő.. viszont lehet, hogya tiéd jobban hangzik :oops:

Ferenczi Károlyné nálunk volt helyettesítő védőnő valamelyik csajszinál amikor hazaértünk a kórházból. Nagyon kedves, aranyos volt. Amikor találkoztam vele csak pozitív élmények értek.

Szerintem feküdj le, és aludj nyugodtan, ha ezt kívánod :) Helyettem is

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


sziasztok,

Judit, köszi a tippet, már kidrítettem az elérhetőségét, köszi!

Kisjelmezesek, bálozók, mindenkiről olyan jó a képeket nézegetni, hozzátok!!!

Vera, Niki, jó hogy otthon!! Rossz volt hallani, hogy kórházban voltatok...

Buthu: én csak úgy fogalmaztam, hogy a fekvés is fárasztott.... az ólmos fáradtság és a kómaközeli állapot enyhe kifejezés egy első trimeszterben lévő kismaminmál :) :wink: Pihenj sokat!!!!!!

Rita, jól bírod a felújítást? Persze a végeredmény a lényeg! Azért ne vidd túlzásba a pakolászást :wink:

Menek lemosni a hajfestéket, azután igyekszem utolérni magam....
Elég mélyponton vagyok, de iygekszem töltődni.......

Jó éjt!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Kati: hogy micsoda parti-arcok vagytok!!! :lol: Én szerintem, ha megtehetnénk (vigyázna valaki a gyerekeinkre), akkor sem mennék lustaságból sehová. Meg úgy lefáradok egész nap, hogy este inkább elterülök. Virág meg tiszta apja! Nagyon szép kiscica volt!

Nyuszmusz: szerintem ne egyél gyümölcsöt, ha nem esik jól, egyél vitamint. A gyümölcsök (és zöldségek) úgy is tele vannak térfogat növelő vegyszerekkel... szerintem. Nekem este le sem ment volna a terhesvitamin, én reggeli után vettem be.

Andii: Maja ott megy suliba, ahol most laktok? Vagy ti most sokáig maradtok ott? Érdekes egyébként, amíg B. egyedül volt, sokkal jobban kocka fejű voltam vele... ha most is egyke lenne, tuti kéményseprő lett volna... Marci sokat szédített rajtam.

Vera, Niki: szomorú, hogy kórházban voltatok, de jó, hogy már otthon vagytok!

Vera: tegyél képet a felújításról! Meg a kutyáról is... olyan rég nem láttuk!

Olga: azt mondják, hogy a kezdő óvónénik is ugyanúgy betegesebbek az első időben, mint a gyerekek, akik közösségbe kerülnek. Fénykép a jelmezedről?

Katlina: meggyógyultatok? Számomra mindig olyan elgondolkodtató, hogy pl. onnan, ahol te lax, amikor eljön a szülés ideje... nem izgulsz, hogy időben beértek-e? Robikával hogy volt? Nekünk innen 8 perc a kórház, ha nincs forgalom, de én itt is izgultam. (nem akarlak paráztatni... csak úgy érdekel...)

Avatar... 1. Bbj: én is figyeltem, hogy megváltozott, csak ollllyan kicsike, hogy nem is nagyon látom... :oops: 2. én tutira biztos, hogy nem fogom megnézni ezt a filmet. A hajam is égnek áll, ha részleteket mutatnak belőle a tv-ben.

Bbj: miket turiztál? Már nyári cuccokat?

Buthu: egy körzetben vagyunk! :lol: Találkoztam Julikával a Baba-tanácsadáson, az is ott van, ahova neked is menned kellett, épp ment el, de mondta, hogy siet vissza, mert új kismamát vesz majd fel. :lol: Julika nagyon kedves, aranyos, alapos, ha nyitsz felé, ő is úgy fog tenni. ha gondolod, kérdezhetsz róla priviben vagy írok még, ha szeretnéd. De ez szerintem minden védőnővel így van (kivéve a tg-ben lévő Julikát :mrgreen: ) Tényleg, az ott van még? És aludj csak nyugodtan, ha úgy érzed, annyit, amennyit csak jónak találsz vagy megtehetsz :-) A vonalzódon ki az a JaKri?

