Sziasztok!
köszönöm szépen az ajándéktippeket! lenne még egy indiszkrét kérdésem, akár privátban is, a szülésznőnek, aki nem fogadott mennyi az annyi?
Évi: már terhesség előtt is voltak visszérproblémáid, vagy ez új? nekem is ajánlották a Csapó dokit, de nem vállalt, sok a páciense
kis.csillag: én szeretem, ha Lili itthon van, de tudom, hogy az oviban is jól érzi magát, szerencsére
, meg a társaival is máshogy játszik, mint velünk, vagy egyedül, de amúgy büszke vagyok rá, mert egyedül is nagyon jókat játszik, öröm nézni, hallgatni
éneklés: én egy csomó népdalt is énekeltem, meg gyerekdalokat, persze nekem könnyű az ovi után, Lilinek kb. 3 hós korában a Csillagok, csillagok volt a kedvence
amúgy bármit énekelhetsz, dúdolhatsz, nem a mondanivaló a lényeg
Orsi: szerintem sem gáz, hogy nem adtatok semmit, nekem is Lajis doktornő az orvosom, mi pénzt fogunk adni, de karácsonykor adtunk egy kis pénzt, meg sütit, örült neki
már előre irigykedem, hogy ennyi tejed van
, de jó Nektek!
Anita: gratulálok a Nővérednek!
ezt a légzésfigyelőt nem ismerem, mi megvettük az akciós angelcare-sat, nekünk van tetőterünk, így jól jön a bébiőr, bár szerintem nálunk Lili lesz a bébiőr
55 nm-en valóban nem szükséges
foltokra nekem a folyékony ariel folttisztító vált be
Plömi: nagyon édes Ábel! annyira jó volt, hogy írtad ezt az ökölbeszorítós-szöszös témát, nálunk ugyanez volt, nosztalgiáztam
, sőt nálunk ez a pelenkagyűrögetés annyira bevált, hogy Lili még most is anyagpelenkát fogdosva-gyűrögetve alszik, viszont nem kellett Neki annó sem a cumi, sem az ujja
mennyibe kerül a rota oltás, én is szeretném, Lili 1 évesen nagyon beteg volt emiatt
Samóca, Zsukka: üdv a fórumon! én szülésznőt nem fogadok, a dokin Dr. Lajis Tímea, a kórházba járok hozzá, nagyon meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom!
többiekkel mi lehet, Dolli babázik már?
mennem kell, a kislányom hóvirágot szedett nekem
szép napot mindenkinek!