Dorka: szerintem is Kürthy, azt dicsérik, de annál is tán jobb, ha magánozol....

Jlevay: ezt a barátnőset nem értettem... van 2 fiuk, most meg újabb lombikkal lányuk lesz? De ezt a tb már nem finanszírozza, ugye?

Jaimee: ébresztő! Hahóóó, mi is itt vagyunk! :lol: Tessék kilendülni :lol:

BalwinJudit...

Szamóca:...

Anikó: végleg leléptél?

Márti:...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata!
igen, már tavaszra nyárra kerestem, vastag cuccokat már nem vettem.
farmereket, rövid csizmanacit, 3/4-es farit, pörgős szoknyákat, kantáros ruhát, nyári pántos ruhákat, pólókat, vékony hosszú felsőket, tavaszi nadrágokat, van köztük felgombolós is abból a nemtom milyen anyagból.ja meg egy boszijelmezt. 36 db-ot sikerült összevadászni, kb a 15%-a cimkés volt, és kiszámolva már nem is rossz az átlagár, nincs 600.- ft!

Kati!
csütörtökön lesz Grétinek, Letinek pénteken a farsang.

Rita!
én végigaludtam az első terhességem hétvégén keltem 8-kor 9-kor visszafeküdtem, és keltem délután...a másodiknál meg amikor csak tehettem, az már nem votl egyszerű eset :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Vagyok! Most csak azért tudok írni reggel mert nem a szokásos rohanás-kapkodás.Nem megyek dolgozni ma mert Pestre megyünk autót nézni.Jól vagyunk.Meg volt Kristóf farsangja is de ő már nem öltözött be, szórakozott a barátaival, de azért én még elkísértem.
Dorka! Mi is Kürti-hez járunk már vagy 4 éve, én nem tudok rá rosszat mondani.De az biztos ha magánrendelésre viszed akkor már jó időben kell érkeznetek, mert nagyon sokan szoktak lenni, a várót csak 18-kor nyitják ki az is kicsi és a lépcsőházban kell várakozni.
Remélem a kisbeteg már jól vannak, szomorúan olvastama kórházba kerülést.
A régi új főnököm is január 11-től szoktatja a kisfiát bölcsibe, mert azóta szinte mindig beteg.
Jlevay! Nekem is az egyik barátnőm ikres anyuka(persze lombikprogram),már 6 évesek fiú-lány és most augusztusra várják a 3-ikat.Egyidősek, de mégsem.
A szolnoki tavaszi bőrzére már egy csomó cuccot szedtem össze, remélem az idén el is jutok.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Fruzsina Kép Kép Unokatestvérek

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Jó reggelt!

Szolkata: akkor valószínűleg engem várt már :). JaKri: ez egy név egyelőre a párom meg az én nevemből, egyelőre így hívjuk, míg nem tudjuk a nemét :)
Lassan indulok az első gondozásra, kíváncsi vagyok milyen élmények érnek ma :)

Kép
buthu
 
 


sziasztok!

Az első terhességemnél nekem is hányingerem volt a terhesvitamintól. A másodiknál nem. És az elsőnél borzasztóan álmos voltam én is. Délután hazamentem melóból, lefeküdtem, reggelig aludtam... szerencsére csak az első trimeszterben. Még természetgyógyászt is hívtunk, mert azt hittem azért vagyok annyira álmos, mert rossz helyen van az ágy :oops: ... Aztán rámnézett és mondta, hogy talán csinálhatnék egy tesztet...

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


bbj: Az elején az Elevit és a Gravida között vacilláltam, a Gravidáról több pozitívat olvastam azért kezdtem azt szedni. A Femibiont Úri Szabó ajánlotta, egyenlőre nem vagyok tőle rosszul, úgyhogy most ez marad.

Dóri: Óvatosan pakolászom csak, vigyázok magunkra :wink: , a párom sokat segít. Pedig szegény meg derékfájós, de lassan túlleszünk rajta. Ma leöntik az aljzatkiegyenlítőt, az ma meg holnap köt, pénteken járólapoznak, szombaton fugáznak. Jövő héten még 1-2 nap festés és tapétázás, aztán kész vagyunk.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Olga! Az "anyja neve" nekem is napokig döbbenet volt!

Szami: igen várja a sulit Maja. Ugyanis kitalálta, hogy neki is kell mobiltelefon. Mondtam, hogy először olvasni kell tudni hozzá. Persze nem 7 évesen akarok mobilt venni neki, de legalább ez is motiválja. :wink:

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Andi, Nórinak boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Vera, Jázminnak boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Andi:isten éltesse a kis kétévesedet!!!

Jázminoknak pedig boldog névnapot kívánok,ha ma van :oops: igaz a naptárban nem látom!!!

Dorka:én fül-orr-gégész terén Shubicz párti vagyok!!!Írd majd meg hogy mi volt a dokinál!

Rita:kíváncsi vagyok hogy Julika lefáraszt-e a tanácsadóban vagy milyen lesz veled???

Buthu:igen,a liget úti oviba járunk Matyika csoportása a kislányomnak.Mi nagyon szeretjük az ovit,szerintem jó választás volt.

LevayJ:nem publikus még a börze időpont???A piros inges Nelly barátnőm,őt a Budapest bankból ismerheted most mondjuk otthon van babázik,a másik Rózsa barátnőm ő szoc.munkás a Humánba.

Judit:én most a bál miatt tudtam hogy nem tudok menni veled,de az ápr.-i időpont is necces szerintem akkor lesz a bauty ez egy kozmetikai kiállítás és vásár a syma csarnokban vagy összekötöm a kellemeset a hasznossal. :D Majd visszatérünk még rá!!!

Olga:pedig avonos a láncom semmi extra.

Köszönöm a dicsérő szavakat,most jól is éreztem magam a ruciban jó választás volt. :D

Képzeljétek csajok most főzöm életem első pacalját,remélem nem rontom el.Mi nagyon szeretjük sőt Virágnak is a kedvenc ételei közé tartozik.Ha megfő valaha....megyek tornázni munka elött!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Kata:igen,Virág nagyon hasonlít az apjára Tomi büszke is rá nagyon.A lány csak úgy mondja"azért hasonlítok ennyire apára mert ő is nyáron született mint én" :lol: !Mi szeretünk kimozdulni,vagyis inkább én,egyhónapban egyszer tuti megyünk táncizni!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Jázminok! Boldog névnapot!

Kép

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Virág: én is nagyon szeretek táncolni! Nem tudom írtad-e már, ti terveztek majd másik babát?

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Andi:megmondom őszintén nem tudjuk még....vagyis hogy mondjam szivünk szerint szeretnénk eszünk szerint nem,Tomi azt mondja hogy később,én még úgy két évet adtam magamnak aztán majd meglátjuk :D .Tudom hogy kéne Virágnak tesó,ő is mondogatja mostanában de közbe meg az anyagiak(lakáshitel)miatt sem merünk most még válalni másik babót meg a munkám miatt se hogy megint kiesek belöle meg kicsit biztos önzőek is vagyunk tudom ezek kifogások,mondjuk ha úgy becsúszna megtartanánk az tuti de erre nem lehet alapozni. :D

Kati Kép
virag9
 
 


Jázminoknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Nórinak boldog szülinapot!

Kép
jaimee1
 
 


Elnézést, hogy nem reagálok senkinek, jövök majd, jól vagyunk.

Judit: Nem voltunk még 4D-n, majd 2 hét múlva.

Vera: Kisfiúra készülünk elsősorban, annak ellenére, hogy Mosonyi és Jakab doki is FIÚT lát bennem. :lol: :lol: :lol: Talán a 4D megmondja a tutit. 8) De ha nem, asse baj.
jaimee1
 
 


Andi, Nórinak nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!

Kép

Szami, Jázminnak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!
;)

Kép

És mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntést! :)

KépKép Kép
76vera
 
 


Na és akkor írok is.

Judit, Kata
, majd teszek valamikor képet a szobáról, de a miénkből nem sok minden látszik, mert kicsi szobát elég nehéz fényképezni, a Bencéé meg szinte üres, mert a bútora majd valamikor március végére készül el... De a tapéta végülis látható ;)

Judit
, nagyon ügyi vagy ha Gréti pillangóját te festetted! :shock:
És akkor most hogy alszotok? Leti veled, Gréti külön szobában? És a csajokat nem is akarod egy szobába tenni később sem?

Kati, nagyon klassz a báli fotó! ;) Látszik hogy jól éreztétek magatokat! És Virág is nagyon szép azon az otthoni, ágyon hasalós képen! :)
Nekem a bálos képen az tűnt fel hogy mindhármótoknak olyan szép szabályos szemöldökötök van ;) A tied tetovált? Bár aki kozmetikus, annak könnyű... :lol:
Én annyira nem tudom magamnak szedni, de tegnap beugrottam tesómhoz az üzletbe és épp ráért a kozmetikus. Rendesen zavar ha már nem frissen szedett :roll:
Na, milyen lett a pacal? ;)

Kriszti
, és ez azt is jelenti akkor hogy ha fiú lesz akkor a férjed nevét, ha meg lány akkor a te nevedet kapja a baba? ;)

Andi
, ez jó motiváció! :lol: Bence is szeretne amúgy. Megtanult az enyémen smst írni, kb. 10perc alatt egyik este amíg Jázmint letettem aludni :shock: Azóta néha ír az enyémben egyet-egyet, amit én elmentegetek, jó lesz később elővenni :)
De ő szám.gépet is szeretne a szobájába, az apjának írta valamelyik nap (mert skype-olnak néha) hogy sírni fog ha harmadikos lesz és nem kap gépet :roll: Erre az apja írta neki hogy ne sírjál, majd ha haramdikos leszel, kapsz :lol:
Már kicsit más világban élnek, mint anno mi. Nekem fősulis koromban lett telefonom, egy féltégla nagyságú Alcatel :lol:

Dorka, O.Á. mit mond, mitől lehet ez az elhúzódó köhögés? Szegény Bálint :( Jó ötlet ez a kivizsgálás, biztos megvan az oka, és jöhet a gyors segítség! ;)

Én meg voltam ma a Bence csoportjával a rákóczifalvi macimúzeumban, aki még nem volt, érdemes megnézni, nagyon érdekes volt :) Szakadó esőben mentünk-jöttünk, ez kár volt. Jázmin meg addig ma is a napköziben volt, nagyon szereti. Kíváncsi leszek, lesz-e vajon fordulópont mikor majd nem akar menni...? De Bencén nagyon látszik ez az együtt töltött két nap, muszáj leszek most már több ilyet beiktatni.

Teszek névnapos képet, ez a kényszermosoly :D

Kép

Ez pedig egy kórházas Dorkáról és Bencéről. Nem látszanak betegnek egy cseppet sem ;)
Kép

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Jázminoknak Boldog Névnapot!

Nórinak Boldog Szülinapot!



ALMA koncert április 18-án 16 órakor a Széchenyi Gimnázium tornacsarnokában

Barátnőmék ikerfiai lombikosak, akkor 3 petét termékenyítettek meg, ebből kettő beültettek, ők lettek a fiúk, egyet lefagyasztottak, amit kiengedtek novemberben, és megfelelő hőmérséklet és osztódás elérésekor gyorsan beültették. Ebből lesz most a mininő. Valamit kell ezért is fizetni, semmi nincs ingyen, a fiúk is milliókba voltak, az anyagiakról pontosan nem faggattam, de ez a bébi jóval olcsóbb lesz mint a tesói.

Nálunk farsang holnap és holnapután lesz. Kíváncsi leszek...

Bmárti, kell asztaljegy a börzére?

Szerintem a hétvégére publikus lesz a börze :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Döntés született, a Börze publikus mostantól :)

A Tavaszi Börze április 18-án, vasárnap, 8-12 óra között lesz a szokásos, Széchenyi Gimnázium tornatermében, a Széchenyi lakótelepen (Szolnok, Széchenyi krt.).
Asztaljegyeket márc. 1-től 1000,-Ft-ért elővételben tudtok Edónál vásárolni 14 óra után, a 70/565-4929-es telefonszámon.
A Vöröskereszt gyűjtésére, és ugrálóvárra most is számíthattok.
Belépőjegy 10 év felett 200 Ft.


Április 18-án vasárnap az Alma zenekar interaktív gyerekkoncertje lesz a Széchenyi Gimnázium tornatermében, a Széchenyi lakótelepen (Szolnok, Széchenyi krt.).
Belépőjegy 1000 Ft/db

Börze asztaljegy vásárlása esetén, vagy legalább 10 db jegy együtt vásárlásakor kedvezmény a belépőjegyből, de erről érdeklődjetek!!!
Jegyvásárlás lehetőségéről a későbbiekben még írok.
A Börzén is lesz a koncertre jegyárusítás, ha marad...
Információ: 06/20/256-2201

Szeretettel várunk benneteket !

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok,


Jázminoknak nagyon boldog névnapot, Nórinak pedig nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!
Kép

Vera, de jó ez a kényszer mosoly Jázminnál! Kis színésznő! :) Szép virágot kapott! a két kis "beteg" is nagyon vidámnak tűnik! "Direkt" kerülhettetek egy szobába, szóltatok, hogy ismerősök vagytok?
MAcimúzeum jó tipp!

Jaimee, itt mentek szolnokon 4D-re?

Kati, pacal?? Jó lett? (sosem etttem, sztem egy ideig nem is fogok, valahogy nekem nem....)

Rólunk:
1. mai farsang: szép volt, aranyosak voltak, Szabi élvezte a murit, csak sajna én léptem le először, 3/4 órát tudtam maradni, aztán robogtam Bálintért.
2. Voltunk ma az általatok ajánlott Kürti dokinál, köszi az infókat!
Semmi komoly nincs, "csak" folymatosan náthás, és a cucc csúszik le neki, attól köhög. Szerinte Szabi hozza-viszi a kósza vírusokat, és ezért nem tudunk kilábalni belőle. Úgyhogy megen Spiropent, Fenistil, Cataflam... Most is vérbő a torka, garat is gyulladt...
de a jókedve, étvágya a régi szerencsére , nem tűnik elesettnek.

Kép ismét Töklámpa :) Kép Kedvenc gond.néninkkel Kép labdamágus Kép Baláti fiúk :) Kép
Petra Panka baba, a lány uncsitesó :)

3. Márc. végére bejeltkeztem vzsgálatra és szemműtétre, nincs visszaút :) Még bátor vagyok....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Nórinak boldog szülinapot!!!

Jázminoknak boldog névnapot!!!!

Dorka: húúúú... felizgattál a szemműtéttel... vagyis inkább gondolatolvasó vagy, én holnap akarok bejelentkezni a Sasszemékhez a tavaszi szünet elejére, mert apa direkt akkor veszi ki (miattam) az első szabijait, meg így a műtét+3napra valószínű felcuccolunk BPestre. Te hová jelentkeztél be? Mikori időpontjaid van? Ma kaptam egy napszemcsót apától... már készülök a világot meglátni én is... :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Jlevay: ugyanazon a napon lesz a börze és a koncert?! A 10 db jegynél mennyi az annyi?

Szami: ez nem volt túl sok :roll:

Kati: én nem szeretem a pacalt.. bár még sosem ettem, csak apukám (állatorvos) mondta, hogy ő semmi pénzért... így mi soha.

Az "anyuka jöjjön ide", "anyja neve" Gál Bence anyukája" szókapcsolatok hallatán én is sokáig csak kapkodtam a fejem. :lol: A 2.-nál meg szegény Marcit eleinte folyton Bencéztem... az volt a furcsa... :lol:

Vera: nagyon betegeknek látszanak az ápoltak :wink: szerencsére... de otthon kényelmesebben is lehet együtt játszani..., ha már együtt szeretnének.


Ja! voltunk ma fogadó órán apával. Nagyjából mindenben életkorának megfelelő érettségű. A beszédére azt mondta az óvónéni, hogy olyan, mint aki 3 éves koráig az igen és a nem-en kívül mást nem mondott, de borzasztó gyorsan fejlődik, szerinte beavatkozást nem igényel, 5 évesen (szeptemberben) úgy is szűrik. De anyám ma beszélt a logopédus ismerősével, ha ráér, csak megmutizzuk neki is. Bence az oviban a verseket pontosan visszamondja, énekeket ismeri, meséket érdeklődve hallgatja, visszamondja a tartalmát pici hibával... apával ezeken jókat mosolyogtunk... hiszen otthon még egy verset vagy éneket soha nem hallottunk tőle... Na meg még sok minden más is volt, alapvetően minden zsír. :lol:

Márti: milyen sokat nőtt Fruzsi? Ami a fejében van, azt mikor veszik ki végleg? De ettől még ő ép? Vagy van/lesz neki hiányossága?

Andii: ez a természetgyógyászos vegyél tesztet... nagyon tetszett.. :lol: Nektek is a méhekről meg a bibéről meg a porzóról meséltek a szüleitek...?! :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata,

én is sasszemékhez megyek, márc. 27-én szombat de. lesz a vizsg. A műtét nem tom, utána való héten talán... Pénteki műtétet szeretnék, így péntek-szombat-vas. Peti, Bálint és én Pesten lennénk. Így tudnak a Mamák felváltva Szabira vigyázni itthon, PEti meg elvan a kicsivel, míg én 3 napig fekszem egy sötét szobában (VÉGREEEEE HAHAHAHa) Elég gáz, hogy első és második nap is Bp-en van kontroll... Egyszerűbb fent maradni PEsten.
Bátorítjuk egymást és megyünk egyszerre műtétre????? Te mikor mész pontosan??? Mikor van a tavaszi szünet?

Judit, te hogy állsz a kérdéssel????????

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: én majd holnap jelentkezem be, én szombati vizsgálati napot gondoltam, következő hétre szombatra a műtétet, ez lenne már a tavaszi szünetben, ami húsvét előtti hét ... valahogy március vége-április eleje... talán pont egyszerre leszünk ott... :lol: Nem tudom, mennyire lehet válogatni az időpontok között. Megnéztem... a március 27. már a tavaszi szünet. Nem volt már korábbi időpont?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Én amúgy nem félek. Akarom. De nekem azt mondták, hogy az első 3 nap a műtét után kell fent ellenőrzésre menni, utána itt az Írisz Optika (??? az SZTK-val szembeni) a partnerük, oda is lehet menni a későbbi ellenőrzésekre. Én a vizsgálatra is du.-i időpontot szeretnék, mert kitágítják a pupillát, az után meg úgy sem lehet csinálni semmit.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

A tegnapi nap a gondozáson nem volt egy nagy élmény, sőt ki is akadtam a doktor úron (Faragó Béla volt, bocs, akinek ő az orvosa), hát nem semmi egy stílusa van, biztos magánrendelőbe más (bár én ott is voltam nála egyszer, meghatározó élmény volt :(). Aztán meg mehettem is vérvételre, huh az se volt egy egekbe emelő élmény.

Vera: Nem biztos, hogy ezek lesznek a nevek, sőt szerintem biztos nem. Az enyémet tuti nem kapja, mert én sem szeretem. Ha lány akkor valószínűleg Nóra lesz (ebben egyezünk), a fiú névvel már akadnak problémák. Én a múltkor kitaláltam, hogy legyen Levéde, na Jani mondta is, hogy az ő fia nem lesz az. :) Majd csak találunk valamit, ami mindkettőnknek megfelel.
Gondolom nálatok sem ment egykönnyen a névválasztás.

Kép
buthu
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?